Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Iar pleacă neamțu’ acasă fără dregătorie

Iar pleacă neamțu’ acasă fără dregătorie

După ce a reușit să se încurce în prompter la propria-i lansare, candidatul nemțesc a mai plesnit (și azi) două gropi dintr-o singură lovitură. Cică el, ca un vajnic apărător al statului de drept ce se află, o să candideze la președinție indiferent de sentința justiției și, de ce nu mă mir, chiar dacă legea nu joacă pe partea lui, găsește normală existența acoperiților în politică și-n presă. Eu v-am zis că pe ăsta gura aia proastă o să-l omoare politic. Cât o ține închisă, pare misterios și hotărât, când o deschide-i dezastru. Dar oamenii insistă cu el și-i păcat să le strici plăcerea. În definitiv, omu-i deja obișnuit să vină la oraș, să încerce să obțină o dregătorie, să rateze și să se întoarcă acasă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

UPDATE: Într-o încercare penibilă de a mai spăla locul după tâmpeniile debitate senin de Iohannis, reprezentanții opoziției democratice tocmai ne-au anunțat, în cor, la tv că, dacă patria o cere, serviciile se pot pișa pe ea de lege și sunt îndreptățite să-și infiltreze agenții în presă și în politică. Aștept ca acești luptători împotriva tendințelor autocrate ale pesediștilor să ne spună că și hotărârile judecătorești sunt facultative. Sper că neamțul își propune să-l decoreze pentru eroism pe Turcescu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

26 thoughts on “Iar pleacă neamțu’ acasă fără dregătorie

  1. Si iara apare prostovanul de Ialomiteanu, si eu mai am rabdare (inca!) sa vina si furicioasa de voturi de pensii si iar ma iau toti dracii…si parca vad ca prin decembrie, tura asta, dau coltul!!! Daca Visan inca mai respira pe Romania TV (i-as trage niste suturi in cur sa nu se vaza – pentru ca pe mine la ora asta chiar nu ma mai intereseaza democratia promovata de Visan, Igas si alti parasutati de parasute) inseamna ca ne-o meritam! Ar trebui ca, nici neamtul, nici doamna cu parasuta, nici buricu-pamantului – netaiat, sa nu mai apara macar la aste doua televiziuni! Cine ar dori sa-i vaza sa sa duca maica pe labeunu ca inseamna ca suporta!!! Si sa-l astepte acolo pe “acoperit”!

  2. Gata cu ţăranii s-au emancipat, ne spunea odată un manelesit de perspectivă…

    În weekend am fost la ţară şi, campanie prezidenţială fiind, subiectul principal în dezbatere este alegerea preşedintelui. Cum votează ţăranii dintr-un punct de pe harta României de sud-est? Surprize, surprize… Ăia până-n 45 de ani cu K.Iohannis iar pensionarii, în mare parte, cu C.P.Tăriceanu; în mică parte, cu V.Ponta. Cei cu vârsta între 45 şi 65 de ani nu votează, sunt deja depresivi, nu mai cred în democraţie. Dar se tratează: ţuică şi tulburel. Pensionarii votează cu Tăriceanu în primul tur pentru că şi-au adus aminte cine le-a mărit cu adevărat pensiile (în turul doi votează cu V. Ponta, în lipsă de Tăriceanu )iar cei până-n 45 de ani cu Iohannis pentru că ei speră ca neamţul să vândă ţara germanilor. Dar nu sunt siguri, aşteaptă un semnal… Pentru aceştia Mândri că suntem români a prins ca nuca-n perete. Mai ales că s-au întors căpşunarii care au văzut şi povestit cum muncesc şi trăiesc nemţii, italienii, spaniolii sau francezii. Căpşunarii nu sunt mândrii că sunt români. Totuşi cei care votează cu Iohannis în primul tur vor vota cu Tăriceanu dacă acesta ajunge în turul doi (mulţi trăiesc din pensiile părinţilor mărite de Tăriceanu).

    În concluzie, dacă Tăriceanu ajunge în turul doi cu V. Ponta are şeanse reale de câştig. În acea parte de ţară, desigur. Nu am pretenţia să spun că este un eşantion reprezentativ.

    Ce spune domnul Ciutacu este corect, DAR PENTRU UN ANUMIT ELECTORAT NU CONTEAZĂ PROSTIILE DEBITATE DE IOHANNIS. Cum vă ziceam, dacă Iohannis spune că “vinde” ţara nemţilor, mulţi îl vor vota cu două mâini; după aceia, toată campania poate cânta la taragot Şapte văi şi-o vale adâncă… Iar dacă spune şi Merkel că acceptă…

    Nu vă grăbiţi să-i condamnaţi pe ţărani, după 25 de ani de democraţie au ajuns în sapă de lemn. Nu există programe pentru ei, doar lozinci. În ultimul ceas au realizat că un kg de făină nu ajunge patru sau cinci ani. Iar o găleată goală nu foloseşte nimănui.

  3. constantin-nu zic ca analiza ta nu e corecta,insa experienta ne invata ca lucrurile nu sunt niciodata atit de simple.prima problema e : din care categorie din cele descrise de tine vor veni cei mai multi la vot?sa.i numaram,coane fanica?
    Despre bavarez cred ca se poate face o rocada,ca cea stolo-base,sau ii aleg baietii o boala si-l interneaza.asta cu boala e fumata,gindeste felix ceva de telenovela,a la DDTV!

  4. Jurnalistii RV va fac anlfabeti pe voi astia de la RTV pentru ca v-ati luat de “super c….”Plesu.

    Johannis sa lase naibii politica. Sa aiba grija sa nu i-o faca carabulea si sa ne explice ce servicii deosebite a adus Germaniei de a fost decorat de Ministerul de Interne german?

  5. mă cam doare-n moțul de la bască cam de tot ceea ce se întâmplă, dar aflu (de pe gsp, de la Tolontan, că atât mă duce mintea să citesc)cum că Turcescu ar fi fost șantajat. aoleu?

  6. Analiza detaliata si oarecum corecta…da’ eu va spun un lucru, si as putea sa-mi dau doctoratu’ pe asta ca nu-s de ieri de azi in lumea net-ului pro x contra lui Basescu! Daca Ponta se gandeste ca va castiga alegerile numai cu babele de la mine din sat si oaresce mosneguti (ca deh, noi suntem mai longevive) se inseala amarnic!!! Daca nu cauta sa contracareze toata propaganda basista care pe internet inca sufla si respira …va face fix plici! Acu’ nu ca m-ar interesa de soarta lui, da’ nici nu vreau sa mor pana nu fac macar juma’ de secol!

  7. @bondescu

    Ăia de se visează în tren spre Germania şi pensionarii lui Tăriceanu vor vota. I-am văzut extrem de motivaţi.

    Cu privire la cei care visează cai verzi pe pereţi în Germania, până astăzi aveam mari îndoieli că ar şti cine-i cancelarul Germaniei… Sau că Germania are cancelar… M-au surprins.

  8. Dacă permiteți o completare, dom’ Ciutacu: Werner părea nu doar misterios și hotărât, ci și onest si cu ceva glagore – nu multă, dar totuși… Ei, s-a dovedit a fi doar o părere!
    Mai rău îmi pare că m-am ars cu Antonescu – și el părea a fi un om de caracter… În definitiv, ce-i cu atâta exigență din partea mea?! S-a prefăcut omu’ cât a putut, când n-a mai putut, s-a dezbrăcat de haina care-l strângea rău (ehe, s-a „descoperit” înaintea lui turcescu!) și ne-a arătat ce calificativ i se potrivește mănușă: cel de parșiv. Asta e!

  9. Ai dreptate Victore, pe masura ce neamtu’ isi da drumul la gura, confuzia alegatorului e tot mai mare: noi cu cine mai votam?
    Cand ar fi un pic de vointa din partea electoratului sa inceapa primenirea (zic io), pur si simplu n-ai ce-alege…
    Nici o parere?

  10. E o placere aproape divina sa ii vad pe toti cum scrasnesc scurt din dinti pe la PNL dupa care desigur sar in apararea ilustrului, dar ceva mai tare decat Ioan Oltean cand are discurs de sef de C.A.P. nu exista. Pana si Orban e invidios…

  11. Victore, hai să fim sinceri: nu-mi spune că numai pe mine mă apucă râsul, mai întâi cu iohanis, apoi pesediştii şi agenţii lor sub acoperire în presă, de toţi ăştia.

    Sunt siniştri, corect, dar, până la urmă, cum să nu râzi? În scârbă, în frustrări, ne găsim fericirea în ironie, sarcasm şi cinism.

  12. Omul(Iohannis alias Ionescu) e un “deosebit”.Cu fapta cu vorba omul asta bate topurile.E Robocop reloaded, dupa Stolojan, vestul chiar n-are un ambalaj mai stralucit si pentru noi in ceea ce privesc candidatii care-i oferteaza pe aici pe la noi.Nici dupa atatia ani…ce sa mai?

    Pata asta de latina(extra-mioritica pe interior) din estul Europei, inconjurata de atatea neamuri slave chiar nu intereseaza in ochii prea Maritului si Shengenitului Vest.

    Eu tot consider ca marea amploare a voturilor la prezidentiale va fi ANTI-BASESCU. Si dracu gol, intunecatul si prea-smolitul Belzebut daca ar veni sa candideze anti-basescu, O SA FIE ALES.

  13. constantin-uite,ca din pacate curtea suprema complica lucrurile,asa cum m-am asteptat.in situatia asta se poate ca ponta sa iasa din primul tur.
    Si,fara asta,ar trebui sa recunoastem ca in 2004 s-a votat negativ,adica pt. bagarea psd-istilor la brutarie(la tepe a functionat)Si,mai rau,la fel va fi si acum.Se va vota pt. bagarea basistilor.

  14. ce importanta are fratilor ca iohanis vorbeste greu; asta va intereseaza pe voi? n-am avut destui presedinti iuti in flegme si repede la vorba . ce vreti ? pe unul care sa va ameteasca / prosteasca in timp ce minte seara de seara la televizor. iohanis apare rar si vorbeste incet! si care e problema. alte lucruri ar trebui sa ne intereseze la un eventual presedinte.

  15. O perspectiva construita pe tradare si lipsa de cuvant nu poate avea mari sanse de succes. Stiam despre nemti ca sunt oameni de cuvant si ca nu isi tradeaza prietenii. Sau nu ?

  16. Eu cred ca indiferent daca ne place sau nu de Klaus Iohannis si de ideile sale periculoase, tot el va ajunge cu Victor Ponta in turul 2. Atat a putut “dreapta unita” sa puna pe masa in 2014.

  17. @Rilă
    Eu cred că da. Milioanele de români care au lucrat/lucrează în Vest au demonstrat în timp faptul că nu sunt cu nimic inferiori muncitorilor occidentali. În ţară nu suntem eficienţi ca cei din Vest dintr-un singur motiv: ÎN ROMÂNIA NU EXISTĂ MANAGEMENT SERIOS. Faptul că românii s-au integrat foarte bine în mediu de lucru din ţările occidentale ne conduce spre această concluzie. Bine organizaţi, bine plătiţi şi respectaţi ar da acelaşi randament şi în ţară. Când şeful tău îţi spune că ăia din Vest sunt plătiţi bine pentru că muncesc mai mult şi mai bine (asta-i poezia pe care o recită toţi managerii din ţărişoară), eu zic să nu pui capul în jos ci să-i ceri să-ţi facă o fişă a postului şi un salariu ca în Germania, de exemplu, că tu te simţi în stare… Vezi ce spune:) O dă în diverse, îţi garantez. Am experimentat.

    @bondescu
    La Înalta Curte nu s-a judecat pe fond, vedem ce urmează. Totuşi nu pot să nu remarc faptul că Iohannis gafează des şi grav.

  18. Constantin-m-ai uns la inima cu lipsa managementului in s.c. romanesti.
    Acum,vezi ca a mai aparut o complicatie cu Ponta.Apare si el in referatul dna cu Florica si ca sa fie menu-ul complet apare si dl. Cocos.Misto!

  19. Constantine, Constantine…! BIne punctat! ÎN ROMÂNIA NU EXISTĂ MANAGEMENT SERIOS. Adica NU exista!

  20. @bondescu

    Cu privire la apariţia lui V. Ponta în referatul DNA, eu spun că trebuie să fim rezervaţi. Dovezi nu prea sunt, doar insinuări.

    În povestea asta eu pariez pe avocatul Boştină… Ăsta ştie să-şi negocieze libertatea sau pedeapsa cu suspendare… Cine a avut legături cu el este mâncat de balenă.

    @nume_necesar

    Eu am vrut să fiu elegant… Poate că tu ai dreptate.

  21. @ constantin

    toate aceste neclaritati nu fac decit sa complice alegerile si faca sa planeze asupra viitorului presedinte o pata de puscariabil,parca asa s-a exprimat actualul.

  22. @constantin

    De ce le-a fost mai uşor să plece din ţară în loc să protesteze împotriva celor care au vândut indutria? Probabil şi ăia, expaţii, vor da în diverse. Am experimentat şi eu.

  23. Aceasta forma de viata basista NU e neamt. E nascut in Romania si a facut si scoala aici, si are parinti care inteleg ca-s sasi, deci nici ei nu prea-s nemti. Asa ca sa ne mai lase si nea Claudiu Ionescu cu nemtenia lui si altii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.