Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Cei mai deştepţi copii de partid iau avânt

Cei mai deştepţi copii de partid iau avânt

Prima a erupt, în mandatul trecut, Sulfina Barbu, un soi de cyborg în fustă pe care bănuiesc că au experimentat păpuşarii comunicării din Modrogan. Odată reuşită reţeta de spălare a creierelor, le-au dat drumul şi celorlalţi lătrăi din curte. Faceţi un simplu exerciţiu şi veţi constata că îi aveţi pe toţi setaţi, fără voia voastră, în memorie: Marius Spânu, Gelu Vişan, Marcel Hoară, Alin Popoviciu, Oana Badea. Ce-i uneşte? Trecutul profesional aproape alb, dorinţa de parvenire peste limite, agresivitatea ieşită din comun, slugărnicia faţă de stăpân dusă la extrem, incapacitatea de a roşi când mint de îngheaţă apele. Uitaţi-vă la ei cum fac zid în jurul beizadelelor trimise, cu lotul de partid şi de stat, la misiunile diplomatice.

Toate-s coincidenţe, vor declama solemn recitatorii de Modrogan. Copiii partidului sunt cei mai deştepţi copii din lume, au câştigat concursuri transparente de partid şi merită să reprezinte partidul, ţara şi, nu în ultimul rând, poporul suveran pe meridiane. Noi suntem proşti, că-i suportăm de la distanţă şi nu intrăm dracului toţi în partid, să câştigăm alegerile cu un meritat şi confortabil 99,99% şi să ne treacă dorul de Zoia, Nicuşor şi Valentin. (Textul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Cei mai deştepţi copii de partid iau avânt

  1. Nea Ciutacu , imi place cum l-ai scuturat pe neica Hoara.Astia ca el trebuie contrati pana isi pierd firul discutei.
    Intr-o seara am vazut la TV o gospodina care se spune ca raspunde de autostrazi si drumuri .
    Mi-a cazut fata.Nu pot sa cred ca astia conduc.Am ramas doar cu un ecou in urechi :Vacheron Constantin si doamna, dar doamna , doamnaaaa…astea erau raspunsurile la intrebarile moderatoarei.

  2. Imi pare tare rau,dar nu am vazut emisiunea de aseara,sotul meu nu mai suporta sa ma vada enervandu-ma din cauza astora.Stiti ce este intr-adevar tragic?,ca acest popor are ochelari de cal,multi considera ca emisiunile voastre sunt prea critice la adresa pdl,sunt atat de setati incat nu mai gandesc cu propriul creier.Nici nu realizeaza ca asa tv. sunt normale,cineva trebuie sa spuna ce se petrece cu tara asta,anormal este ca numai voi sa o faceti.

  3. Nu l-ai carpit in direct pe Hoara, sau cum il cheama, dar in culise, a? Un shut, o lovitura la coasta, o strangulare, ceva? Mai mare pacatu’ daca n-ai facut-o. Cum zic onoriashi “te bate Dumnezeu” :))

  4. Schimbarea de regim nu s-a facut pentru poporul asta.S-a facut pentru nomenclatura si pentru beizadelele ei.La mine in fabrica unde am lucrat pana in ’89, aia care ne prindeau cu arcanul sa participam la invatamant si ne amenintau cu sanctiuni ca nu avem caiete si creioane au schimbat macazul primii.Acum (atunci,in mai)trebuie sa scapam de comunisti,ziceau ei fara rusine cu tupeul nesimtitilor pomeniti in articolul de azi,in comentarii, unde il mai adaug si pe Boureanu cu toate ca-i dinamovist de-al nostru.Tot ei au fost si in “piata universitatii”.Ce mai,oportunisti”sadea”.Asa ca nu ne mai miram de ce ne merge prost sau din rau in mai rau.SUNT TICALOSI.

  5. Va salut, cu respect!

    Tocmai sunt fan Messi, Badea si foarte fan Ciutacu. “Daca te carpesc acuma”…imi pare rau ca nu am vazut faza in direct, cred ca as fi avut un instant ras isteric ca sa ma exprim astfel.

    Nu stiu motivele pentru care nu mai sunteti in viata politica din postura de politician (secretar de stat, nu sunt sigur), dar le banuiesc si pe undeva ma bucur ca incercati sa ne aparati pe noi, poporul, din postura de jurnalist. Sunteti un jurnalist extraordinar si un om asisderea.

    P.S. Un salut repectuos pentru Gadea, Badea si in general pentru Antene, Hai Romania!
    Va pupa mama (serios!) :))

    Salut

  6. Nu cred ca ne mai puteti surprinde cu ceva care sa intreaca performanta Dvs. de la Stirea zilei. Cred sincer ca daca vi s-ar fi dat ordinul “assault” nici pe jumatate nu ati fi fost atat de vehement, atat de convingator cum ati fost cu Hoara absolut spontan, fara repetitii prealabile.
    Mi-a parut insa tare rau ca s-a mai muscat din celulele Dvs. nervoase si ele nu se refac.

  7. Nu stiu cum sa va scriu mail, asa ca o sa pun aici intrebarea, un pic offtopic: Ce interes ar avea ministrul transporturilor sa faca CFR-ul [marfa] sa mearga, atata timp cat nevasta “dansului” are o “companie” de transport feroviar [marfa]??? As putea sa gasesc raspuns?

  8. Fratilor ,
    Din pacate nu o sa mai avem norocul sa vedem contre cu si despre sleahta de la PDL pentru ca ZEUS a comandat ca nici un pdl-ist sa nu mai mearag la vreo emisiune de la Antene sau de la Realitatea.PDL-istii astia au impresia ca pot fraieri o tara intreaga. Din cultura muncii pe care zic ca o am nici un om cu scaun la cap – chiar patron de firma fiind- nu si-a dat el siesi vreo decizie indiferent care. Prin aceasta fapta si prin altele de altfel se dovedeste clar ca in afara de a reproduce niste fraze concepute de propaganda portocalie si aprobate de ZEUS gasca Boc &Co nu mai stiu nimic altceva. Este o diferenta flagranta intre ce declara si ce fac de fapt. Nu spun ca PSD-istii ar fi usa de altar dar totusi nu se faceau de ris in halul asta.
    Pacat ca nu o sa mai avem ocazia sa ne mai ridem cu portocalii pe la tv.
    Sigur ii vom vedea pe la TVR, OTV ii vom auzi pe la Radio Romania – dar si acolo au ceva probleme ca redactorii de acolo nu sunt de “ieri” in meserie. Si ar trebui ca atunci cind il mai cheama pe Boc si da drumu’ la peroratii sa ii mai taie sunetul atunci cind o ia pe aratura.

  9. Domnul Hoara si cei portocalii,au un numitor comun ,obraznicia agresiva.Bravo domnului Ciutacu!

  10. Pe langa latratul in emisiuni, acesti basisti mai au un rol important in emisiunile TV unde apar, acela de a transmite senzatia ca toti ceilalti sunt imotriva lor.
    Acest lucru prinde foarte bine la prosti si sincer sa fiu le reuseste de minune.
    Impresia pe care o lasa este tradusa de prosti astfel:
    Vezi cum au tabarat trei sau patru pe unul singur (de exemplu Hoara).
    Cred ca cel mai bine este sa invitai un singur basist la emisiune fara invitati suplimentari astfel aceasta impresie poate fi stearsa.

  11. Regret ca nu am fost pe faza{e vorba de masina base}Egrea munca de presedinte si prost platita.S-ai cumpere masina sotia ,care oficial,nu are nici un venit,e prea mult.Probabil sotia este cea care administreaza banii casei,sau a facut economiidin banii de piata.Ridicol.Nu ai niste VORBE GRELE pe tema asta.Nu de alta,dar nu vreau sa fiu luat de peost.

  12. D-le Ciutacu ,pupinbasistii au interdictie la antena 3.bun.Mogulul Gadea nu va face un pustiu de bine sa mareasca spatiul de emisie la “VORBE GRELE”si sa aveti ca invitati pe Hoara,inadaptatul sexual Urban si Badea?Nu de alta dar sigur sare retingul.Si in timpul emisiunii cand o ia prin salata hoara sa i se taie lavariera.idem si pt urban.doar raspunsuri la intrebarile puse.in felul asta nu-i mai vedem cum se fac de tot rasul.

  13. noooo, documentu’ asta-i o facatura, un trucaj! si ca sa nu se vada pixelu’ albastru ai dat cu rosu pe el. adica umbli cu pixelu’ vopsit!!!:)

  14. Sa-l ia dracu pe Hoara si mafiotii sai oligarhi. Cand il prindeti, Bateti-l. Da-ti-l dracu de smenozar nenorocit. 15 ooo de euroi, cine-i el, buricul pamantului.Rusine, rusine de 3X rusine…….

  15. Pont:
    Marius Spanu a condidat de 3 ori la primaria Hirlaului, un orasel din jud. Iasi cu 10 000 le locuitori si nici macar nu a intrat in turul 2 niciodata inclusiv la ultimile locale. E mare valoare daca in orasul natal nu a luat mai mult de 1000 voturi.(nici nevasta-sa nu l-a votat-sigur, dupa aia a dat divort de el)A iesit deputat ascunzandu-se sub fusta rectorului de la Univ. Iasi care candida la senat pe colegiul lui. Mai sunt multe da mai bine cerceteaza….

  16. Stimate domnule Ciutacu,
    Vă rog sa nu uitați ce a făcut acest nemernic de hoară…când a desființat ANDZM ca să înființeze ARDDZI(unde a angajat numai pdl-ei fără studii gen Furfurica), 2 angajați care au fost dați afară au ajuns la spital facând infarct. Reorganizarea s-a făcut în Săptămâna Patimilor…Dumnezeu o sa-l pedepsească pe acest ordinar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.