Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Victoraş, ai grijă de copii! Jos filipineza!

Victoraş, ai grijă de copii! Jos filipineza!

Ponta a câştigat sâmbătă, prin vot, preşedinţia PSD. Impardonabil, mucosul nu era-n stare s-o facă! E marioneta lui Iliescu şi Năstase. Deci vine restauraţia; cu Mitrea călare pe cupa excavatorului. S-a dus dracu’ stânga modernă! Vin comuniştii înapoi şi găuresc, cu burghiul de unică folosinţă Victoraş, guvernarea poporului suveran.

Un ochelarist fără şcoala vieţii la bază, un burghez prefăcut (care merge la raliuri în loc să joace table-n pijama în faţa blocului şi să spele Dacia cu furtunul şi buretele) să ajungă ditamai liderul stângii? Unul cu nevastă care pierde vremea pe la Bruxelles în loc să dea ţâţă la copil în parc, cu bonă filipineză plătită din banii supţi de haina familie de la poporul suveran şi cu socrul popă la bază? Aşa ceva nu se poate. Puştiul ăsta cu caş la gură sigur e un securist nenorocit sub acoperire. De fapt, vrea să aducă minerii, să destabilizeze bunătate de regim, să pună mâna pe ţărişoară, să dea Sarea şi Poşta la moguli şi să fugă-n Cuba cu cota unică la subsori.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “Victoraş, ai grijă de copii! Jos filipineza!

  1. don Ciutacu. V-ati intrebat don Ciutacu un lucru vreodata : ” Cum ar fi sa nu mai ziceti don Ciutacu nimic despre niciun politician despre nimic ce tine de politica la televizor macar 24 ore?” asa, sa fie un fel de doliu. voi discutati tot felul de lucruri marsave sau mai putin marsave pe care politicienii, nu toti dar o parte dintre ei, le fac si tot nimic. ei rad de noi. hai sa radem si noi cumva normal. m-am saturat de rasul asta.

  2. Superb editorial, Victor! I-am dat linkul unei colege sa-l citeasca si comentariul ei a fost: “Chiar are Ponta bona filipineza???” No comment.

  3. Imi place cum e scris articolul insa, referitor la comentarii, de sambata si pana acum si-au cam spus oamenii parerea, mai noua sa mai veche, despre Ponta (a mea nu s-a format in timpul congresului si nici dupa). Eu as mai avea ce sa zic despre el dar mi-e teama ca usoara mea antipatie fata de Ponta ar putea, de la un moment incolo, sa plicitiseasca (chiar si pe mine). Asta nu inseamna ca o atitudine pro-Ponta nu poate sa plictiseasca la fel de mult 🙂 .

    Ultima data cand mi-am spus punctul de vedere despre limba romana, din comentariul meu in care doream sa vorbesc despre stiluri, licente poetice si impactul accentului in audiovizual 😀 (care nici macar nu se voise a fi ideea principala dar poate nu m-am exprimat eu bine), a parut ca s-a inteles ca eu vorbeam doar despre ardeleni, ca bucurestenii vor sa fure (nesimtitii de ei!) accentul ardelenilor, ca sa faca rating (?!) si au precizat ca ei (care au tinut sa-si demonstreze apartenenta la zona geografica a Ardealului) nu permit asa ceva iar un altul a facut un comentariu la adresa mea, fara sa dea prea multe detalii si care parea mai degraba o jignire (desi poate am eu uneori un simt al umorului mai putin dezvoltat). Asta dupa ce am avut amabilitatea sa precizez ca ardeleanul era doar un exemplu. Promit ca, in afara comentariului astuia, n-o sa mai pomenesc niciodata ardelenii, pe nicaieri. Paradoxal, nici n-am avut intentia sa ma adresez personajelor care mi-au raspuns ci doar tie si Andreei si asta deoarece mi se parea ca aveai o atitudine defensiva care nu mi se parea justificata (e, pana la urma, parerea mea). Ceea ce voiam sa spun este ca si mie imi cam displace chat-ul…

    Referitor la calculator, uite ce scrie in DEX:

    http://dexonline.ro/search.php?cuv=calculator

  4. da, dom’le! asa e! ‘ti-ai drecu’ de burjui imputiti! a, pardon, de comunisti criminali, care sunteti voi niste comunisti, care ii dati inainte cu proprietatea privata, da’sunteti comunisti, oricum, care angajati bona de la ma-sa naibii, ca gospodinele noastre nu va mai ajung si nevasta-sa aia care i se usuca mainile daca sterge plodu’ de cacat la cur, ca s-a dus mare doamna unde si-a-ntarcat dracu’ copiii. ca s-aduceti voi minerii in bucuresti, ca d’aia am murit noi la revolutie ca sa dea sarea si posta si sa-si puie nastase multe case termopane si iliescu ala care nu mai scapam de el. derbedeu’ dracului!

  5. Trist si adevarat, e mai bine cu Poanta marioneta decat cu un prostanac care i-a dat puterea lui basescu. Nu-mi pare rau ca ne intoarcem la Manivela,Iliescu, Nastase, oare democratia instaurata de ciuma portocalie este mai buna decat a lui Iliescu?. Am impresia ca mineriada s-a transformat in flacara violeta, blestemul care topeste poporul asta, care fie vorba, nu cred ca e asa de tampit si prost cum zugravesc toti politrucii si ziaristii platiti din exterior.
    Ar trebui sa ne mai oprim din a arunca cu rahat pe oricine si orice, asa ca eu spun un lucru, IL RESPECT PE PONTA SI AM INCREDERE IN EL, stiu ca nu e usa de biserica, ca s-a incuscrit cu Ilie ca sa asceada in politica, dar parintele preot cred ca va avea raza calauzitoare de la Dumnezeu sa-l invete sa faca ceva bun.
    Bucuria mea este sa se revigoreze stanga in Romania sa devina vocala sa scoata lumea in strada sa aduca minerii sau orice sa scapam de cancerul portocaliu. Cu ce sunt mai buni portocalii, ne aduce zi de zi disperare, invrajbeste clasele sociale intre ele si multa, multa saracie. Cat de negru pe cerul gurii este Ponta, nu conteaza, sa-si faca treaba de opozant si sa existe o contrapondere la dezastrul portacaliu.
    Pe de alta parte nu toti politicienii sunt la fel, de ce au cedat toti marii PSD-ei pt Ponta?, pentru ca Iliescu va fi acela care va aduce echilibru, e bun si ca spirit. Nastase ne-a bagat in Europa si cu priceperea lui Iliescu, nu ca sunt asa de priceputi, ci stiu sa fie politicieni, nu rechini ca basescu.
    Politica lui basescu s-a facut pe cadavre, a omorat adevarata dreapta din Romania, taranistii, pe liberali i-a facut varza, l-a calcat in picioare pe Roman, a distrus conventia si acum tara dispare precum flota.

  6. @ gabby

    Pa ! Sa ne scrii . Dupa ce-ti trece euforia plecarii . Cunosc cateva zeci de experiente americano-canadiene (fara nicio exagerare – unele din familie , altele ale unor prieteni , cunosc inclusiv una legata de o celebritate a fotbalului , Dudu Georgescu ) dar ti le impartasesc degeaba – nu le vei crede (decat pe cele 15-20% care au fost intr-adevar fericite) . Drum bun !

    @ Victor Ciutacu

    Stiu , acum fac si chat , dar ne-a salutat omul – nu se face sa nu raspunzi .

  7. Dacă s-ar fi întâmplat… întâmplarea întâmplătoare (o surpriză chiar şi pentru el!) înainte de a afla noi ce poamă portocalie s-a dovedit a fi socru’su, poate aş fi avut o speranţă de schimbare (în bine!) a PSD. Nu c-aş fi avut mai mari speranţe dacă rămânea Geoană. Dacă Ponta era cu adevărat ce vrea să pară (deocamdată e penibil şi de râs!) l-ar fi trimis la “pensie” pe mândrul trădător (cum se mai lăuda Sârbu cu “lucrătura” din interior!) încă din clipa doi a validării ca preşedinte PSD. Desigur, corb la corb nu-şi scoate ochii! Cu atât mai mult atunci când “corbul” (oricât de negru şi hidos ar fi!) ţi-e rudă.
    Îi doresc succesuri în îndeplinirea preţioaselor indicaţii cotroceniste. 😉

  8. Tanti Manuela, daca io am fost ala de care zici ca te-o jignit, imi cer scuze! Nu aia o fost intentia mea.
    Banzai!

  9. Hai nu zau,chiar credeti ca se va schimba ceva in PSD ? Lupu isi schimba parul dar naravul…BA !

  10. Mult succes lui Victor Ponta in fruntea PSD!Omul are 37 de ani,asa incat sa nu sa se astepte lumea sa se comporte ca un om de 50 de ani!Poate sa-si bona de unde vrea,ca doar o plateste din banii proprii!

  11. Don Ciutacu, aveti idee la ce post era emisiunea cu supravietuire prin desert, jungla sau in conditii vitrege? Don Ciutacu, fa rost don Ciutacu de cateva reportaje de genul asta si punele pe antena. Poate invatam si noi sa supravietuim cu radacini si gandaci si mai stiu eu ce plante putem manca. Acu` nu ca nu am eu ce manca. Vreau sa ma pregatesc din timp. Io stiu ce vremuri mai vin. 🙂 Sa cersesc nu imi place. Banuiesc ca nici dumneavoastra nu va place sa cersiti don Ciutacu. Altii fac cariera din cerseala dar nu cred ca e cazul celor ca dvs. Se poate don Ciutacu?

  12. Sambata era la nivel de zvon ca diaconescu trage cu basescu, si ar fi omul de legatura. Acum se pare ca merge spre independenti !!
    se pare ca il are la mana cu ceva, la fel ca ceilalti penali atrasi de independenti !

    pacat ! parea un tip ok
    qed

  13. Minerii n-or să vină, că nu mai sunt proştii de altă dată. S-au săturat şi ei de comunişti! Garantat 100%. Le văd încrâncenarea pe feţe zi de zi:(. Au venit Geoană şi Băse şi le-au promis că nu vor face disponibilizări, au votat aproape 100% din ei cu Prostănacul şi acum se pregătesc să ajungă în stradă 1.600. Frumoase promisiuni!

  14. Mi se rupe de partidul asta, e ca un taur bolnav de cancer la care daca i-ai extirpat tumora ii ramane doar o coada de vitel, inelul din nas si o halca din gruparea de la Cluj. Ce-o sa faca Ponta asta nu stiu, in afara de faptul ca nu-i moldovean nu-i gasesc nici o calitate, iar in ultima vreme parca a uitat si sa se poarte. I-o fi facut vraji ori filipineza de companie ori iguana de paza, nu mai stiu de care zicea ca-si ia ca am auzit ca amandoua-s la moda.
    Da’ oricum, decat fudul si prost, mai bine numa’ fudul.

  15. Victor, ati investigat cumva si pista Cristina Sincai? Stiu ca in primavara lui 2009, in vremea cand Diaconescu era ministru, aparuse o stire potrivit careia CD ar avea o relatie “nepotrivita” cu jurnalista Cristina Sincai si chiar aparusera in presa ceva poze facute paparazzi. E clar ca Diaconescu e, daca nu santajabil (desi ma indoiesc), cel putin vulnerabil…
    Cat despre “familistii convinsi” cu amante la coltul strazii, nimic nou sub soare…
    Extrem de ciudata atitudinea Florianei Jucan, sunt curioasa al cui joc il face…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.