Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Trăiane, te iubim, că ca tine nu găsim

Trăiane, te iubim, că ca tine nu găsim

Trustul lu’ Vantu prezinta, dupa stiinta mea de om simplu, primul sondaj din istorie in care un om politic are intentie de vot mai mare decat cota sa de incredere. Evident ca omul-miracol se cheama Traian Basescu. Mai mult decat atat, sociologii de la Insomar intreaba subiectii pe cine si-ar dori premier (normal ca pe Stolojan, daca asa cere clientu’ care marca banu’) in conditiile in care – la noi, in eterna si fascinanta Romanie – seful Executivului e propus de presedintele ales, dar niciodata votat.

Foto: JN / Intact Images

Cu amendamentul ca nu cred in cifrele astea nici daca mi-ar spune cineva ca au fost chestionate numai rudele din Sectorul 3 ale lui Liviu Negoita (in masura in care acesta ar avea un neam atat de mare si disciplinat), Turambare, ai legatura pe flanc si astept sa ne scoti din bezna nestiintei…

UPDATE: Aia mica a lu’ Tiranu’ cica a avut un comportament ireprosabil in fata organului si ca a platit amenda fara sa cracneasca. Dat fiind ca agentii de circulatie nu incaseaza, sa-nteleg ca tanara politician, timida cum o stim toti, i-a dat spaga sau ca nu stie sa editeze cateva fraze din Codul Rutier? Prima e infractiune, a doua e semn de examen la Pitesti:)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

64 thoughts on “Trăiane, te iubim, că ca tine nu găsim

  1. @ nenea ciutacu

    nop, nene ciutacu, tre’ sa fiti zana sa organizati teledon…si, din cate vad eu asa, pe la emisiune, in general, ma rog, nu prea aveti fata…fara suparare, nu aveti sanse…cat despre duet…nu scoate tatulici prea mult, asa ca pierdeti pe mana “realitatii”…nah, eu v-am zis…sa nu ziceti ca nu v-a avertizat cineva!:-D

  2. nici cantand cu zana nu scapati de tatulici, ca e si ea prezenta pe la realitate…;))

  3. partid gonflabil,presedinte gonflabil.as dori ca deseara sa va referiti putin si la cazul patapievici-antohi si/sau t.r.u. in Cotidianul de azi se rerera la partidele”mici,psd,pnl”???

  4. sa-i antrenezi si pe altii sa participe in lucrul constructiv conceput de tine. un ALT teledon, habar n-am.
    Nu sunt atat de desteapta ca tine, se pare, incat sa gandesc ….how should I say…profund 🙁
    D-na Victoria Dascalu de la Intact nu a avut vorbe prea dragute la adresa mea….m-a luat la misto cand i-am zis ca nu vreau sa-i completez tampenia de fisa de scouting….cu intrebari de genul: ai tatuaj in buric?!
    faci ce vrei, fa misto in continuare

  5. sa le dam ‘alora mari’ idei ca inundatiile sa nu mai produca asemenea dezastre

  6. si cei care-o critica pe ‘zana’: faceti si voi ce-a facut ea, puisorilor!
    pilotaj, escalat munti, emisiuni tv, sarcina, unicef, reviste, dans, film, etc

  7. dar nu a criticat-o nimeni pe zana…bravo ei ca a facut…nah, eu am probleme cu inima si nu pot face pilotaj sau sa escaladez munti, stau prost cu tensiunea, asa ca ma rezum la cei de la noi:-D…cat priveste emisiunile tv, e bine ca a ajutat…de parca ar fi ajutat ea, dar hai sa zicem…reviste, dans, film…hmm…parca ar fi un merit mirobolant faptul ca a aparut in reviste…eu nici nu cumpar reviste, iau doar JN…in schimb, e tare fotograful si make-up artistul ca a ascuns imperfectiunile si ea a iesit impecabil…in plus, nu crek a durut-o gura sa istoriseasaca pe acele file o buca’ de viata…cat priveste uniceful, faza cu adoptatul copiilor la ID e de-a dreptul onorabila…si, mai mult decat atat, nu e nici pe departe toata munca ei in ceea ce priveste aceasta organizatie…insa e un model si nu am zis ca nu ar fi…e de admirat andreea marin pentru anumite actiuni intreprinse…

  8. @adriana
    si noi daca le dam idei, iar ei nu le pun in aplicare, ce rezolvam…?mai bine sa ne rugam sa nu se mai intample si pana una alta ii ajutam pe sinistrati cum putem…romanii au dovedit zilele astea ca sunt mai “oameni politici” decat cei care chiar sunt…aa, si imi cer scuze daca te-am suparat postand comm-ul anterior:-d

  9. e tare fotograful si make-up artistul ca *au ascuns imperfectiunile…graba…:-D

  10. Hai sa explicam si UPDATE-ul si cum stam cu infractiunea:
    5. Unde se pot achita procesele verbale de constatare si sanctionare a contraventiei ?
    Amenzile privind circulatia pe drumurile publice se fac venit integral la bugetele locale si se achita la Casa de Economii si Consemnatiuni – CEC- S.A., la casieriile autoritatilor administratiei publice locale ori a altor institutii publice abilitate sa administreze veniturile publice locale, indiferent de localitatea pe a carei raza functioneaza acestea, de cetatenia, domiciliul, sau de resedinta contravenientului ori de locul savârsirii contraventiei, precum si la ghiseul unic din punctele de trecere a frontierei de stat a Romaniei.
    Cei care au domiciliul în municipiul Bucuresti si au fost sanctionati contraventional pentru o fapta savârsita în aceasta localitate pot achita amenda on-line, accesând site-ul http://www.ghiseul.ro.
    De asemenea, contravenientii mai pot achita si pe loc, la agentul constatator, jumatate din minimul amenzii prevazute de lege, pentru amenzile în cuantum de pâna la 20 puncte-amenda.
    http://bpr.b.politiaromana.ro/

  11. @Ionut: cum adica, domnul Ciutacu nu cunoaste codul rutier? in acest caz, n-ar trebui sa mai dea o data examenul de permis?

    si apoi, linkul din Update bate spre Gandul, care bate spre MediaFax, care la randul lui citeaza un cotidian central neidentificat:

    “[..] după care a uitat de încă o regulă importantă din Codul rutier: aceea că şoferii nu au voie să se dea jos din maşină când sunt opriţi de agenţii Poliţiei.”

    ar trebui sa se faca o campanie de informare a cetatenilor despre aceste reguli importante.
    altfel, stire-cancan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.