Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Domnu’ Igaş, dacă doriţi să mă bateţi…

Domnu’ Igaş, dacă doriţi să mă bateţi…

Dom’ ministru Igaş, mă adresez dumneavoastră cu un autodenunţ. Puteţi să-l consideraţi raport de activitate în teren al agentului destabilizator Ciutacu. Nu vreau să captez atenţia mândriei discotecii din Pecica, nici a ruşinii şcolii din oraş. M-ar aranja un răspuns de la proaspăt învestita autoritate a statului de drept.

Vă ştiu iute vărsătoriu de sânge de ziarist violent şi adept al corecţiilor fizice pentru nealiniaţii care instigă poporul suveran şi nu aş vrea să vă răpesc din timpul necesar pedepsirii celor care au subminat instituţiile statului dând cu caşcheta de pământ în faţa Cotrocenilor. Raportez revenirea din mijlocul cetăţenilor subversivi care aveau impresia abuzivă că sunt motive întemeiate de nemulţumire la adresa domnului preşedinte-jucător şi dădeau cu huo în faţa fostului Consiliu de Miniştri.

Un nenorocit, că altfel nu-i pot spune, propunea să strângem în piaţă semnături pentru internarea forţată, la balamuc, a admiratorului doamnei Udrea. Altul, cică bolnav, dar solid ca un taur, voia să-l duc de mână-n palat la nea Gigi, că-n spitalele de stat e jale, iar eu par om cu trecere la vlăjganii de la poartă. Un demodat tomnatic voia să-l bag în direct să dăm startul reindustralizării ţării, un romantic spera în renaşterea culturii teleormănene, iar imegalabilul inginer Rizoaica m-a înjurat că n-am aplicat soluţia miraculoasă de renaştere a României.

Eu n-am vrut deloc să intru în jocul lor pervers, doar nu era să încurajez astfel de atitudini ostile. Plus că ştiu că deja s-a instaurat un curent de ordine şi discplină la Interne, iar Excelenţa Sa e pe cale să-şi reia colaborarea instituţională cu Poliţia. Aşa că am vorbit olecuţă la microfonul Antenei 3 (ştiţi, ne cam sileşte mogulul, vă spune la partid, între două lovituri de stat eşuate, domnul Cristoiu cum e să fii abuzat în trust), dar am subliniat că guvernul n-are bani, că nu există alte soluţii (dacă existau, evident că le-ar fi aplicat domnul preşedinte), că sindicatele sucks. Nu ştiu dacă m-am ridicat la înălţimea exigenţelor, dar, în măsura în care n-am reuşit, aş vrea să mă mă bucur de onoarea de a mă bate dumneavoastră personal.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Domnu’ Igaş, dacă doriţi să mă bateţi…

  1. Tare le mai sta in git la unii Antena3 impreuna cu jurnalistii de acolo. Ma rog …(dar chiar ma rog, pe bune) sa le stea in git la propriu, sa se inece cu veninul din dotare si sa crape in chinuri 🙂 vorba cuiva tot de la Antena3. Mi-a placut cum l-ati calmat aseara pe fostul ministru de interne care se cam incalzise si incepuse sa DuDuie 🙂

  2. dle ciutacu va spun un lucru f imp despre d-nul falca finul lui basescu.nu numai in romania e mare sef cu pile dar si in ungaria face tot la fel.in mako de pilda a trecut linia continua si a fost oprit de politisti care bineinteles voiau sai dea amenda.dar el stiti ce le spunea politistilor?mai stiti cine sint eu?
    eu is presedintele consiliului din arad .dadea la telefoane probabil sa gaseasca pe cineva care sa puna o vorba pt el sa nu fie amendat.el crede ca peste tot pot fi incalcate regulile si datorita functiei sa fie iertat?
    am asistat personal la scena asta

  3. Cin’ sa te bata mah… Asta? Pai lui ii ia 5 minute sa-si dea seama ce vrea sa spuna…nu-i prea functioneaza sinapsele…

  4. Ha, ha, ha!! Ati sfeclit-o!! Pazea ca vine costelino!!=))) Am facut cursuri de Cruce Rosie pe vremea cand faceam si PTPAP!! Daca doriti, ma ofer sa va ajut… dupa!:D Pe cuvant ca mai tin minte cate ceva, era o chestie cu focarele: cum te descurci intr-un focar chimic parca, biologic parca, si mai era unul…da’ nu-l mai tin minte!!! Da’ sa stiti ca la ridicatul pe targa ma descurc excelent!! Cu tava nu m-am impacat niciodata. Daca eram ospatar, plecau clientii cu meniul pe ei.

  5. Cât trăieste,omul învată.Asta sunt pe cale să fac eu citind mai multe aici despre noul ministru,pe care îl evalusem doar plecat,cu căciula în mână si cu săru”mâna în gură.Din câte citesc,se pare că poate fi si agresiv,fireste,dacă este vorba de jurnalisti incomozi,deocamdată.

  6. Lingas asta sau cum il cheama este exact marioneta lipsa din guvern. Un basist tupeist, mitocan si obraznic…fara prea multe cuvinte in vocabular dar cu mult tupeu si cu ochi de cal.

  7. Puroiul se apropie de cap. Febra ia mințile. Agonia se instalează. Cu cât va dura mai mult, cu atât va fi mai dureroasă.
    Zice oracula mea!

  8. Astia care au votat cu galetile portocalii in mina si care au pus botul la frauda de la alegeri acu ciocu’ mic si capul plecat.La ce faceti mitinguri?ACU’ va vine plata.Gata.Si vine iarna si pentru voi.

  9. Conluzia e una : cu cât eşti mai încet la gândire,cu cât ştii manele mai multe cu atât poţi ocupa unul din cele mai importante posturi în guvernul Piti-boc! Ce cunoştinţe ce specializare,?nici vorbă! nu-i necesar! Gândire în doi timpi :încetişor şi de de loc sau pe loc cum doriţi!

  10. PS :”O” e conjugarea de la “succesuri”…si are legatura cu CV-urile…

  11. Io cred că vă refuză! Aţi uitat să scrieţi înainte “mult iubite şi stimate”. Sau asta se scrie numa’ Zăuşilor? 😀

  12. Iti dai seama ce babuliba e dosarul lui Coroiu , daca e-n stare sa se umple de ridicol in halu’ asta ? Scenariul asta incepuse sa se contureze inca de ieri dupa-amiaza. Ne asteapta multe saptamani (sau luni ?) de delir total , in care vom afla ca s-a pus la cale o lovitura de stat la ordinul Moscovei , prin uneltele Vantu , Voiculescu , Blaga , Iliescu , Patriciu , Nastase si fantoma lui Che Guevara. Dar ma bucur maxim de ce i se (va) intampla !

  13. Ce mai poti comenta la un individ care a facut fix asta
    P.S. Din 2004 traieste doar din salariul de parlamentar ? Cum facem sa vedem si noi ce banutzi a strans nenea asta pana acum…?

  14. Nu ma pot abtine. Acesta este un coment de pe site-ul individului:

    Am votat si eu pentru PresedinteTRAIAN BASESCU,care doreste a lupta pentru a-i da ROMANIEI locul meritat in lume,dar si bunastarea noastra a celor multi.

    Va dorim mult succes!!

    Cu stima

    Duminică, 15 Noiembrie 2009

    Ce sa mai…asa ne trebuie

  15. Cand o sa ia vreo doua bucati, o sa auda ca in reclama: pentru ca meriti. S-a acumulat atita ura in oameni, ca intr-o zi buba va plezni. Si-o sa si-o ia pe masura comportamentului, exact cum a patit javra.

  16. Buna ziua domnule Ciutacu,
    Sunt o mare admiratoare a felului dumneavoastra de a gandi.
    Deoarece aveti o putere considerabila din punctul meu de vedere si sunteti un om inteligent, v-as ruga, daca se poate, in emisiunile dumneavoastra sa abordati putin si subiectul Ordonanta 50/2010. Oamenii de rand ca si mine nu-si pot pune pe masa painea zilnica pentru ca BCR-ul doreste de 3 ori banii imprumutati inapoi. Inseala, fura si trage in piept oamenii in fiecare zi.

    Poate ne ajutati cumva ca numai in oameni ca dumneavoastra ne este speranta!!
    Multumim si succes in continuare!

  17. Pe Igas daca il prinde un cioban de pe la noi,de la tara,face asta pipi in pantaloni.Stiu ca pedelistii au o speranta,doar ca ,daca America intra din nou in recesiune,noi am cam ratat putintica dezvoltare spre deosebire de alte tari.Deci,s-ar putea ca planul lui Base pentru 2011-2012 sa-i cam prinda pe pedelisti intr-o eterna recesiune.Astept o reactie nationala din partea lui Igas in legatura cu afirmatiile lui Tokes.Vad ca latraul Fota zice ca presa e antinationala ,de aceea trebuie inclusa in strategia de aparare.Pentru orice eventualitate ,in caz ca pe viitor se inrautateste situatia economica,e bine sa avem o presa muta.Si observ ironic,in pnl,se mai trezeste din cand in cand eternul premier Tariceanu.Of ,cu somitatile din pnl,sublime ca la vot nu prea se sinchiseste lumea de ele!Si daca tot am scris un mesaj de tip varza,Boc a apelat din nou la politie ,pentru ca e mai sigur si mai comod in circulatie.O fi stat prea mult la semafor sau in trafic.

  18. Eu de abia astept momentul cand si astia,si tatuca lor, vor culege ce au semanat! Pacat ca se vor impiedica de cadavre.

  19. ce va mai place sa va victimizati din orice….
    barbat adevarat, repede varsatoriu de emotii fine.

  20. Mai trebuie Hoara la Ministerul Economiei, Mircea Andrei la Justitie si Boureanu la Finante ca sa fie Guvernul perfect!

  21. 1.Cristoiu a stat prea mult linga Nas si e in delir.
    2.Igas asta o sa bage ziua nationala de rugaciuni in MAI.
    3.Igas asta e din categoria DooDoo Ionescu. O fi stiind karate?
    4. Propun mutarea guvernului la Cluj. Ca sa nu mai cheltuim cu ei.

  22. Igas asta e paralel cu munca de politie si bate campii rau de tot!La urmatoarea abatere o sa-ti confiste boii de la bicicleta…ai mare grija!Cat despre Coroiu ,zis si Ardei Umplut…e tot mai penibil,de la o emisiune la alta…cum arde el gazul pe la Nasul si falsifica sondaje in direct si in scop lucrativ-manipulator;nu rezista nimeni sa-i priveasca mai mult de 5 minute!

  23. Chestia asta cu cascheta azvarlita mie mi se pare un pretext nu un motiv de condamnare a proprietarului caschetei.
    Cand eram copil sectoristu’ l-am vazut cu ochii mei pe sectoristu’ nostru cand a dat cu cascheta dupa o jigodie care vroia sa-l muste.
    Il chema Kiss, era un om cumsecade, da’ ii era frica de caini. Ce-i drept erau cam multi la noi pe strada.
    Pe mine altceva ma framanta si nu-i dau de cap. Care o fi antonimul de la jigodie ordinara? Jigodie extraordinara?

  24. Pentru o impacare deplina intre autoritatile statului eu propun ca cei 5000 de sectoristi sa mearga indarat la Cotroceni si sa strige:
    Antonimu’! antonimu’!!
    Daca nici asa nu-i place sa-l ierte Dumnezeu ca tare e greu de multumit.

  25. Gunoaie, iti dai seama ca si scoala a facut-o pe genunchi…..asa ca la ce sa te astepti? Tot ce face si de acuma in colo e pe genunchi, asta e doar o parte din reflexia portocalie ce formeaza generatiile viitoare din pacate, si nu stiu daca am putea schimba ceva…..

  26. Referitor la loviturile de stat analizate de Cristoiul ,nu poti sa spui decat ,ca maestrul e ratacit rau .Pentru aducere aminte celor interesati cred ca o emisiune foarte interesanta ar fi daca Antena 3 ar face o emisiune cu spusele istoricului ,jurnalistului ,scriitorului ,analistului, pe vremea cand lucra la mogul .Ar fi foarte distractiv si vom vedea cu totii cat de duplicitar este Cristoiu .Reluati si din emisiunea in care cu inversunare isi apara reputatia in fata acuzatiilor lui Nasu .

  27. Victore vrei sa-ti spun de fapt cine este acest Igas?
    Nimeni altcineva decat un fost electrician actualmente un tupeist si basist cu scoala de drept facuta la f.f. Intr-un cuvant un agramat,nesimtit si obraznic plin de el si de ifose.E total pe langa tot ce se intampla in politica. A ajuns in politica datorita lui Cionca ( fost primar de Pecica), Falca, Iotcu si a pdl filiala Pecica.Asa este Igas. L-am cunoscut personal si m-am lamurit….ce-i poate capul…

  28. Prea multa atentie acordata unui Neica Nimeni!problema este ca el ne acorda atentie noua si asta trebuie sa inceteze.Oricum orice individ portocaliu nu-i prost destul daca nu-i si fudul…

  29. Unde dracu ii gaseste basescu pe toti cretinii astia ???…
    Stii cum se spune : adu un tampit mai mare decat tine , ca sa te considere lumea pe tine destept !!!…
    Sa vedem cat e dispusa ” doamna ministra ” sa – l suporte si pe asta !!!

  30. Baiatu’ asta e posesor de una bucata neuron si una bucata hormon, altfel nu-mi explic de ce tot timpul are creieru’n erectie, ca pana aucm n-a demosntrat decat ca IQ lui e cat numarul meu de la pantofi(si nu traiesc pe picior mare! In rest, duca-se cu toti ai lui unde a’ntarcat mutu’ iapa!

  31. Totusi eu nu sunt lamurit cine ,,incita Romanii la ura si violenta,,Victor Ciutacu sau,,agenturili straine,,?? Care inciti ma acolo Romanii la ura si violenta ??

  32. Da batrane Imparat Ciutacu, TU esti de vina ca romania merge prost, ne inciti la ura, manie violenta, pt oamenii care ne lasa sa murim de foame, Dumnezeu zice sa iti iubesti aproapele dar El nu trebuie sa manance.

  33. Mai, sa fie…. Chiar il bagam in seama pe Betigas asta?! Daca stau insa sa ma gandesc mai bine, cred ca un dram de dreptate are. Asa e Victor, capeti ce ai semanat: pretuirea mea.

  34. Deci daca ma simt incitata la ura de presedintele patriei pot sa ma duc sa-l impusc? Nu-i bai? Zice domnu’ ministru de interne asa? Ne da dezlegare la “semanati ce-ati cules”?

  35. sa-ti fie rusine Dinu… aaa .. pardon. Victor Ciutacu.
    acu’ nu te superi ca te-am confundat cu mogulul de la alt trust da’ in mintea lui baselu nu exista diferente mari. pt el toti sunteti inamici publici si meritati sa fiti linsati…

    desi… inclin sa cred ca o sa fie el linsat.

  36. sa ne pupe unde va asa zisul ministru, nu ne instiga nimeni la ura dle lingau dar ne am saturat de gasca voastra, si DA IL PRETUIM PE DL.CIUTACTU, am ajuns sa nu mai suport sa va vad la tv si DA am ajuns FAN NR.1 la toate emisiunile de politica, altadata state4am relaxata la telenovele(si nu mi e rusine sa spun) acum ma gandesc, ce ma fac daca raman fara serviciu, am 44 ani si azi mi am luat primul ziar cu anunturi de locuri de munca, ieri imi varsam offul unei verisoare stabilita in SUA, ce bine ne merge si ii spun la incheiere sa ma asculte si SRI ca mi se rupe de tot, mie sila de oamenii care guverneaza tara mea. o zi buna dana

  37. Igaş pare un slugoi perfect! Mutra lui inspiră moloz, întuneric, beznă!
    Jos Bă’secu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.