Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ridzi, de pe marea scenă, pe micul ecran

Ridzi, de pe marea scenă, pe micul ecran

UPDATE: Înregistrarea emisiunii, aici

A fost europarlamentar şi şef al Tineretului PD-L, a fost numită ministru al Tineretului şi Sportului, a sprijinit ascensiunea Elenei Băsescu, a generat un uriaş scandal mediatic şi politic, a ajuns subiect de anchetă parlamentară şi de dosar penal, a demisionat, a născut, s-a retras temporar de sub luminile reflectoarelor.

Mai are Monica Iacob Ridzi viitor politic? Va fi trimisă în instanţă de DNA? Vineri, de la ora 23, deputatul democrat-liberal vorbeşte, în exclusivitate, la Vorbe grele.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

134 thoughts on “Ridzi, de pe marea scenă, pe micul ecran

  1. Curioasa prezenta la tine in emisiune. Poate asa o sa vada basescu ca tu nu mananci oameni in direct si isi face curaj. Sunt curios de metoda de abordare a doamnei Ritzi. Cat despre emisiunea Vorbe Grele am vaga impresie ca devine foarte interesanta foarte repede.

  2. Sa vezi ca o sa fie ca de obicei, intepata si acra, din cauza intrebarilor incomode, puse pe buna dreptate.

  3. Da, recunosc,e o alegere cu adevarat inedita.
    Nu ma asteptam deloc, si sunt sincer mirata ca “dna” (nu o pot considera cu adevarat o doamna,scuze) Ridzi a acceptat sa ajunga la emisiunea dv. Eu personal sper sa o puneti fata in fata cu faptele ei si sa obtineti cat mai multe raspunsuri. Mult succes.Daca e insa o femeie pe modelul celor “basiste”, adica cu o tona de tupeu,ignoranta si nesimtire, o sa fie foarte greu sa obtineti ceva de la ea.

  4. :)) daca a venit Monica, inseamna ca sanse le il vedem pe Base devin din ce in ce mai mari! Asteptam momentul! Bafta, Ciutacule!

  5. O sa-mi fac timp sa ma uit si la editia asta , asa cum mi-am facut timp si pentru emisiunea cu Victor Ponta cand il freca grija ca nu ai tu audienta daca spune el alta poezie !

    Eu cred ca incearca femeia sa explice de ce nu este inca la puscarie .

  6. Ridzi a facut ceea ce orice infractor face cand a scapat ca prin urechile acului de bulau. S`a dat la fund. Sau i s`a recomandat sa se “retraga” o perioada, pana se linistesc apele.
    Si cum viitorul si l`a asigurat… o arde linistita pana trece valu. Cel putin pana se schimba regimu. Sper.

  7. Eu n-as fi venit. Asta dovedeste ca n-are minte. Nici un PDL-ist n-ar avea ce sa caute la voi, e un razboi pierdut din start.

  8. pai cred ca asta este inceputul. usor, usor… despre activitatea dna cu (vreo) finalizare nu cred ca se pune problema, niciodata, nu la noi, si daca il avem pe boc de atata timp si numit in mod repetat, revenirea doamnei ridzi nu va fi decat o alta istorisire de genul “apa trece, pietrele raman”,”cainii latra, caravana trece”, etc.

  9. Te compatimesc!Nu vei primi nici un raspuns coerent,orice o vei intreba.(Daca insusi Maria Sa Cristoiu s-a luat cu mainile de cap…

  10. si eu ma mir ca a acceptat sa vina in emisiune la tine, stiind cat de acid esti sper sa vad o emisiune tare. bafta dana

  11. Vai de caul meu!!! Deja am inceput sa ma enervez!!! Si doara v-am spus ca’s bugetara si n-am bani de alt tv!:( Sa vedem…ce-o sa iasa.

  12. Cum ai reuşit s-o convingi, nene? Să vedem!!!
    @gigidingiurgiu: VG a fost de la bun început o emisiune interesantă! N-ai urmărit-o pe A2?
    Banzai!

  13. Off…
    Basescu si portocaliii profita de ignoranta politicienilor si ziaristilor.
    Iata un exemplu cu care Base a aburit, ieri, pe toata lumea:
    “Culmea este ca niciun art. din Legea unitara a pensiilor, nici cele citate de Base, nu prevede varste diferite de pensionare pentru militarii barbati si femei.
    Nici politicienii si vad ca nici ziaristii nu cunosc legea ca sa-i dea peste nas presedintelui care a scos cateva minciunele din palarie pentru a motiva retrimiterea Legii in Parlament.”

  14. E interesant. Sa vedem cat de adanc o sa sapi!:) Eu sunt convins ca va fi realeasa in colegiul ei, dar nu cred ca va mai ajunge pe o functie la nivel mai inalt!

  15. Fetita cu scandurele mai vrea in politica?Sa fim seriosi.Trebuie sa deconteze fiecare scandurica a podinei pe care a construit-o ca fiind una pretioasa ca deh,aveau peste in balta.Numai daca ar fi sincera as putea-o asculta dar masca pe care o poarta ma face sa am dubii cu privire la sinceritate.

  16. incredibil :))) vine asta la tine in emisiune ? curajoasa femeia. Fa-o sa sa-i para rau ca s-a nascut proasta!

    Stii ce am observat ? ca pdl-istii vin mai noi in orice emisiune si ataca. Au devenit mai agresivi ca in trecut in sensul in care ataca moderatorii mult mai dur si mai pe fata. Au o strategie sau un strateg nou.

    Succes Victor Ciutacu

  17. Domnu Ciutacu, stiu ca esti un jurnalist si un cozeur foarte bun, dar sa nu iti faci iluzii. Tot ce vei afla de la Ridzi va fi ca “nu a stiut sa comunice mai bine”.

  18. acelasi galant vei fi ,omule?
    Ca pe “inteligenta vie” ai iertato si azi e europarlamentaral ROMANIEI si saraca e proasta ca noaptea.Nu ma astept la Inchizitia spaniola dar ma astept sa o confrunti cu faptele ei,asta a facut multe mizerii pe acolo si ar merita putina agresivitate.Uita ca e femeie,ca ea nu s-a gandit la asta cand faptuia ce faptuia.

  19. @scorillo: da, in esenta, daca nu-mi ies aiurea din minti, voi fi tot galant. ofer tratament egal tuturor, in masura in care il si doresc; ba chiar unora, cum a fost Ponta, in pofida vointei lor…
    p.s. Eba ajungea oricum europarlamentar; si cu, si fara prezenta-n emisiunea mea. operatiunea s-a chemat “10 voturi pe sectie”. iar de pazit urnele inca nu m-am apucat 🙂

  20. sunt curios ce dezvaluire va face coana Ridzi, desi eu nu o vad naiva ca pe EBA sa-si dea drumul la gura, e indoctrinata rau de tot

  21. Nu stiu de ce toti fanii tai abia asteapta sa-l vada pe base la tine in emisiune ? Au ei impresia ca o sa nascocesti tu niste intrebari incuietoare pentru el? M-as mira , eu cred ca are raspuns la orice , ceea ce nu inseamna ca si adevarate !In afara de ratingul emisiunii nu s-ar schimba nimic , desi tot il vedem pe base la nasu

  22. Draga Victor,as vrea sa o intrebi pe d-na Ridzi cum se face ca la anchete nu se poate prezenta pe motiv ca-i in concediu pre sau post natal si are probleme de sanatate,dar ca sa vina in plen sa voteze pe la 2 noaptea o mizerie,aia a putut. Apoi de ce trebuie sa beneficieze de statut special in privinta comiterii unei eventuale infractiuni,cand sunt atatea femei insarcinate sau chiar care au nascut,care sunt anchetate,incarcerate chiar(daca sunt dovedite infractiunile)? Parca se spune ca “nimeni nu e mai presus de lege”….dar se pare ca unii chiar sunt. Si nu in ultimul rand,daca domnia sa constientizeaza ca ARE O RASPUNDERE pentru tot ce s-a intamplat sub mandatul dansei,indiferent de faptul ca a semnat sau nu niste ordine de plata sau alte hartii;de aceea e ministru,ca sa raspunda pentru tot ce fac cei din subordinea dumneaei.

  23. Dar oamenii astia chiar au tupeu … Sa faci atatea mizerii si porcarii , sa fii acuzat si aratat cu degetul , apoi sa te duci la ” talk – show ”- uri si stai picior peste picior si sa vorbesti ca si cum totul e ok !!!…
    Un om cu bun simt nu s-ar mai fi aratat in public … Dar stai putin : de ce vorbesc eu de ”bun simt” la astia ???
    Maine , poimane o sa o ai si pe Roberta care o sa vorbeasca din varful buzelor despre noua tendinta in moda sau in politica !!!…
    INCREDIBIL !!!

    Singurul talk – show pe care trebuiau sa il aiba , era in zeghe , dupa gratii , amandoua !!!

  24. @ edy:

    Eu NU vreau să-l văd pe Băsescu la Victor în emisiune! Aşa cum n-am vrut-o nici pe semianalfabeta de fiică-sa. Aşa cum nu vreau nciun portocaliu care să încerce să-i prostească pe oameni. Pentru că ei asta fac, iar la unii concetăţeni ţine acest lucru. Apoi, aceiaşi concetăţeni votează pentru mine şi, mai ales, pentru copilul meu.

  25. Este clar ca in actiunea petrecuta s-au manarit bani.Nu cred ca dna.Ridzi este profitoarea.Profitoare este in mod categoric Basescu Elena,sunt de parere ca Monica Ridzi plateste si va plati excesul de zel.Basescu nu are carare la justitie pentru a scapa pe cineva de belea,el are carare numai pentru a infunda pe cineva.Ridzi va incerca niste tertipuri,si nu va spune nimic despre stapani.

  26. @violet: intr-o lume normala, toti ar trebui sa aiba dreptul sa apara si sa-si sustina punctele de vedere, indiferent cat de antipatici ne-ar fi. iar telespectatorii sunt liberi sa deceleze. iar eu incerc sa ma comport cat de normal sunt in stare intr-o lume, din pacate, extrem de polarizata.

  27. O singură întrebare i-aș pune: A meritat sacrificiul neghiob și servil făcut pentru EBA?

    Dacă va răspunde sincer, se alege cu agravante și ani în plus, dar va redeveni umană și digerabilă.

    Dacă va răspunde nesincer, se va alege cu clemență pe măsură, și va deveni pildă istorică pentru soarta mizerabilă a celor care au acceptat și ar mai accepta condiția de slugă portocalie.

  28. Absolut de acord cu tot ce ai scris! Asta-i realitatea. Şi chiar vă recunosc vouă, unor jurnalişti de la Intact, meritul de a mai putea să vă comportaţi normal, mai ales în preajma anumitor persoane portocalii.

  29. Va incerca sa-si spele imaginea,acum dupa ce “furia” presei si cea “populara” s-a mai estompat.Cu siguranta ca nu o sa faca nici o dezvaluire remarcanta ci se va “balalai” in explicatii stupide ca si persoana sa.Atata vreme cat clanul basescu este la putere (tinand cont ca nuti aia mica a fost sustinuta in campanie de catre monica atat financiar cat si logistic),dna ridzi are mari sanse sa revina in forta in politica romaneasca (care oricum este vai de mama ei).Cred ca prezenta in emisiunea Dvs.ii va face un bine.
    Va doresc inspiratie la aceasta emisiune!

  30. “ba chiar unora, cum a fost Ponta, in pofida vointei lor…”
    nu am inteles expresia asta…poate sa mi-o explice cineva?:(

  31. “Dosarul” Ridzi mi se pare extrem de important nu atat prin persoana “dnei” respective in sine, ci prin faptul ca reprezinta un caz TIPIC, ABSOLUT REPREZENTATIV pentru UN INTREG SISTEM (de promovare in societate si in functiile de conducere ale institutiilor statului a unor nulitati profesionale si morale, non-valori si mediocritati avand insa “marea calitate” de a fi cat mai obediente si docile, adevarati “soldati credinciosi ai Partidului” pusi exclusiv pentru jefuirea banului public si producerea de “bani pentru Partid” si pentru “grupurile de baieti si fete destepte” bine conectate “unde trebuie”)…

    Dupa mine, daca imi permiteti o opinie, ar trebui insistat in emisiune pe aceste implicatii (“modelul de succesuri” tip Monica Iacob Ridzi in societatea romaneasca: fenomen, aparitie, cauze, consecinte, posibile solutii) si mai putin pe cazul personal al nefericitei persoane fizice in cauza. Mai ales ca ati si punctat in trecut foarte bine acest aspect:

  32. Ai pregatita si o varianta de rezerva in caz ca nu da curs invitatiei? Eu cam asa cred ca o sa se intample …

  33. Foarte interesanta invitarea invitatei.Foarte neasteptata, o surpriza de proportii.
    Totusi personajul este incolor, inodor si nici nu o suspectez de inteligenta. O fi inca una din corul de “blonde” cu care marinarului ii place sa se impopotzioneze. Treaba lui, atit i-a mai ramas: femeiele si uischili. Aaaaa, si serviciile.
    In rest, nu ma-ndoiesc ca vei fi galant si curtenitor…deci(poate) o editie plicticoasa?
    Far zvic!
    Ea, nu vine de capul ei la tine…oare aceasta sa fie semnul ca zeus si-a dat ok-iul inceperii drumului ei catre esafod ?

  34. Offtopic : nu gasesc lincu’ de la transcrierea emisiunii tale. Ma poate ajuta cineva ? Ciocoflendera asta mica nu prea merita o onoare asa de mare. A demonstrat numai ca nici macar la furat nu se pricepe. Pentru cei mai multi dintre noi, gainusha asta fara cap nu cred ca are vreun mesaj ”politic” de transmis.

  35. Cum ai convins-o pe Ridti?Abia astept emisiunea. Daca are acelasi IQ ca Ponta si-i spui cumva ca a fost prinsa cu pantalonii in vine? Indiferent care e motivul care a adus-o trebuie sa recunoastem ca are un tupeu…Femeile din viata presedintelui au fost recrutate in primul rand dupa tupeu.Si nu doar ele.Salutari!

  36. incet – incet aripa “democratica” a PDL se va apropia mai mult de contestatarii regimului pentru ca in scurt timp vin alegerile. sa-i iei incet sa nu-i sperii. daca il aduci pe Boc (vreodata) sa nu uiti sa-l intrebi de replica de dupa iesirea din emisie (aia cu derbedeul)…chiar sunt curios de explicatia lui. chiar am o curiozitate … de ce la tine vin in emisiune si la Gadea nu se duc?

  37. Stiu ca la “Vorbe grele” nu se trimit intrebarile inainte de emisiune. A acceptat sa vina chiar in aceste conditii?

    In alta ordine de idei, Ponta se simte persecutat rau de dvs. Am vazut si aseara la “Sinteza zilei”.

  38. Oricum, la fata o prefer duduii Robrta.Aia e intruchiparea suprema a tupeului portocaliu.Dar tot nu cred ca voi avea puterea sa ma uit la emisiune.Pentru ca suntem formati din apa, mi-o va tulbura urat de tot.
    Bafta multa diseara!

  39. sa te porti normal cu niste oameni anormali….cum sa rezisti langa ei, ascultandu-le minciunile fara sa te revolti? daca m-ar minti in fata, i-as aminti si eu, tot in fata, asa in direct,toate mizeriile de care a fost in stare, care ne-au adus aici!nu o lasa sa zica numai ce vrea, ce-i convine. nu fi galant mereu. atac-o daca ea ataca, daca se ratoieste, daca se da inocenta si nevinovata!!!esti vocea noastra, a tuturor celor care ne-am saturat de aroganta, nesimtirea si nivelul acestor oameni josnici!este doar un sfat, o viziune. in final, tu stii mai bine cum sa procedezi si ne bazam pe tine!multa bafta!!!

  40. Eu il astept pe Videanu la tine in emisiune … dar ai grija si lasa-ti ceasul acasa , ca asta se uita in ochii tai si te fura de nu te vezi !!!…

  41. Aprigii reporteri de investigaţie ai Invectiva.ro au reuşit să afle, în exclusivitate, în urma unor întrepinderi şi cercetări extrem de periculoase, cauza veseliei nePreşedintelui Băsescu, care se hăhăia la Bruxelless, în compania altor preşedinţi şi premieri din Uniunea Europeană, doar la cîteva momente după ce aflase vestea decesului mamei sale.

    Astfel, se pare că nePreşedintele Băsescu, aşa cum îl ştie o lume întreagă, se gîndea în acele momente numai la ţărişoara lui şi la bunăstarea concetăţenilor săi români (ca să nu spunem a supuşilor săi) şi era extrem de încîntat la auzul veştii că a mai murit un pensionar şi astfel bugetul de pensii s-a mai echilibrat puţin.

  42. Bineinteles ca va va povesti cum a fost ‘mneaei o victima a sistemului, ca doar nu credeti ca o sa depene povestea ciordelii.Singurul lucru interesant ar fi daca a meritat. Cu ce s-a ales din toata tarasenia asta? Se mai poate uita in oglinda? Care au fost motivele pentru care a indurat toata jena asta? N-a dus-o capul? A fost lacoma? A vrut sa se pricopseasca din politica?

  43. bineeeeeeeeeeeeam sa-mi imi iau o punga si am sa astept sa vad cum va raspunde,pentru ca la “portocalii”una intrebi si alta raspund

  44. Victore ia intreab-o pe Ridzi ce cauta la alegerile din 2009 cand Geoana bea sampanie iar pdl-istii smenuiau voturile din diaspora in strada agitand steagul national si incitand lumea la revolta? Oare pentru ca nu ii iesise stapanul la numaratoare si ii era frica ca daca vin psd-istii o trimete la bulau?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.