Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Cum era chestia aia cu “de ce ţi-e frică”?

Cum era chestia aia cu “de ce ţi-e frică”?

Eu am un lapsus şi nu prea reuşesc să-mi aduc aminte. Da’ m-ajut cu hârtii când mă lasă memoria. Dacă mai aflu şi cine-i profesorul, sunt un om aproape făcut…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

50 thoughts on “Cum era chestia aia cu “de ce ţi-e frică”?

  1. Buna ziua, Victor. Asteptam reactia ta! Cum e, cum nu e cu “de ce ti-e frica” e clar pentru toata lumea, dar cred ca de-acum inainte matrozului o sa-i tremure nadragii.

  2. Va salut, sunt student in Austria si urmaresc cu interes desfasurarea alegerilor din Romania, in special Antena 3.As avea si eu o intrebare si scuze pentru ca sunt off-topic dar ma uitam acum la comisiile pt. ministrii si ma intrebam de ce exista 2 parti in audieri adica una cu presa si una fara….ce intrebari se pot pune care sa nu poata fie facute publice pt. ca nu inteleg.

    Va multumesc si va stimez
    Paul

  3. TRAIAN BASESCU A FOST IMPLICAT IN RAPIREA ZIARISTILOR. BA MAI MULT, CHIAR EL A PUS-O LA CALE. FOARTE MULTI OAMENI BANUIAU ACEST LUCRU SI ACUM IATA DOVADA!
    FELICITARI JURNALULUI NATIONAL!

  4. Domnule Ciutacu, is fan al emisiuni (nu demult), al trustului numai zic, Badea rulz, da` ti s`a`ntamplat vreodata sa disperi pur si simplu, sa`ti vina sa`ti bagi pula`n toti s.a.m.d. … ei, fix asa`mi vine mie acum, si`o zic (sa`mi bag pula in aia care se ocupa de site`ul antenei 2, si sa`i vad in chinuri, stii tu, toate astea baga`mi`as pula`n ei de 1000 de ori..) aici pe blogul tau. Pai azi, pentru a 2a oara dau sa ma uit la emisiunea ta din 27 cu vadim…ma uit iar, cu cea mai mare placere!!, la primele 27 de minute, apoi ca si aseara se intrerupe si`o ia de la capat…

  5. @dumitrascu andrei: mai usor cu pula prin postari. oricat de fan nemultumit ai fi, aici nu e tractir.
    @Farca Paul: doar cele de siguranta nationala pot justifica dubla masura

  6. Ce mai comentati despre dirigintele asta…dupa ultimul sondaj are 38 % !!!
    Mai are un pic si face 50 %
    Sa i se adauge la cheltuielile de campanie si sondajele care-l “umfla”, descurajand cetatenii sa se duca la vot.Urmarind experienta negativa a altor state, alegerile fraudate duc la mari convulsii sociale.
    Si o coincidenta stranie:
    Chiar din prima zi de campanie s-a bocat traseul meu in Bucuresti. Sa fie de vina semaforizarea, cei care dirijeaza circulatia sau …primarul?

  7. Cum spuneam astept si celelalte doua scrisori! 🙂 Si mai vreau si eu sa stiu cine e profesorul! 😉 De abia atunci imi desfac bajele…..

  8. Nu dovedeste nimic scrisoarea asta… “profesorul” poate fi oricine. Va fi inca un motiv pt Basescu sa critice trustul Intact, si sa va puna pe toti intr-o lumina proasta, cum ca le faceti jocurile lui Felix, Iliescu, s.a.m.d.

  9. Inca un motiv ptr Base cu ce rau e mogulul si alianta grivco, dupa care va incheia subiectul cu tupeul obisnuit cum ca subiectul Hayssam nu e subiect de campanie…. dar mai stii…. poate devine si atunci sa vezi artificii

  10. Deja miroase a sange in tabara rechinilor?
    Se pare ca sloganul electoral se transforma iar in urare pentru ei insisi. Mie imi place cum il chinuie cu cate o “scrisoare pierduta” si il fierb la foc mic.

  11. Alin Teodorescu avea dreptate cand spunea ca influenta unor chestii de tipul asta e minima si insignifianta. Romanii nu mai cred nici ce vad cu ochii lor (vezi cazul Remes) asa ca n-ai cum sa faci mare branza cu o scrisoare aparuta in mijlocul campaniei. Chiar daca e adevarata scrisoarea, ea e scrisa intre doua persoane care au credibilitate 0. Mai mult, ciorba reincalzita nu are cum sa fie mai gustoasa decat micii calzi pe care-i face Basescu in fiecare zi asa ca tind sa-i dau dreptate presedintelui cand zice ca este ajutat de televiziuni prin campania negativa. Din pacate prevad ca nu o sa reuseasca cineva sa-l bata nici de data asta.

  12. basescu,cu litere cit mai mici,singurul terorist roman dovedit.ce se mai asteapta?SUSPENDARE,ARESTARE,DECLASIFICAREA DOCUMENTELOR.Inca odata,spre binele romanilor,VOTATI VADIM!

  13. O mostra perfecta de cum a luptat si lupta Basescu impotriva mafiei “baietilor destepti”.Dar ce facem daca “flamul” aruncat se va stinge cu glasul puternic a lui Basescu pe care D-l Ciutacu a invocat in articolul anterior, respectiv “Omar Hayssam nu este in tema campaniei prezidentiale”?D-l Ciutacu ne-a informat de”super mega”scandal politic si mediatic, ca doar avem dreptul la informatii, dar ce se va intampla?Cine si cum va reactiona la aceasta informatie exploziva, cine ii va pune catusele presedintelui, reprezentantului Palatului Cotroceni, reprezentantului Parchetului?
    De ce avea “emisarul asumat oficial a lui T.B in criza ostaticilor” VOIE sa aiba “acces la toate datele”? Inteleg ca TB a dat un “ordin” in acest sens’ ca ce chilipir? Pentru ca “Eu sunt Presedintele tarii?”.Nu El a fost primul care a incalcat prevederile legii sigurantei nationale? Cum vor reactiona politicienii, prezidentiabilii, “poporul suveran” la asemenea fapte ale Presedintelui? Cat de rapid vor iesi in strada sa strige “Jos Tiranu”!

  14. Nu pricep ceva d-le Ciutacu, ‘afaceristul hayssam’, trebuie ca are legaturi cu anumite organizatii islamiste. Si s-ar putea sa-si verse gusa despre ele, pe la noi sau pe aiurea. Dar daca nu e de buna credinta si are legaturi cu terorismul islamic, cam ce palma luam noi avand in vedere ca suntem in NATO?

  15. “””Dar ce facem daca “flamul” aruncat se va stinge cu glasul puternic a lui Basescu pe care D-l Ciutacu a invocat in articolul anterior, respectiv “Omar Hayssam nu este in tema campaniei prezidentiale””””
    Domnule Ciutacu, daca Basescu vine la voi la emisiune, alegeti numai subiecte care NU SUNT IN TEMA LUI DE CAMPANIE ELECTORALA. Daca refuza sa le discute, incheiati emisiunea in 5 minute. Nu exista decat in Romania lui basescu asa ceva! Intr-o campanie electorala se discuta orice subiect pe care publicul doreste sa il discute! Basescu are TEMA LUI DE CAMPANIE iar cei care voteaza au TEMA LOR. Ambele trebuiesc discutate. Daca Basescu refuza sa discute TEMA VOTANTILOR, spuneti-i “Domnule basescu discutati-va temele dumneavoastra in oglinda si cand sunteti capabil sa discutati temele noastre va asteptam la emisiune”.

  16. Daca cistiga sau nu Base,e important si nu prea,dar eu in nemernicia mea ma intreb in fiece seara ce vor face dupa cintatorii lui de casa,care acum se vede limpede ca vin cu texte identice de la partid,oare cui ii vor ridica osanale?Bravo,sunt pensionara,intelectuala,ma simt mindra ca existati voi,Antenele…Nu cred ca as mai rezista psihic in mizeria asta de zi cu zi,daca nu v-as urmari!Apropo,3o de ani vechime in psihologie ,pensie-780lei….Nu se mai poate asa!!

  17. cred ca in curand se va da pe ecrane filmul
    ,, Arunca l pe marinar din tren,, iara protagonistului principal i se va agata un fitil de fund, sa se scufunde mai repede decat flota!!

    pacat de ohanessian ca a tras ponoasele de pe urma afacerilor murdare facute de profesorul din tren:)) si inca nu a luat o nimeni la bani marunti pe blonda Mari si Jan. ca multe pacate cred ca are, vis a vis de aceasta afacere!

    hai paaaa!!!!

  18. Cine să fie? Lacheii (cui bănuiesc io c-ar putea fi!) se jură (unii mai că vă înjură! o ţârucă mai lipsea şi Tabără o producea. Înjurătura! Mai să dea în damblageală la auzul numelui “Ciutacu”. Ce i-aţi făcut Imperialule Imperator? :)) ) se jură dară, c-ar fi alt Profesor. Cică-i unu’, Măgureanu. 😛
    Dacă ies potăile (cum ies!) şi latră (cum latră!) cu furia asta verbală, fără să-i poată opri decât, în cel mai elegant mod, publicitatea, curând vom asista la arestarea (în direct!) a “trădătorului M”.
    Cică alt Profesor nu-i. 😉

  19. Cum era chestia aia cu “de ce ţi-e frică”?
    daca mai ti minte , ai facut un sondaj pe blog referitor la Base si anume pe cine scoate din maneca. una din variante era arestarea lui Omar. intradevar a aparut Omar ,dar impotriva lui Base.
    respect

  20. Nea Ciutacule nu te mai obosi se stie ca esti contra lui Basescu. Poti sa scrii si o suta de prostii ca tot aia e.

  21. Cu privire la identitatea PROFESORULUI, scrisoarea lui Hayssam conține un indiciu prețios:„ …Profesorul este plecat în America…”Este ușor de verificat dacă personajul suspectat a fi Profesorul a fost în America ,în perioada în care a fost scrisă scrisoarea. E simplu,nu?!?

  22. Cine e TONOMAT acum?
    Acum ai reusit sa-i pui cruce lu’ Baselu’.
    Intrebarea urmatoare este scapa de puscarie, oare se va merge pina la capat?

  23. Pentru cultura noastra generala scrisoarea este, intr-adevar, bomboana de pe coliva… Dar de pe coliva cui? Elementul esential cred ca va fi aflat odata cu identitatea celor care au tras la “Revolutie” in doritorii de libera expresie. Sincer va spun, la cata curvasarie exista in tara asta, nimeni dintre cei cu putere de decizie si cu acces la informatii (mai putin presa neaservita Puterii de orice fel) nu are interes sa se afle cine este Profesorul. De ce-ar face-o? Sunt bagati toti pana-n gat, complici adicatelea… Santajul este la el acasa, in Romania, iar o capatana sau alta va cadea numai va dori Marele Licurici… Pana atunci, gargara! Pacat, pacat, pentru sangele varsat!

  24. Oau! Ce idee mi-a venit!
    Când am să mă fac mare, am să fac un film despre răpirea unor români în Irak. Filmul va începe fain cu actiune şi doar la sfârsit, după ce crezi că filmul e gata cu happy end, îţi dai seama că tot ce s-a întâmplat în film, e fix invers decât pare şi personajul pozitiv (eroul din film) e defapt ăl mai rău dintre toţi. Acestea îs cele mai tari filme!!

    Am postat asta pe blogul lui Victor că dacă cineva face filmul înaintea mea, să am dovada că eu am fost primul şi că defapt mi-o furat ideea!

    Teaser:
    Eroul nostru, sufulcat la cămaşă, cu cravata în vânt şi încă pozitiv, fuge spre românii nostrii prospeţi eliberaţi. Îi imbraţisează pe toţi odată. Îi pupă ud. Toţi plâng de bucurie gen “surprize, surprize”. Toată scena filmată cu incetinitorul. Zoom mare, elicea elicopterului lasa umbre… vum-vum. Coloana sonora din Gladiatorul.

  25. Sunt curios ce mai urmeaza…Pentru ca mai e pana la alegeri si boborul suveran uita repede..mai ales daca este bine stimulat. Azi, ca un facut, guvernul demis a gasit bani de subventii pentru ovine si caprine. Cand se vor plati? Incepand cu 2 noiembrie…ca sa vezi…

  26. dom’ profesor, ce ne facem, beyule, ne-o trag astia, efendi! ce mi-ai promis si cu ce m-am ales! futu-te’n cur, efendi cu hetairele tale cu tot!

  27. D-le Ciutacu,

    Imi place ca discutati acest subiect asta-seara la Vorbe grele-va urmaresc cu interes!Succes!

    Cu acelasi respect,

    Ioanap

  28. bey, amentitatilor pretinsi, io, bashinescuimparat, va fut muma’n cur, dau din coada si va fac vant “outdoor” bey, io sunt ceausescu&plus&upgraded si mi se rupe’n paispe de voi, nimicilor, bai, labagiilor, convertitii mei pe bani grei din vanzari anterioare v-o vor trage’n bot pen’ca asta-i voia ce-am voit-o, io, baseprofesoruzeus, ‘r-ati-ai dracu’ de nemernici, “patria o muerte”, ca-l pun pe cotoi pa voi! si nu va acoperiti gura cu o batista de unica folosinta pe care s-o aruncati apoi la gunoi, gura voastra sa mi-o sugaaaa! bey, io sunt bese-al vostru, preacinstitul vostru tiitor de cuvant fata de oooo, mar haisaaaam! hai s-o v-o trag, bey, faitfully,yours,FART!

  29. Apreciez intotdeauna atitudinea dvs si modul de a va exprima opiniile, pentru ca este sincer si pertinent. Pacat ca nu mai e printre noi si dnul Paler sa faceti emisiunile TV alaturi de domnia sa. Erati geniali impreuna.

    Referitor la acest subiect nu pot spune decat ca pt mine rapirea ziaristilor romani nu a fost reala,a fost un teatru ieftin. Asa am considerat atunci, cred ca a fost o ”fumigena” ca sa ne distraga atentia de la niste evenimente, ca intotdeauna. Probabil cresterea preturilor si nenumaratele greve de atunci. Pacat ca suntem o tara de creduli.

    PS: Va rog dnule Ciutacu nu mai lasati sa posteze comentarii toti needucatii,care nu stiu sa vorbesca, ci doar sa arunce cu laturi, de parca net-ul ar fi cocina.

  30. ,,, O SA APARA SINGUR PROFESORUL ,,, UN PION , CARE IN SCHIMBUL UNOR SUME VA DECLARA CA A IESIT DIN PALARIE CA IEPURASUL LA CIRC ,,,

  31. Eu cred ca daca ar fi gasit gasit Hayssam si convins sa vorbeasca ar fi excelent.
    Chiar, pe unde o fi Hayssam?
    Nu o sti nimeni?
    Nu il poate nimeni convinge sa vorbeasca?
    Cu respect

  32. Matelotul, desi este marinar,a intrat in vrie ca un pilot ne experimentat,uitativa la el cum isi freaca mainile,tipul nu se mai poate controla,s-ar putea ca dupa cum arata sa nu mai participe la alegerile prezidentiale,cred ca avenit vremea ca Romania sa scape de acest HERPES,sccrisorile lui Haisam sunt un antidot foarte puternic.Ma rog la d-zeu sa mai stea la Cotroceni atata cat io doreste Mircea Bdea.

  33. Off-topic: Dom’ Ciutacu, mă bucur că a fost pus la punct site-ul JN. Site-ul ala arăta ca naiba, parole d’honneur! Articole, sectiuni, poze, totul la grămadă, ca-n Turnu’ Babel; nu stiai pe unde e intrarea, pe unde era iesirea, unde te aflai, incotro s-o iei…:) Acum arată bine, e mult mai ordonat. E loc si de mai bine, dar… oricum, felicitări!

  34. buna ziua d-le ciutacu.tot respectul pt munca dvoastra.pt ca iar a aparut “pe scena”subiectul omar hayssam,cu permisiunea dvoastra voi adauga si eu un mic comentariu pt a incerca sa va explic un mic amanunt in legatura cu termenul “profesorul”. o precizare pt inceput:sunt un cetatean roman si traiesc de 26 de ani intr-o tara araba.deci:discutiile interceptate ale lui hayssam,precum si scrisorile acestuia catre dr yassin au fost traduse din limba araba.persoanele care au facut traducerea ,banuiesc,sunt specialisti in limba araba dar,nu au trait intr-o tara araba.sau,daca au facut-o nu intruna din tarile din “tinutul damascului”(asta inculde siria,liban,palestina,iordania).limba araba literara difera de cea vorbita (populara).cuvantul folosit de hayssam,banuiesc,a fost” AL MUALEM “.acest termen inseamna in limba literara “profesor” insa,in limba vorbita,este echivalentul termenului SEFUL din limba romana.se foloseste in mod frecvent pt orice maistru,director,etc dar si pt a te referi la seful statului intro discutie cand nu ai interes sa folosesti direct numele acestuia.stiu ca nu am descoperit “apa calda” cu aceste informatii dar ati putea avea o noua viziune a textelor.cu respect,adrian.

  35. arabii de obicei nu tin banii in banci…
    probabil ca nici haysam nu a facut altfel…presupun(dincolo de ce avea pe firmele lui)
    despre cash a fost vorba….
    sume importante care au fost date profesorului

  36. Incepe sa-mi fie frica ca va iesi altul presedinte (paote Crin). Chiar sper sa nu scap.

  37. imi cer iertare, m`am descarcat si eu putin, macar poate ma intelegi… chiar eram ofticat, de 2 ori sa vad aceleasi 27 de minute.. macar poate se poate face ceva, pun pariu ca nu sunt singurul care se uita in reluare la emisiunile tale si caruia i se intampla asa ceva. inca o data iertare, imi retrag cuvintele, era sa zic altfel da ma repetam. sanatate noroc bafta

  38. Cel mai amuzant mi se pare ca au reusit baietii astia destepti sa ii cloneze site-ul lui basescu si sa il transpuna pe traianbasescu.org si au schimbat asta cu de ce tie frica, nu scapa, in de ce tie frica pasarica si am vazut alte cele pe net! super amuzanta campania asta online. a da …si vreau sa va reamintesc ca la Brasov Votam Mircea Geoana!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.