Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Încă un an de împliniri măreţe :))

Încă un an de împliniri măreţe :))

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Pe 24 septembrie 2011 se face anul de la prima emisie Vorbe grele pe Antena 3. Şi voi sărbători cum ştiu eu, în felul meu, împreună cu un invitat la care acum 30 de ani mă uitam ca la un idol şi care acum mă onorează cu amiciţia lui. Dat fiind că nu am încă de gând să mă las, nu fac bilanţuri. Iar când mă voi lăsa ori voi fi anunţat (politicos au ba) că ţin degeaba ocupat spaţiul bilanţurile vor fi inutile şi patetice. Scriu doar că, la 90% procentaj de victorii în faţa concurenţei directe, care şi-a schimbat radical de vreo trei ori componenţa echipei care trebuia să-ntoarcă soarta meciului, orice comentariu e de prisos. Ba nu! Şi că decizia de a face săptămânal emisiunea asta, în formatul ăsta, fără măcar a-mi trece prin cap să încerc să mă cobor la menelismele şi meltenismele care inundă ecranele, a fost cea mai înţeleaptă decizie (şi, cu siguranţă, nu mă refer la aspectul financiar) din cariera mea. Am datoria să le mulţumesc încă o dată public Jenicăi Stănciulescu, Anielei Prunişoară şi Nadinei Câmpean, laolaltă cu ele tuturor celor care s-au intersectat cu Vorbe grele în ultimul an şi-i asigur pe toţi că voi rămâne la fel de ciufut şi greţos ca şi până acum.

Sorin Oprescu, Victor Ponta, Monica Iacob Ridzi,  Sorin Ovidiu Vântu, Emil Constantinescu, Crin Antonescu, Andrei Marga, Mircea Badea, Adrian Năstase, Bogdan Teodorescu, Cristian Preda, Alexandru Atanasiu, Mona Pivniceru, Grigore Leşe, Mircea Diaconu,  Adrian Cioroianu, Serghei Niculescu Mizil, Cristian Diaconescu, Victor Ciorbea, Daniel Marian Vanghelie, Alice Rotta, Tudor Gheorghe, Raluca Turcan, Mircea Geoană, Sorin Blejnar, Radu Mazăre, Ramona Mănescu, Norica Nicolai, Ioan Mircea Paşcu, Dan Puric, Iulian Iancu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Johnny Răducanu, Liviu Dragnea, Claudiu Săftoiu, Constantin Bălăceanu Stolnici, Mădălin Voicu, Dorel Vişan, Alin Teodorescu, Călin Georgescu, Mircea Albulescu, Nicolae Bacalbaşa…(lista rămâne deschisă)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

105 thoughts on “Încă un an de împliniri măreţe :))

  1. @toader: i-a batut Antena, nu Jurnalul. la accesari sunt mult peste noi. e parteneriat, un soi de link exchange. si noua ne vin mai multi decat le ducem noi. trist, dar adevarat…

  2. Felicitari pentru acest an de Antena 3 si multe alte felicitari pentru emisiunile anterioare. Le urmaream si pe acelea, dar cele de la antena 3 imi sunt mai la indemana. Inaint, emisiunea mea preferata era cea cu prof. Bogdan Teodorescu despre tursim, acum cea cu dl. Tudor Gheorghe a intrecut-o. Felicitari inca o data!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.