Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Blog închis pentru (un soi de) renovare

Blog închis pentru (un soi de) renovare

Voi, cei puţini care mai reuşiţi să accesaţi blogul ăsta, luaţi aminte că mustăria face obiectul unui soi de renovare, ce include mutarea (extrem de anevoioasă, din motive care-mi scapă) pe un alt host şi diverse alte chinezării care exced atât priceperea, cât şi capacitatea mea de înţelegere. Aşa că răbdare şi tutun.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

19 thoughts on “Blog închis pentru (un soi de) renovare

  1. Coane Victor! In sfarsit aparusi monser…mi s-a pus la ficati cand vazui ca disparusi in ceata.. M-ai enervat la nervii capului asa nasol c-am terminat si mahoarca pe doua zile si m-ai bagat in deficit cu feseneu’.Angajeaza-ti un chinez pentru orezaria aia si i’a ciomagu’ mai repede c-asteapta la altoit fasolea bercilor.Sa traiesti coane!

  2. Cateva secunde m-am speriat. 🙂
    Dupa discutia aprinsa de aseara….
    Pe urma creierul a procesat informatia si m-am linistit.
    Nu vi s-a intamplat nimic rau.

  3. Si io m-am blocat; ma gandeam la alte celea…
    Da´i bine cand totul se termina cu bine!!!

  4. Mulţam’ fain de informare, că mă apucasem dimineaţă să înjur degeaba hecăraşii portocalii.

    Spor la “mutat” 🙂

  5. Am vazut de aseara. La fel se intampla si cu blogul Manei. Aseara faceam 13-14 ca nu intelegeam ce se intampla! Apropo, de ce trebuie mutat? E vointa ta sau ceva independent de tine?

  6. cand am vazut ce a facut boc azi cu microfonul m-am gandit ca tu ai fost preambulul. Mai ales ca ti-a aparut la loc … mustaria
    dar aseara m-am gandit ca o schimbare ar fi fost binevenita (host si etc)

  7. Buna seara d-le Ciutacu,

    Am intrat in panica astazi cand am vazut ca nu se poate intra pe blogul Dvs.Acum m-am linistit(am avut rabdare,fara tutun!) si acum ma uit la Sinteza zilei si va admir pe toti.
    Poate daca as avea posibilitatea v-as spune cate ceva despre Politie,la Dolj;stiu cate ceva despre Bica acesta;eu am trait o tragedie pentru verticalitatea unui politist,care a murit ,demn,cu datoria implinita.Cred ca v-ati dat seama de ceea ce va spun,ca aveti o memorie prodigioasa.

    Va doresc ,din tot sufletul,numai bine!
    IoanaP

  8. Motivele e relativ simple, domnu Ciutacu. Mai deunazi, un domn respectabil mi-a cerut sa ajustez un site prost programat. Ca sa-l citez pe domnul in cauza: “Trage si tu partea asta mai incoace”… Am lasat-o balta. Ce sa ma apuc sa-i zic domnului ca “a trage mai incoace” inseamna, tradus in limbaj informatic, chestiuni complicate de programare PHP si CSS??? Cam asta e si cu site-ul dvs.: daca v-ati apucat sa instalati o aplicatie tip blog pe un host, toata sandramaua, inclusiv bazele de date aferente, trebuie mutate acolo. Nu-s vreun geniu al informaticii, dar sunt sigur ca treaba asta nu se face cat ai bate din palme… Bon demenagement (adica Mutare placuta) si sanatate la maxx!

  9. Am incercat sa intru aseara, dar nu am reusit. M-am gandit ca v-au facut-o “prietenii nostri” care ne vor orbi, muti si prosti.
    Va doresc o “renovare” usoara si sa va citim cu bine cat mai curand!

  10. Blogosfera e a dumitale jupan Ciutacu. Asa ca tine-o tot asa si mai usor cu reviziile ca bagi lumea-n sperieti. Pac pac, adica ma-ntelegi ce vreau sa-ti spun. Blogosfera placuta & intuitie cat mai multa la dezvaluiri soc.

  11. Coane, acu dacă v-aţi mutat la altă gazdă, nu vine vreun preot să vă sfinţească blogu’, aşa de “casă bună”? 🙂 😉 😛 Nu aşa se obişnuieşte? (e o ironie la adresa “popimii” şi a celor care simt nevoia să-şi sfinţească şi perdeaua de la baie 😉 )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.