Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Cei mai deştepţi copii de partid iau avânt

Cei mai deştepţi copii de partid iau avânt

Prima a erupt, în mandatul trecut, Sulfina Barbu, un soi de cyborg în fustă pe care bănuiesc că au experimentat păpuşarii comunicării din Modrogan. Odată reuşită reţeta de spălare a creierelor, le-au dat drumul şi celorlalţi lătrăi din curte. Faceţi un simplu exerciţiu şi veţi constata că îi aveţi pe toţi setaţi, fără voia voastră, în memorie: Marius Spânu, Gelu Vişan, Marcel Hoară, Alin Popoviciu, Oana Badea. Ce-i uneşte? Trecutul profesional aproape alb, dorinţa de parvenire peste limite, agresivitatea ieşită din comun, slugărnicia faţă de stăpân dusă la extrem, incapacitatea de a roşi când mint de îngheaţă apele. Uitaţi-vă la ei cum fac zid în jurul beizadelelor trimise, cu lotul de partid şi de stat, la misiunile diplomatice.

Toate-s coincidenţe, vor declama solemn recitatorii de Modrogan. Copiii partidului sunt cei mai deştepţi copii din lume, au câştigat concursuri transparente de partid şi merită să reprezinte partidul, ţara şi, nu în ultimul rând, poporul suveran pe meridiane. Noi suntem proşti, că-i suportăm de la distanţă şi nu intrăm dracului toţi în partid, să câştigăm alegerile cu un meritat şi confortabil 99,99% şi să ne treacă dorul de Zoia, Nicuşor şi Valentin. (Textul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Cei mai deştepţi copii de partid iau avânt

  1. Cel de aseara, Marcel Hoara mintea cu atata dezinvoltura ca iti venea sa il crezi.De curiozitate am intrat pe site-ul ministerului sa vad si eu anuntul cu beizadeaua bamboo-ista. Aiurea! Pe site exista doar un singur anunt din februarie cu un post pe relatia Africa, nici vorba de Paris sau pe unde si-a intarcat dracul copii sau isi trimit madam Parcalabescu si marele specialist in inginerii financiare Pogea. Pentru astia, a minti cu nerusinare este deja o virtute, cine nu stie sa minta nu are ce cauta in Partidul Desantatilor Lingatori.

  2. Ce tare!
    Asta, adica papagalul portocaliu, si-a dat decizie siesi.
    Incredibil!
    Oricum, aseara la ,,Stirea zilei” ati fost foarte ferm pe pozitie, domnule Ciutacu!

  3. Bestial document!
    Sunt sigur ca dom’ Marcel are dubla personalitate. Cu una centreaza si cu halta da cu capul.
    Dar sunt si latrai care au disparut de pe sticla si nici post in organigrama lu’ Boc nu au apucat. Nu au diplomele in regula?

    Spor la mutat!

  4. Simple coincidente ! Nu numai asta, dar Dl Ciutacu a scris acest articol la comanda celorlalte beizadele, care nu au prins loc ! Mai mult decat atat, este gelos pe reusitele noastre ! In plus, toate studiile noastre pot fi dovedite prin acte ! Universitatea Spiru Haret u da diplome asa…pe ochi frumosi !
    Va pup ! Tre’ sa plec ca tocmai am primit un sms despre un post liber la Ambasada din Londra. Cica sa ma grabesc, ca de maine se face public !
    PA !

  5. Simple coincidente ! Nu numai asta, dar Dl Ciutacu a scris acest articol la comanda celorlalte beizadele, care nu au prins loc ! Mai mult decat atat, este gelos pe reusitele noastre ! In plus, toate studiile noastre pot fi dovedite prin acte ! Universitatea Spiru Haret u da diplome asa…pe ochi frumosi !
    Va pup ! Tre’ sa plec ca tocmai am primit un sms despre un post liber la Ambasada din Londra. Cica sa ma grabesc, ca de maine se face public !
    PA PA!

  6. L-am vazut aseara, imposibil individ; face parte din acel partid care de mult timp, si-a facut un obicei din a jigni si a se comporta golaneste in studiourile TV, si nu are rost sa le dam numele sa nu ne facem rau. O propunere pentru moderatori, in momentul cand mai au parte de un asemenea comportament deviant din partea psihopatilor pdl, sa ia pauza pt publicitate si AFARA CU EI DIN STUDIO. Si popularizat acest lucru, deoarece cu golanii nu discuti decat intr-un singur fel: luati de guler si poftiti afara. Eventual in suturi.

  7. In locul lui Marcel Hoara imi “autodonam” o prima. Pentru plata eventualului avocat.

  8. Desi licentiata in filologie si dotata cu un farmec personal de netagaduit,tocmai bun spre a fi etalat pe micul ecran, buna prietena a lui Mircea,dupa despartirea profesionala de acesta, a contractat o suparatoare dermatoza, manifestata prin ingrosarea vizibila a tenului,produsa de virusul manelisto-protevist, starea sa clinica fiind intr-o continua depreciere, pana la atingerea unor zone neuronale, cand , spre uluirea prietenului ei de-o viata, s-a urcat pe gard si a strigat:- “Vreau in P.D.L.”! Intrebarea e: de ce tocmai in PDL?
    P.S. Ma scuzati ca am arumcat si eu nuca asta in peretele lu’ Ciutacu, da’ ma doare inima de prietenul Mircea si n-am vrut sa-i mai mazgalesc blog-ul.

  9. am o nedumerire Victore .. m-am uitat atent pe reluare sa vad daca nesimtitul ala a clipit cand i-ai propus sa-l pleznesti in direct, daca cna-ul e de acord (acordul meu il aveai oricum 🙂 ). ei bine, hoara n-a clipit .. una din doua, ori e curajos, ori isi tine creierul acasa, si nu intelegea ce i se intampla .. oricum sunt convins ca pentru pitecantropi doar bataia poate avea efect.

  10. Si care-i diferenta intre situatia politico-sociala din 1989 si 2010 , ca eu n-o vad…
    Tot politica de cadre face jocul.
    Ne-am intors de unde am…plecat. Pacat de cei care au murit sperand o alta viata.

  11. Aseara asteptam cu sufletu´la gura sa-i f…,pardon/ maidan; spui intr-un mod politicos cum nu are el dreptate. Cu domnul director general Hoara nu vorbesti pe un asemenea ton. El este un domn, plin de activitati, cu chestii, socoteli…
    PS
    Imi place tot mai mult de boc(cassa). Oul care l-a lovit a lasat mai multe urmari decat am crezut…
    PPS
    Adevarat cu accesarea blogului…

  12. Ticule!!!!!!!!!, Astia sunt pentru penali, asa ceva nu am vazut atat tupeu si nesimtire cat China fratioare , sa spunem ca asa au facut si studiile universitare ca Fat Frumos , cica ,problema la romani vorba lu ala cetitu ”Prosti, prosti da multi”,e pe acile e drumul romanului , ca de aceea se cumpara ieftin votul si se fraiereste prostul.Bafta CIUTACULE INAINTE FI CONSECVET SI LAFEL DE PENETRANT IN POLITICA !!!!!BRAVO TIE !!!!!!!

  13. Domnule Ciutacu,
    Aseara m-am speriat. Mi-a fost frica ca nu va mai puteti stapani nervii.
    Sigur ca merita un pumn intre ochi.Eu recunosc ca nu m-as fi linistit pana nu il pocneam. Eu nu sunt un om important si pot sa fac asta.Dar dumneavoastra nu trebuie sa faceti asemenea gesturi.Avem nevoie de dumneavoastra.Va multumesc din suflet pentru ca sunteti asa cum sunteti si pentru ce reprezentanti pentru noi, cealalta jumatate de Romanie.Romania care nu a votat si nu va vota niciodata cu ei.
    Chiar avea nevoie de postul asta platit de stat domnul Bogdan Ionescu viitor Basescu junior?
    Cati tineri foarte bine pregatiti dar fara nici o realtie in PD-L puteau sa castige acest post?
    Daca este asa de bun domnul Bogdan Ionescu, viitor Basescu junior, de ce nu s-a angajat la un particular, care sa nu faca parte din grupul „mogulilor de bine” apropiati PD-L-ului?
    De ce nu si-a facut dansul o firma profitabila care sa nu aiba contracte cu statul?
    Suntem alaturi de dumneavoastra, domnule Ciutacu. Nu, nu e corect asa… Suntem IMPREUNA cu dumneavoastra.
    O zi buna!

  14. Soriciul gros cu cheltuiala se tine.S-avem pardon coane Victor da pe langa astia mici si plini de succesuri ai portocaliilor Nicusor,Zoia si Valentin sunt monumente de decenta.

  15. Am vazut ca era cit pe’aci sa-i scapi o laba lu’ portocala aia scorojita si obraznica. Daca ai gratis pe la vreo manichiurista buna atunci fa-o si din partea noastra. Individu’ asta ar scoate din pepeni pina si observatorul astronomic Hubble. Eu unu m-as face ca mi-a scapat microfonul pe jos si m-as aplrca sa-l iau, fireste. Eh, dar in ridicare, se mai impiedica omul si … restul e de imaginat.

    Fara violenta!

  16. Venim spre voi din periferiile orasului
    Cu bata ce vi se indreapta spre moalele capului
    Satui sa stam ca in dacie de parca calcam pe becuri
    Ori ne-ati bagat in cap de mici ideea ca nu avem drepturi
    Lasati sarmanii sa-si creasca copii fara o casa
    Luati-ne tot ma ca stam si in p**a goala in fata voastra
    Cu p**a in sus va rasfatati cu creme
    Iar cei ce v-au ales se scalda intr-un ocean de probleme
    Omul de rand sta in vant rozand la oase
    Iar promisiunile voastre sunt diamante false
    Cereti sa avem rabdare,avem dar stiti ceva
    Pentru tot ce ne faceti nu va iertam sa va ierte altcineva
    Pe banii nostri stati tolaniti la soare
    Ati uitat ca multi v-au votat lihniti de foame,si doare
    Precum hidoasele hiene de-o vreme va hraniti din deceptiile noastre cu placere
    Cerem din cer dreptate dar cine sa ne-o dea
    Daca existi te rog da-i doamne iarta-ma in p**a mea

    Refren
    V-as coase la gura cu sfoara,vreau sa va doara
    Sa ne mintiti doar din priviri pentru ultima oara
    Iubiti-ne cum iubiti parfumurile tari
    Cand va numim tarfe politice calai si mercenari

    Serbati Anul Nou de Paste caci Craciunu e-o gluma
    Si daca sufla foamea dragii mei mestecati guma
    Toate se aduna inca sperati stati dupa gard ca la zoo
    Prea multi romani isi pun speranta in 6/49
    Satui de viata sarmanii vor sa se stinga
    Spre disperarea copiilor se atarna de grinda,in oglinda
    Cei bogati testeaza ranjind coca pe limba
    Plini de falsa compasiune cand incepe sa ninga
    Singurul iad real e pe Pamant,noi suntem rezidenti
    Da-ti ne ploaie,da-ti ne vant,suntem ai dreacu de rezistenti
    Construiti biserici reci cand e lipsa de locuinte
    Ca nu ies bani din scoala,posturi si gradinite
    Dumnezeu e cu noi ne vegheaza cand cautam in gunoi
    Ni se spune pe un ton parintesc ca suntem rai
    Politica e frumoasa degustati sampanie
    De ce ati ajuns in parlament si n-ati murit in campanie?
    Oamenii intreaba Cand? Voi spuneti Nu asa curand!
    Si vi se scoala p**a doar cand aveti scaunul sub fund
    Respiram,contam doar cand vrem sa va votam
    Si suntem foarte prosti cand spunem aaa mai incercam!
    Existam doar in statistici,nici macar in sondaje
    Si-avem dreptu sa maraim doar cand creem avantaje

    Refren
    V-as coase la gura cu sfoara,vreau sa va doara
    Sa ne mintiti doar din priviri pentru ultima oara
    Iubiti-ne cum iubiti parfumurile tari
    Cand va numim tarfe politice calai si mercenarï (Parazitii)

  17. Fantastic!
    Cu o mănă a dat și cu cealaltă a luat.
    Sunt curios daca unii dintre acesti copii de partid sau măcar ”mentorii” lor, procedează la fel și cu sanțiunile penale sau de altă natură, nu m-ar mira să și le ”curețe” singuri. Mai rămâne doar să ne radieze și pe noi…

  18. Sa le rupi capul cum bine zice Badea..aseara am avut sentimentul pentru o clipa ca pentru toate exista un inceput si daca il dadeai cu capul de masa asa ca sa imiti cum a batut beizadeaua la usa ministerului nu era rau …astia ne fac sa ne inrolam in militii si sa revendicam “capete rupte” asa pentru ca procurorii nu considera pericol public nimic (vezi cazul batranului batut la Craiova) si sa traim intr-o “dictatura a talionului”

  19. Nu ca l-as regreta pe impuscatu’ dar acum m-as mai gandi un picut cu privire la impuscare. Oricum, e ciudat cum azi copiii ceausescu nu mi se mai par nici tampiti si nici abuzivi si ma incearca mai curand un soi de mila pt vietile lor risipite. Oricum, prin comparatie, stiu sigur ca aveau bun simt, erau mai scoliti si mai capabili decat caricaturile astea de azi de fii si fiice de demnitari, niste labagii inculti, nesimtiti, puturosi, increzuti si obraznici, buni doar sa faca reclama la toale, masini, ceasuri si silicoane si sa toace averile indoielnic obtinute de parinti. Singura satisfactie care ma incearca e ca, in ciuda averilor mostenite si-a oricarui fel de post mirobolant la paris ori pe marte, vor fi vesnic nemultumiti si nefericiti si n-or sa inteleaga ce dar otravit au primit de la parinti odata cu sacii cu bani! Da-i in ma-sa si presa pe ei, fiindca nealegerea lui prigonius, refuzul titlului academic de catre marinar, demisia lu’ sida si inca alte reusite, presei le datoram.

  20. mai este un primar la hateg care s a propus prin mana lu direaptă ca cetăţean de onoare al oraşului DAR ASTA DE AZI îi ca aia cu calu senator…
    dragi tovarăşi lichelismul capătă valenţe porrocalii roşu pesedist echivalenţe violet iar marinelul este tot mai roz în obrăjorii mereu tot mai obraznici…
    asta nu i o făcătură, fiindcă îi semnată
    ruşine, tov basescu

  21. D-le Ciutacu,
    dvs. ati auzit de pareza (pe dreapta sau stinga)….? Un doctor mi-a zis….baiete,unde vezi ca e rost de gilceava,fugi.Nu am prea ascultat si…….am patit-o .Nu pot sa nu remarc……Dl.Hoara era f.f.f. ,,calm,,…..asa ca ALEGETI !!!

  22. O fi avind Hoara centura portocaliu la cara-te, dar daca ia o pastoreasca de Tincabesti in freza tot in violet se machiaza! La bursa pariurilor Ciutacu-Hoara e 7-1.

  23. Off, Victor, ce greu m-am stapanit aseara. Chiar intrece orice inchipuire, orice judecata de bun simt nevoia lor de minciuna , sarlatanie, viclenie etc. Apropos: daca cineva, vreo structura, ONG, partid-partide s.a.m.d. reusesc sa-l ” dezactiveze”- fiindca-i setat rau de tot, frate!-pe Videanu( nu ma pot abtine: Vicleanu’) de la butoane-datorita lui au castigat ultimele alegeri, si multe alte matrapazlacuri- atunci PDL-ul se va destructura ca un castel de nisip.Parol! El este creieru’, n-are scrupule si nici frica de noi toti( nu mai zic de institutii, ca-l doare-n cot sau in altceva), gandeste, deja, in termeni de 7 ani la butoane, iar pe urma…se gandeste la cei pe care-i formeaza.Tii minte cu ce dezinvoltura , cu ce tupeu intorcea -ca la Ploiesti-orice faradelege, orice minciuna revelata, orice matrapazlac pe care le facea cand era primar? vezi: cand fugea vara, de caldura, pe plajele inspumate, cand isi “luxa” piciorul iarna, de frig si fugea in concediu, cand fura curent de la reteaua publica , ca n-avea bani sa plateasca energia consumata de sarbatori etc. Verdict: fara scrupule! Cred ca sunt cam revoltat de ce sa intampla prin tarisoara asta. Parca traiesc un cosmar care nu se mai termina. Am 43 de ani , am prins schimbarea de regim, am constientizat ca sunt generatie de sacrificiu, ca se fac experiente pe noi, pe toti, dar acum am un copil de 5 ani si chiar sunt ingrijorat pt. viitorul lui, al nostru in aceasta tara. De ce totul este invers, fara logica, fara bun simt, intorcandu-se totul in defavoarea noastra. Oare chiar nu se schimba ceva? Off, daca venea Neamtu’, cu ceva sprijin, ca-n istorie, poate ca acum, dupa cateva luni, lucrurile erau deja schimbate. N-a fost sa fie! Gata, ca plictisesc. M-am ” racorit”. La lupta! ce sa facem, nu? Scuze de lungimea comentariului.
    PS: ai observat cum s-a ” imprumutat” stilul de dat socoteala a lui Videanu'(creieru’)? cel putin in aparitiile publice…

  24. Stati putin!
    Acum doua-trei luni Hoara era invitat la Realitatea sau Antena 3, nu mai stiu, impreuna cu unul da la PSD. (ii uit numele).Ei, si a fost prima data cand Hoara nu a fost lasat de pesedist sa se desfasoare. Si l-a terminat. Hoara nici nu intelegea ce se intampla, deoarece ala nu-l lasa. A fost prima -si din pacate ultima- data cand la-m vazut sah-mat pe
    domnul Hoara.
    PS
    Nu-mi aduc aminte cum il cheama pe pesedist.

  25. beizadele mai mici sau mai mari le intalnim peste tot.in comuna in care cu drag locuiesc la primarie si la scoala sunt angajate rude ale fostului primar(psd)si ale actualului primar(pdl).Cativa din cei angajati nu aveau nici macar liceul terminat(secretara scolii la data incadrarii nu-si luase diploma de bacalaureat,la fel si o angajata de la primarie care este cumnata actualului primar.Nu putea sa lipseasca nasa actualului primar care s-a angajat si ea pe ascuns.Cu cine sa te lupti d-le Ciutacu?

  26. O sa avem nevoie de multe gloante…. muuult prea multe. In fiecare saptamana se mai adauga pe lista cate un cartus, doua!

  27. Cand nu mai e nimeni sa te “desanctioneze”, o faci singur. Ce-si face omul cu mana lui, e lucru manual= motto-ul Partidului Democrat al Labagiilor.
    Plange Parisul dupa SYDA si Uzbekistanul dupa muraturi! L-i s-au terminat muraturile in Uzbekistan…ma, mai aveti muraturi?

  28. Domnu’ Victor — primii pe lista acestor cretini au fost, in mandatu’ 2000-2004 E.BOC-L.SANDRU SI avocatu’ ala mic si cu capu’mare.E adevarat ca s-au inmultzit ca ciupercile dupa ploaie,dar eu nu pot sa uit si sa nu adaug pe un adevarat imbecil, chiar daca e doar o javra batrana,pe MIRCEA TOADER, cand il vad pe morocaru’ asta mi-e sila de neamu si de tzara mea!Si sa nu-l uitam pe un alt limbric , unu’ MIRCEA ANDREI, o alta proba de fiu de catzea , ,,made in PDL”!! .

  29. foarte tare. daca poate face asta, atunci mai degraba isi trage singur un sut in fund decat sa-l primesca de la altcineva(base, boc).tupeul nu are limite se vede. dar cine l-a penalizat, sper ca nu tot el a fost, sau mai stii.

  30. Aveti dreptate dle Ciutacu, ei de ei si numai ei, da vai de noi si steaua noastra cu-asa * zmei *…
    De la afacerea eolienelor, pe unii-i trage vantu, la numarat oauale… fiind totusi Saptamana Luminata, intr-u risipirea unor neguri de pe cerurile Twin Peakse-ului carasan, ne ocupam de unul din tartorii * iluminati * :
    Chebutiu isi numara ouale iar Sorinache Frunzaverde banii de la Udrea.Pt drumuri. De ce nu au avut copiii angajatilor UCMR-ului lui Chebutiu oua rosii de Sfintele Pasti si unde sunt drumurile pentru care se incaseaza bani publici :
    http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/07/dor-de-romania/
    De afacerea eoliene io sunt mic nush nimic, se ocupa greii din presa, partea de presa cu care se rafuie Muc cel Mic, sper… ca de la eolienele din Caras cetire la afacerea lemnul e distanta doar de-un deal…
    Sibilla
    P.S. sper sa nu fie probleme la moderare, tastez de pe alt comp, monitorul meu a decedat…

  31. Este uluitor.Am citit editorialul lui Victor Ciutacu si…postarile.Care de obicei ma amuza,portocalii sunt patetici.Repet,este uluitor cat de repede s-au mobilizat latraii sa-l umple pe autor cu balele secretate de ceea ce le slujeste de creier.Nu o spun ca sa-l apar pe Victor Ciutacu,nu are nevoie de apararea mea sau de a oricui altcuiva.Poti sa fii de acord sau nu cu el,eu personal nu sunt de acord intotdeauna cu ce spune sau scrie dar ceea ce am citit acolo duhneste.A frica si ridicol.Probabil marea realizare a catorva ziaristi,foarte putini din pacate,este ca nu ezita sa spuna adevarul despre “hainele imparatului”.Daca ar fi avut ceva in capatanile alea atat de slab mobilate subiectii articolului si-ar fi data seama ca ridicolul ucide.Pentru ca este adevarat,oamenii astia sunt de fapt morti.Nimeni nu ii accepta sau mai rau nu ii servesc decat pentru ca sunt protejatii puternicilor zilei.Iar viata ne-a invatat ca “puternicii zilei” sunt efemeri iar protejatii lor o sfarsesc de cele mai multe ori pe esafod.
    PS.Coleg de generatie fiind cu copii lui Ceausescu,realizez ca au fost de fapt doar niste oameni care daca nu au reusit sa faca ceva bun in viata,si asta nu neaparat din vina lor,macar nu au facut rau!

  32. Victor
    Sincer, cred ca vremea simplelor constatari a nevolniciilor actualei guvernari a trecut…e o rusine sa ai o asa guvernare dar este o rusine cel putin la fel de mare sa mai acceptam asta…

  33. Nu e spalare de creiere. Din pacate e pura intoxicare. Daca as sti cum se face, mi-as spala creierul in fiecare seara, asa cum fac dus, pentru ca sunt prea multe mizeriile care le vad si le aud in fiecare zi si mi-e teama sa nu fac ceva infectie. Zau ca l-as spala si sa nu mai stiu de parveniti, de recomandati, de populisti, de mafioti de ministri. Ca daca cuvantul ministru e definit de cei care azi sunt ministri, e o insulta. Mai bine m-ai injura de mama decat sa ma faci ministru sau diplomat sau orice are legatura cu puterea actuala.

  34. Referitor la ciumpalacul asta care, fie vorba intre noi, e pacat ca n-a luat-o in freza aseara, as vrea sa te intreb de ce naiba nu-l faci de ras (ca pe calul din banc) si sa-i publici dovada faptului ca avea doua plangeri penale?!

  35. Ai fost de fata la celebra “Sinteza” cu Ridzi si “pruralul” . Ce te mai mira ? Cred ca ii antreneaza sa mici sa-si continue poezia imperturbabil , fara atentie la subiectul discutiei , introducand deliberat diversiuni in dialog … Nu vezi ca toti fac la fel ? Am mai observat ceva : de cum apare un subiect delicat pentru ei , in circa 2-3 ore toti , dar absolut toti , au acelasi punct de vedere . Sunt convins ca au un departament care pregateste raspunsul stas si-l transmite prin SMS “in teritoriu” . Altfel nu-mi explic .

    Ai uitat-o pe fatuca care e purtatoarea de cuvant a Guvernului . E mortala tipa , suna in emisiune ca sa spuna ce vrea ea sa spuna , fara a raspunde la nicio intrebare .
    Stii ce-i trist ? Ca diversiunile astea mai si prind . Romanii astia ai nostri , pana nu incep sa cada pe strada de foame , nu cred ca vor intelege ce se intampla .

  36. ”O clientelă pleacă, alta vine; flămînzii trec la masă, sătuii la penitenţă. Şi asta aşa mereu şi pe rînd din trei în trei ani, ba şi mai des uneori”

    ( Mult mai mult aici: http://ro.wikisource.org/wiki/1907_din_prim%C4%83var%C4%83_p%C3%A2n%C4%83'n_toamn%C4%83 )

    … SI TREABA VINE DIN FANAR SI INCA SE PETRECE … MAI RAFINAT, MAI FITOS, MAI SPECULATIV _-_ SI DE CAND LA-ul A-NLOCUIT PARISUL _-_ MAI PRAGMATIC

    Nimic nu ”sa-ntamplat” de fapt … A cata hoara sa repet? Singura diferenta este ca totusi Nicu, Zoe si Valentin erau ceva mai scoliti si n-aveau voie pe la Paris decat cu aprobare.
    Valentin chiar stia fizica, iar Zoe chiar tinea un seminar de ecuatii pe bune si cu succes intr-o facultate care era printre primele scoli de matematica ale lumii si fara reforma tatalui ebei.

  37. Update : Smulgerea(luarea) unui obiect (microfon, telefon) din mana unei persoane, fara acordul acesteia si refuzul de a-l inapoia e…talharie. Altii iau ani de puscarie pentru asta.

  38. Eu daca eram in locul tau chiar il plesneam. Crezi ca te dadea in judecata? Nu-l lasa partidul si mai ales Boc. Si el a incasat un ou in cap de la tat’su. Si stii de ce ? Pt. ca bietul taran e chiar facut de rusine de jumatea asta de om ( nu numai la stat).

  39. Pastele masii de POPULISTI TIMPITI. Pastele masii de marinar imputit si ordinar. Astia merita impuscati.

  40. HOARA prezinta unele discordante comportamentale. Cum traduce un psiholog asta?

  41. Copiii lui Ceausescu erau oameni cu carte, cu studii serioase( nu oricine studia matematica pura la Univesritatea din Bucuresti, sau fizica atomica) sensibili si cu mult bun simt.Sa nu le intinam memoria comparandu-i cu acesti nevolnici.

  42. Salut Victor!!
    Am niste documente tari,dar, adresa de email pe care o stiam nu mai este activata !! ??. Da-mi te rog o adresa noua sa-ti tarnsmit ceva

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.