Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Cadâna favorită a califului de Murfatlar

Cadâna favorită a califului de Murfatlar

    Get Adobe Flash player

Pentru prima oară după multă vreme, am avut răbdarea titanică să văd aproape integral un (hai să-i zic aşa) interviu al lui Traian Băsescu la TVR. Crin Antonescu, unul dintre puţinii oameni (pe care-i cunosc eu) capabili să urmărească emisiunile politice ale televiziunii publice, a fost amabil când a făcut-o servitoare pe Ramona Avramescu. Dacă, din peste 3000 de oameni (câţi o ard, cu mai mult sau mai puţin folos, prin curtea aia mare ipotecată la bănci), trista asta slugarnică e tot ce are mai de soi TVR fie şi pentru jocurile politice de societate, viaţa e din ce în ce mai nasoală…

P.S. Dacă tot o plătim să dea din cap aprobator la enormităţile stăpânului, eu zic să punem mână de la mână să-i luăm nişte şalvari, că draperia aia de pe ea n-o prinde.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

50 thoughts on “Cadâna favorită a califului de Murfatlar

  1. Şi ce vă miră??? ieri o slugărit la unii mătuşarnici şi cu ouă multe de numărat, azi slugăreşte la pânza înşuvată himeral a marinelului plângăcios la sânu lu unu stolo iar mâine muierea iarăşi va fi sluga celor dintâi acceeaşi şi apoi iarăşi va trece la slugăriţii ce au urmat celor dintâi şi tot aşa până n adâncirea n bâtrâneţi bântuite de fantoma şi fantoşele numite “clasă politică” şi “politician”… uite domnule Ciutacu de ce ÎNCĂ nu sunteţi lup singuratic fiindcă hienele au ce devora şi vor mai avea… “o vreme şi încă o vreme” până s o sătura Cerul de atâta putrefacţie hienală

  2. In vremurile acestea de mare criza, singurii bani donati ar fi pentru vreun copil/persoana sarman/a. In rest, in ceea ce priveste contextul actual al tarii, eu vad un spectacol prost regizat. Nu stiu ce este mai tragic: sa asist sau sa intru in el. Numai bine. 🙂

  3. @Fanu: pe vremea lu’ Nastase, nu se califica pentru accesul in cercul slugilor oficiale

  4. Aferim, viteazule (neinfricatule) Ja’far ! 🙂
    Atitudinea feciorelnica e un “must” la curtea
    regelui Shahryar…

  5. wow, Badea e in forma, deci Avrameasca e ‘gluga de coceni’.da’ , avrameasca e vreo ruda a ‘canibalului’ exportat in Finlanda?

    jenanti valetii astia! mai grav e ca e tanara!

  6. daca voi (tu, badea si postul la care lucrati) nu ati aminti de aceste “spectacole grotesti” eu nici n-as sti ca au fost – nu`l mai suport pe marinar asa ca fac tot posibilul sa nu`l vad – ma uit acolo unde el NU vrea sa apara 😉

  7. Sincer eu nu mai vreau sa fie la impuse,pe factura enel,taxa TV.Nu vreau sa mai cotizez la slugiile basiste!

  8. dapăi aşe a fi… probabil că acolo aveau loc doar efeminaţii meanDricului 🙂 şi mănuşaţii discreţi de concreţi dalbi or cu grade apropiate de sinergia faptelor putirinţei… dar să recunoaştem că între prostănăciţi or imaturi şi imbecili or smintiţi este o semnificativă diferenţă pe care o fac regimurile “politice” de sub preşu uie cam de vreo 21 de ani încoace, prin rocadă… oricum sluga rămâne indiferent de vreme tot slugă de aia mi e silă, tot mai silă de to(N)ţi… şi de toa(N)te

  9. Mi-am amintit (mi-a amintit @ ex) de ambasadorul in Finlanda. Victore, nu tin eu bine minte sau Finlanda a fost pana acum o tara foarte neutra , care vota cam intotdeauna cu majoritatea in UE? Daca Olanda a fost de cand stiu eu cel mai mare sceptic la prezenta noastra in UE, Finlanda nu ne-a facut niciodata necazuri pana acum. O fi si “datorita” activitatii competente a domnului ambasador???

  10. Revin, ca poate n-am fost explicit: acum, cu aderarea la Schengen, e prima data cand Finlanda are o voce aparte si o voce contra noastra. N-ar trebui luat la intrebari domnul ambasador de catre seful sau, alt competent si ilustru diplomat, ala, cum ii zice, baiatu’ lu’ A.E. Baconsky?

  11. Nici eu nu pot sa vad nu discursul lui her ss Base .Nici macar fata.Linsul dosuriilor si mersul cocosat precum Louis De Funes in Avarul e o caracteristica a politicieniilor Romani binecunoscuta in exterior si din timpuri haat.

    @ADI.Decizia Finlandi datorita faptului ca sant satui de cersetori in haite ,gata sa tabareasca pe tine ca lupii pt un euro.O tabara de tigani a fost desfintata si balaocheasii si-au pus corturiile in fata Parlamentului din Helsinki.Au ramas aia trazniti si nu stiau ce sa faca cu ei.

  12. Ce bine ca nu ma uit la TVR.Oricum au mare grije Antena 3 si Realitatea sa nu-l pirdem cumva pe Basescu,il dau si in reluare si in reluarea reluarii…Ce mai conteaza audienta TVR atat timp cat au televiziunile de stiri care nu ne lasa neintoxicati

  13. Un lucru deştept trebuie spus de mai multe ori pentru a fi înţeles. Dar există un moment în care trebuie înlocuit de alt lucru deştept, care să ducă gândirea mai departe. Ai har, ai haz, ai acidul necesar şi totul într-un registru de bun simţ şi surprinzător (pentru media locală) de respectuos: cu sine şi cu adversarii. Ai contribuit la crearea unei liste de păcate politice care a intrat în conştiinţa publicului şi care sunt acum urmărite şi condamnate de toată lumea, de la admiratorii tăi şi până la autorităţi. A venit vremea să faci un pas mai departe. În loc de a arăta păcatul cu degetul şi de a-l condamna, să începi să răspunzi la întrebarea “de ce sunt ei păcătoşi?”. Nu ajunge să arăţi că un păcătos mic este îndemnat la păcat de un păcătos mai mare, iar toţi de Marele Păcătos. Viaţa este mai complicată şi ştii asta. Îţi trebuie tot atâta perspicacitate ca şi până acum şi ceva mai multă încredere în forţele proprii.

  14. Buna ideea cu salvarii! Asa i-ar putea face “califului” si un dans din buric ca tot ii place sa dea cu pumnul in dusumea cand danseaza cu tigancile (desi un adevarat calif nu se injoseste niciodata in fata supusilor).

  15. Mie mi-ar place, recunosc, am eu o curiozitate de mai mult timp, sa-l vad pe intaiul marinar al tarii la o emisiune cu dvs. si dna. Dana Grecu. Adica cu cei pe care eu ii percep drept cei mai “acizi” realizatori tv. Ar fi o placere aproape orgasmica sa-l vad pe chior cum se pierde complet cu firea si nu mai stie nici cum il cheama, nici pe ce lume e. Daca la Razvan Dumitrescu, atunci cu clipul cu “pixelu” s-a pierdut, in conditiile in care moderatorul a fost totusi destul de elegant, chiar daca l-a “mitraliat” putin 🙂
    Ce va face dupa ce o va termina cu presedintia, pt. ca nu va fi vesnic acolo, nu va mai merge la tv? Sau se bazeaza ca la putere vor fi oameni din clica lui si va putea eventual sa mai mearga tot la fermecatoarea domnisoara de la TVR?

  16. Castiga si ea un ban cinstit ce aveti cu ea. Se manjeste la gura ca altfel nu ar mai avea fripturica la gratar sambata seara in ritm de manea.

  17. @Sebastian: e dreptul ei sa-si castige painea cum crede de cuviinta si cum poate, la fel cum e dreptul ei sa-si faca acasa, daca simte nevoia, altar cu Basescu.dar, pe banii nostri (si-s multi, crede-ma!), ar putea macar sa mimeze ca nu i-au venit inainte intrebarile.
    @latinist: ai fi surprins cat de elegant as fi si eu

  18. Băsescu, jivină politică cu reflexe bune, simte că se adună funia la par şi cum ştie că nimeni nu-i poate garanta că nu va schimba tricoul de mariner cu unul cu dungi verticale (motive ar cam fi!)caută cu disperare o soluţie de supravieţuire în libertate. Sunt din ce în ce mai puţini cei pe care se poate bizui. Oastea pedelistă, mânată de prea multe ori cu pistolul în ceafă să lupte inclusiv pentru cauze care nu erau ale ei, dă semne de sovăială, iar de la sovăială la defetism şi de acolo la dezertare la inamic nu mai sunt mulţi paşi. După realegerea sa (fericirea lui şi drama noastră!)şi-a tocmit oaste de strânsură sub flamura reevaluatului Gabi Oprea. Nici cu ei nu se simte prea în siguranţă, că mercenarul, ca mercenarul: luptă până la unu şi la unu şi jumătate ia pauză de masă, apoi merge la casieria unităţii să încaseze solda. În faţa dezastrului iminent, Hitler în ultimile luni ale războiului a dat arme copiilor de şcoală să apere Berlinul.Tot mai nesigur pe el şi încolţit din toate părţile, Băsescu procedează la fel:îşi pune copiii proprii să-i apere cauza:pe toanta cea mică a făcut-o europarlamentar, iar pe cea mare a trimis-o la OSIM să-i înregistreze strania înjghebare numită Mişcarea populară. Băsescu a învăţat ceva de la Ghadafi, care era apărat de un batalion de fecioare. Şi-a creat o armată de amazoane, grupate sub denumirea generică “alde Pora”. Pe lângă cea care dă şi numele grupului se numără şi pupăza de la TVR, Andreea Paul Vass, Roberta Anastase şi, cu voia Dvs.,ultima pe listă,Elena Udrea.

  19. În secventa prezentată mai sus sunt două momente memorabile(ca impresie artistică):1.postarea-la un moment dat-a fotografiei unui OM pe fundalul unei scene cu caricaturi;2.frumusetea si întelepciunea zâmbetului final,care spunea parcă:„da rămâne între noi”….

  20. Sincer nici nu mai ma uit la tvr pentruca pur si simplu nu am la ce si nu stiu cata lume a vazut minunatul interviu al gloriosului capitan iar faptul ca moderatoare era pe post de gluga de coceni sau de copac nu mira pe nimeni.Pai in primul rand vinovatii pentru treaba asta suntem noi cei care am stat acasa la alegerile trecute pentru presedentie si am lasat pdl sa fure ca in codru asa ca noi asa ne-am asternut asa dormim ca nu ne durea mana sa votam pe altcineva si sa nu ne credem noi desteptii universului si sa stam acasa ,deocamdata traim in o pseudo democratie si terebuie sa ne comportam ca atare cel putin daca ea mai exista.Da ce sa ceri unui popor de cocalari ,inculti, analfabeti ,manelisti purtatori de nume de alimente care veneram prostia si aaaaaa sa nu uit Otevisti convinsi care ne uitam cu balele pana la genunchi la DD sa-l vedem la ogica si pe Cioaca si sa raspundem vorba lu’ Badea la intrebarea Daca sa usurat Cioaca intre nustu care si nustu care.Asta e dar tin sa atrag atentia Toti politicienii vor FURA cand vor fi la PUTERE.

  21. Ce de comentarii rautacioase , dom’le…Fata asta e nevinovata…Atat o duce capul. Sta si ea la taclale cu Basescu , asa , ca o coafeza sau pedichiurista cumsecade cu o clienta veche…Se simt bine unul cu altul , de ce va ofuscati asa …Or fi suflete pereche , iar voi bombaniti aiurea pe aici…

  22. peste toate grava este implicarea in jocuri politice partizane, nepotismul si joasa speţă în poziţionarea perseverent abjectă faţă de Regele Mihai…perseverare diabolicum.nu e diavol?

    hihihi, marele barbat de stat, un laş plângăcios! asta ar fi stat in calea ruşilor ?
    probabil ,cu o carafă de vin adusă de primul mus , Mihai al II-lea Toader de Galaţi, omul cu degetul!

  23. “la enormităţile stăpânului”
    si tu ai fost mai mult decit amabil… la voma cocalarului sociopat… “stapin” peste bandele lui de scursuri criminale ale directiei de informatii externe

  24. A urmari orice interviu dat de Traian Băsescu la TVR e o chestiune de gust. Cam acelasi cu care a ramas pisica dupa ce l-a lins in … pe ciine. Pariem ca daca nu te “obliga meseria de jurnaist ” nu te-ai fi uitat nici o clipa?

  25. @purcelix: dincolo de meserie, m-a prins acasa, nu-l mai vazusem demult intr-un interviu, eram curios sa-l vad cum se mai misca si de ce s-a cerut la TVR. in plus, nici n-aveam ceva mai de Doamne-ajuta de vazut, la ora aia, pe posturile de stiri.

  26. Sigur erai curios sa-l vazi cum se mai misca ? Eu unu as fi curios sa-l vad ca nu mai …, cum sa zic ca sa fiu politicos, ca nu mai are chef de cafteala prin Transnistria, ca nu mai are chef sa dea iestemporali la mai marii lumii, etc!

  27. Angajatii tvr sunt catelusii pe care ii cumparau in trecut posesorii de dacie si ii puneau in spatele masinii catelusii dadeau din cap la trepidatiile masinii astia dau din cap la prostiile si minciunile slobozite de securistul sef.Aparitiile securistului sef periodice pe tv ne informeaza despre evolutia bolii lui,delir paranoia si mainile ce ii tremurau aidoma lui Adolf. Comandantule suprem peste bateriile de prastii vezi ca din cauza ochirii deficitare tragi in balarii.

  28. @dorubr: nu toti. sunt oameni care fac treaba ok in afara zonei de stiri/talk-show politic

  29. Eu n-o condamn, cata vreme n-am avut niciodata vreo asteptare de la ea… E clar ca pentru asta a fost angajata (si-si face treaba foarte bine): sa puna intrebarile dinainte stabilite si sa accepte orice raspuns. De ce as pretinde altceva de la ea, cand marele dulau batran al presei, Cristoiu (care se lauda ca l-a dat jos pe Iliescu in 1996 si pe Constantinescu in 2000) a avut exact acelasi comportament in fata lui Basescu, de fiecare data, in ultimii doi ani ? Dar Tuca, in interviul de prin 2006, a fost mai breaz ? Singurul care, in perioada 2004-2007, a reusit sa-i puna ceva probleme a fost CTP (care si el se lauda ca l-a dat jos pe Nastase in 2004) dar a iesit si el ingenuncheat din fiecare confruntare. Sigur, mai exista cateva nume (Nistorescu, Rosca-Stanescu, Ciutacu, Stancu, Ursu, Dumitrescu) in stare sa faca un interviu adevarat cu Basescu, dar asta nu se va intampla niciodata.

  30. Diseara e la B1…Fiti pe Antena 3 daca nu doriti sa-l vedeti la B1,il vor da integral ca de obicei

  31. Prestatia dnei Avramescu mi-a adus aminte de dna Rodica Becleanu in interviurile cu Iliescu.Oamenii se schimba in functiile mari ale statului roman,insa oricine ajunge acolo se comporta exact la fel ca predecesorii sai,cu toate ca au sustinut in campaniile electorale ca nu o vor face.
    Salut prezenta dlui Hamza,sper ca nu lucreaza pentru USL!

  32. Ce-o face Avramescu, Culcer, Cristoiu, Pora Turcescu, etc.dupa ce n-o mai fi ( si al lui guvern trecator) Base la putere?

  33. @Cezar: pai la asta se rezuma fulminanta ei cariera-n media.
    @14you: Tiriac asteapta sa se roage lumea de el prin intermediari. eu nu fac asta niciodata, cu nimeni

  34. Draperia aia de pe ea era asa,dintr-un material de camuflaj.
    Nu m-ar mira deloc ca si ea sa fi facut scoala aia de aparare nationala,despre care nimeni nu explica ce e si cum sunt alesi cei ce sunt admisi.

  35. Domnule Ciutacu, dar de fosta dumneavoastra colega Paula Rusu ce parere aveti? De la emisiunile decente realizate in trecut pe antena 3 la emisiuni alaturi de Mircea Marian, Ioana Lupea, Andrea Pora si alte ”somitati” jurnalistice, unde ridica osanale marelui conducator pe bani publici.

  36. wooow va urmaresc din Austria pe Net,ca altfel nu pot,sunteti geniali,de cand am dat de voi,imi ocupati tot timpul cand sunt pe NET,de altceva nici nu mai am timp si nici curioasa nu sunt…FELICITARI,vorbiti ce gandeste lumea cea neajutorata,BRAVO VOUA 🙂

  37. @Toma Ionut Mihai: si-o fi gasit femeia calea dreapta-n viata; pentru un pret bun…

  38. Si eu personal, am fost de multe ori suparat, ba chiar in cateva randuri, foarte suparat, de unele gafe sau greseli enorme si in mare contradictie cu logica atractiei de la inceputuri, ale acestor asa zisi politicieni. Dar, domnule Ciutacu, chiar nu pot uita deloc, cum acesti: teribilisti, nepriceputi, ingamfati de multe ori, repeziti si chiar tampiti uneori, unii si ceva mai hrapareti decat am crezut,plus multe alte defecte la care NU NE-AM ASTEPTAT, au fost odata, acei frumosi nebuni, sinucigasi, care ne-au extaziat candva, nu demult, cand au pornit la eradicarea CIUMEI ROSII, emancipata deja, cu portdrapelele lor: Iliescu, Nastase, etc. Va spun ca, asa ceva nu se poate uita! Sunt de acord ca de multe ori, s-ar impune: o urecheala, palme, ba chiar biciul pus pe ei, dar, sub nici o forma, nu trebuie sa parasim aceasta directie de: viata noua, dar aspra pentru cei nepregatiti, pe care de fapt, ne-am dorit-o foarte mult, fara sa stim prea bine ce e aia si de care, stiti bine, neocomunistii cameleonici de dinaintea lor, umblau sa ne indeparteze. Cu tot respectul, asta cred eu ca e realitatea si cu toate ca sunt foarte necajit de situatia neplacuta, in care ne aflam, mai cred cu tarie, ca, DRUMUL este cel bun. Altfel, rautatile bolnavicioase, pe care le promovati, cu regret, nu fac decat sa amplifice ciuda romanului, pe tot ce-l inconjoara. Mare pacat, domnule Ciutacu!

  39. Astea-s momentele care imi intaresc senzatia ca ar trebui scoasa obligativitatea platii abonamentului. Sa vedem atunci cat rezista pe piata…

  40. Intrebare cheie pentru maria sa ,idiotul neamului,Traian Basescu:ne chinuim sa zburam afara din UE?Semnalul pe care il dau Romaniei monarhiile,fostele monarhii din Europa,care ,din intamplare,unele sunt cele mai stabile politic si economic,este :”nu va primim in Schengen”,iar nataraul nostru de presedinte se trezeste sa le atace.Ne jucam cu focul gratuit,pentru ca un nepriceput nu stie deloc politica externa.Franta si SUA,aia cu care se lauda Base, au decis deja :Schengenul mai asteapta ,avem probleme mai grave si mai importante.Presupun ca ne-am saturat de Europa.Iar Base ,prin comunism,e mai apropiat decat oricine de rusi.Asa ca m-as abtine sa judec pe altii.

  41. ..bravo Victor…..urmaresc toate emisiunile tale…..esti genial…dar..cand scapam de astia?…

  42. Felicitari Alessandrei Stoicescu!In seara asta am realizat ce s-a intamplat la revolutia din ’89,care au fost motivele reale,cum s-au inteles America,Franta,Rusia in a-l executa pe Ceausescu si eventual sa-mparta teritoriul Romaniei,sa consolideze sferele de influenta..Revolutia din ’89 are aceleasi motive cu cele din Africa,primavara araba,de aceea a si fost invocata atat de des acolo revolutia romana.Daca Ceausescu isi propusese sa isi extinda influenta in Africa,aici s-a lovit de interesele marilor puteri.A platit cu viata pentru asa ceva.M-a mai ingrozit ceva:Ceausescu isi planificase totul pana in 2010?!Si revenind la actualitate,daca s-au inteles de-atunci ,intelegerile sunt de obicei fixate pentru zeci de ani in viitor,razboiul cu Rusia nu prea apare credibil in gura lui Base.

  43. Unui Olteanu Ajuns Aiurea Deputat

    De compari regele Cioaba c-un monarh cu sange pur
    Dovedesti ca ai in cap, doar ce are Cioaba-n cur
    De mai dai si interviuri chinuind cu-asta dantura
    Esti un prost, bade Oltene, nu e doar nema cultura.

  44. Base s-a trezit acum sa aniverseze mineriadele pentru a-l porcai pe Iliescu.Miron Cozma e jalnic.Daca nu ai educatie militara ,nu te apuci sa organizezi proteste pentru ca nu le poti controla.A se vedea cum au reactionat egiptenii pana a intervenit armata.Asta au fost mineriadele.Niste vite scapate de sub control.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.