Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ave, Băse, găozarii te salutant! Amin…

Ave, Băse, găozarii te salutant! Amin…

Există momente-n viață când cel mai înțelept lucru pe care-l poți face e să taci. După generoasele prestații live ale lui Mircea Băsescu de ieri seară, de la Realitatea și Antena 3, plus articolele din Gândul și Evenimentul zilei, zău dacă mai am puterea să scriu ceva. Faceți-o voi dacă aveți cuvinte, eu mă declar învins…

UPDATE: Aproape nici nu mai contează că, ocupate cu umflarea lu’ nea Gigi, destoinicele televiziuni de ştiri au uitat subit de locurile de veci ale fratelui Mircea sau cu hârtiile scăpate pe jos de ambasadorul Austriei la Bucureşti.

P.S. Un fost făcător de gazete de succes din anii 90, care se ascundea când șeful statului mă suduia din Salonul Prezidențial al Aeroportului Otopeni ca să nu se facă ediție specială pe Antena 3, astăzi retras (conform propriilor afirmații) din emisiunile politice ale trustului patronat de un lider de partid aflat la guvernare, spunea scârbit, seara trecută, că “numai frustratii de la Apaca – care n-au unde scrie – scriu pe blog”. După tonomat, merge și frustrat, dar deocamdată sunt al dracului de actual. Cât Dumnezeu o să mai fiu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

132 thoughts on “Ave, Băse, găozarii te salutant! Amin…

  1. De felu-mi nu recomand niciodata
    competitia bazata pe atacuri la adresa contracandidatilor,
    pentru ca e o concentrare a energiei si atentiei
    pe problemele lor si nu pe ale tale.

    INSA…
    …exista situatii, cum e cea actuala
    legata de atitudinea familiei Basescu
    cand o luare de pozitie de pe malul opus e obligatorie,
    dintr-un motiv simplu:
    e unul dintre cazurile cand tacerea nu reprezinta neutralitate,
    ci regasirea propriilor principii in deviatiile oponentului
    sau chiar complicitatea cu acesta.
    Ca atare nu pot sa nu subscriu
    la avertismentele pe care toti invitatii din seara aceasta
    le-ati lansat la Sinteza zilei,
    referitor la linistea si pacea din PNL.
    Un lucru banal e ca un partid nu poate pretinde,
    mai ales din opozitie,
    ca toate sunt bune si frumoase,
    cand toata tara are de suferit de pe urma unor abateri
    de tipul celor cu care Lotul National Basescu
    gaseste nimerit sa-si demonstreze influenta.
    Ca formatiune politica poti sa refuzi o reactie
    in momentul in care atacul te vizeaza pe tine ca partid
    (sau membru al partidului),
    pe motiv ca poate e un joc mult prea murdar la mijloc.
    Cand insa electoratul tau este amenintat
    prin deteriorarea democratiei, cum este cazul nostru,
    tacerea opozitiei e o problema. Mare.

    Adica… nu e vreun sondaj de forma:
    Raspundeti cu da, nu, nu stiu.
    E un examen de forma:
    Alegeti intre actuala putere si propriul vostru electorat.
    Cand enormitatea a inceput prin derapajul actualei puteri,
    ghiciti unde se inregistreaza tacerea opozitiei?
    (Evident, intrebarea se adreseaza eventualilor membri PNL
    care s-ar putea intampla sa citeasca acest blog
    si de care ne e foarte dor de la Congres incoace – sincer, nu ironic.)

    Faptul ca avem o problema cu actuala putere
    nu inseamna ca nu putem avea probleme si cu urmatoarea.

    Deci, PNL:

    Actuala putere a incercat sa mearga pe sfoara — nu i-a iesit.
    Asta nu inseamna ca voi puteti. Ar fi bun un demo.
    (Mai cu drag decat v-o spun eu acum
    nu stiu daca are sa v-o mai spuna multa lume.)

  2. numai frustratii de la Apaca – care n-au unde scrie – scriu pe blog Ion Cristoiu, Opere Complete

    Am o recomandare de lectura facuta candva de Ion Iliescu
    (pe blog, by the way):
    Al Gore — The Assault On Reason
    Acolo ar putea gasi lucruri interesante
    despre efectele negative ale secretomaniei, printre altele.
    Ar putea deduce poate, prin contrast,
    efectele pozitive ale transparentei si interactiunii.

  3. Mi-e absolut groaza cand ma gandesc ca traiesc intr-o tara condusa de un presedinte instabil psihic. Interventia fratelui sau in emisiune a demonstrat ca e ceva genetic la ei. Sunt absolut socata pt ca abia acum inteleg ca basescu are probleme serioase cu capul si e o chestie mostenita, care n-are cum sa o schimbe. Daca la asta mai adaugam si lipsa de educatie si de orice scrupule, rezulta reteta completa pt autodistrugerea ca popor, ca tara, ca orice tine de bun simt sau de traditie prin realegerea lui basescu in toamna.

  4. Nu se poate asa ceva. parca si cea mai sincera revolta paleste in fatza TUPEULUI si lipsei de orice JENA (daca nu respect minim pt o alta fiinta umana) pt faptul ca te aude o natiune intreaga spunand niste mitocanii, comportandu-te ca un baietzash in piatza… este ceva de nedescris. nici macar nu ma mai pot revolta sincer, mi s-ar parea o reactie mult prea simpla si neinsemnata.

  5. basescu cand o sa cada, nu se va lasa dus usor. dar vorba aceea, cu cat esti mai sus, cu atat doare cazatura mai tare. abia atunci eu o sa jubilez.

  6. Urmărind cum își pune poalele în cap, încă un tovarăș neșcolit și bădăran, din marea famiglie Basescu(parcă e un blestem!), îmi dau seama că aveți dreptate, domnule Ciutacu: Tara asta nu mai și a noastră. Acum e țara lor. Din păcate!
    În cazul ăsta, ce să mai facem?! Să mai sperăm?
    Poate doar să ne luăm tălpașița, din RoManelăria asta. Mi-a plăcut expresia asta, folosita de dvs, ”manelăria”. Descrie perfect mizeria asta care ne sufocă, de aprope cinci ani.

  7. Eu l-as pune pe Cristoiu pe primul loc in seara asta la capitolul dezamagiri.Are o minte ascutita,are putere de comunicare,stie meserie gazetareasca ce sa mai discutam dar cred ca in seara asta a urinat fara sa se deschiza la slitz…confundand sleahta de forumisti cu legitimatie in Modrogan care-l porcesc de ani de zile 24/24 cu marea majoritate a blogerilor corecti care scriu poate chiar mai bine decat multe fatuce pe care el le-a lansat in presa si in orice caz sint liberi cand scriu raspunzand doar in fatza propriei constiinte.
    A avea un blog nu inseamna a avea un oracol si aici ma adresez si acestei asa zise moderatoare Gabi Firea care daca ar vorbi mai putin “peste invitati” poate s-ar mai putea intelege cate ceva din emisiune.
    Cat despre fratili Mircea…n=am nicio dezamagire,este exact asa cum ma si asteptam…un ghiolbanas cazon de provincie care a crezut ca isi fericeste ruda suspusa daca isi exhiba golania in direct si la ora de varf.Traian mai are o patina de Bucuresti,mai are niste retineri dar tot un derbedeu de acelasi calibru este pana la urma.Oricum emisiunea din seara asta le-a dat ceva de gandit celor care se mai imbata cu apa rece cum ca PDL-ul inseamna prin definitie Patapievici,Liiceanu,Cartarescu.Posibil dar variantele de canal ale acestora ajunsi atat de jos tocmai prin intovarasirea interesata si nerusinata cu ghiolbania Dinastiei Basescu

  8. este total dezarmant discursul domnului Mircea Basescu… cu afrimatii de genul “cu familia noastra nu e bine sa te pui” etc, pur si simplu te lasa fara reactie. un om cu un minim nivel de bun simt nu poate raspunde la asa ceva. subscriu grimasei domnului Ciuvica. si in spiritul titlului, va intreb: quo vadis?

  9. Sint nascut in Bucuresti si am umblat in toata Romania.Daca o fata nascuta in sau cu familia din Constanta ajuge o data fara sa aiba o afacere cu un Oltean sa reprezinte Craiova eu cred ca oltenii au plecat si au ramas doar prostii.Nu este posibil fara cistiguri de ambele parti sa se intimple asa ceva.Repet ca sint din Bucuresti si cunoscind foarte bine Oltenii. Nu se poate asa ceva.Daca Ioana Basescu a cistigat 10.000 euro sigur Olteanul sau Oltenii au cistigat de zece ori mai mult.Ea a fost poate doar o perdea pentru ei si acum plateste axact cum au gindit oltenii si sint siguri ca nu vor patii nimic.Asa este in afaceri cind esti prost sau neam cu presedintele

  10. Ei da, dvs sunteți actual și aveți nerv, de aceea urmărim emisiunile dvs și vă citim blogul și editorialele.
    Cât despre foști….ce ar mai fi de spus?! Jenant! În seara asta am prins, vreo zece minute, din penibilele pledoarii ale fostului, pro-Geoană, și pro- Băsescu, mai nou(!), și, mi-e greață! Mai treacă meargă, cu Geoană ar mai fi de înțeles, vechile datorii trebuiesc plătite, dar chiar atat de fost poate ajunge un fost, încat să înceapă să-l vadă far’ de pată pe Băsescu?!!!

  11. Daca era nevinovat de ce vroia sa-l bata pe Ciuvica? Putea sa ceara linistit dreptul la replica si sa-si exprime opinia civilizat maine seara sau cand i se oferea dreptul… O familie de inculti, agramati, tipicul romanului parvenit, imbatat de putere, care se autoplaseaza mai presus de lege. Daca pierde “conducatoru” alegerile, o sa ajunga sa-si manance de sub unghii, o sa-i ia noul regim cu fulgi cu tot. Poate asta e unu din motivele pentru care il respect pe Nastase. Ba frate, o fi furat omu de n ori mai multi ca altii, da macar a facut-o in asa fel incat sa nu poa sa-l acuze decat pentru aberatia cu termopanele. Gresesc Victore?

  12. nu inteleg de ce va agitati ca prostii. nu inteleg, de asemenea, de ce aveti pretentii de la un fost marinar.
    faceti un exercitiu usor de imaginatie si vizualizati comportamentul unui capitan de vas, fie el si din filme. va veti da seama ca are un nivel care este sub ceea ce ar trebui sa fie la Cotroceni!

  13. Cu alte cuvinte, familia presidenţială (plus aripile colaterale) ne spune pe limba dumnealor dar şi prin slugile bine plasate şi adânc implicate, cum c-ar fi de preferat să… “ciocu’ mic…”. I-am ascultat aseară şi pe Prigoană şi pe Băsescu deşi, de obicei, doar auzind numele astea văd roşu şi schimb canalul. Dacă li se dă suficientă sfoară, se spânzură singuri! Chiar n-aş vrea să pierd tocmai acel moment. Unul îşi adună armata de gunoieri să spele oarece conturi de mizeriile care nu mai pot fi ascunse sub poleială, celălalt ne spune în direct (fără nici o reţinere!) că… face cavouri. Şi cui! Mai bine tăcea, în ziar suna mai bine.
    Mă duc să văd dacă mai găsesc la prăvălie ceva sfoară. Nu, că o donez! 😉

  14. Drumul catre…nicaieriPosted in trompete surde at 1:18 am by mariusmihai

    Paine,oua,cozonaci:moartea ficatului!Toata lumea asteapta sarbatorile,fie ca sunt pascale,muncitoresti,onomastice trebuie sa ne conformam;de fapt cea mai mare bucurie este a betivilor.Ce petrecereke o sa mai fie la bloc,concerte “laif” cu dedicatii,reduceri la mall,innoirea garderobelor,opulenta.Cred ca dezamagirile oamenilor se reflecta in bairamurile periodice ale vietii,monotonia transformata in dejectii.Mizeria in care traieste individul are ca solutie de imaculare refugiu sub forme variate:dragostea de sine,de aproape,polemica,revolutii ideologice.

    Minciuna,sictirul,dezgustul sunt catalizatorii descatusarii,desprinderea neamului de grotesc au condus la disparitia speciei,nu a fenomenului.Perpetuarea ramane insa intangibila,timpul scurs masurat pana la infinit duce la posibilitatea finisarii caracterului uman pana la perfectionare,cazuri de exceptie ale predecesorilor,contemporaneitatii si ale viitorului.Prabusirea intra in posteritate,in neant asa cum somitatea cade in extrema desertaciunii.Familia,invatatura,prietenii se clatina deseori in fata abandonului,trivialitatii si oportunismului.

    Fata de noi avem o singura datorie:cunoasterea.Treptele succesului personal pentru un umanist sunt transpuse alfabetic,rigurosul isi insemnaza parcursul ierarhic desigur matematic la fel cum practicantii sporturilor nobile isi marcheza ascensiunea prin strategie fara nicio implicare de statornicie.

    Ramaneti sanatosi!

    P.S:Puteti sa cititi inainte sa dati eject,mi-ati face o onoare(sper caa nu suna prea pupinbasesc).Multumesc!
    NU mai lasati familia basescu sa intre in direct,mi-e sila de oamenii “sus-pusi”,”prasedinti alesi” fara scrupule.Oricum ce-au facut se numeste autodesfiintare.”Sa fim sanatosi,impreuna!” asea cum zice maestru Mircea Albulescu.

  15. atacul la cristoiu este gratuit si nemeritat. aroganta si atitudinea asta de superioritate mie personal imi fac greata. daca esti tare pe pozitii de ce nu dezvolti si detaliezi si cu nume si fapte. arunci asa cu vorbe, nicidecum grele, doar pentru a pata cu noroi. nu esti cu nimic mai presus decat aia pe care ii critici. lasi loc de interpretare,induci lasitate si complot. imi aminteste de stilul lui base, cu spuse lasate in aer ca fiecare sa deduca ca cel invinut este vinovat de ceva. stie el, voi, tu de ce… Gretos si josnic.

  16. cum poate sa declare asa ceva “daca il prind pe cuvant ca il bat” da unde se crede el in jungla, nu are pic de bun simt!

  17. Dar unde credeati ca traiti ? In Anglia ? E tara “EBa”-elor de Bamboo , a fostilor securisti si a piticilor porno-gazetari academici. Eu l-as invita public in fiecare seara pe dl Jack Cristoiu la VG pana vine si explica
    Cu ce e mai bun Cristoiu care injura la Firea decat Basescu care o face la Gadea ?

  18. Cei doi frati se comporta ca niste pirati debarcati pe o insula din Caraibe. Jefuiesc fara sa le pese de nimic.
    Noi suntem vinovatii. Nu ne prezentam la vot! Este adevarat ca partidul presedintelui a avut grija sa nu ne prezentam la vot. A indus teama de a iesi din casa pe timpul alegerilor. De ce sa mergi la vot, cand in jurul sectiilor de votare se trage cu pistolul, se loveste cu bata? Din acest motiv Basescu iese victorios cu 75% dintr-o prezenta de 35%. In schimb,ele, cohortele prezidentiale ies toate sa voteze.
    Este bine sa facem un exercitiu civic, incepand cu alegerile europarlamentare. Sa incurajam populatia sa iasa la vot. Cum? Asociatiile civice sa solicite ministerului de interne, ca printr-o hotarare de guvern, politia si jandarmeria sa formeze echipe pentru fiecare sectie de votare, cu numele si prenumele fiecarui politist, apoi, aceste echipe sa fie date publicitatii concomitent cu pornirea unei campanii antiviolenta.Sa se stie foarte clar cine raspunde de ordinea publica in zona, si ,totodata, ce sanctiuni va prrimi politistul daca nu isi indeplineste sarcinile incredintate.

  19. Am reusit sa vad si eu emisiunea. Am ramas fara cuvinte!
    @P.S. Fiecare face ce poate. De , daca n-ai unde sa te exprimi, ex:Jurnalul National…invidia si gelozia sint boli grave, nevindecabile.Cei care sufera de ele sint foarte nefericiti. Mie mi-e mila de ei, saracii!

  20. Fratii Basescu :doi mitocani agresivi, smecherasi de Constanta,nesimtiti,inculti, e clar ca nu le-a placut cartea( cu exceptia celor de joc) nici lor nici odraslelor, insa le merge mintea la furaciuni cu un tupeu cum rar intalnesti, intrebarea pe care mi-o tot pun din 2004 incoace este cine l-a votat pe Traian, cum ne-am pricopsit cu un asemenea presedinte? si mai ales cum il dam jos ca stiti cum e, cand se vede prostu imparat…

  21. medicina nu si-a spus inca ultimul cuvint…si asta e speranta noastra.altfel eram d i r e c t
    mincati.scuzati modul frust de exprimare 🙂
    cu bolnavii nu glumim.desi aveam noi in scoala un fel de banc ..
    la farmacie : nu va suparati,ce aveti pt paranoia? -a..toata stima!!!

  22. Ah, stimati coblogeri, n-ati inteles un lucru si imi permit sa va atrag atentia: “gaozar” nu reprezinta pentru clanul Basescu o sintagma jignitoare! Cu scuzele pe care vi le cer anticipat, va “luminez” eu: marinaru’ de cursa lunga, atata timp plecat pe mare, cum isi satisface la bordul navei poftele carnale??? Cu ceilalti colegi, in gao.. gao… (Mi-e jena, totusi, sa scriu tot cuvantul). (Cu mii de scuze pt tagma marinarilor curati…) Deci la Domnia-Sa, “gaozar” repezinta o modalitate de a-si arata afectiunea, simpatia, nimic mai mult. Cu deosebit respect va salut.

  23. Pina te hotarasti sa faci ceva constructiv, pot sa te uit, ca sa nu zic vre-o injuratura.
    Esti vindut cu suflet cu tot.

  24. chiar asa. DE CE TACE PNL?
    aproape ca am ajuns sa-l regret pe Tariceanu …

  25. Cred, cu tarie, ca daca e sa te prabusesti Dumnezeu iti ia mintile si chiar te vei prabusi. Aseara, mi s-a confirmat pentru a nu stiu cata oara acest lucru. Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult aceasta intorsatura. Eventual, daca Dumnezeu nu o rezolva de tot, te ajuta si baietii cu ochi albastri.

  26. Badarania lui Basescu jr. din emisiunea de aseara ,nu face decat sa ascunda psihicul labil si caracterul foarte slab al omului care se ascunde dupa fratisu, intamplator presedintele romaniei , comportandu-se ca un copil razgaiat si frustrat care stie ca fara fratisu e un nimeni.Asta imi aminteste de filmul Nasul, in care fratele mai mic al celui care detinea controlul (Al Pacino), se comporta foarte asemanator cu Mircea Basescu . Al Pacino a rezolvat problema !

  27. Am urmarit si eu ceea ce a zis Cristoiu. Si daca veti revedea reluarea veti intelege ca s-a referit la POLITICIENI. Politicienii care n-au unde scrie isi fac blog (si a dat exemplul lui Mitrea cu comentariul ca nici macar nu-si scrie singur articolele).
    E loc sub soare pentru toti, nu cred ca era cazul sa te simti lezat.
    Sinteza zilei are succes si fara Cristoiu, de acord. Dar la ce spui tu mai sus ca s-a declarat plecat din trust pt ca voiculescu este la guvernare, stii foarte bine ca nu este asa: a spus ca nu pleca din trust ci doar dela sinteza zilei. Asa ca e pacat ca spui doar jumatati de adevaruri. Mie imi sunteti dragi amandoi asa ca nu inteleg de ce duci acest razboi (mut, surd) ca nu prea spui pe fata dar mereu ti se simte in gat nemultumirea la adresa lui.
    Dati Cezarului ce-i al Cezarului. A facut din Sinteza zilei o emisiune de succes. Ati venit voi ceilalti si omul s-a retras pentru ca nu mai era neaparata nevoie de el. Poate a lasat TINERETEA sa-si faca treaba mai departe.
    Draga Victore,cu dusmanii, ura si alte sentimente negative tara asta si poporul asta va stagna. Esti aceeasi generatie ca si mine si prin tine si altii ca tine incep din nou sa sper in generatia noastra. Nu faceti greselile predecesarilor vostri de a va razboi cu toata lumea si acolo unde nu sunt mize importante ci doar orgolii.Pastreaza-ti energia pentru mizele mari care sunt (care este). Ca tara asta sa nu mai fie reprezentata de persoane dubioase. Nu dati in capul celor care au acelasi tel ca si voi chiar daca mijloacele lor sunt intepenite datorita unor varste si experiente. Cristoiu, CTP-ul chiar daca nu suntem mereu de acord cu ei macar au telul ala.pentru asta, poti sa nu fii de acord cu ei in multe dar nu va razboiti in interiorul aceleaiasi armate.

    Am scis aceste ganduri catre tine cu mult drag si cu ,ulta speranta. Noi mai tinerii, avem mai putina uzura morala decat ei, so … calm si clementa.

  28. Vãzui si eu “Stirea zilei” asearã. Pãi când nu prea esti scos din “Maestre, …” ti se urca la cap si te-asterni la drumul spre penibil. Pãcat!

  29. suntem nebuni in tara asta, cat mai putem accepta asa ceva, toate mizeriile contaminate cu virusul coruptiei si manipulari politice si de oricare fel sa ne vcalce in picioare, sa moara toti in chinuri grele sau sa-i trasneasca cate un fulger in crestetul swcafarliei. sincer nu mai rezist sa-i vad pe basescieni astia cu succesuri interminabile ca apar si ne sfideaza in fata ne fac jignesc si numai Dumnezeu cu o furtuna sa-i loveasca mortal cu un fulger in cfapatina cum a zis. astia ne ameninta ne rad in fata fac bani de pe amarata mea de contributie si mai sunt si 40 % de retardati care sustin un astfel de clan mafioto-infractional. de exemplu acum au inceput sa-l intimideze pe jiji ( sa nu credeti ca-i tin partea ) dar pana acum cazul asta cu furtu masini nu a contat odata cu cazul popoviciu si umflatu asta de m basescu sa trezit si politia capitalei sa descinda in forta, incompetentul ala de la pol capitalei are o mare legatura cu pers asta scarboasa care jigneste pe toata lumea si ne rade in fata cum le face el ortu popi la toti dusmani, sper ca prima furtuna sa-i faca lui felu, daca nu ar cam trebui sa iesim in strada e mai rau ca in comunismului ac um astia au arme mai mari decat ceasusescu la vremea lui, cand vad ca mascati se rup in figuri pt ca niste hoti au fost batuti e genial dom’le nu se mai poate asa in locul lui gigi eu daca imi fura masina ii castram pe hoti, cand un copil plin de bani de aici din oradea a omorat 3 oameni cu masina nu am vazut nici un mascat iar baiatul cu pricina isi conduce un alt bmw cu furie pe strazile din oras e absurd, avem nevoie de o revolutie nu se mai poate asa

  30. scuze dl ciutacu dar eu unu nu mai rezist sa tac si sincer imi doresc sa-i loveasca cate un fulger sa ajunga la judecata de apoi

  31. Cred ca dupa emisiunea de aseara de la Antena 3, cel putin jumatate din electoratul indecis cu cine sa voteze la alegerile prezidentiale din toamna, tocmai s-au decis.

    P.S. Mi-am schimbat parerea despre Ion Crstoiu.Demult.

  32. NU LASA GARDA JOS FRATE ,JEGURILE DUPA CE EMANA MIROS SE DA CU APA SI SE DUC ,O PORTITA POATE MAI EXISTA ,FELICITARI PENTRU ATITUDINEA PE CARE O AI SI NU PERMITI INJURI ADUSE DIN GURA UNOR GUNOAIE.

  33. am si eu o intrebare: credeti ca daca s-ar face, sa zicem, o cheta si fiecare ar dona cate un euro s-ar strange 600,000 de oameni sa-i platim lui Pitzi clauza de reziliere contract echipa nationala?

  34. A te declara invins inseamna a accepta ideea ca ei au dreptate…ceea ce nu este adevarat!
    In ceea ce-l priveste pe domnul Cristoiu, nu inteleg de ce daca a plecat de la Sinteza, o emisiune in care majoritatea subiectelor sunt despre politica, participa la o alta emisiune si face o alta emisiune despre aceleasi subiecte! Atunci ma intreb, care a fost de fapt MOTIVUL?!

  35. Eu unul m-am saturat de acest presedinte.Si Emil Constantinescu a fost mai bun decit el.Parerea mea…

  36. Vorba lu’ Badea… Le doresc tuturor oamenilor de genul asta sa traiasca cu leafa mea.

  37. Bre, dar nu i-a luat mult lui base sa gaseasca o modalitate de a distrage atentia presei si publicului. ciobanu’ tot cioban ramane… :))

  38. Sa dea cineva un link cu ce a zis Cristoiu ca eu nu l-am urmarit. Si vad ca ceva, ceva a zis el de se inflameaza spiritele.

  39. Ce agresiv era micuţul, cu fratele prezidente se simte în siguranţă. Şocant ce de neam prost e familia asta Băsescu. Le-o ieşit zeama putredă prin tifon…

  40. HA HA HA,sa vad acum cum vine presedintele Basescu sa ne vorbeasca de baietii destepti,de lupta impotriva coruptiei,de cei vinovati care trebuie sa mearga in justitie,sa vedem daca fratele presedintelui va merge sa-si demonstreze nevinovatia,sa vedem daca justitia este independenta,Acum ca povestea familiei sa iasa din atentia presei,organele vor descinde la multe nume cunoscute,totul va fi ca o avalansa,poate poate presa uita de familia Basescu,deja a inceput cu Gigi Becali,nu spun ca Gigi este usa de biserica.

  41. Serialul Era sa traiti bine ! (daca nu m-ati fi votat) continua cu episodul “Becali terminator de interlopi”…sau daca tot nu prea e paine de dat prostimii,promisiunile nu au fost uitate de cei fraieriti…hai sa le dam circ cu miliardari in catuse…Se mai relaxeaza si ei,mai uita sa iasa in strada,s-o mai uite pe mama lui Boc sau pe cea a fratilor Ghiolbani.E doar parerea unui forumist frustrat neposesor de pisica drept pentru care nu am ce sa pun aici,pe acest oracol ori pe altele,asta pentru linistea lui Cristoiu…

  42. Avand in vedere ca suntem o tara de gaozari, ma apuc de strans semnaturi pentru a candida la presedentie. Ma sustineti?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.