Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Trăiane, te iubim, că ca tine nu găsim

Trăiane, te iubim, că ca tine nu găsim

Trustul lu’ Vantu prezinta, dupa stiinta mea de om simplu, primul sondaj din istorie in care un om politic are intentie de vot mai mare decat cota sa de incredere. Evident ca omul-miracol se cheama Traian Basescu. Mai mult decat atat, sociologii de la Insomar intreaba subiectii pe cine si-ar dori premier (normal ca pe Stolojan, daca asa cere clientu’ care marca banu’) in conditiile in care – la noi, in eterna si fascinanta Romanie – seful Executivului e propus de presedintele ales, dar niciodata votat.

Foto: JN / Intact Images

Cu amendamentul ca nu cred in cifrele astea nici daca mi-ar spune cineva ca au fost chestionate numai rudele din Sectorul 3 ale lui Liviu Negoita (in masura in care acesta ar avea un neam atat de mare si disciplinat), Turambare, ai legatura pe flanc si astept sa ne scoti din bezna nestiintei…

UPDATE: Aia mica a lu’ Tiranu’ cica a avut un comportament ireprosabil in fata organului si ca a platit amenda fara sa cracneasca. Dat fiind ca agentii de circulatie nu incaseaza, sa-nteleg ca tanara politician, timida cum o stim toti, i-a dat spaga sau ca nu stie sa editeze cateva fraze din Codul Rutier? Prima e infractiune, a doua e semn de examen la Pitesti:)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

64 thoughts on “Trăiane, te iubim, că ca tine nu găsim

  1. E masluit sondajul, Nastase nu ia mai mult de 3%. :))))
    Dpmdv sondajul in cauza nu are nici o valoare, nici macar nu se stiu cu exactitate candidatii… Eu as paria pe neamtz.

  2. Sondaj facut in Modrogan , intrare exclusiva pentru membrii cotizanti de la sectorul 3. Acu’ ce avura cu Tiriac si Isarescu in ciorba aia sa ma bata Dumnezeu da’ n-am inteles 🙂

  3. Sunt nehotarat pe cine sa votez prim-ministru …

    O sa comand si io un sondaj pe scara blocului sa vaz care-i cel mai mijto barbat. Daca dau o lada de bere o sa ma voteze si barbatii.

    Cam asa-i si cu insomaru’ …

  4. Behehehe
    Ce dreaqu’ nu intelegeti ? N-avem alta varianta! 🙂
    EL este Alesul, EL este Cel Mai Iubit Fiu care ne apara de toate relele, de oligarhi, de cleptocrati, de moguli, de Ciutacu, de masoni, de imbecili, de…

    Ce mizerie !

    P.S. N-ati vazut ca pe unde a fost EL, n-a mai plouat iar apele s-au retras ? 😉

  5. Prin alte părţi (civilizate!) a da publicităţii rezultate eronate (fie ele din greşeală sau doar măsluite!) este echivalent cu sinuciderea profesională şi (sau) falimentul. La noi (şi la acest punct, ca la nimenea!) tocmai falsul te ridică în vârful celor bogaţi şi puternici (deocamdată! Ne vom “civiliza” într-o bună zi! Am speranţa, nu mi-o luaţi!). Vinovaţi (cei mai vinovaţi!) sunt aceia care doresc cu adevărat rezultate serioase şi corecte dar care, deşi ştiu cum stau lucrurile, încă îi mai apelează pe falsificatori. Başca plătesc şi-un car de bani pentru a primi “minciuni legalizate”. Un om serios, deasupra oricăror bănuieli, incoruptibil şi neşantajabil, dacă ar deschide o afacere în acest domeniu, i-ar aduce la sapă de lemn. Şi ne-ar reda încrederea în instituţiile astea de sondaj. Avem destui, problema e că stau deoparte. De undeva, cineva, trebuie să iasă în faţă, să mai facă puţină lumină (de curăţat, se “curăţă” ăia singuri, odată lăsaţi fără obiectul de manipulat!).
    P.S.De-ar fi să-l avem încă cinci ani pe Căcaelnugăsim, la Cotroceni… Doamne, nici nu vreau să mă gândesc!!!

  6. @Victor Ciutacu

    Am si eu o intrebare la tine ca esti in domeniu: pana unde poate ajunge penibilitatea sau prostia unor jurnalisti/ trusturi de presa?
    P.S: intrebarea este legata de acest comentariu.
    Multam.

  7. Am auzit rezultatele sondajului, la un post de radio, “eolian”.
    Incredibil!
    Presa e chiar atat de neputincioasa?????!!!!!
    Taceeee!!!!
    De ce? Si pentru ce?

  8. Iar se pune carul inaintea boilor.Eu stiam ca partidele vor alege candidatul la presidentie dupa un sondaj in cadrul partidului.Atunci ce rost are aiureala asta cand nici nu stim cine va fi candidat la PD-l sau e pe viata Basescu?Multi din cei nominalizati nu vor candida,deci rezultat zero al sondajului.Da asta nu trebuie sa afle Baselu el e doar alesul sa salveze natiunea .Cu un partid vraiste e majoritar.

  9. Draga Ciutacule,

    Ghinion, dar sondajul e pe bune…Un sondaj national, telefonic, efectuat de CCSB imediat dupa turul 2, arata pdl cu 7-8 procente in fata PSD (pentru parlamentare), iar basescu, la incredere, 48-50 procente…intre timp efectul favorabil PSD de dupa turul 2 se atenueaza si partidele reintra in matca lor reala…asa ca diferenta a ajuns la 12 procente…stii ca niciodata rezultatele de la locale nu au fost aceleasi cu cele de la generale…asa ca pdl, da, va castiga….intreaba-l pe turambar…el stie mai multe…ghinion ciutacule, pentru tine si voiculestii tai…uf, nici de data asta nu prea va iese…mare ghinion….

  10. aoleo s-a umplut tara de gogomani de cind primul ministru e ales direct de popor????????? se vede treaba ca batu vintu prea tare si le lua mintile deontologilor ma doare burta de atita ris . vorba lu nastase a inebunit lupu!!!!!

  11. @sergiu: suntem devastati; si eu, si voiculestii mei. uite, facem un pariu ca nu-i asa: eu pun leafa mea pe un an si tu pui indemnizatia de la partid pe-o saptamana si ne socotim la alegeri. te bagi sau nu-ti da voie Udrea?

  12. Sa inteleg ca presedintele partidului castigator va fi priministru?Daca PD-L sta asa bine in ochii electoratului va fi majoritar? La PD-L e Stolojan presedinte sau urmeaza sa fie?Asta esplica de ce nu-l mai vad pe Boc atat de activ.

  13. @ elena si , in general, tuturor—– ce bine ar fi sa ne doara burta de atata ras!!! din pacate, avem de-a face cu manarii in stil mare— a astia n u se joaca, cu pielea si cu banul lor!!! bagabontu de la treicoceni , cred, ar muri in secunda a doua[ de la boc zicere] daupa ce ar afla ca a pierdut alegerile!!!El ca el , da nu va ganditzi ce e in spatele lui!!???!!!L-am vazut acum vreo doua zile pe imbecilul de Avramescu[eu am dreptul de a-i spune asa unui madar fackar caruia-i platesc huzurul]— radea ca proasta-n p..a!!! iar in gandul lui: – Dac-atzi sti voi, sclavilor , cata .uie mai are de dat Basescu!!!De asta numai zidul sau ghilotina ne mai scapa!!!!

  14. Ciutacule,

    Cred ca avem o problema…Tu ai leafa de la Voiculescu…eu nu am indemnizatie de la PDL…caci nu sunt membru al vreunui partid…Cum procedam ?

  15. @sergiu: e simplu. te banez. pentru ca, daca nici nu iei bani de la PD-L ca sa scrii asemenea enormitati, esti foarte prost. iar prostii care mai au si tupeul sa se traga de bracinari cu mine n-au ce cauta pe blog.

  16. Puţin, puţin! Mai puneţi! În ritmul ăsta la anu’ va lua măcar 150 la sută, dar o să păţească exact ca şi Năstase 🙂
    Cine mai crede, oare, în poveşti din astea?

  17. din cate stiu eu, de vreo cateva luni poti achita amenda pe loc militeanului. legal 🙂

  18. Boss nu-l bana pe iulian, mai lasa-l un pic, lasa-i pe astea a lui base, nu trebuie distrusi, ei au bun simt, se distrug singuri.

  19. Eu continui sa sustin ca de la “update” i s-a tras criza, aduceti-va aminte ca “tonomatele” a scos-o tot de la o poveste cu aia mica si timida…

  20. Propaganda functioneaza perfect: va mai amintiti de kg.la hectar de pe timpul lui Ceausescu?
    Punem pariu ca Oprescu va fi principalul contracandidat al lui Basescu? Ce-ar fi sa castige Doctoru’? Asa, sa moara dusmanii de necaz! Si in cazul acezta, Victor, va trebui sa-mi dai o inghetata.E absolut obligatoriu!

  21. @siegmeth robert: oricine are impresia ca se bate cu Voiculescu pe Net e liber s-o faca, da’ nu pe timpul, nervii si banii mei.

  22. Am citit stirea pe Adevarul si mi-am spus acolo parerea(neincrederea,bineinteles);Cat despre votul Cetateanului turmentat, scorul este mai mare de 100/%….asa o fi facut si Insomar!

  23. Sondaju’ ca sondaju’, dar noi ce rau iti facuram sa postezi ditamai poza “multiubitului si nestematului”? Eu, de exemplu, tocmai mincasem …

  24. Cat de mult tupeu si nesimtzire poate avea si Lazaroiu asta??? Dar oricat ar avea — la 38% se blocheaza, babuinu’!!! Oricum, pentru mine 38% asta e un fel de 666!!![ numarul Satanei].PTIU, piei drace!!!

  25. @ Alexandru Petria

    Am aflat “pe surse” ca sondajul a fost facut cu … bio-vinturi!

  26. @ sergiu—- gugumane, daca esti membru unui partid, nu inseamna ca iei indemnizatzie ci platesti cotizatzie, adica nu iei ci dai!!! Dar gura pacatosului adevar graieste— tu esti membru care iei, adica esti platit pentru ceea ce scrii!!!

  27. @lupi: Lazaroiu n-a lucrat la Insomar, ci la CURS. lasa-l in pace, nu-ti mai poate raspunde si zau daca merita efortul.

  28. Dle Ciutacu, faceti doua mari “gafe”, as zice impardonabile! 1 – Neglijati pe toti cei care “sug” la Basescu sau de la “mai marii” din partidul lui Basescu! Si daca veni vorba de… privata(economia, fireste!), atunci sa nu uitam toate “rubedeniile” care inca se “inghesuie” sa mai “suga” cite ceva din cele doua sectoare care au mai ramas “libere de comunism”(am numit aici “sectoarele Negoita si Poteras”). 2 – Nutica(minaca-o-ar tata!) s-a ingrozit ca “trebe sa scrie”(sa semneze P.V.), asa ca este perfect explicabila reprezentatia beizadelei! Apropo, cumva acei politisti erau imbecili sau… numai “seful lor”, ministrul, gratulat de “onor taticu” pentru afrontul adus pupilei?

  29. DOMN’ VICTOR—-Cunostintzele mele nefiind prea ,,vaste” am spus si eu ce am auzit pe Ratalitatea: Marian Sarbu e cel de la care am auzit, in emisiunea pitzipoancei blonde ce rade si cand i se arata degetu’!!! Daca a spus ala o prostie , am spus-o si eu!! Da ma gandesc, de nu era adevarat sarea pupila basescului imediat, da n-a zis nici miau!!1 Si de ce nu mai poate sa-mi raspunda???A trecut la cele vesnice???

  30. ceea ce nimeninu aremarcat si mie mi se pare strigator la cer e faptulca la capitolul incredere, cp tariceanu are 70% (cf. cifrelor sondajului), iar basescu 40 si ceva… spre deosebire de cifre, realitatea prezinta faptul ca basescu are 49% incredere si tariceanu are 30% (ceea ce inseamna de fapt neincredere)… pai asa minciuna pe fata se numeste nesimtire…

  31. am o intrebare: daca avem vot uninominal, iar pentru majoritatea romanilor va conta notorietatea candidatului, atunci de unde scot, dom’le, cifrele pt partide? partidele nici nu si-au anuntat candidatii pt circumscriptiile electorale, iar oamenii astia deja anticipeaza procente. a calcula procentele unui partid in sistem uninominal este extrem de dificil, pt k inseamna sondaje in majoritatea circumscriptiilor, intervievand cate 1000 de persoane din fiecare. in total inseamna vreo 200.000 de interviuri. ce institut isi permite aceasta? niciunul. deci totul este o mare mare pacaleala…

  32. Si totusi care are fi procentele reale la presedentie? Poate are Nastase 45%?

  33. Clar e gresit sondajul. Pai nu au intrebat de primarul Sibiului Johannis (scris Iohannis) daca il vor presedinte sau prim-ministru! Pai se poate…. Omul vrea si INSOMAR-ul nu il baga in seama?! Eu mai tot scriu despre fata nevazuta a administratiei Sibiului ca poate, poate cineva se prinde ce monstru se naste aici…pentru Romania! MAZEMANIA

  34. Victor, mai termina cu criticile la adresa Realitatea TV. Parca e prea de tot!
    Si ce tot ne zici de Elena Basescu? S-a lamurit tot poporul in privinta ei.
    Incearca sa mai lasi barfa si critica deoparte, in momentele astea, si sa faci ceva CONSTRUCTIV. In legatura cu inundatiile astea. Think about it!

  35. @Adriana: cum ar fi? sa le iau apa din curti? sa organizez un teledon in care sa cant in duet cu Tatulici? sa-mi donez leafa pe-o luna?

  36. subiectul de presa fain era diferenta intre “multumitii de activitatea lui Basescu”: 53% (9% foarte)si cele 64% intentie de vot.

    Dar daca te uiti totusi si pe raport: sunt 64% din 49% (adica 31.4%). Si vorbim de un raspuns spontan 🙁 .

    Altfel … tind sa-ti dau dreptate. E panica mare.

  37. si-a revenit stolo?!e viu?!ptiu, ca nu stiam…de asta nu am citit vreun necrolog…sa il mai am ca presedinte inca 4 ani pe base?!e caz de necrolog pentru mine!!!si sa mai fie stolo premier…?!in putin timp asiguram doua dintr-un start!:-D:-S

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.