Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Hepi holi meri lend ov cioiz

Similar Posts

92 thoughts on “Hepi holi meri lend ov cioiz

  1. si asta e tare dar cred ca stirea Pastelor 2010 e oul tras in freza piticului ministru de catre onor tatal lui.

  2. cu ce viteza i-a tras-o in cap?sa calculeze ministru’ dezvatzamantului…

  3. Cate optiuni au astia frate. Cate lucruri pot ei sa fie. Deocamdata am de ales intre somer (fara somaj) si mimic altceva.
    Ori aia ori ailalta. Nu tin minte cand am avut ultima data asa multe optiuni. Cred ca atunci cand mi-am ales culorile pe blog.

  4. Poate totusi ironiile lansate de reprezentantii presei si-au pus o amprenta atat de adanca asupra lui B. Ionescu incat s-a hotarat brusc sa renunte la postul pe care l-a obtinut ‘absolut legal’.Prin urmare am putea spune ca opinia publica exercita oaresicare influenta asupra atitudinii oamenilor.

  5. Boc in comuna natala a fost miruit de propriul tata cu un ou drept in frunte!
    Pacat ca tac’su n-a folosit un ou de ghips pe sfintul principiu “io te-am facut io te omor ‘tu-ti tat neamu’ lu’….”
    Aveam un paste mai fericit!
    Banzai!

  6. Paris,… menage en trois,… chestii – socoteli, te bagi tu, lasa-i ca se va consangniviza situatia, daca nu e deja de mult, si atunci se explica totul.
    Apropos nu sti vechiul testament ia sfarsit la 2005, anterior a fost sau nu viata?

  7. Intr-unul din postarile mele am amintit ca cei 7 angajati ‘restructurati’- cuvantul suna a politicianist si eu nu sunt – au fost probabil poftiti, foarte politicos, sa inchida usa institutiei pe din afara. Si pentru ca totusi nici unul nu se califica pentru locul eliberat, au apelat la Bogdanut, care urgent a sarit in barca de pe punte (dupa examenul dificil!)si n-a fost nevoie nici de derogare de la prim-ministru pentru ‘reusita’ lui. Bravo cui? Lui, sau primului ministru, sau PDL-lor, sau noua?

  8. Hristos a inviat!

    aia de au postat or fi luat lumina si ei tot din cluburi si le-a intrat stroboscopul in ochi :))

  9. Bogdan Ionescu dixit:”Linsajul mediatic nu tine loc de adevar”. Dar care este adevarul? Se pare ca nu vrea sa ni-l comunice. De fapt acumeste cea mai mare sarbatoare a omenirii si probabil nu vrea sa pacatuiasca gandindu-se la lucrurile pamantesti.

  10. a venit basescu si a luat lumina de la noi ,din ciuc,cu elena si maria,paste fericit!

  11. Abia acum am inteles ceea ce-am tot citit de doua zile fara sa ma prind! Obsedati de-a fi pe placul duduii, ii scriu numele si cand nu-i vorba de ea, o confuzie fireasca cu atatea elene, remarcabil ca n-au scris elena ceausescu totusi, un delicios balamuc, dambovitean de-al nostru!

  12. Vedeti domnilor ce inseamna sa-ti adori viitoarea…? Cat tim a studiat la Paris nu i-a trecut poate prin minte sa ramana acolo! Dar acum inima il trage spre Paris permanent! Ei, din punctul meu de vedere optiunea lui anterioara isi are o justificare solida!
    Dar…

  13. Au ciocnit oua de cocos conservate prin atarnare….
    Astia de la Reality vor sa-i schimbe cocosu`cu unu` mai tanar

  14. Victor, am visat ca a fost Base la Sinteza Zilei. 🙂
    Avea casca in ureche (cum are Badea) si Gadea i-a permis sa primeasca si sfaturi de la cineva din “culise” – o consiliera sau ceva…
    So, Tu si Gadea cu Base in emisiune… AM AJUNS SA VISEZ ASTA! 🙂

  15. nu trebuia decat poza si categoria. super, genial, ca sa fiu cinstit. auzi vere: rezervatia cu imbecili, chiar daca e super adevarat si naspa, tot nu ma pot opri din ras.

  16. Daca ar fi dupa mine, n-as fi pomenit in veci despre asemenea entitate.Syda ca pseudonim,nu e nevoie sa gandesti prea mult cata atentie merita. In fine, d-le Victor, e emisiunea dv.n faceti ce vreti, dar puteti gasi si alte glume de mai bun gust. Sa aveti sarbatori fericite si…a propos: cica a inviat ACELA(si). Dana T. P. Neamt

  17. Ceea ce este revoltator pentru noi, reprezentantii poporului suveran, este usurinta, sau mai de graba nesimtirea cu care mai marii tarii se joaca cu viata a 7 oameni pentru implinirea dorintei unei mucoase si a unui mucos, sustinuti de membri familiei regelui portocalilor.

  18. Reactivam smenozeala, smardoiala si smangleala politica si economica. A trecut Pastele. Poate vor veni ganduri mai bune. In rest le doresc guvernantilor „ciordeala placuta” si dvs., baiatului si sotiei dvs. multa sanatate si putere de munca in lupta cu coruptia.
    Asa sa ne ajute D-zeu!

  19. Fârtaţi n-o mai frecaţi

    Politica de mozoleală este apanajul neputincioşilor şi, ma rar, a nehotărîţilor, rezumându-se efectiv la excitarea politică a societăţii, care o vreme o acceptă ca pe un preludiu prelungit. Aceasta este politica în care se complace pesedeul lui Iliescu şi Năstase care se comportă inerţial, în afara traiectoriei politice a realităţilor sociale.
    Opus se află politica aparent penetrantă a pedeleului, care neabuzând de mozoleală, crează stare orgasmică socială, chiar şi dacă actul sexual social se produce într-un bordel infect, în afara controalelor medicale economice şi sociale, condus , literalmente, de o târfă în ultimii 6 ani, ce nu catadicseşte nici să schimbe curvele.
    Între mozoleală şi penetraţie bordelieră, romînul care simte că îl paşte onanismul social, este forţat să aleagă cea mai periculoasă cale, a exodului – garantul depopulării şi decesului naţional.
    Domnul Ponta riscă să rămână doar un tânăr politician de salon dacă nu calcă săptămânal zonele fierbinţi ale ţării, cuplat la dichisite manifestaţii de masă, sprijinit de personajele cele mai potente din propria-i ogradă, şi nu numai, până la preluarea efectivă a controlului politic şi, evident, penetrarea socială fecundă pe care demult o aşteaptă frumoasa-săracă ROMÂNIA

  20. Oricum, chiar daca ramane B. Ionescu doar cu firma de avocatura, ii va merge bine. Este doar problema sa doreasca sa munceasca, ca de imbuibat ce este, nu prea ii place munca, prefera sa taie frunze la caini.

  21. Unde dai şi unde crapă

    Mtto : “Avem o adevarata problema cu chinezii : ne iau locurile de munca, ne iau banii si apoi ne imprumuta, si poseda o buna parte din America” zise Arlen Specter-senator democrat american, care asemenea altor colegi de ai săi solicită Chinei sa reevalueze yuanul.

    Acesta era şi „visul de aur” al coclitului peneţecedist Diaconescu şi al lui Petre, pus pe seama capitaliştilor vestici ca măsură de prevenire la o eventuală revenire comunistă în România.
    Ca să vezi „unde a dat şi unde a crăpat” !
    Înlocuiti cu ce ştiţi cuvântul „chinezii” din motto şi observaţi ce exact se potriveşte României !!!

    PS Îmi bag Nik-un ea de viaţă amărâtă !

  22. Deci la “News Alert2 avem stirea ca si senatorul G. Berca pleaca de la PNL cu arme si bagaje la PDL. Cu deputatul M. Banu. Mi se face tot mai greata si sila de acesti oameni. Pana acum gura mare in contra leprelor si acum DA, leprele m-au dorit si eu am raspuns PREZENT!
    Ma fut in ei politicieni romani…

  23. deduc ca Berca e un tampit?
    scuzati-ma pt. off-topic , dar simt ca vomit. daca pana si prea-cinstitul Berca gasi de cuviinta sa tradeze…

  24. @iordachel, si ue ma f..,cam asta vrea si bashinescu, de fapt,un mare haloimăs, un turmoil.e un pescar in ape tulburi.nimeni nu mai are incredere in nimeni, nu stii cu cine vorbesti…

  25. baieti, mai usor cu bagatul si cu scosul, ca nu sunteti pe maidan!

  26. Traseistii politici dau lectii centuristelor, macar alea se vand fara a afecta pe nimeni. Au foame mare in gat traseistii, ciolanul puterii isi regenereaza carnita din bugetul de stat si imprumuturile de la FMI. Racolarile continua prin Inalta Comisie de Racolare Pedelista condusa de Blaga. Tot inainte spre Partidul-Stat Unic sub conducerea maiastra a lui Mahmur-Han cel Chior

  27. Am decis sa intru, incepind de azi, in partidul celor care nu mai voteaza!
    Degeaba mai meri sa pui stampula daca aia electatii odata ajunsi unde i-am trimis sar iute dupa orice ciolanas fluturat pe la nas, ca niste cotarle infometate!
    Borasc!
    Si prealuminatu’ cirmaci mere sa ia lumina fix din secuime in semn de multzam ca n-or iesit aia la vot! (ca de ieseau se mai alegea el pina-i p..a!)
    Banzai!

  28. Bai nen ce insemna sa-ti faci scoala pe Dorbanti si sa dai masterul la Bamboo.

  29. Domnu Victor
    citesc in “Jurnalul National” articolul cu Mafia de la Transporturi. Citesc stiri care mai de care mai haioase si mai demente.
    Tu ne indemni la discutii “c”academice asa ca intre oameni de omenie. Pai probabil cu tine si
    cu distinsii blogeri care posteaza aici, la tine.
    Dar cu ei si despre ei(politicienii romani) se poate discuta in modul maidan/ peluza/ troaca/ groapa de gunoi/
    closet/cloaca, etc,etc…

  30. Jegurile astea purulente care arunca cu zecile si sutele de mii de euro cum arunca suporterii la peluze cojile de seminte ar trebui sa fie constienti ca in tara asta infecta exista sute de mii, poate chiar milioane de oameni care primesc sume de genul 350 lei (ron)/luna ca sa munceasca cu sapa, harletul, topoarele si cazmalele, indiferent de vreme, de la 5-6 dimineata pana cand se intuneca (vezi remuneratiile de la adp, de exemplu 😉 )… Si sa stiti, imbuibatilor si fericitilor, ca suntem nu numai foarte buni la datu’ cu toporul/sapa/cazmaua, dar si foarte, foarte frustrati 😀 ! Astept cu nerabdare momentul cand vom deveni si atat de flamanzi incat poponeata, siliconata sau nu, a diverselor ‘dive’ (indiferent de sex) va constitui singura sursa de proteine si grasime animala, indispensabile supravietuirii, disponibila. 😀 Suntem canibali, vanam sobolani nomenclaturisti cu uneltele agricole din dotare! 🙂

  31. A trecut Berca de la PNL la PD-L!!!
    Super-latraul de serviciu…Suparat ca nu l-a bagat Crin in seama…
    Tareeeeee:))

    Frate cat de jegos poate sa fie un om?

    Astept sa-l vad la tv cum papa cacao si-l pupa pe basescu -cu b mic-dupa ce l-a scuipat in gura 6 ani:))

    Va fi coleg cu Urban si Hoara,vidanjele de serviciu.

  32. @Iordachel Gudurau: discutati in alta parte ca pe maidan, aici nu

  33. Duplicitate, ipocrizie, fariseism… Aceeaşi atitudine, aceiaşi oameni! Întâlniţi oriunde, oricum, oricând. Nepăsători, indiferenţi, părând a fi ceva ce nu sunt! Interesaţi de propria imagine şi… cam atât!

    Nici unul dintre noi nu este unic în mod absolut. Fiecare avem trăsături comune tuturor oamenilor. Comportamentul uman tinde să se manifeste în tipare familiare, Duplicitatea ezitantă este pandemică. Constituie o boală care promovează şi consolidează un anume tipar psiho-social.

  34. Cred că li s a tras de la vântu feneist, greaua miasmă a capitalismului de ciocoitate le a fost fatală “reliteliştilorTevei

    până amu udrea alimenta din preajma cotroceniului seara din câte ştiu eu cu benzină

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.