Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Victoraş, ai grijă de copii! Jos filipineza!

Victoraş, ai grijă de copii! Jos filipineza!

Ponta a câştigat sâmbătă, prin vot, preşedinţia PSD. Impardonabil, mucosul nu era-n stare s-o facă! E marioneta lui Iliescu şi Năstase. Deci vine restauraţia; cu Mitrea călare pe cupa excavatorului. S-a dus dracu’ stânga modernă! Vin comuniştii înapoi şi găuresc, cu burghiul de unică folosinţă Victoraş, guvernarea poporului suveran.

Un ochelarist fără şcoala vieţii la bază, un burghez prefăcut (care merge la raliuri în loc să joace table-n pijama în faţa blocului şi să spele Dacia cu furtunul şi buretele) să ajungă ditamai liderul stângii? Unul cu nevastă care pierde vremea pe la Bruxelles în loc să dea ţâţă la copil în parc, cu bonă filipineză plătită din banii supţi de haina familie de la poporul suveran şi cu socrul popă la bază? Aşa ceva nu se poate. Puştiul ăsta cu caş la gură sigur e un securist nenorocit sub acoperire. De fapt, vrea să aducă minerii, să destabilizeze bunătate de regim, să pună mâna pe ţărişoară, să dea Sarea şi Poşta la moguli şi să fugă-n Cuba cu cota unică la subsori.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “Victoraş, ai grijă de copii! Jos filipineza!

  1. De multe ori ma intrebam de ce se pupa barbatii? Mi se pare chiar gretos. Si mai ales cand e vorba de neanderthalierii politici ajunsi capetenii de trib?
    Mai usor accept, dar nu sunt incantat de tupeul, mitocania cuiva cand spune furios: pupa ma in cur! Macar s-a eliberat de un ‘of’ al sau. Dar pupatul intre invinsi si invingatori, ce a avut loc duminica dimineata dupa ce s-a anuntat victoria lui “Victoras” mi s-a parut total deplasat. Grupuri, grupuri se pupau, fiecare cu fiecare cand de fapt erau dusmani. Ce vrem sa demonstram? Ca suntem in tara care e cu fundul in sus si noi jubilam?

  2. Mai vedem!! analiza-analiza si iar analiza!!
    Eu una sunt convinsa ca asta micu’ o sa cam dea de pamant cu multi. Bine ca nu l-a tavalit pe Boacana ca cine stie cum isi reteza craca. Si-a schimbat atitudinea? Normal. A devenit mai grav si mai asezat brusc, nu pentru ca i-ar fi indicat vreun consilier-cantator, ci pentru ca are fler. Ambitie.Intuitie. Tupeu.Sarm, intilegenta si spontaneitate cat ii este necesara. Si mai si plesneste cu verbul.
    Ca mi-aduc aminte discursul mototolului de dupa pierzaciune: “…sa conduca un partid mare si frumos…” !!!!! Bleah! Un kil de lamaii am mancat in noaptea aia din cauza lui.

  3. cu siguranta va face ceva schimbari bune victoras… macar elanul lui de tanr nu i-l poate lua nimeni…importnat este cat va dura dorinta da a transforma lucrurile in bine

  4. “Premierul Emil Boc i-a ameninţat cu remanierea pe miniştrii care vor mai lansa, prin declaraţii de presă, măsuri care nu sunt prevăzute în programul de guvernare, principalii vizaţi de acest avertisment fiind ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, şi cel al Muncii, Mihai Şeitan.”

    E de bine! Scandal in guvernul bocului. Ce noroc ca piticul e suficient de prost sa-si sape groapa… Vladescu are dreptate. Pensiile trebuiesc impozitate daca depasesc plafonul pensiilor mici.(oricare ar fi acest plafon fixat de guvern). Se pierd foarte multi bani la buget prin neimpozitarea pensiilor atata timp cat contributia la fondul de pensii se face cu bani netaxati. Pensiile neimpozitate sunt un fel de evaziune fiscala “legala”.
    Sa scape piticul de Vladescu. Nu il merita. Vladescule, da-ti demisia!

  5. Off-topic (stiu cat de mult iti place un off-topic 🙂 , dar e un subiect bun pentru presa si nu l-am vazut abordat) .
    S-au inmultit controalele tuturor institutiilor de stat . Se pare ca li s-a dat consemnul sa “iasa la produs” (conform intelepciunii care spune ca cine n-are bani sa plateasca taxe si impozite , sigur are bani pentru amenzi) . Am adunat de la prieteni si cunostinte cateva exemple din ultimele 3-4 luni .
    1. Control Garda de Mediu . Coboara din masina cu un aparat de fotografiat si incepe sa faca poze depozitului . La intrebarea fireasca a patronului , i se spune ca “pentru probe in cazul in care contestati amenda in instanta ” (!!!) . “Care amenda ??? ” . “Pai cea pe care probabil o veti lua” . (dialogul e autentic – ca tot ce scriu aici , insa nu-mi cere detalii) .
    2. O firma cu doua puncte de lucru , la vreo 400 km distanta unul de altul . Control Garda Financiara la un punct , control Finantele Publice la sediu . In aceeasi zi . Ambele institutii vor documentele in original . Asa ca : roaga-te de Finante sa te pasuiasca de actele de la punctul controlat de GF pentru o zi , urca in masina burdusita cu toate actele punctului de lucru sa fugi pentru controlul Garzii , multumeste-le frumos ca te-au amendat , pune totul inapoi in masina ca sa fii dimineata la sediu cu portbagajul de acte pentru controlul Finantelor . Avantaj : intr-o zi si-o noapte ai strabatut toata tara si ti-ai dat seama cat e de minunata !
    3. La o singura firma au sosit in control intr-o zi 4 (patru!!!) controale . Doua dintre ele , de la aceeasi institutie (dar din birouri diferite !!! – dupa cum s-au exprimat chiar inspectorii) .
    4. Control Apele Romane (!!!) . “V-a expirat autorizatia” . “Stiu , a expirat ieri , dar am depus cerere de reinnoire de doua saptamani – n-am niciun raspuns” . “Cererea e inregistrata ? S-o vedem.” O scurta verificare . “OK . Aveti noroc , altfel amenda era de 750 de milioane” (!) . La care patronul in cauza nu s-a mai abtinut si a izbucnit : “nu va e rusine , am asteptat aproape un an sa-mi dati toate autorizatiile astea , timp in care n-am putut lucra si am pierdut miliarde din cauza voastra , iar acum dupa numai o zi ati venit deja sa ma prindeti cu autorizatia nereinnoita ?” (citatul e aproximativ , dar ideea e asta) .

    Nu-i frumoasa tara ?

  6. 1.pe voxpublica au turbat toti!in frunte cu cernahovscaia!numai articolase antiponta de parca psd e la putere.
    2.e incredibil cate fumigene imprastie armata condusa de basescu.nu ma sfiesc sa spun ca a declansat un razboi fratricid in media, cel putin!
    3.un populism gretzos,demagogie
    4.astept intoarcerea (cu grija )a armelor cristoiului impotriva amiralului nelson si trecerea lui in crucisatorul potemkin.pai nu asteapta sa revina comunismul?
    5.ma doare-n cot de ponta, dar piticu uascrist demagog si populist isi continua tembelismele…

  7. Domnule Ciutacu,

    Imi permit un off topic.

    Va propun o emisiune despre comunitatea bloggerilor din Romania si despre cum a reusit aceasta comunitate sa dea un fabulos sut in fund autoritatilor, politicenilor (bravo lui Dan Voiculescu pentru cei 12.000 de euro donati lui Daniel Raduta)si oricarei persoane care se ocupa cu administrarea sistemului sanitar, prin ajutarea unui om, Daniel Raduta, care a reusit sa stranga in scurt timp o suma de aproape 130.000 de euro pentru ca acest om vrea sa traiasca.

    Si ca sa vedeti ca astfel de cazuri de ajutorare se inmultesc si in mare parte tot datorita acestei comunitati. Aceasta fata (http://www.cristinalilianadinu.ro/?cat=28) are nevoie de 80.000 de euro. In doua zile s-a reusit ca la suma de 13.000 de euro sa se mai adauge inca 22.000 de euro ducandu-se vorba din blog in blog in principal.

    Aceasta comunitate neorganizata a demonstrat ca in Romania se poate face ceva atat timp cat exista bunavointa si cat nu exista decat interesul de a ajuta niste oameni care vor sa traisca.

  8. frumos ai zis!
    pe mine m-a izbit cand a iesit Mazare si a zis ca el renunta si il sustine pe Ponta. SOC! nu avea logica. la cat de apropiat e (a fost sau/si va fi) cu Mitrea (nevasta lui e deputat de Constanta, of course – si asta la uninominal, desigur, dupa ce a fost deputat de Mehedinti, nascuta in Bucuresti etc.) te-ai fi asteptat sa renunte si sa il sustina pe Mitrea. de aici incolo … totul este evident.

    dar stii ce ma intriga? zici ca “m-am cam învăţat ca la congresele televizate la care mă duc să se schimbe preşedintele partidului”.
    1. la minunata dezbatere n-ar fi functionat oare?
    2. fa sa fie televizate toate congresele unde “idiotii” astia din popor au cutitul la os si schimbarea le-ar face bine, poate ai har!
    3. incearca totusi si la alegerile prezidentiale, desi a trecut asa de putin de la ultimele si mai avem atat de mult de dus …
    si mai plimba-te pe langa Cotroceni … cine stie!

  9. credeti ca vorbaria asta de la tv ajuta tara la ceve? ma indoiesc |? uitati ca existati prin lingusirea PSD-uli sa ajungeti la ;vedere; va pup

  10. Si mogulul a pus umarul, oferind unul din cei trei trandafiri necesari functiei.
    Pt PSD e cea mai buna din solutiile propuse

  11. Cand l-am vazut pe Ponta mai inalt cu un cap decat Nicusor Constantinescu m-am gandit “neica, daca le scapa asta o cazma peste ochi…” Mecla aia de tocilar din clasa a doua te cam pacaleste.

  12. citesc si ma crucesc( Gandul):
    Pedeliştii au dezbătut luni seara ideologia partidului. Concluzia: doctrina necesară este “băsescianismul”. În timp ce Sever Voinescu i-a mulţumit lui Toader Paleologu pentru contribuţia la doctrina partidului pe care a adus-o prin introducerea “conceptului de pleaşcă”, Roberta Anastase a mărturisit care este motivul dezamăgirii sale.

    Sever Voinescu crede că PD-L are nevoie de mai mult „băsescianism“
    Un pic mai mult de Traian Băsescu şi ceva mai mult “băsescianism”. Acestea, ar trebui să fie curentele principale în PD-L, în viziunea intelectualilor democrat-liberali. Principalul susţinător al “băsescianismului” este Sever Voinescu, deputatul pedelist explicând, luni seară, la Institutul de Studii Populare ce anume l-a surprins atunci când s-a înscris în partid: “Cei mai mulţi dintre noi am venit în partid atraşi de proiectul Traian Băsescu ce este un proiect de dreapta. Am venit aici pentru că PD-L este instrumentul politic şi organizaţional prin care băsescianismul se exprimă. Surpriza unor ca mine nu a fost că PD-L nu este suficient de dreapta, ci că PD-L nu este suficient de băsescian. Cred că, în termenii acţiunii noastre politice, ceva mai mult băsescianism s-ar cere”. Iar Voinescu nu este singurul membru PD-L care simte nevoia unei îndrumări de la Cotroceni, ideea acestuia fiind susţinută de către preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase: “Resimt o mică dezamăgire pentru că adeseori nouă ne-a plăcut să ascultăm ceea ce spunea Traian Băsescu, dar ne-a plăcut mai puţin să le aplicăm, chiar dacă erau evident dorite de cetăţeni. Am renunţat treptat de-a face unele lucruri pe care le spunea. Un pic mai mult de Traian Băsescu ar fi necesar la nivelul ideilor şi acţiunii noastre politice”. Spre amuzamentul celor câteva zeci de simpatizanţi PD-L, care au dezbătut mai bine de două ore tema ideologiei partidului, Sever Voinescu a ţinut să-i transmită mulţumiri colegului său parlamentar Teodor Paleologu, pentru faptul că, declarând în urmă cu un an că Băsescu e o pleaşcă pentru PD-L, a contribuit la doctrină prin introducerea unui concept foarte important. “Îmi fac datoria de a sublinia contribuţia foarte importantă a prietenului meu Toader Paleologu pentru introducerea în circuitul doctrinar a coneceptului de pleaşcă. Într-adevăr Toader, conceptul de pleaşcă ne luminează mult când vorbim despre doctrine”.

  13. Pedeliştii au dezbătut luni seara ideologia partidului. Concluzia: doctrina necesară este “băsescianismul”. În timp ce Sever Voinescu i-a mulţumit lui Toader Paleologu pentru contribuţia la doctrina partidului pe care a adus-o prin introducerea “conceptului de pleaşcă”, Roberta Anastase a mărturisit care este motivul dezamăgirii sale

    Sever Voinescu crede că PD-L are nevoie de mai mult „băsescianism“
    Un pic mai mult de Traian Băsescu şi ceva mai mult “băsescianism”. Acestea, ar trebui să fie curentele principale în PD-L, în viziunea intelectualilor democrat-liberali. Principalul susţinător al “băsescianismului” este Sever Voinescu, deputatul pedelist explicând, luni seară, la Institutul de Studii Populare ce anume l-a surprins atunci când s-a înscris în partid: “Cei mai mulţi dintre noi am venit în partid atraşi de proiectul Traian Băsescu ce este un proiect de dreapta. Am venit aici pentru că PD-L este instrumentul politic şi organizaţional prin care băsescianismul se exprimă. Surpriza unor ca mine nu a fost că PD-L nu este suficient de dreapta, ci că PD-L nu este suficient de băsescian. Cred că, în termenii acţiunii noastre politice, ceva mai mult băsescianism s-ar cere”. Iar Voinescu nu este singurul membru PD-L care simte nevoia unei îndrumări de la Cotroceni, ideea acestuia fiind susţinută de către preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase: “Resimt o mică dezamăgire pentru că adeseori nouă ne-a plăcut să ascultăm ceea ce spunea Traian Băsescu, dar ne-a plăcut mai puţin să le aplicăm, chiar dacă erau evident dorite de cetăţeni. Am renunţat treptat de-a face unele lucruri pe care le spunea. Un pic mai mult de Traian Băsescu ar fi necesar la nivelul ideilor şi acţiunii noastre politice”. Spre amuzamentul celor câteva zeci de simpatizanţi PD-L, care au dezbătut mai bine de două ore tema ideologiei partidului, Sever Voinescu a ţinut să-i transmită mulţumiri colegului său parlamentar Teodor Paleologu, pentru faptul că, declarând în urmă cu un an că Băsescu e o pleaşcă pentru PD-L, a contribuit la doctrină prin introducerea unui concept foarte important. “Îmi fac datoria de a sublinia contribuţia foarte importantă a prietenului meu Toader Paleologu pentru introducerea în circuitul doctrinar a coneceptului de pleaşcă. Într-adevăr Toader, conceptul de pleaşcă ne luminează mult când vorbim despre doctrine”.

  14. O intrebare : Ponta e o poanta facuta lui Basescu sau PSD? Personal, prefer prima varianta. Dar poate stii mai multe.

  15. Buna seara d-le Ciutacu,

    Am vazut emisiunea Vorbe grele si mi-a placut foarte mult,ca de obicei.
    Oare se poate face politica,cu bun simt in tarisoara noastra?!
    Este speranta cea mare a oamenilor-oameni…

    Va doresc ,cu toata inima,numai bine,
    IoanaP

  16. Victor Ponta este cel mai tanar lider de partid pana in prezent din cate stiu. Marioneta sau nu il simpatizez mai mult decat pe Nastase. Nu sunt foarte documentat in legatura cu viata politica a lui Ponta sa-mi fac o parere despre el.

  17. Dle Ciutacu,

    Mi se pare ca sunteti putin prea dur cu Victor Ponta. Ma refer la prima parte, unde spuneati ca singur nu era in stare. Pai nimeni nu era in stare de asa ceva. Nici Geoana si nicun alt posibil candidat.

  18. @victor ciutacu
    Adica vroiam sa-ti spun ca ai pierdut prafu´de pe doba. Respectiv nimic. La fel ca si restul poporenilor pe care nu-i incalzeste faptu´ca domnul Geoana a pierdut, iar Ponta s-a urcat pe tron. In afara de el, familia lui si bona, nu are nime nimic de castigat.
    Manelarii si otevistii au alte probleme…
    PS
    Sper sa nu ajunga si Victoras sa fie nevoit sa-si puna piciorul in gips. Mai cunosc un caz…

  19. Cum să fugă? Nu pare genul.

    Şi dacă socrul e popă la bază e ceva rău? Sărmanul, o fi avut intenţii bune la început…

  20. Iar ne speriati cu apocalipsa: restauratie, comunisti, etc. si nu ne avertizati doct despre necesitatea stringenta de o “stanga veritabila”, de “reconstructia stangii”. Normal ca nu! Doar Dvs. sunteti jurnalist, nu politician. E problema noii conduceri a PSD in frunte cu “Victoras”, care va trebui sa-si dirijeze oamenii sa actioneze unit ca sa atinga dezideratul suprem: o stanga superputere, adversar redutabil pentru toate partidele.

  21. P.S.D.=Partidul Sforarilor Demagogi.Daca nu joaca cum Ii canta Mitrea,Mazare,trioul de la Cluj o sa fie” legat de maini si de picioare”.Gestul de a-i propune lui Diaconescu postul ocupat de Geoana la senat este criminal.Asta n-are mama,n-are tata.Procuror sadea.Nu prezinta garantie ca o vom duce mai bine cu el in viitor.Sa dea domnul sa ma insel dar nu cred.Cu astia sunt lamurit,sa vedem cu ce vin liberalii.

  22. Pot sa va intreb daca ‘lumina calauzitoare’ a PSD, si a lui Ponta in mod special va ramane doar rosie ?Am mai scris cate ceva cu catva timp in urma.E salvat deci il pot reproduce.

  23. din ce spune voinescu deduc ca pdlistii intineaza (deja, sic!)nobilele idealuri ale bassesscianissmului!

  24. Ca sa comentez strict la subiectu’ enuntat si sa nu conversez despre alte chestii, nu pot decat sa ma mai intreb o data:
    Ce impresie o sa faca Ponta electoratului rural traditional al PSD?
    Ar fi pretuit ca infatisare, si ar exprima incredere mai degraba in Corea de Nord.
    Daca ii intrebi pe aia de la piata ce parere au despre el, poti auzi niste chestii tare desucheate.

  25. Stiu ca nu-i frumos sa te legi de infatisarea omului, da’ Ponta daca merge pe undeva pe la vreun hram sau pe la vreun targ de animale, in loc sa-l primeasca aia cu paine si sare, au sa-l primeasca cu orez si sarpe fript.

  26. Domnule Ciutacu ti-ai dat arama pe fata, mai bine iti faci carnet de membru de partid PNL, nu ai criticat niciodata PNL , parca ar fi Dumnezeu pe pamant . Ce il vroiai pe Geoana ca sa traga PSD in jos si pe floarea ta preferata Crin cat mai in fata, ce vrei dreapta in Romania vreo 80%? Poate eu sunt de dreapta sau de stanga dar nu uita ca e nevoie si de stanga in Romania ?\
    Eu judec asa: cum este un impozit de 16% la un salariu de 1000 de lei si un impozit de 16% la 2000 de lei, dar la cei care au 10000 de lei,nu iti pui intrebarea?
    Apropo te vedeai pe fundal,la realitatea tv sambata noaptea , razand cu pofta cu Marean sa zic , asta imi dovedeste ceva sa stii

  27. Domnule Ciutacu,

    Nu are legatura cu topicul, dar v-as ruga sa le transmiteti colegilor Dv de la Antena 3, poate sa puneti asa pe un panou’ Calculator e ala pe care se calculeaza, iar chestia aia ca un televizoras si cu tastatura se numeste COMPUTER’.

    Multumesc

  28. Scuze, o distinsa utilizatoare de CALCULATOR pe post de Computer e Madalina Puscalau.

  29. @Badea Bogdan: m-am demascat. sunt un penelist imputit. sau un pesedist vanghelian? na, ca ma bulversasi, nici macar eu nu mai stiu ce sunt 🙂
    @Barosanul: ce legatura are computerul Madalinei cu prefectura?

  30. Unde sunt expuse icoanele politicii romanesti?
    Pot fi luate in mana si admirate? Se gasesc pe la targuri?

  31. @Piere_Brice

    Mai definitorule,
    Citeste-l pe Voinescu si ia-i ideologia-n tartacuta!
    Cica nevoie de mai mult Traian Basescu si/sau basescianism?!?!??@!?!

    Adica sa nu facem politica externa in genunchi cand nu ni se cere, ca primim un scuipat in cap ca toti calicii si milogii care oripileaza boierii.

    http://www.romanialibera.ro/mapamond/a178363-the-economist-graba-romaniei-de-a-accepta-scutul-anti-racheta-i-a-surprins-pe-americani-si-le-a-stricat-consultarile-cu-rusii.html

  32. D-le Ciutacu,
    ce are bre,Vadim Tudor cu matale de te porcareste in Romania Mare ? Scuze ca nu-i la obiect !

  33. Poate ca Ponta ar putea fi ultima sansa (daca scapa de baroni), dupa ce BOC ne-a zis ca in 2010 vom iesi din criza.
    Cum va fi dec.2010 ?
    Decembrie 2010,Romania :
    -Tinerii inteligenti care n-au parinti miliardari au plecat din tara.
    -Jumatate din miliardari au plecat, ceilalti mai fura inca aur de la Rosia Montana.
    -Pamanturile stau nelucrate
    -Fabricile sunt inchise sau nu mai exista
    -Numarul somerilor sau a celor care “au iesit din plata” este de trei milioane
    -Numarul pensionarilor (de varsta sau de boala) este de trei milioane (ceilalti au murit deja)
    -Tiganii au emigrat in masa, nemaiavand nimic de furat
    -In tara exista un milion de ***, fiindca 500 000 au plecat
    -Firmele straine au plecat,fiinca nu se mai cumpara nimic
    -Toti s-au debransat de la caldura si RADET a falimentat
    -Televiziunile s-au inchis fiindca nimeni nu mai are televizor
    -Cei 300 de parlamentari dorm 16 ore pe zi
    -Cei 20000 de bugetari joaca “Freecell”
    -Presedintele se duce in “vizite externe” ca sa fie invitat la masa

  34. unii de pe aici, ar trebui sa mearga la munca in loc sa comenteze, fara a citi in prealabil.

    am sa zic un “da” raspicat. ponta a fost miscarea inteligenta a pesedeului. chiar si numai sub raportul transmiterii unui mesaj de schimbare.

  35. parerea mea este ca Ponta nu va face nimic sau forte putin. De ce n-a incercat sa faca ceva in procuratura corupta?

  36. Vedem ca peste tot apare informatia ca socrul lui Ponta s-a retras dar e FALS. Ilie Sarbu A candidat ca vicepresedinte si a luat cateva zeci de voturi, iar acum tace o perioada sa se incheie subiectul. Comic e ca nu s-a retras nici din functia de la Timis unde anunta ca ramane presedinte! Deci? Domnule Ciutacu, va apreciem pentru curaj si cojones si virulenta, asa ca asteptam sa le cereti pesedistilor sa va arate un buletin de vot ca sa vedeti ca pe locul 45 a candidat SARBU ILIE, nu Parvu Ilie cum apare pe alte bloguri…Chiar suntem toti o natie de lingai?

  37. io n-am priceut (ce dedus!!!!??))) decat ca a fost introdus un nou concept ideologic: pleasca. Acu’ nu ca n-as pricepe ce’i conceptul ori ideologia:D

  38. A cäuta “nod în papurä”, meteahnä neaosä, acesta nu este un subiect ! Cât despre PSD, ca în toate partidele parlamentare sau nu, existä grupuri de interese (strict economice) care nu au nimic în comun cu doctrina sau cu acest popor !

  39. @octopus: o acuta lipsa de caracter, nimic altceva.
    @everybody: off-topismele pe care le detest il includ, pe langa Crin, si pe Base. daca nu invatati benevol sa comentati la subiect, o s-o faceti cu forta

  40. Basescianismul
    Basescianismul este un curent de opinie aparut la inceputul secolului al XXI-lea.
    Parintele acestui curent este Traian Basescu, fost marinar.
    Aparut odata cu castigarea alegerilor prezidentiale de catre initiator, intr-o tara periferica a U.E. numita Romania, acest curent se caracterizeaza prin:
    1.elemente de limbaj precum “tiganca imputita” sau “gaozar”
    2.in muzica, prin copierea unor melodii orientale si adaptarea lor intr-un nou gen denumit “manele”. Acest gen muzical se asculta numai cu volumul la maxim.
    3.in moda, prin purtarea de catre adeptii acestui curent a unor haine mulate, cu imprimeuri stralcitoare reprezentand numele unor croitori celebrii ai vremii(denumiti generic designeri)
    4.Adeptii acestui curent consuma in special “mancare din plastic” denumita fast-food si beau sucuri acidulate, fiind astfel persoane supraponderale.
    5. Femeile se machiaza strident, poarta bluze scurte care nu le acopera burta si isi pun bijuterii extravagante in urechi, nas, buric, sprancene si prin cine stie ce alte locuri, amintind astfel de femeile din triburile africane.
    Basescianistii isi cumpara totdeauna masini mari, chiar daca nu si le permit, si sunt usor de reperat in trafic deoarece merg cu geamul coborat, ascultand “manele” si aruncand gunoiul pe jos.
    Basescianistii locuiesc in vile sau apartamente, construite la periferia oraselor mari, pe locul unor foste mahalale, in propierea lanurilor de porumb sau a altor culturi cereale, acolo unde pot asculta seara latratul cainilor maidanezi.
    Alintat “Base”, parintele curentului este un tip carismatic, are un ras ha-ha-it, conduce sub influenta alcoolului, este inconjurat de o serie de acoliti pe care insa ii elimina daca au o opinie diferita de a lui.
    VA URMA
    Catalin Onea

  41. Bataiosul de Ponta va ajunge, azi-maine, “batausul Ponta” ca sa nu spun “micul dictator”. Nici n-a facut bine primii pasi in directia unei stangi hotarate ca deja a alunecat in capcana amenintarilor. Asta este menirea unui sef?

  42. Buna ziua, d-le Ciutacu. Desi am incetat sa mai ascult la tv ineptiile debitate de mai marii nostri, cele ale d-lui Boc din seara zilei de 23.02.2010, cu privire la salariatii A.V.A.S., debitate pe postul tv unde minciunile nu numai ca sunt permise, dar sunt si sustinute, au ajuns pana la mine din revolta altora. Asa m-am hotarat sa va scriu, pentru restabilirea unor adevaruri… macar atat, ca in rest… slabe sperante. Probabil afirmatiile d-lui Boc din seara zilei de 23.02.2010 au fost interpretate gresit(!!!!). Pana acum s-a sustinut pe posturile de televiziune, cu titlu de adevar absolut, ca noua lege nu aduce nicidecum o diminuare a salariilor. Prin urmare, cum sa sustina dl. Boc, ca scaderea salariilor a avut ca efect intrarea in CM a salariatilor A.V.A.S.? Probabil dl. Boc a vrut sa spuna ca bugetarii A.V.A.S. sustin legea si eforturile de a aduce la buget cat mai multi bani, devreme ce, desi le-au ramas salariile neschimbate, prefera sa ia mai putin in fiecare luna, intrand in concedii medicale. Altfel s-ar contrazice dl. Boc si nu-i sta in fire. Asa ca… sigur va lamuri lucrurile acelasi domn Boc, cat de curand… ca intotdeauna.
    Apropos, dl. Boc ar trebui sa le diminueze salariile propriilor colaboratori pentru ca il dezinformeaza (dar pentru ca n-o face, se pare ca stie foarte bine cum stau lucrurile in realitate):
    1. slariile angajatilor A.V.A.S. nu erau nicidecum de 170 de mil. cum afirma dl. Boc. Cu cat au platit mai marii nostri serviciile sefilor din A.V.A.S., este o alta discutie, dar nu cred ca trebuie pusi in aceeasi oala executantii cu personalul de conducere, cu singurul scop populist de a dezinforma; dar sa-i platesti pe oameni intr-un fel si apoi sa vii sa-i arati cu degetul ca pe niste infractori, de parca nu tot tu ai fost si pana acum la putere si i-ai platit…
    2. contractul colectiv de munca al A.V.A.S. nu a expirat la 14 februarie, pentru ca nu a fost denuntat de niciuna de parti, prelungindu-se de drept (o fi stiind dl. Boc ce e aia?) pana la 14.02.2011;
    3. au fost diminuate toate salariile si nicidecum nu s-a redus diferenta dintre cel mai mare si cel mai mic salariu;
    4. suta aia de oameni la care face referire dl Boc si chiar mult mai multi (caci nu e vorba doar de sefi), pleaca de la A.V.A.S., astfel incat activitatea acestei institutii se blocheaza (dar cine sa ia in calcul pierderile?); nelegalitatile vor fi transate in instanta de judecata.
    E greu sa spui adevarul in ziua de azi, mai ales din pozitiile inalte, dar asta nu mai mira pe nimeni, dar sa incerci sa invrajbesti diferitele categorii sociale numai pentru a induce in eroare o parte a populatiei, pentru a castiga sustinere in promovarea masurilor draconice pe care incerci sa le impui in disperare de cauza si in totalul dispret al legii, sau macar pentru a-i inchide gura… e mai mult decat revoltator.

  43. …si totusi nu uitati ca in Romania a castigat Geoana. Fara manariile jegosilor -Paris, Moldova, diaspora,etc,etc- ar fi trebuit
    ca el sa fie Presedinte. Asa cum este el. Iar daca se facea un Congres pe bune, fara masinatiuni, normal ar fi fost ca Gioana sa conduca mai departe. A-i pune lui toate mizeriile in spate nu este fair. Ca Marean este un cocalar, vagabond, semianalfabet, etc,
    iar este adevarat. Dar cel putin a fost parolist.
    Mie mi se rupe de PSD si n-am nimic de castigat, dar sa judecam drept si cinstit. Nea Nelu si compania i-au servit-o lui Geoana. Si
    unui om cazut la pamant nu-i mai tragi bocanci in muian. Dar, din pacate, asa se intampla.
    Gioana este un om cinstit si onest. A incercat sa schimbe ceva si n-a putut. Inclin sa cred ca a fost lucrat pe la spate si mai cred ca legatura lui cu Vanghelie a fost nefasta. Marea lui greseala a fost intrarea la guvernare. Dar nu a gandit-o singur. Hulpanii erau si sunt flamanzi dupa titluri si fonduri.
    Iar cu Ponta sa mai asteptam. Nu cred ca va avea mai mare succes. Romanii au vorba aia:
    “La pomul laudat sa nu te duci cu sacul”.
    Asa cred eu…

  44. Categoric, Victoras Ponta nu e decat un tip arogant si atat. S-a vazut la replica “…masinaria lor ( de fraudat) a functionat mai bine decat a noastra…” ca nu e din alt aluat decat “greii” psd-ului. De fapt, nu exista speranta in lumea politica din Romania. Nu imi vin in minte decat cuvintele unui roman interbelic.

    “Teoria care ne îndeamnă să intrăm toţi în partide, pentru a le face mai bune, dacă zicem că sunt rele, e falsă şi perfidă. După cum de le începutul lumii curge, zi şi noapte, necontenit, prin mii de râuri, prin fluvii numai apă dulce în Marea Neagră şi nu reuşeşte să-i îndulcească apa, ci din contră se face sărată şi cea dulce, tot aşa şi noi în cloaca partidelor politice, nu numai că nu le vom îndrepta, dar ne vom strica şi pe noi.”

  45. Mai am cateva ore si plec definitiv in California !…VA las cu tara voastra de cacat , ca mi-e rusine sa ma numesc roman !!!!!!!!!
    Aveti grija si vorbiti frumos , periati bine conducerea ca sa va mai dea pensii la batranete …. sau ca sa nu va caciuliti in mlastina asta de tara pentru drepturile voastre !…
    O sa fie mai placut sa va urmaresc din America si poate o sa votez sa va mearga mai bine !!!!
    O sa va faca ” Micul Titulescu ” o viata mai buna !!!
    Hai papapapapapapa !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.