Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > O perversă pentru famiglia Băsescu

O perversă pentru famiglia Băsescu

Realitatea dezvăluie că o femeie a depus plângere penală pentru lovire împotriva lui Mircea Băsescu. Previzibil, fratele prezidenţial dezminte opărit şi o dă pe conspiraţii politice. Dacă tânărul avocat care s-a luat de piept prin parcări de birt cu Jucătorul era vinovat pentru o asociere din trecut cu Sorin Roşca Stănescu şi a fost scos beţivan (fără vreo probă sau declaraţie asumată, în pofida oricărei reguli de bază a jurnalismului) de unealta slinoasă şi gângavă numită Cartianu, şoferiţa din Constanţa este – a aflat el, vânzătorul de pui şi cel mai mare detectiv din neam şi din port – prietenă cu Nicuşor Constantinescu şi angajată a Consiliului Judeţean. La pachet, olecuţă culpabil e şi Mugur Ciuvică, care-l enervează rău pe preşedinte.

Familia-clan Băsescu ori are la bază o şcoală de gândire foarte strictă şi consecventă (altfel ar fi greu de priceput de ce tuturor Băseştilor le scapă dreapta a neveu când îi ia capu’), ori e ponegrită nedrept, după o reţetă prestabilită, de toată lumea rea şi cârtitoare. Care, evident, nu o merită. Pe baza trecutului de arme asumat de Traian (întărit de Nutzy) şi a unicului interviu al Mariei, eu aş avea un răspuns facil la îndemână, dar sunt subiectiv şi mă abţin de la verdicte scrise. Starea asta de fapt, însă, nu mă împiedică să-mi doresc ca, la un moment dat, dacă tot sar la lume şi se dau aşa smardoi cu toate structurile statului în spate, fraţii dinamită (la pachet sau oricare dintre ei) să dea peste unul fără minte şi cu mai puţin simţ de conservare-n gestiune. Să le albească dinţii cu o perversă ca pe Targu Ocna, ca să le iasă pe nas umflatul muşchilor la oameni pe strada…

UPDATE: Augustule cur, buzele arse vor să te sărute! Biju îşi ia tainul

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “O perversă pentru famiglia Băsescu

  1. ce se mai poate comenta! intr-o tara in care presedintele si fratele sau bat femei si copii ar mai trebui sa ne mire ceva? hai, ca pe avocati nu-i are nimeni la suflet, dar copii si femei? parca traim in africa centrala….. dar vorba lui Badea, noi i-am ales, noi sa-i suportam acum. eu personal nu i-am ales, dar traiesc intr-o tara in care majoritatea asta a ales! si trebuie sa ne supunem majoritatii, conform legilor democratiei.
    in orice caz, revenind la subiectul fratilor ”Jderi” eu le propun sa haiduceasca si sa palmuiasca cat mai departe de tara asta, sa navigheze, sa faca ce au invatat ei la scoala, undeva prin marile nordului si sa nu mai auzim de ei! sa se bata cu matelotii pana le iese toata agresivitatea pe nas.

  2. cand isi vor face plinul, ma gandesc ca poate pleaca cu toata famiglia, neamul, gashca si sa nu mai auzim in veci…..din pacate, cred ca tovarasu Base cel mare a devenit dependent de putere si tare-l vad in stare sa vrea sa ajunga vreun dictator ceva…..

  3. cu cît îi băgăm mai mult în seamă, cu atît devin mai agresivi; drăguții de ei, folosesc tactica preemptivă a lui bebe bush, dau primii în legitimă apărare

  4. Cica Biju o sa-si doneze “salarul” in fondul solidaritatea! Vezi ca esti nedrept cu preadeontologul? De aia faci riduri si sunci!

  5. V-am mai spus eu…familia Basescu sa isi spuna ca e “timpul sa isi ia la revedere!”
    Dupa sa nu isi faca griji ca ne descurcam!

  6. Biju Miju e prea prost sa scape sigur o sa-si ia acolo o perversa a la Bastilia,aia nu stiu cine e Basescu vor crede ca e o injuratura din Balcani,o parola tiganeasca de fuga in grup,un stil de incendiat nave in port…e o bagabonteala numai romanii au crezut ca in traducere inseanmna ceva de bine,ceva care umple matzul si l-au facut capetenie de satra pe vreo 10 ani,inca nu e sigur

  7. Ce s-ar fi întâmplat daca cei doi frati, in loc sa o ia pe caile cele bune si virtuoase ale conducerii Statului si afacerilor,s-ar fi dedicat unei vocatii ce apare ca fiindu-le naturala si consubstantiala?

    Daca s-ar fi facut golani de port? Golani de Constanta,cu clan inregistrat in regula?Smardoiasi si smenozari?
    Intrebarea este numai retorica, pentru ca ,de fapt, exact asta au si facut.
    Nu trebuie nicio data sa-ti contrariezi pornirile naturale iar ei nu au facut greseala asta.
    S-au facut deci smardoiasi si smenozari de Stat si de afaceri.

  8. baseaua constanteana are apucaturile din familie…
    asta au vazut acasa,in port,la muzeu,la filarmonica(unde mai nou merge onorpresedintele )
    s-a uitat ca e inrudit prin alianta de bine cu bercea mondialu(un sensibil si gingas rrrom)

  9. AR TREBUI SA NE FIE RUSINE NOUA, TUTUROR, CA INCA RABDAM CA ACEST NEAM DE PARVENITI, ACEST CLAN AL LUI BASESCU SA PALMUIASCA DE CATE ORI VREA, PE ORICINE VREA, TOT ROMANUL E VINOVAT SI DECI MERITA PALMUIT !!! CAT MAI RABDAM ACESTE UMILINTE…? SI DE CE DIN PARTEA ACESTUIA…? CINE ESTE ? SAU CINE SE CREDE ?

  10. Sictirit de tara asta am luat o pauza am plecat departe de tara si de tot zgomotul enervant de manelistic din tara asta.
    Revin in tara schimb radioul pe un post din tara asta si zbang iar dau de unul din basesti. Inca o palma inainte de auzi cui ma gandesc ca e copil sau femeie, atat pot astia.
    Nimic nou nimic interesant, frustrat ma gandesc sa ma deghizez in femeie poate dau de unul din frati batausi la vreun semafor, nu de alta dar as vrea sa-i vad cum reusesc sa se ridice de la pamant cu doua stachete de barbat deghizat in femeie.
    Dl. Ciutacu am lipsit vreo 3 luni din tara chiar v-ati rabdat sa nu dati vreo palma ? (badea sigur nu a rezistat tentatiei)Dupa modelul presedintelui si al familiei acestuia ar trebui sa va revizuiti comportamentrul 🙂
    Va urez spor la palmuit si emigrare grabnica.

  11. Perversa-perversa…dar cu o femeie?Tzaranoii astia asa au fost educati,cu palme si cu injuraturi….si isi aleg victimele cu grija,eventual sprijiniti si de ariergarda SPP-ista.De aia nu se da liber la detinere de arma,ca in USA,pt ca atunci,toti marlanii astia ar fi nevoiti sa circule numai cu blindata si cu siguranta ar mai disparea cateva exemplare din fauna asta portocalie.

  12. ESTE INCREDIBIL CE SE INTAMPLA !!!…
    Stam si rabdam toate mizeriile prezidentiale si ale clanului astuia nenorocit !!!…
    Chiar nu se poate face nimic ???…
    Nici Ceausescu nu mergea pe strada si injura sau lamuia lumea … Astia sunt dezaxati rau de tot !!!
    Cand o sa auzim de primul impuscat in strada de EBA sau Udrea ???…
    Nu mai e mult !

  13. Nu e vina lu Mircica si nici a lu Traienica. Au gesturi involuntare, de necontrolat, probabil e ceva din nastere .Asta e. Hi hi hi

  14. Dl. Ciutacu, dvs. sunteti ziarist. Nu ma pricep eu tare mult, dar nu credeti ca orice nebun poate zice orice pe un post TV in Romania si nici macar nu i se cer dovezi ?

    Aseara am vazut un generic(la A3) demn de OTV: “Credeti ca a palmuit-o Mircea Basescu sau nu ?”.

    Dom’le, sincer, mi-e groaza! La A1/A2/A3 aveti in spate munti de bani si nici nu puteti convinge unul din acei martori infricosati sa spuna adevarul gol-golutz ?!

  15. golanul din tg ocna macar e simpatic….golanii basesci sunt si libinosi.mai si hahaiesc dupa ce te
    …fac!

  16. Pun pariu ca DR. Balthar a votat cu Basescu, are aceeasi mentalitate. Hai sa cumparam cu bani martorii, Mircea Basescu in persoana: Brrr… Boala se ia… Da stiti ceva mie imi place… Luati de la Basescu, poate dupa bataie repetata va invata si poporu asta in majoritatea lui ceva sau poate nu… Eu da as vrea sa dau bani dar pentru un bilet in fata, un spectacol, hai next vreau sa va vad tavalindu-va in chinuri.

  17. Eu v-am spus ca suntem defecti…Ce atata polemica!ne intelessem doar ca e un trucaj ordinar…o luam iar de la capat.E clar ca femeia a facut ea ceva, a injurat,a ridicat un deget ceva.Mircea Basescu aproape ca l-a citat pe prezidentiabilul sau frate.Poate pana la urma sunt mogulii de vina…Nu frate,m-am prins, sunt minerii.

  18. @ha ha ha: era in Morometii un personaj care zicea mai mereu “Vezi ca esti prost?”. Oamenii mici se tem ca raman fara servici daca spun adevarul (eu unul m-as teme si pe buna dreptate). Aici bateam dar Cocosila din Morometii avea dreptate! Si mai avea una, care incepe cu “Mananci .. ” si la urma rimeaza cu “pacat” .. In rest e vorba de constiinta fiecaruia.

  19. ” ei mi-a dat de m-a julit ” :))

    Mare-i gradina, poarta-i larg deschisa dar multi prefera sa sara gardu` .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.