Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ridzi, de pe marea scenă, pe micul ecran

Ridzi, de pe marea scenă, pe micul ecran

UPDATE: Înregistrarea emisiunii, aici

A fost europarlamentar şi şef al Tineretului PD-L, a fost numită ministru al Tineretului şi Sportului, a sprijinit ascensiunea Elenei Băsescu, a generat un uriaş scandal mediatic şi politic, a ajuns subiect de anchetă parlamentară şi de dosar penal, a demisionat, a născut, s-a retras temporar de sub luminile reflectoarelor.

Mai are Monica Iacob Ridzi viitor politic? Va fi trimisă în instanţă de DNA? Vineri, de la ora 23, deputatul democrat-liberal vorbeşte, în exclusivitate, la Vorbe grele.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

134 thoughts on “Ridzi, de pe marea scenă, pe micul ecran

  1. Dar cand o vedem si pe Alma? Sau pe Nuti?
    Recunosc, nu pot accepta ca ai facut o asemenea invitatie, cu toate ca sunt constienta ca e un succes jurnalistic. Pur si simplu nu pot. Sincer mi-as dori sa nu mai vad nici un pdl-ist la tv, pt ca ma enervez groaznic. Daca mai apare si un portocaliu inviat ma dilesc de tot. Poate ti se pare o reactie exagerata, dar te asigur ca e sincera.
    Imi pare rau.

  2. As vrea sa va intreb daca se poate sa fie si emisiunea dvs inregistrata si pusa pe site ul antenei 3

  3. Buna ziua d-le Ciutacu,

    E o mare surpriza ca apare un democrat-liberal la emisiunea Dvs.Sper sa calce cu dreptul,sa mai vina si altii,ca abia ii asteptam.
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  4. Are sanse si nu prea in viitor ,in politica.Depinde de circumstante.Dosarul ei ramane blocat in parlament.Eu sunt curioasa sa vad daca si-a mai temperat atitudinea aia impertinenta.

  5. @adriana: continui sa repet, ca o moara stricata, ca emisiunile mele sunt inregistrate si postate pe site-ul A3
    @Manu: norocul meu e ca nu trebuie sa-mi accepti tu invitatii 🙂

  6. Boc si ai lui nu scapa nici un prilej ca sa se ia de Antena si mogul …
    Poate ma insel dar daca o tin tot asa , in cateva luni o sa va cautati de munca …

  7. Victor,
    E emisiunea ta, tre’ sa ai audienta ca sa te tina mogulul pe sticla, inteleg. Sunt curios daca vei scoate ceva de la cucoana asta, are doctrina de partid bine insurubata intre urechi.

  8. Cataline, Victor Ciutacu nu e interogator la Guantanamo. Nu are ce sa scoata de la cucoana de care vorbesti, deoarece nu e nici un secret aici, toata lumea stie ce a facut si cum, chiar daca dansa nu recunoaste.

  9. Imparate ciutacesc, pregateste-te!

    Ce vei citi te va minuna! Te vei cruci!

    Pentru ca, IN PREMIERA MONDIALA, doamnelor si domnilor, in actul de justitie constitutionala in Romania, asistam la revolutionarea stiintelor juridice, cu ceva insolit : MOTIVAREA DECIZIILOR CU MOTIVE CARE VIN DIN VIITOR, adica CU MOTIVE DE DUPA PRONUNTARE!!!!!

    Da. Asa e. In MO 672/04.10.2010 s-a publicat decizia CCR 1106/22.09.2010, cu o opinie concordanta a dnei Motoc (care are, fireste, aceeasi data ca si hotararea pe care o completeaza). Partea amuzanta tine de faptul ca madam Motoc face referire la decizii CEDO din 23.09.2010, respectiv din 28.09.2010, deci ulterioare pronuntarii CCR care a avut loc pe 22.09.2010.
    Acuma, una din trei : ori madam Motoc e Highlander sau Doctor Who si calatoreste in timp, ori asistam la reformarea totala a dreptului, ori madama e cretina cu spume. Banii mei sunt pe ultima varianta.

    PS : detalii pe http://cristipetre.wordpress.com/2010/10/08/culmea-cretinismului-si-tupeului-iulia-antonella-motoc/

  10. Am facut marea greseala sa scriu ceea ce simt. Va rog sa ma scuzati, domnule Ciutacu. Va doresc multe succesuri in a demonstra ca televiziunea e intr-adevar ” locul elitelor”.

  11. Lniste, ce dracu ma!Jos cu astia imediat.Ori suntem golani ori nu mai suntem.Ha ha haaaaaaaa
    (asta e un hahait)

  12. Cheama-l si pe Mircea in emisiune, asta daca n-o face pe doamna sa se razgandeasca. Sunt convinsa insa ca nesimtirea dansei i-ar fi platosa in fata tirului vostru de intrebari.
    Te voi urmari….

  13. Sper sa-i pui intrebarile corecte…si sa insisti pentru raspunsuri pe masura… nu vesnica gargara…

  14. am un deja vu: o vad pe ridzipoanca tare un gura… care nu ii miroase ca nu a halit ustoroi…
    de fapt, asa e… ea a tinut mapa 😀

  15. Interesant va fi dacă vom vedea la domnia sa acelasi tupeu ca în vremurile în care era sustinută pe fată de sefii din partid.Cât despre o viitoare carieră politică,mai degrabă nu,căci vedem cum se scufundă metru cu metru partidul său(sleahta portocalie).

  16. Victore,
    Chiar era necesar s-o scoti pe …destul de impertinenta Ridzi de la naftalina. Sunt de-acord ca orice individ are dreptul la o opinie, dar vazandu-i mereu , pe la diferite posturi tv, pe baietii de la pdl, ced puncte de vedere exprima, nu stiu daca opinia lor mai intereseaza pe auditor. Astia nu mai au nici un dumnezeu, mint cu nerusinare greu de imaginat, spun ce le vina la gura, fara sa gandeasca, defapt nici nu pot si nici au voie, asa ca…trage concluziile!

  17. @stupid people: nu era necesar, nu stiu nici daca va fi suficient ca sa-mi iasa o emisiune de succes. da’ stiu sigur ca eu caut pentru emisiune personaje, oameni care starnesc interes, indiferent de culoarea lor politica. Vorbe grele nu se construieste doar pe baza pesedisti sau penelisti. e modul meu de a-mi face meseria, bine sau rau, asta decid numai piata si viata

  18. Iti multumesc pentru raspunsul en-detail.Eram convins, deja, de intransigenta si impartialitatea ta, pentru asta te admir si respect. Atentie! Nu te …flatez cu asta, am zis!

  19. Această hoață tupeistă din stirpea Udrea, Anastase, Boagiu va umple de bale portocalii spațiul de emisiune!Băse este sigur supărat pe ea că nu a învățat nimic de la el care nu a lăsat urmă din flotă ca să nu rămână amprente pe vreo navă! Pentru că vă știu și privitor de fotbal, vă propun să faceți lobby pe lângă Mircea Sandu ca să-l numească antrenor al naționalei pe viață pe Răzvan Lucescu, pentru că are un PROIECT de viitor, viitor îndelungat, până când nu ne vom aminti pentru ce a fost numit selecționer. O dificultate va avea când se vor retrage jucătorii pe care i-a avut pe la cluburile unde a antrenat, dar cred că va selecționa nepoții actualelor “pupile”! O rușine acest pui de Mirciulică!Nesimțirea este eticheta zilelor noastre!

  20. hm… mai curand voi citi o carte… ridzi, placinta turcan, consacrata oama politica udrea…dar o astept cu interes maxim, la “Vorbe grele”, desigur, pe o alta “doamna” din herghelia chiorului: “doamna” (domnisoara, cum i se adreseaza Ponta stiind, fara indoiala, ca, incepand de la o varsta incolo – si modela este sarita de incolo, unei femei i te adresezi cu apeletivul “doamna”) deputat anastase din ruuuumeeeenia.

  21. OFF TOPIC şi nu prea:

    Text interzis la publicare pe blogul lui Nastase:

    “Domnule Nastase, am vazut ca v-ati straduit sa rezugraviti exteriorul edificiului si sa puneti o firma mai trendy. Apoi am observat ca ati investit in schimbarea tapetelor. Vad ca ati facut efortul sa innoiti mobila si lenjeriile.
    Dar, vai! Zadarnic tot efortul.
    Cred ca a venit timpul sa schimbati “fetitele”. Au imbatranit, s-au naravit, s-au umplut de fite si le e gandul doar la capatuiala.
    Stabilimentul de lux, pe care l-ati conceput, tinde sa semene tot mai mult cu un lupanar sordid din Dudestii de altadata, mai ales ca o lupana ordinara, trecuta bine de a treia tinerete, vrea sa interpreteze rolul de matroana.
    Este pacat, zau, de timpul pierdut si atata truda.”
    Foarte ON TOPIC:CÂND INTRĂ ANASTASE LA PÂRNAIE?

  22. @mumu12345: n-am inteles ce legatura are off-ul cu Ridzi, da’ se pare ca-s mai permisiv decat Nastase. cat despre on, habar n-am cand si, mai ales, daca
    @raman in asteptare: si ati trecut sa ma anuntati sa nu contez pe dvs. merci pentru informatie
    @Lungu Mircea: ma bucur ca stiti dinainte ce-o sa spuna, eu habar n-am. mai are rost sa fac emisiunea? 🙂

  23. @stupid people: nu cred ca ar fi vorba de tushat sau de flatat: e simplu, e ca la un grand slam de tenis unde un cap de serie joaca impotriva unui talent necunoscut, care dupa ce a fost suspendat de pe timp de un an pentru comportament nesportiv, incearca un come-back spectaculos. Citi de genul asta sti? Eu unu’ – nici unu. E drept, am mai vazut come-back’uri, dar la veterani grei de genul Connnors, recent Kim Klijsters la doamne, dar astia toti au fost la vremea lor CAMPIONI si nu BAIETI DE MINGI.

  24. Victore,
    Sunt un fan al tau si al celorlalti de la Antena 3 si va urmaresc,cu destula regularitate,emisiunile.Nu-mi pot insa explica faptul ca sunteti atat de “naivi”(?!),incat sa mai considerati ca se poate discuta normal,adica legic/logic,cu cei loviti de flacara prostiei violete si indobitociti de bulibasa basila.Daca aveti un singur exemplu care ma contrazice,scrie-l pe blog, sa ma dumiresc si eu si sa retractez cele scrise.
    Asa ca prevad(precizie 99,9%)ca emisiunea ta din aceasta seara cu fritzi, va fi un fiasco,pentru cei ce gandesc normal,deci nu are rost sa ma uit.Nici la alte emisiuni, in care invitati javrele de la putere,sau nulitati absolute gen:tzatoiu(omniprezenta),hoara,boureanu etc.etc.Nu am gresit scriindu-le numele cu litere mici,deoarece nu sunt nume proprii,ci scule/obiecte vorbitoare,ce repeta papagaliceste ce li s-a imprimat de “omul”

  25. @Victor Ciutacu

    Domnule Victor, Năstase n-are nicio treabă cu permisul pe blogul său. Acolo vătaf este moderatoarea Manuela, cea care, câte o data, aici pe blog, mai arucă cu câte o ţepuşă, crede ea, ironică.

  26. @ardeleanul ciuruit definitiv: eu nu-s de parere ca pedelistii trebuie invitati doar la tvr si labeunu, iar ceilalti la noi si la Realitatea. da’i democratie si putem conveni ca suntem in dezacord fara sa ne injuram. cat despre fiasco-ul anuntat in avans, as putea sa ma urzic si sa nu va consider fan, dar n-o fac. fiindca aveti dreptul sa credeti ce doriti sau va face sa va simtiti bine

  27. Sincer, prima dată când am citit ieri ştirea (în “Jurnalul” pe care îl primesc pe Reader) m-am gândit la credibilitatea ta ca jurnalist. Faptul că Ridzi a acceptat provocarea mă determină să am şi mai multă încredere în informaţiile pe care le primesc via Ciutacu. E doar o intuiţie personală.
    Succes!

  28. nu cred ca vom afla lucruri inedite, la fel ca orice pidelista va reda din marele clasic in viatza-base atoatestiutorul.

  29. Este unii meseriaşi care spală morţii. Alţii, mediaci de bile colorate, spală mutre de politicieni reşapaţi. Meseria asta nu e cinstită, încearcă s-arate că banul calp e şi el ban.

  30. Un adagio de permanenţă al sereiului e să racoleze cele mai ascuţite peniţe ale momentului cu scopul de a le converti în trompete guvernamentale specializate pe diferite profile de lucru importante, cum ar fi spălatul mutrelor politicienilor rataţi şi reciclarea acestora. Metrul turcescu era un astfel de mediac penalist, mă-ntreb tonomatule ce te detremină să reşapezi o ritzi care e o cucoană pedelistă băsacă dovedită, aflată iată în necesară de revenire … ai dat-o şi tu de gard monşer.

  31. Guvernul are DATORIA sa se ocupe ca fondul de pensii sa fie COMPLET (adica sa fie alimentat din alte surse, in mod transparent; nu sunt pensionar). Este inadmisibil cu se prezinta Monica cu aceeasi “gindire de grup”!!!!!

  32. Esti prea serios, esti mai amuzant la Sinteza Zilei cand o mai dai si’n caterinca.

  33. Of, Domnu’ Ciutacu, mă uit la emisiune în direct și o văd pe dna Ridzi – zici că e sedată, pusă pe pilot automat. N-ai ce-i face, ăsta e “proiectul” în care sunt ei încremeniți, “nu se pune problema, nu se pune problema, nu se pune problema”. Să-i ia naiba!

  34. Imi pare rau ca am prins doar ultimele minute din emisiune, inca nu sunt obisnuit cu noua emisiune, dar ma voi uita la inregistrarea de pe antena3.

  35. Tocmai ce s-a incheiat emisiunea cu pricina… Felicitari, domnule Ciutacu! Mare caracter aveti !!!

  36. Da-o dracului de treaba, ai luat-o pe urmele lu’ Cristoiu, parca ai fost Culcer la interviurile cu Basescu, nu e nevoie de sange pe pereti dar nici chiar asa…

  37. Marfa emisinue 😀
    Un domn Ciutacu elegant cu toata lumea si mai ales cu oricine 😀 si o Monica I. Ridzi care a fost incredibil de speriata si parca nesigura nu de ceea ce putea fi intrebata ci mai mult de ce ar fi putut spune; mie mi s-a parut disponibila de a da din casa cate o picanterie ceva.. cert e ca a lasat sa se vada asta, probabil si ca un avertisment… daca nu era veriga slaba nu intra asa rau in …bucluc; na ca uite ca se poate mult ma rau si totusi se sta in picioare.
    Cu toate ca aproape oricine ar fi binevenit in emisiune, sper totusi sa nu o vedem pe dizgratioasa de Alma 😀

  38. Mare parte din cei nemultumiti de putere si-ar fi dorit, in forul lor interior, nu un Talk Show in seara asta la “Vorbe Grele” ci o executie de tip mafiot, cu batele de baseball, precum cea din filmul “Casino” cu Joe Pesci.
    Si doar cine e fariseu nu ar recunoaste asta in intimitate.
    Victor Ciutacu a intuit acest lucru si a inceput emisiunea foarte elegant spunand ca cine asteapta asa ceva sa schimbe programul, el renuntand la un astfel de rating.
    Tot articolul aici: http://www.gicacontra.eu/victor-ciutacu-doamna-ridzi-urechea-si-parabolica/

  39. Ultimul tau comentariu arata mult caracter Victore. In alta ordine de idei, sunt eu asa mai sucit si am placerea sa citesc intai transrierea emisiunii si abia aboi inregistrarea ei. E un sistem propriu de filtrare a informatiilor. Prima data ma uit la text sa vad ce isi propun sa spuna partenerii dintr-un dialog, apoi la inregistrarea video unde pot vedea si ceea ce nu si-au propus de fapt sa spuna. 🙂 Si as avea nevoie de link-ul transcrierii emisiunii, nu de cel al inregistrarii ei.Multam.

  40. Lordule, intr-un fel ma bucur ca aroganta si sfidarea de altadata s-au mai disipat. Chiar daca dosarul ei penal n-o sa se finalizeze in vreun fel, macar n-o sa ne mai raspunda intepat.

  41. Doamna Ridzi s-a dovedit a fi ipocrita,mincinoasa si asemeni hotilor cu staif a incercat sa imbrace porcariile in haine frumoase.Ce-a cautat la aceasta emisiune?A incercat sa-i abureasca pe telespectatori,si-a asumat asemenea unui bandit profesionist(dar nu prost)riscul surprizei spectaculoase si cred ca in buna parte a si reusit.Inca o dovada ca pedelacii(cuvantul l-am gasit in expresia Ralucai Turcan::suspendacii”)sunt o specie la fel de periculoasa ca gandacii de bucatarie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.