Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Victoraş, ai grijă de copii! Jos filipineza!

Victoraş, ai grijă de copii! Jos filipineza!

Ponta a câştigat sâmbătă, prin vot, preşedinţia PSD. Impardonabil, mucosul nu era-n stare s-o facă! E marioneta lui Iliescu şi Năstase. Deci vine restauraţia; cu Mitrea călare pe cupa excavatorului. S-a dus dracu’ stânga modernă! Vin comuniştii înapoi şi găuresc, cu burghiul de unică folosinţă Victoraş, guvernarea poporului suveran.

Un ochelarist fără şcoala vieţii la bază, un burghez prefăcut (care merge la raliuri în loc să joace table-n pijama în faţa blocului şi să spele Dacia cu furtunul şi buretele) să ajungă ditamai liderul stângii? Unul cu nevastă care pierde vremea pe la Bruxelles în loc să dea ţâţă la copil în parc, cu bonă filipineză plătită din banii supţi de haina familie de la poporul suveran şi cu socrul popă la bază? Aşa ceva nu se poate. Puştiul ăsta cu caş la gură sigur e un securist nenorocit sub acoperire. De fapt, vrea să aducă minerii, să destabilizeze bunătate de regim, să pună mâna pe ţărişoară, să dea Sarea şi Poşta la moguli şi să fugă-n Cuba cu cota unică la subsori.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “Victoraş, ai grijă de copii! Jos filipineza!

  1. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Grea si intortocheata e lumea in care traim.
    Aveti dreptate,băiatul ăsta-i o nucă greu de spart.Asteptam ce va urma.Nu stiu,dar asteptarea noastra e mereu grea si din pacate,permanenta…

    Va doresc,cu tot respectul,o zi buna,
    IoanaP

  2. Mai exista o speranta pentru tara asta. Insa s-a schimbat discursul lui Ponta fata de acum 2-3 saptamani, acum e mai pasnic, nu mai e chiar atat de “revolutionar”, deci si-a dat seama ca respecta si s-a imbracat cu functia pe care o detine acum.

    Faptul ca sotia sa nu va mai candida si faptul ca socrul sau s-a retras din toate functiile din partid arata faptul ca inca de la inceput Victor incepe sa isi construiasca un scut. Daca veneau baietii si comentau in 1 an ca uite sotia acolo si socru acolo, nu avea ce sa le zica, in schimb acum le zice ca “bai baieti, au declarat ca s-au retras imediat dupa ce am fost pus presedinte deci papapapapa”.

    Oricum acum sa vedem influenta baronilor locali ca in PSD e cu baroni fara numar.

  3. Şi mie mi se pare simpatic Victor Ponta, cu tot cu zâmbetul lui impertinent! Este chiar foarte simpatic, chiar dacă a ieşit preşedinte al PSD pe urările de succes ale Elenei Udrea, cea care-l căina pe la B1TV cu câteva zile înainte de congres, cum că s-ar putea să nu aibă Victor cine ştie ce şanse şi tocmai de-aia partidul Bunicuţei n-o să fie-n stare să facă “opoziţie constructivă” – aşa cum merită şi-i şade bine – în raport cu partidul lu’ Zeus! Păcat însă că din magnificul său proiect “România Corectă” a ales să debuteze taman cu interzicerea accesului membrilor şi membranelor PSD cu limuzinele de lux în curtea sediului PSD din KIsellef! :-)))) În rest, e perfect!

  4. Este groaznic dar adevarat. Clasa politica este cum o stim. Sincer tu esti in presa si trebuie sa faci ceva. Eu am doar votul la indemana… Si? Eu cu cine votez?
    Ai 10 oameni politici pentru care poti garanta in fata mea? (poate cu concesii)
    Stiu ca datorita sperantei s-a dat importanta asa de mare congresului. Dar e ridicol.
    Avem o dreapta care a fost in Internationala Socialista si o stanga de “burghezi” vechi (cu origini sanatoase de pana in 1989) si noi (semianalfabeti). Si sperata cu PNL care incearca sa fie decenti da’ nu stiu de ce nu au forta (tot o lipsa de oameni de valoare; tot banul primeaza si mentalitatea de comunist “bun care le stie pe toate”).
    Am sperat in iarna asta ceva cu criogenia.
    Numai bine!

  5. Asta o stiam din primul moment… Te-ai desteptat si tu, asa mai pe seara… Ai pierdut domnule Ciutacu!!!

  6. @Iordachel Gudurau: ce-am pierdut? ca nu reusesc sa ma prind
    @CIRSTEA FLORIN: daca citesti textul sub care comentezi, afli

  7. Sa mai adaugam si noi alte “rautacisme”, (de data asta nu din partea portocaliilor, cum il vad eu pe Ponta). In ce priveste imaginea, cred ca PSD-ul a dat o lovitura foarte reusita, in ce-l priveste pe Ponta, cred ca are scoala vietii, este tipul oportunistului clasic, un carierist desavarsit, ce cu destoinicie si foarte multa ambitie isi urmareste abil, binele personal si propria ascensiune. Nu cred ca are prea multe idealuri si cred ca este tipul de individ ce ar trece peste orice si oricine ptr a ajunge in varf. L-a invidiat mult pe Nastase,caruia-i datoreaza enorm, dar pe care, nu-l va lasa sa se atinga de putere. Pare un baiat ahtiat dupa putere si care, ptr. a-si mentine functia va taia in carne vie, altfel, stie sa se faca simpatic, e tanar, “da bine” la imagine si cam atat. PSD-ul s-a salvat clar de la inec, prin alegerea sa.
    Am vazut ca se practica o comparatie cu Crin, dar eu cred ca cei doi nu se aseamana deloc. Crin pare sa aiba si convingeri, nu doar viciul puterii, Crin nu e genul duplicitar, mincinos, nu se cramponeaza de functii, Crin, spre deosebire de Ponta a mers pe calea cea dreapta si lunga spre putere, nu a fost adus si promovat de nimeni, Crin pare sa fie si om nu doar politician, Crin nu a fost tentat de bani, fapt absolut remarcabil.

  8. Tare-tare mi-e frica sa nu vina Base Duru’ si sa sparga nuca asta cu … multa usurinta. Sa nu ne ingramadim cu sacul gol sub nucul laudat!

  9. Am retrait, citind articolul,rationamentul logic si bine argumentat al noului crainic Mircea Badea. Jos palaria. Imi redeveniti simpatici. Si pentru asta, ii multumesc lui Ponta, raspunzator de proximul dezastru din Romania.
    Si mie mi-a placut de el, intotdeauna am crezut ca e singurul care-l poate invinge pe Basescu. Dar cam prea tanar, destept, charismatic pentru mintile obtuze si conservatoare ale PSD-ului.
    Daca va veti uita pe inregistrarile din campanie, veti observa ce ras sanatos, natural, avea la confruntari Ponta,, fata de mina incrancenata si artificialitatea lui Geoana. Din ciclul “regrete tardive”- ce bine ar fi fost ca Geoana sa mearga doar la mitinguri si Ponta la te1evizor.
    Si , am uitat sa te felicit Ciutacu, pentru…TACEREA cu care l-ai onorat pe Geoana la confruntarea de la Congres. Pacat ca nu ai fost filmat, sa iti vedem mimica fetei, cred ca era foarte expresiva. Si macata profund de simetricitatea asezarii pe scaune.A fost tare replica. Ti-a servit-o, imediat, la fileu. Pe faza, exul.

  10. @ Roxana – Nu, Crin nu se craponează de funcţii! El vrea doar preşdinţia PNL, cu “ceva mai multă putere”, iar în 2012 vrea la Primăria capitalei, pentru că a văzut el că de-acolo a plecat şi Traian la Cotroceni!

  11. Crin pare sa fie minunat, nu sunt foarte sigura ca si este, dar intradevar cel putin asa-mi pare. Ponta nu pare nicidecum odios, dar nici minunat 🙂
    Normal ca Nastase nu e foarte fericit, ptr ca si-ar fi dorit sa fie el in loc, mai ales ca nu se intrevede vreo mare recunostinta din partea lui Ponta, ce cred ca ar trebui sa vina, nu neaparat ptr. momentul actual, ci ptr. sansa uriasa pe care i-a oferit-o Nastase,la inceputul carierei. Eu cred ca in sinea lui,Ponta se vrea un fel de zbir, cum a fost si Nastase, dar nu stiu daca va reusi.

  12. E de stanga rau de tot ponta asta. Numai in familiile putred de bogate din tara gasesti bone filipineze. bune la casa omului social-democrat si bonele astea.

  13. Ca navigator,iainte de ’89,ii vedeam pe filipinezi pe navele straine sau prin porturi.Nu am ajuns niciodata in Filipine dar dupa ’89 cand am inceput si noi sa navigam pe nave straine i-am cunoscut pe filipinezi.Oameni harnici si linistiti care nu discutau un ordin pe care il dadeai,spre deosebire de romanasii nostri care dupa ce le spuneai sa faca ceva,dupa ce te priveau chioras, se scobeau ganditori in nas si dupa un oftat din rarunchi plecau spre ceea ce trebuiau sa faca de parca se duceau la moarte.In plus in aproape patru ani de navigatie pe nave staine nu am vazut nici o singura greva la care sa participe filipinezii(care nici macar nu erau platiti cine stie ce) in timp ce pe navele sub pavilion national te trezeai cu echipajul in greva cand ti-era lumea mai draga.Asta cand ai nostri(doar unii,ce-i drept)nu erau grizati!Cunosc o familie care a angajat o filipineza si sunt multumiti.Nevorbind romaneste se tine departe de “bonele” autohtone,nu “da” din casa (intrebati militienii cate femei in casa nu dau informatii aiurea oricui si oricand!)nu se repede la copii ca o isterica si nici macar nu fumeaza…Asa ca Ponta a luat o decizie buna.Sper ca va fi la fel de limpede la cap si cand va veni vremea sa treaca de la vorbe la fapte.

  14. @ema: sa dam foc ciocoiului insurat cu o femeie care castiga minim 8000 euro/luna si care-si permite sa plateasca 500 dolari/luna unei bone!
    @Roxana: nu e, da-i bine ca inca mai aveti speranta ca vine Fat Frumos

  15. @ Another
    Nu ai inteles nimic, daca Crin ar fi vrut functia de presedinte al PNL, cu orice pret si in orice conditii, nu ar s-ar mai fi luptat ptr. lista inchisa, ar fi candidat si gata, toti erau multumiti.

  16. @Roxana: fanii lui Crin nu-s cu nimic mai putin orbiti decat ai lu’ Base. apropo, vezi ca idolul se duce deseara la Gadea. nu mai e odios Mihai?

  17. Felicitari pentru emisiunea de aseara. Nu stiu de cand n-am mai vazut o “lupta” facuta in mod inteligent.
    Ii merge mintea lui Ponta, si a stiut sa isi pastreze calmul desi,vorba lui,era “atacat” din doua parti.

  18. Indemnul D-lui Ciutacu adresat lui “Victoras” (pustiul cu cas la gura!!!)sa aiba grija de copii, din punctul meu de vedere, dincolo de mistoul ce contine titlul si textul ar trebui sa fie luat in serios. Ca omul umblat in lume am intalnit multi filipinezi, care doar pretind ca sunt loiali patronilor, dar in realitate ii pacalesc cu dibacie si apoi ii tradeaza.
    Pazea “Victoras!”(Ponta)

  19. Stînga e cam bolnavă în Europa. În Grecia, un sindicat de extremă stăngă a ocupat Bursa!! Mă gândesc cum ar putea gestiona o asemenea criză politicienii noştri. ASTA E VALABIL ŞI PENTRU PONTA. Nu stiu dacă stiţi că la reuniule importante ale socialiştilor europeni se mai căntă Internaţionala.
    Ce ne facem? Boborul român a votat contra comunismului şi comunismul e la poarta noastră.!

  20. Sa infieram cu manie proletara!Cum isi permite asa ceva? Domnia sa si mai ales sotia domniei sale, care lasa copilul acasa si se plimba toata ziua buna-ziua la Bruxelles,la locul sau de munca de parlamentar european!!!Numai domnul Prigoana are dezlegare la bona filipineza, intru binele consoartei care isi plimba toata ziua c…..onstitutia peste tot locul

  21. La prima vedere Ponta nu are stofa de lider de partid. Este prea copilaros si are si o aroganta pe care eu unul nu o inteleg.
    Oricum pana in 2012 ar timp sa creasca , dar nu dupa modelul Ilescu + Nastase ca …

  22. Nu prea-i stilul dvs. domnu’ Victor sa acordati cecuri in alb politicienilor doar pe baza prezumtiei de neprihanire datorata tineretii.Deocamdata, cum bine spuneti,Ponta si-a dorit sa fie presedinte, a prins momentu’de sictir general fata de Geoana si fara sa riste prea mult, in cazul unui esec, s-a pus in capul coloanei de pesedisti nemultumiti.Cam asta-i, pana acum, marea calitate dovedita a pontacului : oportunismul.Un lider politic adevarat gasesc ca-r avea nevoie de ceva mai mult decat de tinerete si tupeu,chiar dublate de o solida educatie si pregatire.Si-anume stiinta, mai bine spus, arta de a conduce oameni,nu mai zic gasti cum e cazul la PSD.Din punctul asta de vedere, Titulescu asta micu’ inca mai are de supt,nici n-au trecut bine doua zile si a si comis-o.Si nu ma refer la faza cu interzisu’intrarii cu masinile si nici la impunerea punctualitatii cu biciul ci chiar la unele amenintari, nici macar voalate, cu datul afara din partid a celor care cracnesc si nu sunt suficient de entuziasti.Pentru unu’care’a ajuns sa condamne vanghelizarea partidului pentru ca mai apoi sa-i rasara garzile pretoriene ale marii aclarari ideologice printre Mazarii si Mitrenii partidului,declaratia lui Razvan Teodorescu cum ca ” partidul a cazut in derizoriu” pare adevarata.

  23. Eu cred ca diferentele intre Crin si Base sunt foarte mari, la fel cum sunt si intre sustinatorii celor doi, deoarece fiecare admira la acel politician anumite calitati. Eu la Crin admir demnitatea si faptul ca nu este un corupt si nici usor coruptibil, iar daca prin asta gasiti ca sunt la fel ca sustinatorii lui Base, consider ca gresiti profund. Daca Crin va dovedi ca nu merita votul meu, nu voi tine cu orice pret sa-l ofer, nu ne leaga nimic altceva, decat convingerea mea ca el este un om muult mai bun ca oricare altul din politica si nu imi este rusine sa cred asta.
    Am vazut ca merge la Gadea, care nu este odios, decat in rare exceptii, cum ar fi atunci cand l-a promovat obsesiv si partinitor pe Geoana.

  24. In legatura cu filipineza… o fi venit pe filiera thailandeza de la Corbeanca, sau printr-o agentie de recrutare cu referinte excelente ?! 🙂

  25. ponta pes = a crescut puterea vlui Nastase in PSD; adica fereasca sfantu’ de o noua campanie electorala ca cea din 2004……………… pandele stie de ce…. in ilfov a fost meserie , pistoale, sabii si cutite

  26. Să-mi zici cum rămîne cu fîntînile/ pădurile/ femeile. Pe drumul spre munţi, normal, că ne aşteaptă rezistenţa :))

  27. Ei, bine..ati scapat de prostanac si tot nu va convine…Nu e “securist nenorocit sub acoperire” ci un “procuror comunist”.
    Se oftica PD-L-ul ca nu are oameni carismatici, fara dosare penale si cu potential, la fel ca PeSeDeu’ sau PeNeLeu’.
    O sa-l spele cu inalbitor si o sa-l “imbalsameze” pe Traian ca sa mai candideze odata.

  28. Pe unul din posturile locale Tv din P Neamt s-a difuzat aseara o emisiune din care rezulta cum ca Tarata nu ar fi demisionat din PSD , ca e doar o facatura a mediei;cica, nu s-au gasit nici hartia de demisie ,nici vreo inregistrare video….asa o fi?

  29. As vrea sa cred ca nu voi ajunge sa-l cred pe Crin vreun zeu, dar nici sa nu observ ca he is one of a kind… e ca in povestea cu lupul, atat am asteptat cu totii un politician aparte, curat si acum cand l-am descoperit, nu ne mai trebuie, e ceva paradoxal …si am crezut ca era o dezbatere de pareri, fapt oarecum constructiv, nu doar cit-chat 🙁

  30. @Roxana: schimbul de pareri il faceti pe chat/forum. pe blog comentati subiectul supus dezbaterii. care nu-l contine pe Crin. iar amicitia mea cu el nu-l face mai special si nici nu schimba regulile.

  31. 🙁 intentia mea era dezbaterea cu dumneavoastra… si era despre Ponta, ajungand inevitabil si la comparatia cu Crin, care s-a tot facut zilele astea.

  32. @Roxana: cand o sa vreau sa fac paralela Crin-Victor, o sa scriu explicit. pana atunci, cu toata politetea de care mai sunt in stare dupa ziua plina, aici vorbim DOAR despre subiectele pe care le scriu. Crin nu face obiectul acestui articol. e asa greu de priceput? comentati despre Crin unde se scrie despre el. e blog privat, nu-i bunul intregului popor. eu decid temele!
    @ionut: sigur ca da, de mic 🙂

  33. E bine că mucosu’ a ieşit preşedinte! Ba, e chiar foarte bine! Nu-i vorbă că nu e – cum bine ziceţi – un sfânt, dar pe lângă ceilalţi e Sfântul Petru!
    Are destule bube şi e necesară o cauterizare rapidă a lor, dar e alegerea cea mai bună pe care o putea face Pesede-ul! Măcar e tânăr (şi neliniştit – sic!) şi nu are tinichele de coadă. E mult mai puternic moral şi are şansa să demonstreze ce poate.
    Până una-alta e important că are o bonă filipineză şi o soţie “bruxelleză”, doi copii şi ochelari (bine că nu-s de cal!).
    Ponta va fi cel puţin altcineva… Au făcut o treabă foarte bună, alegându-l!

  34. Am inteles foarte limpede, doar incercam sa ma explic, nu am stiut ca va fi un fapt deranjant. Eu nici nu tin mortis sa discut despre Crin, ar fi absurd si regret ca asta s-a inteles. Nu vroiam sa va supar! 🙁 (:

  35. Dincolo de fata de simpatic,Ponta imi pare foarte periculos.E un tip meticulos,exact si orientat clar spre succes.Sunt ferm convins ca ar calca pe cadavre si mai cred ca este capabil sa-i dea o replica ferma si dura lui Base.Sintetizand,e tanar,e inteligent si are vorbele la el.Personal,pana la proba contrarie ii doresc bafta!!!cine stie……poate…..

  36. O singura nedumerire am: in ce limba se intelege bona cu copilu’?! In rest, s-auzim numai de bine!

  37. Vă avertizez respectos că tot ceea ce înfieraţi despre noul şef P.S.D., unora dintre noi, s-ar putea să ni se pară nişte calităţi. Oricum, la rumâni le plac tătucii cu (măcar aparenţe de) “sânge-n instalaţie”.

  38. nu stiu cat de bine il cunosc cei multi din psd pe Ponta. Cred ca inca mai asteapta sa vada cam ce poate si vor debarca catre alte barci cu marinari vestiti. greii STIE. ca Geoana e un looser s-a vazut de mult, cred ca inainte de prezidentiale. e e looser ca asa e el, n-ai ce-i face. problema e ca tot ei l-au pus presedinte si pe geo. cata presiune se va adauga pe Victoras ca sa-i aduca cat mai aproape de putere/bani? sau sa fie doctrina prima (pe stanga)? cred ca multi vor repede sa-l vada pe boc si ai lui in singe, iar poate mai la vara si pe base. vorba unui mare intelept , soto asa-i.

  39. Gândire pozitivă

    Filipine face parte din Cercul de Foc al Pacificulu, care “cerc de foc” se regăseşte organic la mai toate filipinezele active, inclusiv la bona cu pricina ce o substituie pe Daciana Ponta, conform fişei de atribuţiuni. Şi nici nu e scump 500 euro / lună ca să îngrijească de cei 2 + 1 micuţi !!!
    Gata cu speculaţiile. Angajaţi, cu probe de anduranţă, câte o bonă filipineză cu cerc de foc, să se bucure şi ăla micu…tăticule !

  40. Ai uitat amanuntul cel mai important : e procuror comunist . Pare-mi-se ca nu obisnuiesti sa urmaresti declaratiile domnului prim-ministru . Vezi , de-aia merg lucrurile rau in tara asta . Daca presa si , mai ales , angajatii coalitiei de la Grivco ar reflecta mai fidel activitatea guvernului si fara atata rea-credinta , ar scadea somajul , ar creste pensiile , ar scadea inflatia , ar creste alocatiile , ar …

  41. D-le Ciutacu,nu pot sa fiu de acord cu tot ce a-ti spus.Fara sustinerea cuiva nu putea sa ajunga intr-adevar presedinte Psd,dar cat timp a fost deputat de gorj,alaturi de primarul din tg-jiu(orasul din care sunt si eu) si de i.calinoiu a facut o trb excelenta…

  42. “”””Mandatul este de patru ani. În schimb, faptul că, într-o convenţie anuală, în care discuţi probleme de ideologie, de direcţie principală a partidului, în acelaşi timp îi întrebi pe colegi, prin vot «mai aveţi încredere în mine că eu pot să vă duc pe drumul ăsta» mi se pare un mod de control al partidului asupra liderului”, a menţionat el, precizând că, în cazul unui rezultat negativ, conducerea se consideră demisă şi se organizează noi alegeri.”””

    “Eu am pornit cu noua echipă şi cu toti oamenii din partid pe un drum nou. Nu cred că la capătul acestui drum vom ajunge neapărat cu toţii. Vor ajunge doar cei care ţin şi pasul şi cei care până la urmă gândesc la fel cu ceea ce vreau eu să facem..”

    Sa inteleg ca intr-un an Ponta are grija sa scape de cei care “nu tin pasul”/ar putea vota impotriva lui la mirifica conventie anuala, aducatoare de democratie in randurile PSD?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.