Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Când nu sugi, lingi. Aplauze, băi!

Când nu sugi, lingi. Aplauze, băi!

Cand nu sugi la Marele Licurici, lingi la un senil fascistoid. Si recunosti candid – in fata trimisului special al clanului negru-portocaliu-cotizant Bambaloi, care-ti organizeaza aplauze la satra de protocol – ca prietenu’ tau Silvio nici macar n-a vrut sa te primeasca si ca ai facut presiuni ca sa bei o cafea si sa hahai penibil cu cel mai imun politician italian penal. La pachetul cu amprente, ca sa fii sigur ca nu se mai intorc planoarele-n veci acasa, le amintesti de (har Domnului) epoca apusa a buldozerelor, cand faceai tu epurare civico-etnica in Bucuresti. Pana la urma, are si Medelin dreptatea lui

Stana Izbasa – Muncesc pentru banul meu
Asculta mai multe audio Muzica »

P.S. Mai radeam de Cioroianu cu Argint. Ala macar n-a facut-o deliberat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

27 thoughts on “Când nu sugi, lingi. Aplauze, băi!

  1. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Aveti dreptate,trebuie sa aplaudam!Vai de capul nostru,ce reprezentanti avem.Ce presiuni a putut sa faca Basescu sa ajunga in Italia?Si pentru ce,ca vizita la Berlusconi nu are deloc rezultate pozitive.Nici nu mai are rost sa comentezi….
    Cu deosebit respect,
    IoanaP

  2. Daca nea base crede c-a punctat ceva cu pseudovizita asta,traieste intr-o lume paralela,parerea mea. Gluma lu’ nea berlusconi asta,vis a vis de “as mai avea ceva de completat”, e ceva de genul…hai mah,zi,ca si asa nu te baga nici dracu-n seama,noi tot o sa-i amprentam pe astia pan’ se schimba ora,asa ca zi tu ce-ai de zis si mergi linistit inapoi la romanica ta si lauda-te ca ai facut treaba.
    Nasol sa traiesti in lumea ta…na,hai,aplauze bai !

  3. cel mai grav este ca sustine ca berlusconi nu a avut nici o actiune cu caracter rasist. prin asta ne aliniem si noi liniei demarate de neopseudofascistii la putere in italia. asta e impardonabil. ce ma mira e ca multi ocrotitori ai berlusconiului acum au intors-o si berlusconi nu mai e bun. deontologie bibelou de caolin.

  4. Asa e , cel mai IMUN politician broscar s-a intalnit cu cel mai IMUND politician roman[ nu ca n-ar fi si viceversa, si-al ,,nostru” e plin de imunitate].Infricosatoare fiintzele astea ce-shi spun ,,politicieni” , in realitate niste japitze penale si niste expertzi in manarii!!!Doua hahalere penale!!!

  5. Te agiti gedeaba ciutacule,romanii din Italia,Spania vor sta din nou la coada sa-l voteze pe basesc.Pe aici prin tara s-au mai prins cativa,dar nu suficienti.

  6. M-am stricat la burta cand l-am vazut pe Basel si la inundatii, si la rrrrrrromi. Sunt perfect de acord cu ce a zis domnul Stan aseara la Mihai Gadea: un cetatean roman este un cetatean roman, si indiferent daca este sau nu infractor, trebuie aparat de autoritatile romane. Ce dracului, ca si condamnatii la moarte in SUA au un avocat!?

    Sa traim bine, si sa votam bine! CU ALTU’!

  7. loool Am vrut sa spun Bashescu
    Pardon, da’ gura prostului adevar garaieste, si Ilescu e oapa si-un pamant (blestemat)

  8. ce sa mai zic. am urmarit cam tot ce era de urmarit la a2 si mai ales a3. nea base a fost destul de jenant cu nonpaperul lui, plus alte bazaconii, da nastere la un deosebit precedent in toata europa.
    adunarea cu tiganii aia a fost de toata jena, exact cum era cu ceausescu, pe unde se ducea el toata lumea trebuia sa aplaude.
    sa nu ma intelegeti gresit, dar 99% dintre tigani nu sunt obisnuiti si nici nu vor sa munceasca cinstit, sa cladeasca ceva in viata. sunt doar obisnuiti sa fure, sa talhareasca, sa violeze, etc., iar la capitolul munca si afaceri se axeaza pe principiul “dau un tun financiar”, adica putina munca pt un castig fabulos, apoi pauza, incearca sa pacaleasca orice si pe oricine. respect pt cei care muncesc in mod cinstit !
    dar sa fim sinceri, suntem noi in casa bogatilor, dar noi nu stam cu ei la masa, noi stam pe o canapea undeva langa usa si prindem frimiturile si ce ramane de la masa. deci, putea fi oricine in locul marinarului si ar fi fost la fel de penibil si cu rezultate la fel de dezastruase. (vezi cazurile min de interne)

  9. titlu de vis, ce sa mai sugi la tiroidian? s-a dus vremea lui si sexuala si plitica, si la propriu si la figurat.
    Base! la revedere, iti spunem la revedere, la revedeeeeeeeeere iti spunem la revedere. DISPARI
    BOSS, PLEASE THE GENTLEMEN FIRST, manca-ti-as gura ta, SENATOARE.

  10. A linge e bine dar sa stii cu cine…..
    Bine maitre Victor sa muncesc pt. banul meu si sa-l dau pa inghetata mai bine pa un wischi ceva….
    Poate nea base vrea sa faca echipa de fooootballl DELTA FORCE dupa modelul lui nea silvio….
    DE CE ESTI RAU SI-L PERSIFLEZI PA NEA

  11. Nu stiu cum facem noi, romanii, ca ne alegem invariabil, conducatori-slugoi(except Ceausescu)!

  12. Pingback: I see dumb people
  13. De fiecare dată când apare (n-ar fi mai bine să stea-n soarele lui ascuns, până-l scăpăm de povara preş…edenţiei?!) mie mi se urcă sângele la cap! Nu ştiu dacă de ruşine, de scârbă sau de râs… De cele mai multe ori, de toate la un loc. Mi se pare că trăim un coşmar care nu se mai termină. Am primit un calendar special, cu titlul mare “mult a fost, puţin mai este!” pe care bifez zilele care au mai rămas până la alegerile din 2009. Mai trebuie să fac rost de ceva răbdare….

  14. Se facea ca, aflat in “suita prezidentiala” a “mai-marelui matelot”, “seful de protocol” – un nubian balaoaches “cu grad inalt in structuri” – dezvaluia in “La Republica” nominalizarile posibilului “personal navigant” de la bordul viitoarei “Speranta”(in van!): Ministrul Justitiei(din umbra!), Mony; Minstrul Administrarii Conturilor, “blonda de la Integrare”; Minstrul Internelor, “blonda de la Cotroceni”; Ministrul Integrarii Liberale, “blonda lui Stolo”, Ministrul Lucrarilor Publice, “blonda de la strazi” si Ministrul Reintregirii Familiale, beizadeaua Leny.

  15. Afectat ,probabil, de programul intens de vizite si de soarele puternic de vara, Baseaua natzionala o ia iar prin papushoi!!!!- Am vazut la inundatzii un ministru ,,imbecil”.IN afara de replica, din copilarie-Cine zice , ala e!!”[perfect compatibila cu stadiul evolutziei acestui retardat] as putea spune si eu:DACA MAMA IMBECILILOR E ANONIMA, PATERNITATEA S-A STABILIT, CU CERTITUDINE, ASTAZI SI POARTA UN NUME: TRAIAN BASESCU!!!

  16. Oare eu sunt ultimul sa observ ca Berlusconi si-a pus par? E drept ca nu prea l-am vazut in ultima vreme la tv sau in poze, dar m-am mirat sa ii vad chica aia ca un raton mort pe varful capului. Oare Basescu cand o sa apara cu carare pe mijloc?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.