Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Acoperitul ascunde-n el bunul creștin

Acoperitul ascunde-n el bunul creștin

“Nu huli!”, a strigat colonelul. Ordinul se execută, nu de discută. Pentru că, dacă te uiți în tine, te eliberezi. Așa am auzit la televizor. Glorie mielului sfânt, aleluia!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

16 thoughts on “Acoperitul ascunde-n el bunul creștin

  1. Parca-l vad pe tovarasul plutonier sub acoperire uitandu-se transfigurat la filmuletul endoscopiei personale: Acolo e! L-am gasit! Sunt libeeeeer!…
    S-a uitat in el, nu? 🙂

  2. Cine crezi Victore ca o sa numeasca noul sef la SIE? Suspendatul sau il asteapta pe noul presedinte?

  3. Slavă Domnului (nu domnul invocat de turnător, un ins fără nimic sfânt) că plecați spre alte meleaguri! Stați departe, fie și numai pentru câteva zile, de mirosul celor doi sconcși (băsescu și turcescu) și de piesa lor mizerabilă!
    P.S. Frumoasă melodia baptiștilor din Oradea… 🙂
    P.P.S. Puțin mai la nord de locul în care mergeți, un Cohen cânta, și el, aleluia…

  4. Adevarata nebunie nu reprezinta , azi, ce a spus Turcescu la televizor ci multitudinea de pareri cel putin ciudate auzite mai peste tot.
    * Ofiter acoperit de care sa auzi. Daca e acoperit, nu exista.
    * Cu fluturas de salariu. Sinistra prostie.
    * Cu livret militar completat penal. De necomentat iresponsabilitatea.
    Ca totdeauna exercitiul este banal, propagandistii mafiei portocalii trebuiau platiti, iar un mare “smecher descurcaret”, Gabitza adica, s-a oferit sa execute : au fost angajati pe la diverse unitati pe functii marunte, din coada si au primit salarii. Problema a fost “desconspirata” cand au fost lipiti pe o lista de avansari. Cel mult ii poti numi “acoperitii lui Basel”.
    De ce a “vorbit” Turcescu ? Cititi comunicatul M Ap N unde se spune ca nu comenteaza si CA EXISTA INSTITUTII ALE STATULUI CARE SE OCUPA DE ASTFEL DE PROBLEME.
    Adica procuratura. Militara.

  5. @simplu – coerent si logic ce spui .. mai raman niste intrebari – pe lista aia cu avansarile apareau si alte personaje interesante – de la kovesi la falca .. cred ca lista aia a fost o incurcatura administrativa, in stil tipic romanesc – s-au dus zugravii de-au sugravit apartamentul vecinului clientului adevarat.. cat despre acoperiti, numai de bine – suna inca prea naspa termenul turnator – s-a gasit o ‘implementare’ care sa zgarie mai putin urechea si bunul simt. serviciile se ocupa cu santaj, manipulare, hotie, cam peste tot in lume.. dar prosti ca la noi, la nimenea – cum suna o reclama autohtona.

  6. Labe unu si unu, nu mai ştiu cum să o dea cotită cu deconspiratu ăsta. Acolo parcă e jihad în redacţie, mai ales când vine şi Banciu de le bagă şi-n straiţă cât pot duce. Relativ la subiect o fi Tu(po)rcescu mielul sfânt, dar cine e ”bunul păstor”?

  7. vercigentorix@
    ai gresit epoca tata.Treci c-avem treaba in Alesia, am terminat de facut gardurile si santurile.Trebuie sa ma ataci =))))):))))

  8. Am incercat sa inteleg ceva din ce s-a intamplat cu Turcescu, dar pe masura ce citesc imi dau seama ca nu are nici un sens: nici gestul si nici documentele prezentate (care par a fi o combinatie de falsuri cu documente fara valoare jurdica si cu documente care n-au legatura cu omu’).
    Mai mult, l-am auzit pe Sova spunand ca nu pot fi consecinte juridice asupra lui Turcescu!
    Cred ca Turcescu era fie drogat fie era speriat rau de tot. In Romania par a fi doua persoane care pot sa faca lucrul asta: Base si Ponta (care a spus ca este o invatatura de minte si pentru alti basisti).
    Oricum, mie mi se pare ca ce se intampla ar putea fi baza unui scenariu pentru urmatorul episod din seria The Bourne Identitity, sucursala din Romania:)

  9. omu are caracterul si are fix atatia neuroni cat ii trebuie unuia ca el sa manance cacat partinitor.
    la fel cum a fi politist, nu-ti trebuie prea multi neuroni,la fel cum a fi avocat iti construiesti o justifcare in fata propriei constiinte etc
    omu e facut pt a fi jurnalist.
    ce face cand toata atentia este captata de catre prezidentiabili, se dezbraca public! omu cerseste atentie.

  10. După ce m-am cercetat bine pe interior, mărurisesc cu jenă c-am văzut doar pe jumătate „Confesiunile unei minți periculoase”.
    Pentru cealaltă jumătate, care venea după miezul nopții, aș fi avut nevoie de încă o cafea, și nu era niciun agent recrutor să mi-o ofere – nici măcar Clooney…
    Însă chiar și așa, cu filmul neterminat, am constatat că ficțiunea americană și realitatea românească au câteva puncte comune. Mr. Barris, producător și realizator de televiziune (ca să vezi!), e agățat, racolat, recrutat, cum vreți să-i spunem, de CIA. Personal de către Clooney. Păi cum să-i zici nu tocmai lui?! Zici precum Barris: să fiu spion? Unde trebuie să semnez?… Clooney n-a zis unde, da’ probabil pe angajament și, nu-i așa, pe statul de plată – doar nu era să-l lase fără fluturaș de salariu!…
    Acu’, Mr. Barris s-a ținut de treabă: și la televizor, și la ucis nefericiți care nu înghițeau ori democrația, ori libertatea, ori America, ori… oricum, erau oameni cu grave probleme digestive și Barris i-a scutit de chinuri. Nu ucizi o pasăre cântătoare decât dacă nu ia notele corect. Și peste 30 de păsări au fost cam afone…

    Dacă aș fi văzut tot filmul, poate aș fi aflat și numele de cod al dlui Barris. Mi-ar fi plăcut să-l cheme „The Browning Version”. De ce? Păi pentru că filmul ăsta l-am urmărit cap-coadă! Și fiindcă și în el era vorba de ceva turnătorie, dar mai ales de dramă, drama care poate încerca pe oricine, dramă care vine de dinainte de Eschil, cel ce a scris povestea nefericitului Agamemnon, dramă ce nu se oprește nici azi… Cum să nu-l copleșească nenorocirea pe-un biet profesor de latină, oricât de tare s-ar ține, și chiar jucat magistral de Albert Finney? E-adevărat însă c-acest profesor anonim avusese și el timpul lui de fericire, scurt și intens: în tinerețe, când tradusese piesa lui Eschil.
    Iar el ne spune așa, și mi-e greu să nu-l cred: a fost o traducere frumoasă, mai frumoasă și mai emoționantă decât a cunoscutului poet Robert Browning…

  11. Gatzii mamii lui de jigodie!! Si cand te gandesti de cata revolta era capabil!!! Pe asta l-as unge cu miere, vara, si l-as lasa afara-n soare sa-l haleasca mustele!! Nici nu-i trebuie altceva. Ce-atatea farafastacuri si analize! Du-te mama si te-mpusca si pe urma te-om jeli noi, mai sincer, mai voalat!

  12. Domnule Ciutacu ce este cu reclama asta desantata pe care o face Romania TV lui Turcescu? Sa ne asteptam ca veti fi colegi? Daca ati fost in stare sa-l luati pe Diaconescu si ati avut-o si pe Soneria Matei ce va opreste sa il luati si pe Turcescu.Mircea Badea ce zice?

  13. @Buty: habar n-am si ma lasa rece. cu Soneria nu m-am considerat coleg nici cand eram in Intact, iar politica de personal a postului ma lasa rece. la fel ca si parerea lu’ Badea despre angajarile de la noi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.