Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ridzi, de pe marea scenă, pe micul ecran

Ridzi, de pe marea scenă, pe micul ecran

UPDATE: Înregistrarea emisiunii, aici

A fost europarlamentar şi şef al Tineretului PD-L, a fost numită ministru al Tineretului şi Sportului, a sprijinit ascensiunea Elenei Băsescu, a generat un uriaş scandal mediatic şi politic, a ajuns subiect de anchetă parlamentară şi de dosar penal, a demisionat, a născut, s-a retras temporar de sub luminile reflectoarelor.

Mai are Monica Iacob Ridzi viitor politic? Va fi trimisă în instanţă de DNA? Vineri, de la ora 23, deputatul democrat-liberal vorbeşte, în exclusivitate, la Vorbe grele.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

134 thoughts on “Ridzi, de pe marea scenă, pe micul ecran

  1. Nene Victore, felicitări! Cum a zis tanti ministru la final “…pentru eleganţă”! Am văzut în emisiune o pereche de ochi foarte frumoşi, dar foarte trişti! Privirea aia nu mai avea aroganţa de acum un an jumate.
    Profi, interviul!
    Banzai!

  2. Ai dovedit inca odata ce caracter ai.Felicitari!
    Cat despre caprioara speriata,trimisa a2a oara pe post de vaca de sacrificiu…mai ca te ia cu mila.Din pacate,sunt asa de bine setati,incat nu mai au timp sa isi vada viata pe care o traiesc si pe care ne-o ofera la pret din ce in ce mai redus si noua.Ma bucur ca are un copil,sa il creasca din alocatia guvernului din care a facut parte si in care crede in continuare,sa mearga la urgente si sa cumpere medicamentele “gratuite” in miez de noapte la farmacii non-stop,sa dea spaga ca sa ii ia copilul la gradinitascl de stat,ca nu mai sunt locuri,apoi sa se chinuie cu scl,sa stea cu copilul 4-5 ore pe zi la teme pt acasa,ca programa asa o cere,sa dea bani pt renovarea clasei,ca ministerul invatamantului nu mai da nici pt paza scolilior-vezi cazul Craiova-sa mearga in parc,printre aurolaci si pensionari care cauta in gunoaie,mandra cu al ei presedinte,partid si guvern!Apoi,daca se acopera copilu de diplome,sa se umileasca pt un loc de munca,unde trebuie sa linga sefii si sa se inscrie in partid.
    Dar sigur ca astea ni se intampla numai noua…

  3. Interesant talk-show-ul de aseara.
    Si trist totodata.
    De ce trist ?
    Fiindca am vazut o doamna frumoasa si inteligenta si cu educatie aleasa ajunsa in mocirla jmekeriilor de maidan bucurestean -scuze, nu vreau sa jignesc tot pamantul bucurestea…doar maidanul- .Adica ?
    Adica i s-a pervertiti educatia si corectitudinea de catre “colaboratori” bine platiti,transformand-o astfel in inca o-piatra-de-moara a PDL.
    Despre Dra.E.Basescu…?
    Am doar cuvinte de lauda, fara a Va ofensa, pentru simplul fapt ca a lovit in imaginea politicii romane cu arma data de politica romana …”pelerinajul” politic atunci cand a decis sa candideze pe europarlamentare.
    Si bine a facut doar ca …copiilor “nu le este permis” sa-i copieze, sa-i parodieze pe adulti.
    Desi a fost o parodie reusita in cazul Dansei.
    Va doresc un week-end placut si….nu uitati:
    http://www.youtube.com/watch?v=ye24cqG8j3M

  4. Apropo…cum e vorba aceea din intelepciunea populara romana…?
    “Pentru bani si ursu’ joaca” ?!
    -sau e din intelepciunea populara tiganeasca/rroma, totusi ?

  5. Iti admir puterea de stapanire in fata acestor infractori …
    Mie mi-ar fi greu sa o mai vad , dar sa stau la ” sezatoare ” cu ea !!!…
    Felicitari pentru emisiune …

  6. domnule ciutacu, va rog din suflet fiti fara mila ca nici doamna deputat nu a avut mila cu banii nostri…va multumesc

  7. Domnule Ciutacu,

    intr-o lume normala, doamna scotea din poseta banii pe care i-a stricat, constient sau nu.

    Ma caciulesc de mai bine de o luna pe la tot felul de firme ca sa adun bani pentru organizarea unui eveniment concret, aproape pipaibil si NU SUNT BANI! Toata lumea tremura cu gandul la ziua de maine.

    Cu banii risipiti as fi putut sa plimb evenimentul prin toate capitalele de judet, insa eu nu sunt ministrul culturii….

    Va urmaresc emisiunea. Parerea mea este ca nu a fost o idee fericita. Vine la televizor, ar putea sa merga si la tribunal… ca sa ne lamurim inainte sa vorbim.

  8. N-or sa aiba probleme cu procurorii nici Ridzi , nici Anastase , nici un alt pedelist care a fost trimis la furat de Basescu. Au numai cei care fura de capu’ lor , cum e Pasat ala de la Giurgiu. A urmarit cineva cu atentie reactia lui Anastase cand a fost intrebata ce se intampla cu plangerea penala depusa de opozitie impotriva ei ? A raspuns cu un gest care insemna : “N-o sa se-ntample nimic , am spate , asa ca mi se falfaie. Cine-i baga-n seama p-astia din opozitie , la parchet ?!” Dupa aia a raspuns ca cererea “isi urmeaza cursul ei firesc”…(la minutul 52:48)

  9. TB si-a ales numai frumuseti. Iata de ce nu le poate pedepsi. ” stiu ca nu-i plac actele ilegale”.

  10. am apreciat tonul decent si faptul ca ai invitat un pedelist!! A3 are nevoie urgenta de o gura de decenta si echidistanta ca sa nu depaseasca Otv. in rest, cine e ritzi? povestea cu scena e, in fond, un mizilic, un covrigel fara sare fata de ce fac altii (cum spunea si ea la un moment dat 🙂 ) nici macar ai ei n-au considerat-o destul de importanta ca s-o apere pana la capat.

    mie mi-ar placea s-o inviti pe anastase si ea sa vina si sa-i pui toate intrebarile care trebuie puse, fara nervi, necrutator, dar neagresiv.

  11. Unde e balaurul care scuipa smoala acum un an si jumatate? Unde e aroganta si nesimtita de atunci? Ciudat e ca nici acum nu realizeaza ca s-a suit pe un scaun prea inalt ci spune, vai,ca nu a avut consilieri. Mi-a facut placere sa o vad speriata si aproape cerandu-ne mila. As vrea sa ii vad asa pe toti cei care ne fura banii si vietile.

  12. am vazut emisiunea si desi nu o suport chiar mi-a fost mila de ea o persoana inteligenta,frumoasa si culta a ajuns carpa in mana”mondialilor”pacat

  13. Toti “penalii” din Romania au ceva in comun: sunt nevinovati, persecutati politic si nu suporta detentia. As vrea sa o vad si pe Roberta Anastase la tine in emisie. Sa ne spuna ca a persecutat-o Cotoi Sever, ca i-a pus ciuperci halucinogene in omleta, afrodisiace in cafea, etc etc

  14. Felicitari dle Ciutacu! mi a placut emisiunea! sincer, am avut ocazia sa vad o alta Monica Iacob Ridzi. Pacat ca o femeie frumoasa si inteligenta ca ea nu are loc de oportunistii din politica. Nu ma mir ca au sacrificat-o unii din colegii ei. Invidia e mare. Numai un prost nu vede potentialul ei politic.

  15. Domnule Ciutacu
    Nu cumva a ramas prun redactie scaunul domnului Ion Cristoiu?
    Am impresia ca v-ati molupsit fara sa vreti de aceeasi boala.
    E drept ca doamna Monica Iacob Ritzu e doar o victima, dar toata lumea stie ca banii au fost necesari in campania EBA. dupa cum sunt convins ca dansa a stiut de la incepit la ce se expine si a acceptat asta.
    Ma astept ca urmatorul invitat surpriza sa fie doamna Roberta Amastase, iar dumneavoastra sa o ajutati sa explice cum 80=160.
    Mult succes in noua era portocalie!

  16. Cine ar mai putea avea incredere candva in cineva de la PDL? Intr-o atat de mare decadere suntem ca popor,incat s-ar putea intampla ca PDL-ul sa ramana vesnic partid conducator “pe cele mai inalte culmi ale progresului”.Prin urmare s-ar putea ca multi sa creada in”privirea senina” a dnei Ridzi si multi dobitoci sa se scalde in ea.

  17. dar nu ii este rusine sa mai iasa la televizor si sa comenteze ? orice, chiar nu are pic de bun simt in ea incat sa stea dracu si sa-si bage/ vare capu in nisip ca strutu si sa nu mai apara sa se spuna punctul ei de vedere ?!

    mi se face realmente scarba cand vad cata nesimtire debordeaza astia.

  18. La un moment chiar am incercat un usor sentiment de compasiune ,amestecat cu o usoara jena.A spus aproape in fiecare fraza “din pacate” incat a zis-o si referindu-se la doua dosare in locul a trei dosare.I-a fost o frica aproape palpabila de tine,Victore,incat se stransese sa nu aiba vreo parte a corpului care sa n-o atinga pe alta.Se autoapara , sustinandu-se.Daca ziceai bau se punea pe plans.A incercat sa fie o hiena slefuita si cand colo behaie subtirel.Locul unde se varase e gherila, nu a fost si inca nu este pregatita pentru asa ceva.A fost o unealta,dar parca nici n-as categorisi-o chiar victima.Nu am fost prea atenta la dumneaei,pana vineri la emisiunea ta.

  19. Felicitari, ati intuit perfect: mai rar si mai dens! Vorbe grele devine o mica bijuterie la reverul antenei 3! Cat priveste prestatia doamnei, se simtea incoltita dar nu de dvs, nu mai asteapta decat ce-o vrea norocul, daca e sa sfarseasca infipta-ntr-un ac in insectar, asta e, ea si-a facut datoria de soldat devotat! Doamne, de-as apuca vremea socotelii! La cata ura si dorinta de razbunare crancena s-a strans la toate nivelele, odata jos, portocalii si marinaru’ vor fi striviti si vor plati si laptele de l-au supt de la mamicile lor! Asta daca vom mai avea vreodata la conducere un barbat cu creier, inima si coaie!

  20. Auzi a inceput studierea dosarului fiind insarcinata :)) Parca copilul ala nu l-a facut sa fuga de inchisoare ! A apucat-o pe asta sa faca copii !
    Domane prosti ne crede !!! Oricum asta merita stiu io ce merita sa-i faci ca sa-i inchizi gura……

  21. Dna Ridzi a demonstrat inca o data ca este nevinovata prin faptul ca a avut curajul sa mearga la o emisiune moderata de Ciutacu. Pacat ca unii oameni cred ca acel copil a scapat-o de arest. Va demonstra ca e este nevinovata.

  22. prima oara cand m-am uitat la emisiunea dvs si a fost excelenta. felicitari si dlui ciutacu si dnei ridzi pt prestatie, cu aceasta ocazia a aratat intregii tari ca nu ii este frica sa isi demonstreze nevinovatia.

  23. Abia acum am ascultat inregistrarea emisiunii dar de discutat despre ea se vorbeste intr-una in jurul meu.M-am convins inca o data ca de Monica Iacob-Ridzi vom mai auzi in politica romaneasca si lucruri bune nu rele. Este o luptatoare, are argumente convingatoare. Totul se rezuma in tara asta la a avea curajul sa ascultam parerea interlocuitorului deci ii acord o “bulina rosie” lui Ciutacu. Este necesar ca, pentru a ne lamuri despre ce e vorba,sa punem intrebari si sa ASCULTAM raspunsurile.

  24. Apreciez ca, spre deosebire de blogul lui Tolontan, pe blogul lui Ciutacu parerile decente ale fiecarui comentator sunt postate fara a fi triate. De exemplu, Tolontan nu vrea sa vorbeasca despre interesele materiale pe care le avea inainte ca Monica Ridzi sa fie ministru si care nu i-au fost acceptate de catre aceasta. E adevarat ca cei din minister nu au agreeat ca un politician din provincie sa le vina sef la Bucuresti si au incercat sa bage bete in roate activitatii ministrului. Acestea au fost furnizorii “informatiilor pe surse” pe care le folosea Tolontan.

  25. mai usor cu spam-ul pro-Ridzi de pe aceleasi IP-uri. a fost in emisiune, si-a sustinut singura cauza. nu-i mai faceti voi bine cu forta. si, apropo, ar fi bine sa si probati ca Tolontan a avut interese materiale, altfel zburati urgent de aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.