Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Spălați-vă pe cap cu TVR-ul vostru!

Spălați-vă pe cap cu TVR-ul vostru!

Rareș Bogdan, termină dracului cu manipulările! Vrei să devii dregător la TVR, trage sfori, împrietenește-te cu cine vrei, obține-ți voturile politice, dar nu mă băga pe mine în sforăriile voastre. Știi foarte bine că Antonescu și Ciutacu nici măcar nu își vorbesc și că e imposibil să propui un om pe o funcție publică, girată politic, pe mutește, fără să discuți cu el înainte. Ca să vă fie clar tuturor, prima, ultima și singura mea discuție pe tema președinției TVR a avut loc la telefon cu unul dintre liderii USL (poate vă spune Băsescu și cu cine), la o săptămână de la căderea Cabinetului MRU. Și s-a încheiat după nici cinci minute. Când l-am anunțat că stăm de vorbă în continuare dacă mi se garantează în scris următoarele: restructurare drastică până la limita de maxim 1.000 angajați, politică editorială curată de ingerințe politice, leafă minim cât aveam la Antena 3. Nu mă interesează dregătoriile de partid și de stat, stau la România TV cât pot să fac o emisiune curățică și, după aia, la nevoie, mă duc să împing vagoane în triaj la CFR.

UPDATE: Dacă erau ziarişti, nu muhaiele dispuse a înghiţi tot ce li se pune pe tavă, şchiopii de la România liberă şi omologii lor de la Adevărul dădeau un banal telefon de confirmare şi-l întrebau şi pe Grivei dacă vrea să mănânce un căcat pe burta goală. 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

18 thoughts on “Spălați-vă pe cap cu TVR-ul vostru!

  1. Rares Bogdan nu e “cartita perversa” de la Realitatea TV?
    Cica Niels Schnecker, fost realizator TV la Antena 3 si actual director de campanie electorala pentru alegerilet prezideniale din 2014 a presedintelui PNL, Crin Antonescu. WAUU!

  2. Emisiune curatica … 🙂
    Astia de la USL au facut azi macel in parlament si pe voi la ponta.tv va freaca de oier!

  3. Domnule Ciutacu,

    Un jurnalist redutabil are o datorie morala sa reactioneze dupa intensificarea activitatii infractionale a Parlamentului Romaniei. Asta daca se respecta pe sine si isi iubeste profesia, nu din alte motive. Lasati-l pe Rares Bogdan sa se spele pe cap cu TVR si dvs. faceti-va treaba, aia pe care stiti mai bine ca oricine sa o faceti. Va asigur ca foarte putina lume se uita la TVR, ca nu are ce vedea.

  4. @Dory: jurnalistul Ciutacu are o emisiune tv. unde fix despre asta a discutat. pe blog scrie ce-i trece lui prin cap

  5. Aia de la Adevarul se apucasera sa dea telefoane, da’ s-au intimidat dupa ce i-a jiknit Nistorescu si au renuntat… Oricum, cine ar crede tampenia asta? Doar n-ai vrea sa suporti din nou acuzatia ca esti sluga lui Voiculescu, care e pe cale sa puna mana pe tot TVR-ul, asa cum ne avertiza aseara cel mai informat om din Romania…

  6. @Bubulea: da, abilul Voiculescu m-a trimis pe mine la Ghita si a bagat-o pe Pufulica la TVR3. in urma actiunii noastre conjugate, urma sa puna mana pe mandrete de post national de televiziune, ca nu-i mai ajungeau Antenele 🙂

  7. Da, de la o varsta nu te mai descurci doar cu maciuca si te mai ajuti si cu un dildo…

  8. Eu zic să vezi jumătatea plină a paharului, anume că Victor Ciutacu e eligibil pentru mai multe posturi importante. Aceste zvonuri apar datorită faptului că EXIȘTI, spre deosebire de alții care doar există…În media, desigur.

    :mrgreen:

  9. OffTopic
    Victore,
    Pe masura ce trece timpul constat ca cei mai multi parlamentari sunt mai aproape de statutul de infractori decat de cel de “inalti demnitari ai statului”.
    Noua constitutie ar trebui sa le ia parlamentarilor dreptul de a se autoreglementa, pentru ca este un conflict de interese evident. De fiecare data acestia incearca sa-si aroge drepturi suplimentare si obligatii cat mai putine, in contrast evident cu cei care le dau votul si pe care ar trebui sa-i reprezinte in Parlament.
    Mai mult, cred ca parlamentarii ar trebui sa fie tinuti raspunzatori pentru votul dat; si aici nu ma refer la raspundere electorala ci la raspundere penala si/sau civila.
    Asa cum este sistemul care reglementeaza statutul parlamentarilor, acestia nu au nici o raspundere iar ei si guvernele se folosesc de Parlament pentru trecerea unor legi cu tampite sau cu dedicatie.

  10. n-are cine altcineva sa-i reglementeze. nicaieri in lume nu exista un for distinct care sa reglementeze activitatea si statutul alesilor si peste tot in lume, inclusiv in regimurile dictatoriale, actele normative eliberate de guvern trec prin parlament

  11. @Victor: Cum n-are cine?! Presedintele! Reglementare incrucisata, ei cum reglementeaza statutul presedintelui? Ca doar e si el ales, ca si ei, ba chiar mai ceva!

  12. Domnule Ciutacu,esti prea destept si arogant,esti prea direct,nu esti pupincurist in nicio zona politica(desi multi au incercat sa te lege de o parte sau alta),esti uns cu toate alifiile si greu de prostit.Ca atare,n-ai “profilul profesional” de care au ei nevoie la TVR.Cred ca nici Rares nu se potriveste,dar e treaba lui!
    Tu esti propriul tau stapan si nu cred ca vrei sa renunti la asta decat daca esti sigur ca esti lasat sa faci ce trebuie,cum trebuie. Parerea mea!

  13. Si daca iti indeplineau astia cerintele si acceptai o functie la TVR,mama ce show iesea!

  14. Este trist ce se intampla azi in tara noastra: toata lumea vorbeste, nimeni nu citeste! Fiecare se crede specialist in domenii de care nu are habar. Vorbitul “dupa ureche” a devenit o practica curenta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.