Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Hepi holi meri lend ov cioiz

Similar Posts

92 thoughts on “Hepi holi meri lend ov cioiz

  1. Adica nu ajungea ca e cuplata cu Basescu, acum s-a bagat si pe viitorul ginere, poate viitor presedinte… Asta da femeie de suuces! :))))

  2. Paste Fericit!
    Participantilor Miscarii VIOLET a protestului No Basescu Day le dedic acest fimulet: http://www.youtube.com/watch?v=zM-hVRm1i5c
    Filmuletul a fost realizat de catre site-ul Starea NATIUNII.
    Cu primire la stire, mi-e sila ca sunt roman si sunt condus de catre aceste NULITATI!
    Pentru restul compatriotilor: Straight and Honour!

  3. No ca mi-ai facut o surpriza placuta cu tema data.
    PS
    Urmariti voi daca papagalul si-a dat demisia sau a fost demisionat doar din casa lui videanu si pleaca TOTUSI la Paris sau pleaca da pe banii lui, in gazda. Pacat ca-s Pastele si nu vreau ca folosesc “Vorbe Grele” la adresa conducerii de partid, stat si guvern. Si de ce nu si la adresa familiilor si mamicilor si taticilor lor…

  4. Fie ca lumina sfântă a sărbătorilor pascale,
    Și a învierii Domnului,
    Să vă aducă în suflete,
    Multă sănătate și bucurii,
    Alături de cei dragi,
    Și să uităm olecuță,
    De șmardoiala politică.

  5. Sarbatori fericite sa aveti d-le Ciutacu.
    Cat despre…bine ca nu a scris “IUBITA”. Ca atunci chiar nu mai avea importanta a cui era 😉

  6. S-a intamplat ceva in Paradis? M-ati luat prin surprindere! Chiar in noaptea in care de pe la 12.oo am stat la biserica sa ajung si eu la lumina sfanta adusa din Ierusalim in lampa lui David!
    Fericire si lumina!

  7. N-avea SIDA mutra ce de voia sa fie si sa reprezinte la Paris. Asa am aflat ca i-a fost consilier altei fatze, cu nume de Bou agiu, Ce o fi putut-o consilia acest SIDA cu cercei in urechi si cu hieroglife pe piele. Poate vreo consiliere sexuala, cine stie, de i-a zburat gandul de la autostrazi si drumuri!

  8. chiar nu mai ai ce zice daca te iei de din astea 🙂
    oricum te citesc cu placere

  9. Sărbători Fericite, Binecuvântate, în tihnă, alături de cei dragi, d-le V Ciutacu ! Hristos a Înviat !
    Sibilla

    @tuturor colegilor,
    Hristos a inviat din morti
    Cu moartea pe moarte calcand
    Si celor din morminte
    Viata daruindu-le!
    (Troparul Invierii)
    Sărbători în Lumină, Binecuvântate, în tihnă şi linişte sufletească ! Doamne Ajută !
    Христос Васкрсе! – Hristos a Înviat !
    respecte,
    Sibilla

  10. Nu cred in variantele Dvs., pentru ca doar nu o sa pacaleasca cititorii cu stiri 100% inventate; chiar asa imbecili n-o fi; mai degraba inclin sa-l cred pe Mihai Gotiu, ca evenimentul este o victorie a presei.
    Traiasca presa !

  11. deci pana la urma chiar se va face separarea puterilor in stat? sa ai parte de niste zile cat mai placute, domnule Ciutac.

  12. Dumnezeu sa va lumineze cale spre ADEVAR.Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!Fiti Binecuvantat!!

  13. Hristos a inviat,si un paste fericit tuturor romanilor oriunde s-ar afla.

  14. Hristos a inviat!
    Sa aveti un an luminat si sa va incredeti in adevar !
    Sarbatori fericite alaturi de familie !

  15. Cristos a’nviat! si sanatate tuturor.
    Inclusiv portocaliilor pe care azi ii las in pace. Da’ de miine….tot o ODA o sa le inchin.
    Banzai! si Doamne-ajuta!

  16. Aia de pe realitatea or corectat! Or gast-o pe elena aia corecta!
    Banzai!

  17. Nu-i mai intarata coane ca dupa aia iar se irita aia mica si, daca-i iese rau datu-n carti, iar o sa-uzim ca “mai sunt si oameni care nu vor sa vor vorbesc cu tine” .Pacat de tatuajele alea cool.Parerea mea.Aaa… si Paste fericit la tot electoratu’.

  18. …” s-auzim”..Scuze coane …e de la tuica de inaintea vinului.

  19. Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar nimeni n-a-nţeles nimic! Bineînţeles că ăia de la Realitatea ştiau că Bogdan Ionescu este iubitul Elenei Băsescu, dar, aşa cum ştim cu toţii, înjurăturile obscene nu sunt scrise sau rostite pe site-uri, respectiv canale de televiziune serioase. “Băsescu” pur şi simplu nu poate fi scris sau pronunţat, fără se te penalizeze C.N.A.-ul! Aşa că eolienii au folosit un eufemism: “Udrea”, în loc de “Băsescu”. E drept, nici “Udrea” nu este un termen prea ortodox, dar, orişicât, e mult mai civilizat decât “Băsescu”. A folosi termenul de “Udrea” în loc de “Băsescu” este ca şi cum ai folosi “puţă” în loc de “pulă”.

  20. Cand eolienii de site au publicat articolul privind demisia lui B.Ionescu din functia de secretar economic al Ambasadei din Paris, nu au avut curiozitatea sa afle in prealabil parerea vedetelor: Eba si B. Ionescu despre sanii naturali sau artificiali. O scapare de neiertat!Pe mine, un barbat simplu, nu ma baga nimeni in seama, dar totusi as spune ca mi-e indiferent daca sanii sunt naturali sau artificiali numai sa nu ajunga pana la genunchi!

  21. Da, de la atatea Elene …. :))

    Hristos a inviat ! Paste fericit cu multa liniste, bucurie, caldura si dragoste!

  22. Cum se face ca la universitatile de stat Ministerul Educatiei refuza sa scoata posturile la concurs (pretext: acordul cu FMI), iar aici s-a putut scoate postul la concurs. Domnule Ciutacu va rog sa investigati si urmatoarea situatie. Atat in primul semestru, cat si in cel de al doilea singurele posturi scoase la concurs pentru universitatile de stat au fost cele de la Academia Nationala de Informatii a SRI. Aceste posturi au fost ascunse printre cele ale universitatilor particulare, poate nu baga nimeni de seama. Pentru al doilea semestru poate fi verificat Moniotul Oficial Partea a III-a, Nr. 100 din 25.03.2010, pagina 4. Aceasta universitate de stat nu este in Romania, ea nu trebuie sa respecte aceleasi reguli?

  23. Interesant este ca nu se dau explicatii de catre Ministerul de Externe privind motivele demisiei; se fac niste precizari; una dintre ele este ca UN POST a devenit DISPONIBIL in urma plecarii a sapte angajati?! Aia au plecat benevol? Au fost poftiti sa inchida usa pe din afara?Poate cineva le-a grabit plecarea ca sa faca loc lui B.Ionescu?!

  24. Paste Luminat, la toata lumea !

    Eu as zice ca e o GAFA JURNALISTICA la fel ca aceea cu fotografia regretatului Carpenisan.Cind esti ,,obsedat,, de niste NUME………..vezi ORGAN…….la ce te poti astepta !?

  25. Un picut de democratie mai avem, daca presa a reusit sa determine retragerea papitoiului din post.
    Si sarbatoti luminate tuturor!

  26. Paste fericit ,sarbatorit cu un vin nobil de Segarcea,din beciurile cramei regale.Regele isi petrece pastele in Spania.S-a saturat si el de Romania.

  27. Io cred că au făcut o mică confuzie (cacofonie asumată) din obsesia pentru cele două Elene. Şi totuşi, li se trage de la prezumţia de neimbecilitate.

  28. Nu prea stiu ce l-o fi determinat pe acest Bogdan Ionescu sa-si dea demisia chiar inainte de Inviere? Te pomeni ca a vrut sa se purifice si sa dea un semnal de normalitate, ca doar nu avea omul nevoie de tam-tamul care s-a starnit in jurul numirii lui. Vai saracul!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.