Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Imbecilii faraonului de Murfatlar

Imbecilii faraonului de Murfatlar

Odată revenit la ale sale, liderul de facto al khmerilor portocalii a demonstrat încă o dată, întărindu-mi opinia, deşi bănuiesc că asta era ultima sa grijă, că e incapabil să se schimbe; şi că nici n-are vreun gînd în acest sens. Iar pentru asta n-a avut nevoie decît de două cuvinte: “un imbecil”. Aşa l-a caracterizat, în faţa aleşilor locali de la ţară şi (evident) a camerelor de luat vederi gata să-i surprindă grobianismele mitraliate la foc automat, pe unul dintre membrii recent lăudatului Cabinet Tăriceanu. În clasică tradiţie, “imbecilul” n-a fost şi nominalizat. Intră, probabil, în fişa de post a opiniei publice să-l identifice (şi, eventual, să-l scuipe-n piaţa publică) pe nemernicul care ar fi îndrăznit să nu taie apele-n două ca Moise odinioară, ci să discute omeneşte-n comandamentul ad-hoc cu factorii locali de decizie.

Mai mult, aici

UPDATE: Cine-i, bre, imbecilu’?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

19 thoughts on “Imbecilii faraonului de Murfatlar

  1. Si daca nu exista imbecilul, in acest caz? Daca marinarul s-a gandit doar sa mai manipuleze putin acea parte din populatie pentru care comportamentul grobian este atat de normal? Parca prea a dezmintit cu hotarare posibilitatea ca “imbecilul” sa fie Cristian David…

  2. victore, ai avut dreptate: d-na udrea a cam pus kilograme. cred ca studiul intens a privat-o de miscare…

    ps: badea isi merita porecla de TARAN. ce-o fi avut, nene, cu pepenii din ziaru’ mogulului?

  3. Pingback: I see dumb people
  4. @Victor Ciutacu. Victore, asta e marea ghicitorie naţională a lui nen-tu Trăian. Să vezi telegrame de presă şi depeşe diplomatice:

    Bucureşti, 2 august. Preşedintele României, Traian Băsescu, a calificat drept imbecil un ministru român, fără să-l nominalizeze. Vorbele preşedintelui au inflamat curiozitatea naţională.

    Oficiosul îi face jocul. Cum altfel?

  5. eu zic ca imbecilul e paul pacuraru, caci el a sarit cam repede sa-l atace (la randul sau) pe base… in orice caz, e hazoasa toata situatia… tariceanu ar trebui sa spuna ca un consilier sau sustinatori al lui base se hazardeaza in a candida, deci este lingau… ghiceste, neamule, acum, neamule, despre cine e vorba!

  6. Va mai amintiti de un cuplet al marelui Tanase? “Are-un picior foarte usor/Si o botina din cea mai fina/Pai nu-i pacat de-asa vinat?/De-o demi-monda, de-o nimfa blonda”. Vedeti ce prevazatoare este? Si-a lasat cizmele la Tecuci(un’ te duci…) stiind ca va veni o noua inundatie si va avea o alta intilnire de “gradul trei”. Cum, daca ii este frica de “tras in teapa”? Pai dupa atitea escaladari… Totul este c-a-ntro “poveste din 1001 de nopti” cu “intilniri” in natura… la “inundatii”!

  7. Base e cam Mitocan, nu se dezminte….dar nici David ala nu e vreun “intelijent”.

    Ba mai mult…eu recunosc ca daca l-as intalni intr-o carciuma dupa 1-2 sprituri poate i-as lipi 100 pe frunte rugandu-l sa-mi cante ceva. 😉

  8. @Cristian: misto idee prietene da’ arata putin respect pentru functia Prezidentiala. Cum adica “sa-ti cante” ? E marinar , nu lautar.

  9. Am ajuns la concluzia că Imbecilu-s io! Nu c-aş fi ministru, da’ nu iar m-o pus Necuratu’ să mă uit în gura lui. Şi doar ştiu ce cariaţi i-s dinţii!!!
    P.S. Am observat la comentariile după Editorialul din JN, că nici chiar bocii nu mai verva şi cuvintele “alese” de altădată. Parcă s-au şi împuţinat… Dacă n-o fi chiar Unu!

  10. COCTEIL ELECTORAL PREZIDENTIAL PENTRU VOTANT INDOBITOCIT
    – se ofera in cantitati industriale bobor electoral insetosat de noi fapte si mirlanii prezidentiale, care in sfirsit intelege, dupa consumare, taina zicerilor “a te imbata cu apa de ploaie” si “s-a dus pe apa Simbetei”.
    Este mult mai apreciat decit cocteilul Molotov servit la “botul” Panzerelor nemtesti.

  11. COCTEIL ELECTORAL PREZIDENTIAL
    Se iau trei parti apa de ploaie si de viitura.
    Se adauga ingrediente:
    – 10 ml elicopter prezidential:
    – 10 ml tinuta sport cu cizme portocalii de cauciuc produsa casa de mode Basesco&Fiica:
    – 10 ml primar intolit la “4 ace”, iute trintibil de pamint:
    – 10 ml “bolsevic de ultima speta” ales la intimplare din multime sinistrati:
    – 10 ml ministru taricenist “imbecil”
    Se bate o frisca compusa din multe “Of-uri” si lacrimi de crocodil prezidentiale, varsate mediatic pe umeri sinistrati si in conferinte de presa.
    Se folosesc drept indulcitor laude la adresa guvernantilor in vederea reinoirii idilei cu liberalii.
    Se amesteca bine circa o sapatamina cu ajutorul mass-media, prezentatoare minut cu minut a giumbuslucurilor prezidentiale din timpul vizitelor de lucru, insotite de terapeuticele bai de multime.
    In loc de maslina, se foloseste 1 buc Elena ot Plescoi, imbracata bluza gravida, pantaloni pescaresti si incaltata pentru Lacul Lebedelor, purtatoare a doua papornite din rafie pline cu zacusca pentru sinistrati.
    Se serveste, insotit de gogosi INSOMAR, glazurate cu bucuria si dorinta masochista a romanilor de a-i mai avea premier si presedinte pe Tariceanu si Basescu pentru inca un mandat, de catre Sef Sala Flutur sau de catre televiziuni (vezi Realitatea) si presa pupinbasiste, optional cu umbreluta sau fara, functie de culoarea codului meteo din ziua respectiva.
    Se ofera in cantitati industriale bobor electoral insetosat de noi fapte si mirlanii prezidentiale, care in sfirsit intelege, dupa consumare, taina zicerilor “a te imbata cu apa de ploaie” si “s-a dus pe apa Simbetei”.

  12. tanti udrea nu se dezminte…ea vrea sa le dea clasa tuturor…:-p off, sarmana, n-o fi avand cash sa isi ia o noua pereche de cizme, de le-a folosit pe alea de anul trecut…sau le ia ca talisman, s-o fi gandind ca ii poarta noroc;))sa mai zica lumea ca nu are gusturi in materie de outfit-uri de inundatie…:->nene ciutacu, esti rau tare ca nu ai laudat colectia de inundatie 2008!au o problema “oamenii politici” cu aceasta nonculoare, caci si base avea sosete albe cand a venit la sinistrati…;))

  13. @ marcus

    buna reteta…tocmai perfect aplicabila in tara romaneasca;))si se pare ca de cativa ani “oamenii politici” romani o tot gatesc:->…deci e gustoasa rau…si ii si place “boborului electoral insetat”…

  14. V-ati/ne-am scandalizat degeaba !! Habar nu avem de unde a ‘cules’ stimatul nostru presedinte sintagma ‘imbecil’ !!

    Unde a fost dom` presedinte in ultima vizita ?? Va spun eu : in Italia !

    Stiti cine e cel mai in voga scriitor (poet, eseist, prozator, sociolog, chiar regizor ) in Italia ??
    Nu stiti ! Va spun tot eu : Manuel Santini !! Dar stiti care este ultima sa capodopera ??

    Iar nu stiti ! Va spun tot eu : “Acesti imbecili care ne guverneaza” …… cu sbtitlul : Manual lucid si autocritic ….. iar mai jos scrie : Pentru uzul oamenilor politici !

    Si uneori aveti indoieli asupra culturii si eruditiei domnului presedinte !Se poate ???

    P.S. Manuel Santini, nato a Viareggio il 7 luglio 1984 dove tutt’ora vive e studia, esce nel 1999 con il suo primo libro di poesie Tra la notte e l’immenso …. De pe Googul

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.