Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Domnu’ Igaş, dacă doriţi să mă bateţi…

Domnu’ Igaş, dacă doriţi să mă bateţi…

Dom’ ministru Igaş, mă adresez dumneavoastră cu un autodenunţ. Puteţi să-l consideraţi raport de activitate în teren al agentului destabilizator Ciutacu. Nu vreau să captez atenţia mândriei discotecii din Pecica, nici a ruşinii şcolii din oraş. M-ar aranja un răspuns de la proaspăt învestita autoritate a statului de drept.

Vă ştiu iute vărsătoriu de sânge de ziarist violent şi adept al corecţiilor fizice pentru nealiniaţii care instigă poporul suveran şi nu aş vrea să vă răpesc din timpul necesar pedepsirii celor care au subminat instituţiile statului dând cu caşcheta de pământ în faţa Cotrocenilor. Raportez revenirea din mijlocul cetăţenilor subversivi care aveau impresia abuzivă că sunt motive întemeiate de nemulţumire la adresa domnului preşedinte-jucător şi dădeau cu huo în faţa fostului Consiliu de Miniştri.

Un nenorocit, că altfel nu-i pot spune, propunea să strângem în piaţă semnături pentru internarea forţată, la balamuc, a admiratorului doamnei Udrea. Altul, cică bolnav, dar solid ca un taur, voia să-l duc de mână-n palat la nea Gigi, că-n spitalele de stat e jale, iar eu par om cu trecere la vlăjganii de la poartă. Un demodat tomnatic voia să-l bag în direct să dăm startul reindustralizării ţării, un romantic spera în renaşterea culturii teleormănene, iar imegalabilul inginer Rizoaica m-a înjurat că n-am aplicat soluţia miraculoasă de renaştere a României.

Eu n-am vrut deloc să intru în jocul lor pervers, doar nu era să încurajez astfel de atitudini ostile. Plus că ştiu că deja s-a instaurat un curent de ordine şi discplină la Interne, iar Excelenţa Sa e pe cale să-şi reia colaborarea instituţională cu Poliţia. Aşa că am vorbit olecuţă la microfonul Antenei 3 (ştiţi, ne cam sileşte mogulul, vă spune la partid, între două lovituri de stat eşuate, domnul Cristoiu cum e să fii abuzat în trust), dar am subliniat că guvernul n-are bani, că nu există alte soluţii (dacă existau, evident că le-ar fi aplicat domnul preşedinte), că sindicatele sucks. Nu ştiu dacă m-am ridicat la înălţimea exigenţelor, dar, în măsura în care n-am reuşit, aş vrea să mă mă bucur de onoarea de a mă bate dumneavoastră personal.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Domnu’ Igaş, dacă doriţi să mă bateţi…

  1. Cin’ se-aseamana… s-aduna!
    sau…
    Cum este STAPANUL… este si sluga!

    Ce au in comun aceste 2 personaje? Simplu! Amandoi sunt razbunatori, amandoi au ceva-mpotriva unei anumite parti a presei, amandoi isi fac legea cu pumnul, amandoi sunt adepti ai: Cine nu este cu noi, este impotriva noastra!

    Isi doresc ei sa-nfiga pumnii-n gura (unei parti!) presei, insa… ce nu iau ei in calcul este ca: o minoritate nu are cum sa bata o MAJORITATE!

    Parerea lu’ Popa’s

  2. cum sa reducem cheltuielile la Guvern?
    pai sa devina Clujul capitala tarii, ei sa se intoarca “acasa”…

  3. Nu face nici igas asta purici multi,a fost parasutat doar pe motivul ca este finul finului.Repetenta se tine ca scaiul de el.Un adevarat ministru este cel care stie cum se traieste la interne si care a crescut odata cu ei,in spiritul legii si nu impotriva ei.Tot respectul pentru politistii care si-au facut auzita vocea lor si prostiile aruncate,chestii de genul caschetei sau ca au avut arme in dotare cativa,sunt diversiuni jalnice.Politia Romana are o traditie care impune respect si onoare si nu-ti poti face meseria fara chiloti pe tine.igas asta n-a mancat nici un castron la popota ofiterilor si se vrea ministrul lor.basescule mai ai vreun cuscru pe acasa neuns in functie,vreun nepot sau ginerica sau alt fin,ca se poarta,e la moda nasitul!Mai punem de-o petrecere la ciresica,paranghelie mare.

  4. Salut Victor, te rog sa imi spui daca Jurmalul National are format pentru internet mobil. Daca are da-mi si mie un link, daca nu pune o vorba buna la mogul sa creeze posibilitatea astea, pentru ca mai sunt unii “nebuni” care vor sa fie incitati la violenta de mass-media. Multumesc.

  5. Baiatu’ asta e un boureanu reloaded…la fel de tupeist,obraznic,pare sigur pe el,doar ca se pare nu alearga dupa sotie la Monte Carlo si nici nu este dator la banci,ca doar falca nu degeaba l-a propulsat.
    Problema lui,una dintre ele,este ca nu cred ca va avea timp sa invete cum sta treaba la interne,mai ales cu tabelul lui videanu,ca ii merge mintea cam greu.
    Dar se va mai gasi unu,doi,mai istetei sa il ajute si sa iasa din ce s-a bagat,desi porcilor le place in noroi,mocirla,c.c.t.
    Cat despre bataie…el arunca cu zerouri si contracte,nu cred ca poate calcula o directie,cat de cat.Poate doar cea de partid,care sper sa fie cat mai descendenta.
    Pt. info,d-le ministru-spuneti-i secretarei sa dea un search pe dex online…

  6. sunteti in eroare, nu fac parte din niciun partid la cei 20 de ani ai mei. dar unde poate duce obsesia asta deliranta legata de partide, pdl, etc. sunteti patetic.

  7. atunci esti, pur si simplu, spalat pe creier. sau, in cel mai bun caz, incerci sa faci si tu un banut.

  8. Victore te rog sa-mi spui ceva.De unde drac ii gaseste pe toti “specialistii” astia? Cred ca-i cauta mult.Sa timpesti de tot cel mai important minister cu o astfel de numire, asta dovedeste multa competenta in materie de conducere.

  9. Urmaresc antena 3 mai mereu, tot respectul pt Ciutacu ,Badea, Gadea, imi face o mare placere sa va privesc, dar totusi cand Badea spune ca rupe capu’ ca da la ficat , ca face nu stiu ce la nu stiu care, cand ala Radu Tudor spune ca el in locul nu stiu cui s-ar urca pe scena si l-ar arunca la tomberon pe nu stiu ce primar…unii decelerati cand vad asta o iau ca pe o provocare din parte antenei si tu victore te confunzi cu antena 3..regretabil ca erai cu copilul totusi..

  10. D-le Ciutacu.Igas,atata poate.N-are nici alura de mascul..de Ministru de Interne..sa fim seriosi.N-o sa faca nimic.Vorbeste si el,sa nu taca.Pai..el vorbeste de semanat?Sa-si vada de culturile lui,are mult de recoltat..si e toamna:).Un pitecantrop,atat.

  11. domnule, delirezi cu banutii tai. iar n-ati nimerit-o. era pur si simplu o parere – ca sunteti prea sensibilos.
    pa

  12. deegradare intelectuala, cadereaa in betialitate si primitivism par sa fie atributele care stringe la un loc actuala putere. nu e cazul sa asteptam de la stia altruism si empatie. niciodata nu e prea tirziu pentru o schimbare! nici macar miine! sau pe 5 sau pe 7 octombrie! da toti!

  13. degradare intelectuala, caderea in bestialitate si primitivism par sa fie atributele care string la un loc actuala putere. nu e cazul sa asteptam de la astia altruism si empatie. niciodata nu e prea tirziu pentru o schimbare! nici macar miine! sau pe 5 sau pe 7 octombrie! da toti!

  14. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ar vrea multi sa culeaga ce semanati Dvs.,dar nu le-ajunge nasul(pardon,educatia si cultura)Sunt ca barza,care moare de sete si nu poate sorbi pelicula de apa dintr-o farfurie intinsa…
    Ce facu guvernul boc(pardon,basescu!) cu numirea lui Igas, e o mai adanaca afundare in haosul in care traieste poporul roman.Dl Blaga trebuie sa fie acum fericit ca si-a dat demisia; ceea ce se intampla acum ,cum ar zice economistii, i-a crescut foarte mult plus-valoarea.

    Va doresc o zi buna,cu acelasi respect,
    IoanaP

  15. Draga victor,iti multumesc.M-am distrat copios citind articolul si comentariile. Propun sa mergem toti la ‘trei coceni’si sa strigam ANTONIMU!

  16. Buna,cred ca e interesant sa aflam ce pasari ii zboara d-lui Ghise prin mansarda(Legea jurnalistului)

  17. Până nu l-am văzut și auzit pe Igaş, credeam că nu este posibil un coeficient de inteligență negativ. Acum fără glumă, specimenul acesta conduce ministerul de interne? Sunteți siguri? Siguri-siguri?

  18. Un sfat din popor: “nu te pune cu prostul, ca are mintea odihnita”.
    Acu’, tov’ Cristoiu se pare ca a intrat tare de tot pe aratura. Poate vrea o marire de salariu?

    Pe vineri, pe sticla 🙂

  19. Dl.Ciutacu,sa nu va suparati,am visat azi-noapte ca erati invitat la o emisiune (poate la Gadea,nu imi amintesc) si trebuia sa faceti un top cu cei mai inteligenti romani,si radeati intr-una :)))

  20. Daca o s-o tii tot asa, poate se intampla ceva si de bine in tara asta, ca de lingai si mincinosi ne-am cam scarbit !

  21. Daca e sa ne luam dupa ce zice cretinul asta atunci ar trebui sa-i omoram cu bataia la ” ce au semanat ” atata timp !…
    NU ???… Logic !!!

  22. Conform CV-ului, astazi e ziua de nastere a noului uns ministru. Nu-i facem si noi o urare? Ceva, asa, din toata inima, sa-i aratam “pretuirea” pe care i-o purtam…

  23. Victore, esti clar un virtuos al cuvintelor. Si cand il provoci pe asta, si cand o terfelesti pe udrea, si cand povestesti vacanta etc. Rezonez cu tine, de aceea nu o sa fac nici un alt comentariu.Doar un indemn, daca-mi este permis. Continuati (voi grupul dizidentilor din A3 – ca sa fiu un pic in spiritul articolului) sa ii loviti cat puteti “la ficat” sa-i doara cat mai tare.Spor!

  24. Saracu de el….Igas asta….
    A fost tare replica lui Roman.
    De fapt nu ma mir pt ca traienel cel mic asa e obisnuit sa abordeze problema ca pe vremea cand era dj. A facut unu gura…il batem ca e vina lui.

  25. Aidi, bre, faci mişto de săracu’ pupincurist… Crezi ca lui îi e usor?!? În loc să-i zici la mulţi ani, că azi e ziua lui… 🙂
    Banzai

  26. “O incita pe ma-ta ma…”, astea sunt primele cuvinte care mi-au venit in cap, atunci cand am auzit ce-a zis nimicul asta de om.
    Daca dumneavoastra, domnu’ Ciutacu incitati la violenta si ura, atunci Udrea, Basescu si Boc au semanat pacea, infratirea si buna-starea neamului. De aceea gaborii si jandarmi fac mitinguri pentru a multumii puterii, d’aia ies sindicatele si oamenii in strada, ca sa multumeasca puterii, sa culeaga ceea ce Basescu, Boc, Undrea si ceilalti PDListi au semanat cu atata sudoare si dragoste pentru tara.
    Nimicule Igas, ca tot sfidezi nimicul prin faptu’ ca spui ceva, ce de fapt e nimic, mai incearca un paradox; Nimicule impusca-te!

  27. Un alt Neica Nimeni, cu studii sub semnul întrebării-văd că-i de-o seamă cu mine, când o fi terminat facultatea aia şi dacă a existat pe vremea lui Ceauşescu, că atunci era normal să intre, după vârstă- depăşit de situaţie.

    Victor, ăştia sunt, pur şi simplu, proşti. Eu întotdeauna mă gândesc la foştii mei colegi de generală, ei fiind singurul meu colectiv neselectat. Şi găsesc acolo de toate pentru toţi: ăştia din PDL se află, în cel mai bun caz, din eşalonul trei în jos.

  28. Off topic: m-am trezit pe blogul meu cu un individ care imi zicea ceva de mama si de curajul pe care il manifest pe aici si care la mine pe blog lipseste. Dragii mei spalati pe creier de doctrina basesciana, va rog sa luati aminte la urmatoarele:1. blogul meu se doreste un blog de creatie asa ca nu va mai obositi sa intrati pentru ca voi nu sunteti in stare sa apreciati un act artistic, nici macar al unui incepator, cum sunt eu, avand in vedere ca voi apreciati dosurile de palme peste fata, abuzurile, furturile, minciunile, infometarea pensionarilor, indobitocirea elevilor, exodul doctorilor etc etc etc. 2. da, am fantezii cu presedintele tarii torturat si asasinat dar nu ma simt vinovata, pentru ca si el are aceleasi fantezii cu poprul roman; diferenta dintre mine si el este ca el deja a inceput sa isi puna in practica fantezia si acum se afla in stadiul in care isi tortureaza cetatenii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.