Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Duşmănia e mai rentabilă ca prietenia

Duşmănia e mai rentabilă ca prietenia

 

OK, furnizorul primei case din lungul şir al “vânzărilor anterioare”, precum şi al unui Mercedes la preţ fără concurenţă, omul de afaceri Costel Căşuneanu, a fost umflat în dosarul Voicu. S-a făcut dreptate? Câte probe de viaţă le mai trebuie guşaţilor ăstora ca să priceapă că e mai bine să fii duşman decât prieten cu Traian Băsescu?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

39 thoughts on “Duşmănia e mai rentabilă ca prietenia

  1. “Omul este un dialog intim”, a scris Pascal. Acest fapt presupune dezvoltarea artei de a vorbi permanent cu noi insine. Din aceasta conversatie poate iesi fie binele, fie raul. Absenta unei analize introspective poate produce grave disfunctii emotionale ale caror efecte le resimtim la nivel comportamental.

    Acesi domni sunt, de fapt, niste esecuri sociale, ale caror fecete dezastruoase se rasfrang, insa,siasupra noastra. Bine ar fi sa avem puterea de a ne pastra macar noi formele naturale…

  2. Nu mai exista nici o sansa .Deja nu mai conteaza cine e la Putere in ziua de azi.S-a inchis cercul.Deja traiesc in cercul lor si numai al lor cu functii si case vandute intre ei ,schimbate intre ei.Sigur o sa inceapa cosangvinizarea ca nu mai sunt in stare sa scape nimic din mana.
    Intre timp noi tot prost traim,tot mai multe taxe platim.

  3. Basescu e genul de personaj care pentru “gusatii” astia e un soi de mascul alfa. E forma la care aspira orice gusat dar pe care nu o poate atinge. Asa ca incearca sa se apropie de el…cumva. Sa-i faca servicii, sa se sacrifice unul pe celalalt in speranta ca poate asa vor fi feriti de mania lui “alfa”. Si mai e o chestie, care invalideaza cumva intrebarea ta (zic eu): e un gen de animale care se inhaiteaza doar impotriva celor mai slabi decat ei. Altfel ar ramane cu dilema: “Bah…sarim toti la el..dar care da primu’?”

  4. Victore, Ciutacule, ce te miri, dragutule? Au nu stii ce face (bala)oachesu cand ajunge imparat?
    Salut voios de pionier!

  5. pe cand marinaru la DNA? când or zbura porcii portocalii prin decorul violet dând din urechile dumbo?

    c aşa i în RO încercăm cu şmecherii gen justiţia oltenească cu criminalul ala penibil să dovedim ieuropei că portocaliul cu fond violet este ceea ce ţara are nevoie şi cum creştin democraţii ieuropeni au nevoie de pedelei pentru voturi tac şi merg mai departe lăsând nesimţirea ca la ea acasă…

    de data asta am luat plasă nu doar cu a politicii clasă ci şi cu întregul unei administraţii statale care este întruchiparea nefericirii naţionale. Oare cine se mai regăseşte reprezentat azi de marinel&com? maneliştii şi intelectualii reşapaţi?

  6. Punct pentru Basescu,desi nu-mi face placere.A dat in Casuneanu ? A dat!Sa vezi cum va iesi pe post sa afirme ca este justitiar,impartial etc si voi cei de la trusturi sunteti jurnalisti rauvoitori.Arma si munitia sunt acum la asimetric.

  7. Eu tot mai cred ca este o facatura. Se bate altundeva. Daca – am mai spus-o- astia au discutat la telefon ceea ce spun stenogramele inseamna ca-si merita soarta.
    Si asta este adevarat. Cu chioru´ e mai bine sa fi dusman pe fata decat amic.
    Si prapadita din Plescoi, dupa cum scria pe blog, stia ce o asteapta. (De scapat nu va scapa, decat daca o taie din tara).
    Iar judecatoare Jijie (ce nume), cu sot pedelist cercetat penal de DNA, cum poate ea sa judece corect?
    Romanie, Romanie…

  8. Sunt tampiti. Alta explicatie nu gasesc. Sau poate se vor rezuma doar la retinerea asta, basescianistii vor fi multumiti, lumea (tampita) va crede ca justitia isi face treaba, urmand ca din ceva viciu de procedura (pe care Mateut nu va face prea mult efort sa-l gaseasca) sa ii lase in libertate. Si toata lumea e fericita! In schimb fata aia a primit bataie in scara de bloc (ala e in libertate), fetita a ramas traumatizata ca l-a vazut pe bunic omorat in bataie( ala e acuzat de tulburarea linistii publice), dar evident, arestarea a doi papagali nesemnificativi nu i-ar aduce voturi lu tatiucu Base….

  9. de cate ori o fi fost presedintele in vizita pe domeniul ala de neam prost al lui Căşuneanu? şi cu ce ajungea, că de drumuri nu i-a mai ajuns banii imbuibatului….şi pe Ceauşescu l-au executat că era megaloman. Câşi sclavi or fi lucrat acolo şi cum de nu i-au dat foc? Poporul ăsta, dacă nu e prost, a început să-i placă!!!

  10. Cred că lăcomia băsescului nu mai are nicio limită şi a ajuns să ceară taxa de protecţie, deja. Iar Căşuneanu şi Solomon s-or fi săturat.

  11. Ce poti sa spui cand in prostia lor se da pe goarna cum ca ei controleaza C.N.A.ul,ce poti sa mai spui cand scopul unor ministri este razbunarea si bagatul in puscarie,,ca daca iesea Geoana ma baga la puscarie,,asa ii bagam noi ca tot am iesit si cu ocazia asta am scapat-o si pe Ritzi si tot asa ? Tara asta este condusa de un dictator si ai sai acoliti si realitatea ne-o arata. Apropo daca suntem tara membra a U.E. se mai poate cere azil politic ? Te intreb Victore ca nu mai avem mult.Pentru cei care au plecat din lagarul de exterminare romania si ne-a captusit inca un mandat cu acesti minunati dezaxati ne-ati facut un bine ca vom fi nevoiti pe rand sa venim si noi acolo si sa ramanem daaa.

  12. da’ daca esti dusman nu mai poti sa te joci prin vistierie cu ceilalti prieteni … si nici sa iti cumperi jucarele mari si frumoase pe care sa le poti “vinde” ulterior … locic, nu?

  13. Apropo de duşmănie versus prietenie: doctorul recent decorat de marinar ce i-o fi? Îmi pare rău că încep să mi se confirme bănuielile pe care le am încă din campania din 2009, dar nici nu pot să fac pe oarba la infinit. Asta e. Mergem mai departe.

  14. Trebuie sa facem ceva.Nu ne poate ajuta nici un for international sa scapam de marinar si de acolitii sai?FMI,UE si altii din astia nu pot monitoriza abuzurile dinn tara asta?Pot doar sa ne oblige sa le respectam conditiile?E dezgustator,mai bine am fi tranformati in lagar de concentrare,macar stim o treaba pt ca nu suntem in stare sa ne aparam drepturile,sa intelegem democratia si sa ne bucuram de libertate.Ne place circul asta dezgustator si capra moarta si sacrificata la tv.

  15. Casuneanu isi merita soarta,el in trecuta campanie electorala a jucat la doua capete,adica a cotizat si pe la PSD,cum nea Base a castigat acum tre’ sa-i dea o lectie lui nea Casu’,imi vine in minte dialogul lui Basel cu Casuneanu de anul trecut”Domnule căşuneanu, aţi lucrat dumneavoastră vreodată la Ministerul Transporturilor cât am fost eu ministru?” l-a întrebat Băsescu pe “regele asfaltului”.

    Căşuneanu a răspuns imediat negativ. “Nu, domnule preşedinte, niciodată. Dar am tras-o de numa-numa”,SUPERB

  16. Draga Victore,
    Apreciez mult emisiunile Antenelor 1,2si 3,realizate de echipa de soc (Badea,Ciutacu,Firea,Gadea, Grecu-enumerarea e alfabetica ),impreuna cu cei mai buni colaboratori (Radu ,Valentin,Ciuvica,etc),dar nu stiu cat veti mai rezista,fie datorita presiunilor portocalii infernale,fie altor motive (gen lacheul Cristoiu,alte lichele ).
    Am insa o propunere pentru trustul dvs.Nu ne mai bagati pe gat (cu sila),pe toti nesimtitii portocallii,de la cel mai inalt nivel,pana la ultimul parlit (de flacara violet).Toti sunt o apa si un pamant,dupa chipul si asemanarea celui ce i-a clonat.Sa mearga la televiziunile pupinbasesciene.Instituiti “Silenzio stampa”pentru toate aceste creaturi.Cand totusi vin in emisiuni(neinvitati?),inainte de a-si da cu parerea despre orice,puneti-i sa ne faca dovada pregatirii,competentei,experientei,performantelor/rezultatelor obtinute de ei in domeniul discutat.Daca nu au, sa taca si sa mearga de unde au venit?!.Prea ne dau lectii toti neispravitii,terchea berchea,cu aere de atotstiutori.Uitati-va la dr.Funebru,asa zisul ministru al educatiei,creatura aparuta si crescuta in laboratoarele din Germania/Japonia,care nu are nici macar un punct comun cu invatamantul si realitatile din Rommanelia si vrea sa faca reforma?!Medicii de o anumita specialitate, i-ar putea pune diagnosticul,doar uitandu-se la mutra lui.Rusine Dinu Patriciu!
    Multe “succesuri”in tot ceea ce faci(inclusiv la “Jurnalul National”) si faci foarte bine ce faci.Deocamdata!
    P.S.Am auzit si un zvon (buuun ),cum ca portocalii s-ar fi autosuspendat de la Antene?!Daca nu e adevarat,atunci suspendati-i voi (macar de la emisiuni).

  17. Draga Victore,
    Apreciez mult emisiunile Antenelor 2,3 ,realizate de echipa de soc (Badea,Ciutacu,Firea,Gadea, Grecu-enumerarea e alfabetica ),impreuna cu cei mai buni colaboratori (Radu ,Valentin,Ciuvica,etc),dar nu stiu cat veti mai rezista,fie datorita presiunilor portocalii infernale,fie altor motive (gen lacheul Cristoiu,alte lichele ).
    Am insa o propunere pentru trustul dvs.Nu ne mai bagati pe gat (cu sila),pe toti nesimtitii portocallii,de la cel mai inalt nivel,pana la ultimul parlit (de flacara violet).Toti sunt o apa si un pamant,dupa chipul si asemanarea celui ce i-a clonat.Sa mearga la televiziunile pupinbasesciene.Instituiti “Silenzio stampa”pentru toate aceste creaturi.Cand totusi vin in emisiuni(neinvitati?),inainte de a-si da cu parerea despre orice,puneti-i sa ne faca dovada pregatirii,competentei,experientei,performantelor/rezultatelor obtinute de ei in domeniul discutat.Daca nu au, sa taca si sa plece de unde au venit.Prea ne dau lectii toti neispravitii,terchea berchea,cu aere de atotstiutori.Uitati-va la dr.Funebru,asa zisul ministru al educatiei,creatura aparuta si crescuta in laboratoarele din Germani/Japonia,care nu are nici macar un punct comun cu invatamantul si realitatile din Rommanelia si vrea sa faca reforma?!Medicii de o anumita specialitate, i-ar putea pune diagnosticul,doar uitandu-se la mutra lui.Rusine Dinu Patriciu!
    Multe “succesuri”in tot ceea ce faci(inclusiv la “Jurnalul National”) si faci foarte bine ce faci.Deocamdata!

  18. La prima vedere s-a facut dreptate!Casuneanu alaturi de Costiniu,Locic si el,da’mai putin vizibil ca are doar niste Bentley si Rolls care nu se compara cu Veyron-ul casunesc,deh fiecaruia dupa avere,misto nu?Prostii si frustratii se bucura.Cei ce gandesc(or fi si printre fanii portocalii din astia?)se cutremura.Pentru ca din pacate asta nu-i justitie dupa cum probabil nici dosarele alea nu sunt altceva decat niste insailari cu ata alba precum termopanele lui Nastase si altele asemenea.Tin minte ca am citit o carte de memorii a unui fost cekist care povestea ca in anii terorii lui Stalin cekistii dormeau la sediul din piata Dzerjinski,nu indrazneau sa se duca acasa de teama ca vor deveni din calai victime,ceea ce mai dvreme sau mai tarziu se si intampla.Cam la fel este situatia celor pe care i-as denumi generic “casunenii”,tin aproape de Moloh in speranta ca nu vor fi devorati.Dar Moloh este nesatul,nu are prieteni ci doar prada care va sfarsi inevitabil intre falcile lui vorace.Radu Tudor are dreptate,se vor gasi destui amatori gata sa se lase sfasiati doar pentru cativa banuti si atunci de ce ne mai miram?Soarta ne-o meritam cu prisosinta!

  19. uite cum ilena 2 zisă udrea soţia lu cocoş ne zice că turismul îşi revine, se mişcă

    uite cum dna ul lu morar leagă câte doi ca la grădiniţă şi utilizează duba poliţiei

    uite cum dosaru marinaru imobiliar se “curăţă” încet dar sigur, săracu

    uite cum duşmănite s toate dar cu măsură portocalioVioletă

    uite cum boc îi face o vizită de admiraţie lu arpi de gruia şi iarăşi se confirmă spusele marinarului despre un cetăţean onest

    uite ce ţară minunată avem ca n mioriţa cu accente de meşter manole şi clar prinsă între “istorie şi utopie”

  20. Eu raman la parerea ca in Romania se abuzeaza de arestul preventiv . Vreau sentinte defintive , pe probe … Arestul preventiv mi se pare un abuz al statului in marea majoritate a cazurilor (el este foarte rar justificabil – inclusiv prostia cu “influentarea martorilor” , de parca martorii nu pot fi influentati de vreun apropiat al arestatului cat timp sta acesta in arest preventiv) .
    Dar asta e , poporului trebuie sa i se dea cate-un “cap de Motoc” – se pare ca intotdeauna il linistesti cu chestia asta . In cazul lui Casuneanu nu doar averea lui , dar si felul in care si-o etaleaza (am vazut pe youtube imaginile cu casa lui , dar si Veyron-ul) arata un parvenit ramas cu complexe dintr-o perioada probabil mai putin indestulata a vietii lui . In plus , un om sigur pe el , care stie ca poate obtine prin fortele proprii ceea ce obtine , nu simte nevoia sa se afiseze in felul asta , sa-si clameze cu atata putere bunastarea . De-aia sunt convins in sinea mea ca a facut destule ca sa merite sa fie condamnat . Insa una e ceea ce cred eu si alta trebuie sa fie justitia . Pana la urma , justitia (si aici gresim multi) , chiar cea_mai_perfecta (nu ma corectati , intentionat spun asa) nu face dreptate : asigura doar respectarea unui sistem de reguli si proceduri general valabile . De-aia OJ Simpson , de pilda , a fost achitat in cel mai bun sistem juridic din lume , desi vinovatia lui a fost evidenta pentru toti . Dreptatea e apanajul divinitatii , pentru cei ce credem in ea . Justitia e altceva .

    PS Daca v-ati uitat pe imaginile cu casa lui Casuneanu , m-a frapat ceva : avea fotoliile acoperite cu folii de plastic transparente . Saracu’ ! 🙂 Mentalitate de taran care intra o data pe an in “casa cea buna” (un fel de sufragerie , pentru cei care nu stiu ce inseamna) .

  21. @ simona ciobotea, medic
    Priviti doamna in Kirgistan, Thailanda, Grecia si alte tari, unde cetatenilor le-a ajuns -probabil- cutitul la os. Noua, romanilor, se pare ca inca ne merge bine, sau… Nu uitati ca Ceausescu ne-a calarit cum a vrut el, si, dupa anumite informatii, a fost necesar ca forte din afara sa porneasca avalansa/revolutia. Asa ca…

  22. În fiecare zi, gunoierii îmbrăcaţi în portocaliu de la firma URBAN trec pe strada mea, împingând leneşi tomberoanele pe două roţi în care adună “producţia” zilnică de murdărie.

    De câte ori îi văd, în mintea mea se derulează, mereu şi mereu, aceeaşi analogie: gunoierii poartă haine portocalii; Traian Băsescu la fel. Gunoierii fac curat, adună mizeria; Traian Băsescu la fel. Gunoierii sunt nişte neamuri proaste, nişte indivizi de cea mai joasă calitate; Traian Băsescu la fel.

    Şi, inevitabil, ajung la aceeaşi concluzie: avem drept preşedinte al republicii un gunoier. Apoi, de fiecare dată, mă-ncearcă vagi mustrări de conştiinţă: bieţii gunoieri! De ce să-i jignesc, comparându-i cu Băsescu?

  23. Desi arestarea astora e cel mai probabil o frectie la picior de lemn si pana la judecarea fondului nu se va ajunge niciodata, mi-as dori sa stea macar vreo 9-10luni prin arest preventiv, ca si penescu. Chiar daca nu se va ajunge la vreo condamnare pentru astia vreodata, pot sa zic ca am avut o oarecare satisfactie sa-i vad umiliti si as avea o satisfactie si mai mare sa-i vad luni de zile in arest preventiv. Chiar daca stiu ca asta e si scopul arestarilor si unica ocupatie a DNA: satisfacearea p..limii frustrate, printre care ma numar si eu, prin circ.

  24. Voicu partea a Va : incatusarea amicilor.
    Iar ne da DNA un film artistic.
    Da’ Videanu, Berceanu, Cocos ce mai fac?
    Cat e halatu’ lu’ Lenuta, cat e halatu’ ?

  25. sansele ca sa bati un PD-L-ist au crescut din moment ce ei nu mai merg la A3 si Realitatea tv !
    chiar nu exista nici o inregistrare cand a fost amenintata Dana Grecu?

  26. Si zici ca nu-i rentabil coane sa fii pretenar cu Base? Haida de !..Cum sa nu fie ? Pai capitalismu’ luminos cum l-am faurit coane? Ia sa cantarim un pic sa vedem cat de naspa-i situatia “casuneanului”: 2-5 ani de parnaie-si stai asa sa vedem ca pan’la beci ii cale lunga, da sa zicem ca e..- pentru un cacalau de bani. Iar “parnaia” facuta la fara frecventa cu meletenii care-ti dau limbi si-n cur numai sa’apuce suta aia de euro cu care-ti aprinzi trabucul…Ce zici nea Ciutacule? Nu-i rentabil sa fii hartia igienica a Farthescului? Onoarea-i buna ea, da’ viata-i altceva…

  27. ”Voicu mine, Io cu mine.
    Că-mi poate Casuneanu pe-oricine!”

    Asta-i mesajul transmis de Dictatorul Afumat, printre randuri, fasciilor portocalii.

  28. Ciudat titlu!Si totusi are o justificare datorita contextului in care se face afirmatia.Si D-l Ciutacu nu face afirmaria fara a prezenta si dovezi indubitabile in scris. Ceea ce nu inteleg de ce protagonistii neaga cu vehementa niste intelegeri, niste tranzactii, cand exista o dovada scrisa; doar se stie ca “hartia vorbeste”.Minciuna are picioare scurte.

  29. Bataie de joc la nivel inalt. Chiar nu le mai ajunge astora cat fura. Chiar in halurile astea. Basca, domn Casuneanu mai rade ca curca-n craci cand sevede cu catusele la mana pt a crea impresie artistica.
    Update: Ma scuzati de cacofonie, dar asa e, fura si iar fura, rusine, i-ati votat, spalati-va cu ei pe cap. Sunt un simplu chirias al acestei tari ca si dvs. care-si plateste taxele si impozitele. Aceasta tara numai imi apartine si nu sunt urmasul lui Base. Urmas al lui Base e Udrea, virila lui Base, ha ha ha, ce-mi plac glumele mele!!!!!!! ia huuuuuu!!!!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.