Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > D-aia n-are coada urs, golănaşilor

D-aia n-are coada urs, golănaşilor

Marele dosar penal pe siguranţă naţională, care ar fi trebuit să justifice arestarea mogului eolian pentru favorizarea infractorului fugit în Indonezia, a fost întocmit, conform motivării eliberării, atât de beton încât nu conţine probe materiale că Sorin Ovidiu Vântu i-a trimis bani în Indonezia lui Nicolae Popa. În plus, inculpaţii au contestat legalitatea mandatelor de interceptare emise de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Curtea de Apel nu s-a pronunţat asupra legalităţii întrucât mandatele nu au fost depuse la dosarul cauzei; mici amănunte, nu mare lucru…

SOV este departe de a fi vreun erou popular al românilor şi, după crahul FNI, are o imagine publică mizerabilă. Dacă nici atunci când stăpânirea dă liber la el organelor statului şi se cheltuie/mobilizează resurse materiale/umane record pentru înfundarea lui nu se lucrează riguros, atunci ori există o imensă doză de prostie-n sistem, ori lanţul complicităţilor umane nu poate fi rupt, ori amândouă la un loc.

UPDATE: Băsescu a jucat magistral meciul politic al Legii pensiilor. Intenţia opoziţiei, de suspendare din funcţie pe motiv de promulgare a unui document votat prin fraudă, devine caducă, revotarea actului normativ o salvează pe Alma de marele deranj penal (vechiul act normativ, neapărut în Monitorul Oficial, nu a produs efecte), le-a mai dat câte o flegmă lui Ponta şi Antonescu. Plus că mai scoate nişte lacrimi şi de la lotul babette, categorie socială care o să pişe ochii de pomană că Supremu-i băiat bun şi are suflet, fiindcă oricum nu va mai prinde în viaţă prezumtiva egalizare a vârstei de pensionare.

P.S. Vă recomand un text bun

Comentarii

comentarii

Similar Posts

87 thoughts on “D-aia n-are coada urs, golănaşilor

  1. FELICITARI PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU!RUSINE CCR!PDL:CIOCU MIC CA SUNTETI O MASA DE TAMPITI!IAR PNL SI PSD:SOMN USOR!

  2. L-a lasat Basescu pe Voiculescu in offside, dar se pare ca Felix nu e interesat de soarta pensionarilor ci de faultarea marinarului. Cu cateva zile in urma gasca din opozitie latra ca daca trece legea pensiilor il suspenda pe basel, ca-i loveste pe pensionari. Uite ca marinaru a dat opozitiei ocazia sa respinga legea prin vot, da pe ei nu prea ii intereseaza de pensionari. Curvele politice vor suspendarea cu orice pret. Cat de gretosi si de populisti pot fi si astia din opozitie? Cand vei scrie un articol si despre faptul ca avem o opozitie si o alternativa la PDL absolut abjecta si fara solutii? Sau abonamentul lui Ponta la emisiuni nu permite asta?

  3. @Ciprian: intrucat nu-mi plac spammerii prosti, care preiau nemestecate mesajele propagandei portocalii, privilegiul de a comenta aiai ti-a fost ridicat. fiindca inca mai poti citi, ia de aici si noteaza: conform legislatiei, Parlamentul poate dezbate numai articolul pentru care presedintele cere reexaminarea.

  4. Nene Victore,s-ar putea ca (re)dezbaterea pe 53.1 să dureze suficient de mult timp, cît să se mai “regrupeze” parlamentarii pentru nişte acţiuni mai de forţă.
    Banzai!

  5. Toate-s vechi si noua toate. Cati oameni oare știu legislația si faptul ca Parlamentul decide doar articolul trimis înapoi? Si uite cum se stinge un scandal si-l așteptăm pe următorul. Circ avem. Dar pâine?
    Câtă vreme ziarele cu tiraj maxim sunt cele de scandal la ce ne putem astepta? No, te-am pa.

  6. Eu mi-am pierdut nsperanta. Ce mai e de facut cand cinvea cu destule celule nervoase ca sa acceseze o pagina pe internet scrie: “interceptarile, LEGALE SAU NU”. Pai de-aia suntem unde suntem, cu un presedinte care, departe de a fi destept, este pe masura inteligentei unui mare numar de romani.
    PS A trimis legea in Parlament de frica (nu iti trebuie un IQ ridicat ca faci singurul lucru ce te poate scapa de suspendare).

  7. cacealmaua lui anastase a fost prea groasa ca sa poata fi sustinuta pana-n panzele albe, pe de alta parte pdl-ul nu-si putea permite sa se dezica de ea, uite ce-a iesit.
    cred ca mai stam o tura…

  8. Domnilor, puteti sa ma injurati dar mie imi place Vantu! E destept si citit si mai are si maniere. Ce-a facut el concret? A profitat de prostia facatorilor de legi. Si? Ce a facut el a fost legal? Da! Pai, atunci despre ce vorbim? Ia uitati-va la guvernanti cum singuri isi dau legi si profita de ele. Pai legile alea nu le-a facut Vantu. El doar le-a aplicat. ATAT! Ce poate fi mai placut intr-o viata decat sa-ti bati joc de adversar cu armele lui?! Vantu rules!

  9. Il doare in p..a de femei … Ii e frica de suspendare !!!!!!!1
    Lasul dracului ….

  10. Este greu de rupt lantul complicitatilor umane,daca nu chiar imposibil.Doza de prostie nu este in sistem ci in populatie.De aici pleaca toate calculele pdl-istilor.Solomonarul a mutat magistral,au mai ramas patru ani si trei luni sa-l suportam. Textul este foarte bun si merita sublinierea :SA NU UITI DARIE!

  11. “Băsescu a jucat magistral meciul politic al Legii pensiilor”

    Nu mi se pare deloc magistral jocul lui Basescu de astazi; nici macar nu-i o gaselnita inspirata. Sa te contrazici , de frica , la cateva zile dupa ce ai sustinut un lucru in Parlament…nu-i nici o maiestrie . Un surlicau bunghiu te face la buzunar fara sa-ti dai seama , daca nu cumva te convinge sa-i dai portofelul de buna voie , multumindu-i cu zambetul pe buze. Pe cand asta n-a pacalit pe nimeni astazi.
    Nu stiu daca ai idee cat il ridicati pe derbedeul asta , de fiecare data cand ii recunoasteti vreo calitate. Am auzit multi tartani , cu carte multa si minte putina , care spuneau: “O fi Base cum o fi ,dar altul mai bun nu avem. Pana si adversarii lui ( Ciuvica , Ciutacu , CTP) recunosc ca e inteligent , are instinct politic , etc.” De parca nu s-ar ocupa aia de la EVZ si B1 cu asta destul… Acum cateva zile , l-am auzit pe Cristoiu redescoperind cat de genial a fost Basescu , barbat adevarat , marinar si scorpion fiind , ca nu ne-a spus c-o sa moara ma-sa. Si cum presa mogulilor e de cacat , ca n-a fost in stare sa descopere stirea asta colosala.

  12. care-i rolul securitatii in romania? sa apere tara de…. romani. de cei care fura . cand faci o afacere de genu’ fni e musai sa stie secu. daca nu stiau , sint timpiti( nu ca nu ar fi si asa). daca au stiut cum e treaba de l-au lasat pe eolian/popa sa faca smecherii? sa fi fost dezinteresat? n-as crede. nu stia secu de popa cand il “cautau” p-afara? sint chiar prosti daca ei cred ca eu cred ca asa a fost. doar fraierii care l-au votat pe base (turu’ ll )cred asa prostie. cat despre nea base n-as zice ca-i mare scula atat timp cat se bate cu ponta si crin. nu s-a ivit inca unul pe masura lui (smecher/tupeu/nesimtire)sa-l arda . cat timp joaca de unul singur va fi primul.

  13. Doamna judecatoare din cazul Vantu , dupa ce a facut praf procurorii din dosar, cred ca si-a adus aminte de faptul ca MAMA PROSTILOR E PERMANENT GRAVIDA. Asta e

  14. Dacă procureii (că nu le poci zice procurori) sunt naivi şi stârniţi, vă aşteptaţi să fie şi bazaţi pe ceva? Atâta că ling scuipaţii Zăusului şi se autoexecută şi pe ei şi instituţia.
    Da’ măcar Zăusu’ rămâne o curvă bătrână…

  15. ‘Lotul babette’ are in prezent o mare problema: de 2 ani pensiile nu au fost majorate, in timp ce preturile tot cresc, tot cresc… Pe actualii pensionari ii intereseaza exclusiv suma pe care le-o lasa postasul si pretul gigacaloriei, alimentelor, etc. Daca isi imagineaza bou’ de Base ca la o eventuala campanie electorala castiga voturile pensionarilor ca a facut el nu-stiu-ce cu varsta de pensionare din 2030, inseamna ca e dus cu sorcova rau de tot.

    BASESCULE, SCOATE BANII, MARINARE! LASA VRAJEALA CA NU MAI TINE! CATERINCA MERGE PE BURTA PLINA, NU IN FRIG SI FOAME, SECATURA!

  16. NU a “jucat basescu magistral”, au jucat Ponta si Antonescu execrabil.
    Prin faptul ca a retrimes legea la parlament pentru un singur articol, inseamna ca practic amana promulgarea legii, dar o va face dupa modificarea varstei de pensionare la femei.
    Nu trebuiau sa sara de cur in sus nici unu’ nici altu’ sa declare ca nu mai au motive de suspendare.

  17. a jucat pe dracu magistral, a fost prins la colt si n-a mai avut ce face, e ca si cum ar fi aruncat prosopu’, te credeam mai destept mai victore, dar incep sa cred ca fara sa vrei ii faci jocul chiorului; adica ce flegma a dat el, cand defapt si-a inghitit-o, si eu as fi vrut s-o promulge ca sa-l suspende, dar i-a fost frica
    P.S. tu asa te lupti cu chioru’ facandu-i pe liderii opozitiei sa para niste neghiobi cand ei defapt au jucat cat se poate de corect din orice punct de vedere posibil!!??

  18. Trebuie exploatata cumva chestia cu retrimiterea legii pensiilor in Parlament. Chiar daca Base a zis ca pt virsta de pensionare a femeilor. Nu a vrut sa recunoasca ca adoptarea acesteia a fost mai mult decit PENALA!!!!

  19. magistral o pla… era absolut previzibil sa gaseasca un motiv penibil. ciutacule cred ca treci pe etnobotanice mai nou iar prestatia de la sinteza zilei… deplorabila nene, imbatranesti ce drac’ ai??

  20. De eolianu mi se rupe,problema e ca mai trebuie sa stam o tura cu ciuma portocalie.

  21. Nu incearca nimeni sa te convinga pe mata (dumneata) ca Vantu e nevinovat. In schimb s-a demonstrat ca in ciuda faptului ca s-au cheltuit bani ca sa-l infunde, niste incompetenti au uitat sa puna la dosar documente cheie care sa *demonstreze* ca SOV a trimis banii, deci l-a ajutat pe Popa, deci e preicol public.

    Legat de jocul magistral, pai nu era ideea ca legea asta sa nu se aplice in forma curenta?

    Marinarul si ai lui trag de timp cat pot.

    Oricum ar fi pentru dansii situatia este win-win.

  22. @marines & gigi: lasati-ma sa cred ca sunteti pesedisti. daca-l lasam pe Victor sa fie viteaz si-l calcam pe gat, degeaba, pe Basescu, eram Dumnezeu pe pamant. sunteti toti la fel. cum indrazneste cineva sa va spuna ca si ai vostri sunt aproximativ la fel de gol ca ailalti, luati foc.

  23. Da, e clar ca Vantu este un om foarte influent, pentru era clar ca lumina zilei ca nu are ce cauta in arest preventiv. Mi-as dori mult ca celelalte procese pe care le-a intentat (Basescu, Udrea,etc) sa aiba un final nfericit pentru acuzati…Deh, visez si eu cu ochii deschisi…

  24. “sunt aproximativ la fel de gol (goi se spune) ca ailalti”; bravo ciutacule ai ajuns sa-i compari pe ponta si antonescu cu basescu si toata sleahta lui, eu cred ca ti-au dat milionu ala de euroi (ca prietenului tau jack) sa te duci mai tarziu in nu stiu ce pla mea insula:)… acu pe bune, esti inginer, urmareste si tu firul logic a ceea ce spui in contextul dat si-o sa-ti dai seama ca ai iesit pe aratura

  25. Daca cineva ar fi judecat pentru trafic de influenta si dosarul ar fi pe masa doamnei Costiniu, credeti ca doamna judecator l-ar condamna pe acel cineva ? Eu zic ca nu ! Oricate probe ar fi la dosar !

  26. da ce ma bucur ca base nu a votat legea si ma scoate mai devreme cu 2 ani, mare lucru sunt perfect de acord ca i a fost frica de suspendare, si eu imi facusem iluzii ca scapam de aceste gunoaie miss roberta,udrea apropo stiti dle Ciutacu ce vila are noua ministra a transporturilor dna boagiu alta pupila a lui marinaru, la snagov pe marginea lacului. am tot sperat ca se schimba ceva si va spun sincer tot am sperat sa schimbe ceva ponta, nu sunt PSD ista dar i am cunoscut mama si sora, si stiind din ce fel de familie provine mi am facut sperante. o zi buna dana

  27. @gigi: libertatea de exprimare nu echivaleaza si cu aceea de a fi ticalos si de a acuza, fara nici un fel de proba, exact la fel ca mult hulitul Basescu. motiv pentru care nu mai pupi comentarii aici, niciodata.

  28. Eu mi-am inchipuit ca nu promulga legea si am si spus-o .N-a facut-o pentru ca n-a vrut sa riste cu suspendarea,a carmit-o putin pe dupa visin cu frauda .Se va folosi de Alma(am avut si eu o catea pe care o chema Alma)cu alta ocazie.Inca nu i-a venit randul.Victore,esti de acord cu mine ca intr-o zi Base rupe gatul guvernului doar pentru a mai castiga ceva timp?

  29. E foarte reusit articolul!!!
    Mie,cand eram in generala nu prea imi placea istoria(acum o ador)dar cu toate astea am inavat ca o serie de eroi ai neamului au luptat zeci de ani in lupte crunte pentru apararea si intregirea neamului romanesc,pentru a ne lasa o mostenire de valoare.Mostenire de care acum ne batem joc si o ponegrim.Dar pentru ce a murit Stefan cel Mare?Ca sa se nasca Sexy Braileanca?
    Nenea Traian,crezi ca daca ai carmuit bine navele vei carmui la fel si o tara?Baga de seama ca sunt doua lucruri prea diferite.Iar voi romanilor,cate mai vreti sa se intample/scrie/auda ca sa va TREZITI?Schimbarea incepe numai cu fiecare imparte.

  30. Eu cred ca nu doar imaginea publica a creaturii e mizerabila ci si caracterul oricat de diabolico-inteligent ar fi el (s.o.v.) si oricate figuri din spatiul public roman s-au “adapat” la fni-ul si fna-ul lui direct sau prin rude/cunostinte/prieteni ale acestora !

  31. Nu cred ca ai dreptate in problema flegmei date de Basescu liderilor opozitiei. Este un gest de smecher in ale politicii, de bisnitar roman! In realitate, gesturile politice contradictorii -azi sustin una si maine alta- sunt taxate de politicienii din alte tari si ajung sa-l compromita si mai mult pe cel care le face. In plus, bataia de joc cu care isi justifica actiunile dovedeste iresponsabilitate si, in cele din urma, va fi taxata corespunzator. Din pacate pentru noi, cei care nu l-am votat, in primul rand in relatiile externe.
    Lasandu-l pe Base la o parte, cea mai mare problema este valul toxic produs de vecinii si prietenii nostri de la vest, ungurii. Problema pH-ului este minora fata de substantele toxice continute. Acestea vor afecta plantele, pestii, etc. si vor aduce distrugeri suplimentare Deltei. Ceea ce s-a intamplat atrage atentia asupra pericolului pe care-l va genera Gold Corporation la Rosia Montana. Sustinerea acestui proiect de personaje ciudate ale faunei politice si bancare romanesti (l-as aminti aici pe inginerul chimist Baltazar, dat afara in anii ’80 din diplomatie pentru ca a fost prins ca facea trafic de nasturi cu “valiza diplomatica” si trimis la Danubiana, la munca de jos) justifica indoiala privind aceasta afacere.

  32. Totdeauna 1 + 1 = 2,deci Roberta Anastase a furat oricum a-i pune problema si ca urmare ar trebui sa plateasca.Ma dispera faptul ca va scapa de pedeapsa ca si Udrea,Ridzi si chiar Basescu cu Flota.Si Doamne cati or mai fi in tara asta demni doar de Puscarie?Poate de aceea nu se va produce nici o schimbare,poate ca sunt prea multi hoti si nu se mai poate face nimic.Deplang soarta noastra si a copiilor nostri.

  33. Dpdv juridic se pedepseste fapta chiar daca nu exista consecinte. In caz contrar ar trebui sa dispara incriminarea pentru tentativa! Roberta trebuie sa raspunsda, insa e greu de presupus macar ca va avea cineva indrazneala sa o faca!

  34. Basescu ne a bagat in evul mediu ,au picat potocalii pe tara ca o hoarda straina si s au pus
    pe jaf si macel si ca in orice tara ocupata au
    inceput executii cu tintuirea unora la stalpul
    infamiei,adica tavalirea pe la DNA.

  35. este adavarat ca lui Geoana ia-ti intins o cursa sa-l ajutati pe basescu sa castige inca un mandat ? ; arestarea este o cacialma din seria le-am tras-o inca o data la prosti ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.