Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Grămada curvelor virgine cere vârf

Grămada curvelor virgine cere vârf

România e ţara unde un şef de serviciu secret, al Ministerului de Interne, în funcţie, Cornel Şerban, a fost arestat şi, abia după aia, schimbat. România e ţara unde secretarul general (tot) al Ministerului de Interne, Laurenţiu Mironescu, e demis, în urma unei percheziţii domiciliare, cu puţin timp înainte să fie săltat cu mascaţii. România e ţara unde, în trecutul deloc îndepărtat, oficinele portocalii, cu Hotnews în frunte, se fac că uită cum au luat foc atunci când Cătălin Voicu, monitorizat de serviciile de informaţii şi aflat sub cercetarea procurorilor, la fel ca şi Laurenţiu Mironescu, a fost propus pentru şefia Ministerului de Interne. România e ţara unde înaltele conştiinţe de la Hotnews se urzică pentru că foşti colaboratori ai Securităţii au implicare în presă, dar nu sunt deranjate că unul dintre acţionarii Hotnews a turnat la Securitate. România e, are dreptate Mircea Badea, ţara curvelor virgine.

UPDATE: Ştirea ultimei perioade nu-i că Vântu nu iese din pârnaie, ci că intră iar în guvern

Comentarii

comentarii

Similar Posts

42 thoughts on “Grămada curvelor virgine cere vârf

  1. Ne conduc toti hotii si ” penalii ” …
    In schimb nu poti sa te angajezi nici ca maturator daca nu ai cazier , fise de la doctori , milioane de acte care sa dovedeasca cat esti de normal si cinstit !!!
    La astia care sunt criteriile de angajare ???
    NENOROCITII DRACULUI !!!…

  2. Surse apropiate MAI au declarat pentru Optimal Media ca cei care aveau obligatia de a-l informa pe ministru in legatura cu posibilele probleme pe care un astfel de demnitar le poate avea sunt reprezentantii DGIPI si SRI.
    “Din nefericire, atunci cand are loc numirea unui demnitar pe criterii politice, nu mai exista niciun referat din partea celor doua servicii, raspunderea revenind, in fapt, partidelor care fac propunerilor”, au declarat sursele amintite.

  3. Pai vedem clar ce se intimpla si mai ales Cum se intimpla…Pestele se impute de la cap , justitia nu si-a facut datoria dupa revolutie , ne yau de prosti . Cica teroristi au tras la revolutie , lovitura de stat tampenii …servicile secrete au tars in noi si mai trag si acuma fara probleme . Deci acree is de fapt smecherii? Se poate trai si cinstit foarte bine nu doar furand domnilor smecheri dar se pare ca tot felu de retardati sint angajati in tot felu de servici ale statului . La urma urmeleor degeaba povestim noi atita timp cit nu se face mare branza sa se schimbe ceva . Latram fara sa muscam …asa sa tot treci pe langa…Plecam din tara i lasam pe politicieni sa se simta bine ….

  4. eu nici macar nu-i cunosc pe cei doi din poza. nu i-am vazut in viata mea. dar pot sa-mi dau seama cat de lichele sunt,dupa fizionomia lor. parac-ar fi frati. sunt trasi la indigo… din pacate,tipul asta de lichele conduce si controleaza aceasta tara. DE CE? aceasta intrebare ma macina de multa vreme incoace.

  5. Romania e o tara de tot hazul, aveti dreptate! Nenea asta, finu’ lu’ marinaru’, mironescu, zice constitutia ca nici nu putea fi retinut fara acordul senatorilor, da’ cine se mai impiedica de cartulia aia de doi bani, daca nu-i campanie?! O-ho, si-nca ce de-o sa mai vedem, da’ care-i baiu’?!

  6. Victore, vorbeste gramatical. Se spune Hotznews, ca e portocaliu, nu Hotnews,

  7. Daca-ti spun ca – dupa ce l-am vazut de zeci de ori pe Realitatea – l-am banuit de la-nceput pe Sima asta ca are dosar la securitate, ma crezi ? Asa ca nu ma surprinde stirea asta, la fel cum nu m-a surprins cea despre Sobi Ceh si n-o sa ma surprinda nici cand o sa aflu acelasi lucru despre Tudor Octavian si Ilie Serbanescu.

  8. in tara curvelor virgine, ziaristii sunt trimisi sa planga la mormant strain (vezi afacerea mircea banias). adevarata informatie se refera la tendinta manifestata in pdl, de trecere a unor parlamentari in barca opozitiei. acestora li s-a aratat ce se poate intampla, daca…., probabil ca in viitorul foarte apropiat, ceea ce se manifesta ca o tendinta timida, va capata aspect de fenomen, care evident va duce la caderea si destructurarea puterii portocalii. asteptam cu interes.

  9. Important ca i-a ridicat, dar mai imporant este ca procurorul sa isi faca treaba pana la capat (cum trebuie, in sensul dovedirii actelor infractionale). Mai trebuie sa fie si judecatorul de acord. In rest daca aprofundam subiectul o dam in scenarite (adevarate sau neadevarate).

    In alta ordine de idei, aseara l-am vazut pe d-l Radu Mazare, pe PRO TV, dansand mai ceva ca Talmaceanu la Antena 2. Nu facem un articol special si pentru el ?

  10. @Edi: care-i noutatea ca Mazare danseaza ca un apucat? l-au dat toate televiziunile, de nu stiu cate ori, inclusiv cu negresele dupa el

  11. Peste tot gasesti curve virgine, n-are nimeni monopolul lor. La fel, peste tot gasesti fosti turnatori, care dau lectii in functie de baricada ocupata. Eu, insa, ma bucur ca e deranj mare in lumea politica.
    Ce nu inteleg e faptul ca opozitia striga in gura mare si cand sunt luati ai lor, gen Costica Nicolescu, si cand sunt luati PDL-isti. Eu vreau multe condamnari, nu doar “perp walk”, pentru toti hotii, indiferent ce culoare politica au.

  12. Poate că deontologii ed la “Ştirifierbinte” ( 😛 ) cred că ştirile se transmit aşa, între ei, care sunt ei miraţi tot timpu’! Sunt neşte ţuţeri care trăiesc în lumea lor… 😛

  13. In poza din jurnalul.ro Dumitrana are ochi albastri.
    Sigur era consilierul PSV ?
    Faptul ca PSV este in insolventa, il recomanda…

  14. Ăştia doi, cred că puteau să fure în voie şi cât vroiau, dacă n-o supăra pe “tanti Nuţi” şi se băgau în “gaşca lu băselu” la congres. Pe de altă parte, nu-i exclus să li se fi arătat “pisica neagră”, valabilă ptr. toţi cei care, pdl-işti fiind, vor să “sară gardul în curtea USL-ului”. Deci, miroase a … “făcătură”.

  15. O sa scapam cat de curand de aceste virgine cu gura plina.
    PS – Ciudosule, ce te iei de virginele chiorului? Asta cu Vantul e “the must” 🙂

  16. @Edi
    Bravos,uite asa se descopera: apa calda, iarna nu-i ca vara, focul arde, apa e uda…

  17. Aşa-i cînd te pişi în contra vîntului. Te uzi. Se “zvonărea” de Banias demult. De ce-or aşteptat pînă acuma? Iar la interne… Igaş n-o ştiut… Mă, mă laşi…
    Banzai!

  18. bine spus “tara curvelor virgine”… preluate de la un mandat la altul de alti “pesti”…frumos colorati (sau spoiti)…si cred ca inca nu am atins superlativul absolut al mizeriei umane; pe baze putrede nu poti cladi nimic just si trainic; noi am ratat “curatenia de iarna din dec ’89″…

  19. Mi-a placut mult de tot aia cu mapa profesionala.A fost o zicere de meserias.Dar ce se intampla? Toti puscariabilii sant calare “fonctii”.Nu mai inteleg nimic.Totusi cum ramane cu mapa asta ?Ajung in “fonctii” gospodine ,lume de aiurea , “bagabonzi” etc.
    Eu am crezut in mapa profesionala si uite ce a iesit .

  20. Cat o sa poata pdlfostutc pastra o majoritate parlamentara prin amenintare si forta?
    Si cine dracu’ se mai baga in asa belea la urmatoarele alegeri?

  21. S-ar fi potrivit mai mult sintagma “prostituati inocenti”, fiindca e vorba de barbati. Dincolo de toate faptele enumerate, exista o boala mai profunda a unei societati care blameaza raul feminizandu-l. Ar trebui sa analizati strafundurile propriei gandiri pt. a descoperi radacina raului.

  22. @Doina: numai la o pozitie feminista nu ma asteptam. bine, data viitoare o sa le spun curvi 🙂

  23. @Doina: well, poti incerca “barbati de 20 de euro”;
    mergind pe logica cu “radacina raului” 😀
    (wow, din nou feminin; de ce nu “radacinul”?!),
    putem conchide precum Ombladon

  24. Pai de unde sa stie DJ Igas de la tamplaria din Pecica cum sta ala cu dosaru’ ?!

  25. Acum, la Realitatea, Sirbu, se da de gol… Cica nici ei nu sunt cinstiti, dar in politica nu exista Alba ca Zapada… Stiam de mult ca toti sunt curve, ca altfel nu faceau politica, dar sa vii si sa te dai de gol, cum a facut ginerele, care a zis-o pe aia “masina lor, de furat, a functionat mai bine ca a noastra”, e chiar jenant, in special pentru un politician atat de vechi. Mie nu mi-au placut, niciodata, pesedistii, dar mereu am crezut ca au cei mai buni profesionisti, desi au fost si cei mai mari cleptomani, dar incep sa-i consider si prosti, cand vin la tv si se dau de gol. Mereu am admirat oamenii rai, cu sclipire de geniu si am urat prostii care au impresia ca-s mai destepti si ca pot sa te “faca”.

  26. Ce fac astia ,cum se bat intre ei, nu ma intereseaza,in schimb intrebarile de la referendumul capitalei prin care se urmareste ca primarii de sector sa ramana niste figuranti,m-au interesat mai mult.Vor sa preia controlul bugetului capitalei pentru a avea buget de campanie la anul.Pana si Oprescu ramane fara buget.

  27. Of,urmaresc sinteza care e in legatura cu subiectul tau:moartea prin otravire “accidentala” se poarta in securitate,ca tot a vorbit Oana Stancu de tanarul acela care a murit in inchisoare.Cand aceasta otravire se face si cu sprijinul medicului,e si mai interesanta.Mai mult nu spun ca n-am chef.

  28. Dle Ciutacu, cand credeam ca scapam de hotii din PDL prin plecarea unor parlamentari din acest partid, USL au facut o noua gresala anuntand mult prea devreme acest lucru. Cum este posibil ca cuplul Antonescu- Ponta sa nu stie atata lucru ca aceste lucruri nu trebuie deconspirate, cu atat mai mult cu cat se stie ca Basescu reactioneaza. Antonescu spune ca in felul asta oamenii (vezi tu, nu cei mai prosti) au putut sa vada cat de nemernici sunt oamenii lui Basescu ca actioneaza la comanda.(?) Asta aveam noi nevoie acum, de demonstratii ? Sau de schimbare ? Se repeta, dar cu efecte mult mai grave, declaratiile la votul privind cercetarea sub arest a lui Pasat. “Nu am votat pentru a arata adevarata fata a parlamentarilor PDL-isti”.
    Noi stim ce le poate pielea celor care guverneaza acum, nu-i nevoie de nicio demonstratie dar au scapat un hot de la parnaie . Noi i-am trimis acolo sa voteze nu sa faca demonstratii.
    Dupa ce ca opozitia nu vine cu nicio oferta de guvernare, fac gafa dupa gafa. Cel putin Ponta este campionul gafelor. Cred ca nu e cel mai slab sef de partid dar e cel mai slab si inconsecvent politicean. Pot da “n” exemple. Si mai iese si tata-socru sa spuna ca ” PDL-ul nu e in stare sa satisfaca dorentele UDMR-ului, la noi usa e deschisa” Ei le satisfac. Dle Ciutacu sunt convinsa ca si dvs. sesizati anumite greseli ale conducatorilor de partide din opozitie ( nu in general pentruca acestea au si oameni de valoare) dar dorinta justificata de a scapa de Basescu este mult mai mare si ca atare va abtineti de a arata acest lucru. Pacat ca l-au schimbat pe Geoana cu Ponta. Geoana era net superior din toate punctele de vedere. La cate greseli a facut Basescu si guvernul Boc opozitia, sunt convinsa ca avea 75% din preferintele electoratului si nu putin peste 50%. Ganditi-va ca PSD-ul oricum, fara greselile si situatia catastrofala in care a ajuns Romania azi avea intre 30-35 la suta iar PNL-ul in jur de 15-18%. In total erau 45-53%. Ce-au castigat aceste partide ? Practic aproape nimic. De ce ? Numai din cauza conducatorilor de partide. Sunt slabi si puturosi. Numai gura e de ei. Din pacate, prin comportamentul lor ii fac servicii lui Basescu. Si din pacate e foarte greu, daca nu imposibil, de suportat PDL-ul in continuare la guvernare, si dupa 2012

  29. As mai adauga ca Romania este tara unde ministrul de interne este un fost bisnitar si client al politiei (caci n-am nici un motiv sa nu cred un senator,oricum mai serios dacat ministrul cu bacalaureatul scremut la 25 de ani).Si-apoi daca mi-ar fi permis as zice mai degraba curve de servitori decat curve virgine…

  30. Cum actioneaza la comanda DNA? Pai in cele mai multe cazuri faptele exista, sant culese si stau la “dospit” pentru cand ne trebuie. Chiar si dosare cu fapte de acum cinci ani (vezi cel de la Pitesti) si cand trebuie … pac la Razboiu. Nimic nu-i nou sub soare. Sa traiti bine.

  31. Tara noastra,nu e doar tara curvelor virgine,ci si tara in hotul,daca nu e prins,nu numai ca nu mai e hot,devine negustor cinstit,deci capata onorabilitate.Curva,se supara ca nu o faci gospodina,cind ea iti arata ca stie sa croseteze,sa dea cu mopul.Mai scapa la cirnati,din cind in cind, dar daca nu o da nimeni fapt,cere respect.Curvele au masteruri si se cer sefi la vama,la MAI,la SRI,etc!
    In rest,bine ca l-am scos pe FANUS NEAGU din cartile de limba si literatura romana!
    Dupa ce ca suntem derbedei,mai suntem si ai dracului!Asa ne trebuie!

  32. Ma exaspereaza la culme gafele din ce in ce mai frecvente ale celor din usl.Cum poti sa ai naivitatea sa te lauzi cu votul unui senator inca pdl-ist,este ceva grobian.
    Nu cred ca totul este la intamplare,deja e mult prea grav ce ne paste,asa ca ciolanul,si-asa doar cu zgarci pe el,nu se mai imparte.Deci,ori dati totul,ori va luam totul.
    Problema majora care impute societatea si clasa noastra politica de azi este acest must-have al dosarelor dna,puse bine la pastrare pt zile negre.Deci,pestisorul de aur va sta sub nisip,pana cand vom gasi o sirena alba ca spuma laptelui,sau de mila,de sila,s-or indura ‘aginturili’ sa mai traga o revolutie.
    Mai-mai ca imi doresc sa vina rusii…de parca ar fi plecat vreodata.

  33. In Romania atit securitatea individuala cit si cea colectiva sint invers proportionale cu numarul de securisti ce-si fac mendrele pe bunul ban public. Cind dracu o sa apara si niste … bunastaristi, pe care sa nu fie necesar sa-i controlezi zilnic la buzunarele lor elvetiene ca pe niste studenti circotasi la restante?

  34. Mari artisti pdl-isti astia. Adevarati maestri. Au reusit sa ridice furtul la grad de perfectiune.De la primul pina la ultimul,sus pina jos. Anul viitor o sa vad insa capodopera lor adevarata, cind o sa cistige alegerile, cind ne vom procopsi inca 4 ani cu ei. Asta deoarece avem o opozitie care hiberneaza si asteapta sa ii inmoaie poporul posmagii.Ce fac nu mi se pare suficient. Ma pregatesc mental si psihologic sa plec ,in tara lui base am trait destul. Asta e

  35. in reportajele de la tv, cand erau adusi la DNA am vazut ca erau transportati cu A4 parca, model 2008-2009 daca nu ma insel ! sunt curios cand au fost achizitionate A-urile alea ? Cumva in 2009 cand ne spunea Boc ca trebuie sa reducem cheltuielile bugetare ?
    Boc fiind si ministru al muncii si prim-ministru, nu se incadreaza la cumulul de functii, ca tin minte cum zicea el prin 2009 ca bugetarii, adica prostii, nu avem voie sa avem 2 job-uri la stat in acelasi timp ! El unde se incadreaza ?

  36. Aud că vineri urmează ca opoziţia să-şi prezinte programul economic. Deci poimâine. Cred că vineri dimineaţă vei fi trezit foarte devreme, să intervii în emisiunea Nadinei. Trebuie să scornească Băsescu ceva să ia faţa opoziţiei! Sigur că depinde şi de voi să-i reuşească. 🙄

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.