Esti aici:
Prima pagină > Blog > Hai să mă laud > Schimbarea la pantofi

Schimbarea la pantofi

O gramada de oameni seriosi, de la Ion Cristoiu si Bogdan Teodorescu si pana la Roxana Iordache, s-au intrebat ce-i cu asa-zisa schimbare a lui Traian Basescu. Adica de ce a suportat strangand din dinti mascarile sinistratilor si, in pofida tuturor asteptarilor, a laudat apasat guvernul pentru cum a actionat la inundatii. Ei bine, dupa cum le-am raspuns si marti seara, la Sinteza zilei, incurajat de atitudinea publica de astazi a sefului statului, reiterez explicatia: s-a schimbat la pantofi, adica a trecut de la mocasini la cizme de cauciuc. Pentru ca de alta schimbare nu e capabil…

Pe scurt, ma bucur ca (din cate deduc) am voie sa-i fac imbecili la tv pe cei care ma enerveaza si ma mir ca nu l-a declarat pe respectivul ministru tigan imputit sau gaozar. Chiar, voi cine credeti ca-i imbecilul?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

27 thoughts on “Schimbarea la pantofi

  1. Initial am crezut ca se refera la ministrul de interne, dar a zis ca nu e vorba de Cristian David. Deci, ar putea fi ori Attila Korodi – ministrul mediului şi dezvoltării durabile, ori Dacian Cioloş – ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale.

  2. @Victor. Întrebarea mea era nu dacă s-a schimbat, ci dacă e cu adevărat capabil să-şi cunoască interesul. E varză. Mai mulţi comentatori de pe blogul meu l-au indicat chiar pe el drept cine zice ăla e.

    Jalnic pentru un şef de stat. Chiar presupunând că ar fi fost aşa, este absolut degradantă o asemenea atitudine, o asemenea insultă la adresa unui ministru. Nu-i o noutate. Dar parcă e mai tembelă decât toate.

    Una din două: 1)sau n-a suportat imaginea din presă că-l felaţionează pe Tăriceanu, iar liberalii îi răspund că mai are mult de prestat până să fie,în primă etapă, tolerat
    2)sau l-au lăsat din braţe serviciile patriei şi atunci măcar să ştie şi el că se răcoreşte de la ficaţii mult-încercaţi.

    Oricum, sper că ai văzut ce-a declarat Ludovic Orban. Este declaraţia cea mai tranşantă care s-a făcut vreodată cu privire la Băsescu: aceea că nu va mai avea niciodată sprijinul PNL.

    În ce mă priveşte, nefiind decât observator al politicii şi un picuţ avizată cu privire la culisele ei, aş fi ceva mai prudentă decât Orban: never say never. Poate PNL îl ajută pe Băse la reabilitare. În sensul american de rehab.

  3. @Victor. Scuze, am omis ceva ce mi-am închipuit că am zis din oficiu. Băsescu, tonomat al lui Ciutacu. Mai avea un pic şi-o zicea şi pe-aia cu mama imbecililor. 🙂 🙂 🙂

  4. Am mai scris —Daca mama imbecililor care e mereu bortzoasa e o anonima din bobor, atunci taticul lor are de azi un nume!!!E Traian Basescu!! Individu’ l-a facut pe un ministru,, imbecil”!!! ar fi ultimul indriduit s-o faca , asta daca stam si ne uitam la ce-a strans in jurul lui.S-o luam in ordine alfabetica: anastase, boagiu, boc…….” si lista ar putea continua , inspaimantator de lunga!!!Individu s-a plans si ca ,,alesii neamului” au lefuri mai mici decat sheful de post[primarii de comune] ,iar el ridica jumate din cat ia un judecator cu 5 ani vechime!!!! Pai , bai oligofrenule, ia-l de ciotze pe limbricu de Stoica, el a facut reforma asta in justitzie, in afara de a dezincrimina bancruta frauduloasa!!!!![prietenii stiu de ce!!!].

  5. Buna intrebare! Daca imbecibilitatea ar putea sa “urce dealul”, am avea ocazia sa o “admiram” in tota splendoarea ei. Deocamdata, este, undeva, “la nivelul marii”. Credeti ca va fi “cineva” in stare sa spuna “Ba p-a matii!?

  6. Basescu e in postura in care nu-l mai baga nimeni in seama.A fost in Moldova apoi in Italia si……..Nemai avand cu cine se certa incearca ‘Marea cu degetul”La Constanta a facut Elena praf partidul,unde e Boc purtatorul de cuvant al domnului Basescu o fi parasit corabia.Hai sa facem un pariu PD-l nu trece de 20-25%asta in care liberali democrati vor ramane cu Baselu.

  7. La început am crezut că face referire direct la şefu’ peste miniştrii (pe principiu: io te-am făcut, io te omor!). După ce s-o iscat nebunia cu “cin’ să fie, cin’ să fie idiotu-n Agagie” m-am mai înmuiat, ş-am dat-o-n îndoială. Adică, n-o fost el? :)).
    Acuma, sigur vom ştii cine-i idiotu’ după ce aflăm care-i ăla de-o chemat primarii la raport. Şi don President ăsta, n-o putut vorbi (măcar o dată!) în clar? Iar ne-o pus creierii la muncă, de weck-end…

  8. dle victor, as dori sa va intreb cu deosebit respect daca ati putea sa mi publicati in jurnalul national o scrisoare deschisa adresata presedintelui romaniei. v as ramane indatorat pentru ajutorul acordat. multumesc.

  9. Nu stiu de ce va tot incrancenati sa vedeti cine e alintatul. Nu are importantza cine e , el Lidero a facut asta sa-i arate boborului cat se ingrijeste el de soarta neamului, fiindca guvernul e compus din imbecili. El e salvatorul , el merita sa fie reales. Simplu dar…… neeficient

  10. pe vremea cind eram copil era o zicala: cine zice ala e si mai e o vorba din batrini: cine sapa groapa altuia cade singur in ea. eu zic ca ise potrivesc amindoua lui base si mai cred ca l-a luat frica de alegerile uninominale pe care nu si le mai doreste acum ca de porumbelul din gura i-a zburat si nu-l mai poate lua inapoi si crede ca mai pacaleste iar pnl cu linguseli. sper sa nu se lase pacaliti de cintecele de siren ale matelotului

  11. Ce făcu Nuţi…precis se dădu cu prea multă cremă şi-i scăpă din braţele-i vânjoase! :))

  12. Pai…imbecilul este chiar ‘mnealui. Sa mor daca nu imi e din ce in ce mai rusine cu ce hal de presedinte am. Altfel, nu ma trec sa ghicesc la cine se refera, pentru ca ghicitorile basesciene nu sunt spuse ca sa gasim raspunsul corect. Din contra. O astfel de ghicitoare este, de fapt, o forma de manipulare care tine la popor. Atunci cand spune ca cineva a facut X lucru, dar nu nominalizeaza, fiecare din noi va banui pe cineva, ne scremem sa gasim raspunsul, sa punem degetul pe imbecil, care poate chiar nu exista. Poate ca povestea cu chematul la ordin al primarilor nici nu a existat. Basescu ne conduce dupa principiul “dezbina si stapaneste”. Era util pe vas, ca daca marinarii aia apucau sa isi puna obida cap la cap si se uneau, zbura peste bord comandantul. Dar acesta ii facea sa se banuiasca unul pe celalalt, sa se pandeasca pe la colturi, sa nu aibe incredere unul in celalalt, sa nu aibe curajul sa comploteze.
    Am fost candva colaborator la o televiziune unde sefa era o femeie absolut nula din punct de vedere profesional. Dar extrem de talentata cand era vorba sa manipuleze subalternii. Le zicea mereu asa, in gluma, “lasa ca stiu eu ce faceti, ca am oamenii mei, intre voi, care imi spun tot” Nimeni nu ii zpunea nimic, dar nici nu mai aveau incredere unul in celalalt si fiecare isi mesteca singur rahatul pe care i-l dadea sefa, fara a avea curajul sa il scuipe, ca sa nu il vada colegul.
    Cam asa si cu Baselu. El nu are o valoare prea mare ca individ, ca presedinte, dar se pricepe foarte bine sa manipuleze si sa genereze in randul supusilor frica fata de el si neincrederea in cel de alaturi.

  13. Domnule Ciutacu,

    Eu cred ca noua atitutdine al lu Basescu a bagat deja oarece spaima in tabara adversa: PSD + PC. Le cam tremura indispensabilii mai ales celor din urma care se stiu cu procente neglijabile si pentru care cooptarea PNL ar fi si mai profitabila.

    Evident, organele de propaganda au reactionat prompt, de-o parte si de alta. Imi pare rau, indiferent de postarile dumneavoastra si de subiectul ales, nu va pot asocia decat cu interesele din jurul PC-PSD.
    Va multumesc,

    Alex

  14. @alex: sunteti liber sa ma asociati cu cine vreti, d’aia e democratie

  15. @alex Nu ca ar avea Victor nevoie ca cinev sa ii ia apararea, nu de alta, dar ador felul in care il lasa rece comentariile de o anumita factura sau nivel. Nu il cunosti pe Victor si iti dai cu parerea. Victor nu are vocatie de sluga si, daca ar fi necesar, maine si-ar injura seful si l-ar lasa balta. Ma tem ca, prin comentariul postat, ai aratat tu nevoia de a-ti apara adoratii. Nici macar nu ai atins “tema emisiunii”. Dar ai simtit tu nevoia sa il intepi.
    Nu stiu cata teama a bagat presedintele nostru in alianta de care zici, dar in mine a bagat de mult un regret amarnic si o rusine fara margini cand vad ce face omul care ne reprezinta ca popor, ca tara. Ma tem ca un sef de tara bananiera ar incerca macar sa para ceva mai elevat, mai diplomat, s-ar mai uita si el la altii, ar mai invata ceva.
    Si, revenind la Victor si cei ce incearca sa arunce cu bolovanul in el, mi-am amintit niste versuri de la Gheto Dacii (parca asa se scrie) din care imi face placere sa spicuiesc:
    “Nu ma poti da jos, fiindca eu sunt acela,
    Sunt la un nivel la care n-ajungi nici cu schela…”

  16. Dormiti linistiti, Insomar lucreaza pentru voi…(din noul ciclu ” Cascadorii rasului” duminca la pranz pe eol-trust ) 🙂

  17. Un marinar se simte bine pe apa,asa ca unde e apa hop si Baselu.Cat despre a conduce mai bine ma abtin.Vezi ce sa ales cu flota condusa de Baselu,trebuie cautata prin triunghiul bermudelor iar urmarile la spalatoria “Nufarul”

  18. Domnilor, o veste buna pentru dumneavoastra: Basescu nu mai reprezinta nimic,nici aici, nici dincolo. E jalnic, lamentabil,oriunde ar fi si orice ar face.Se rostololeste , ireversibil. Disperat, incearca sa se agate de orice nuielusa pe langa care trece. Am cunoscut propagandisti ai vechiului regim, dar niciunul n-o poate egala pe Liana Patras!.Buna scoala!
    In concluzie,nu merita importanta care, inca, i se mai acorda.Bye,bye,Basescu, epoca ta(de trista amintire) s-a incheiat.Altul la rand!

  19. Dl.Basescu… lasa-ne! Decat sa acuzi pe altii mai bine fa altceva. Abia astept alegerile din toamna… ca sa nu ma duc (la cum stau lucrurile deocamdata chiar nu merita)

  20. domnule ciutacu va rog puneti intrebarea tuturor de ce sa purtam vina celor dinaintea noastra ? sa nu avem nici o sansa sa demonstram ce putem cum ar fii: daca tata e un nenorocit eu cum sint?unde este libertatea mea?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.