Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Ce e aia celebritate şi la ce ne foloseşte?

Ce e aia celebritate şi la ce ne foloseşte?

Mi se întâmplă foarte rar să dau atâtea amnănunte despre mine şi ai mei. Am făcut-o pentru OK Magazine. Şi nu musai pentru revistă-n sine, ci pentru Radu Buzoianu. Care, de-a lungul ultimilot ani, mi-a arătat că ştie şi să întrebe, şi să nu sară peste barieră.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

26 thoughts on “Ce e aia celebritate şi la ce ne foloseşte?

  1. Chiar mi-a picat in mana ultimul numar din OK si marturisesc ca interviul cu tine a fost oarecum ciudat. Ciudat, in sensul ca Ciutacu de la televizor e mai tot timpul agresiv, pe cand interviul din OK a prezentat un tip relaxat si amuzant. Clar, mai trebuie sa apari prin reviste light!

  2. Esti un excelent jurnalist si om de televiziune !…
    Orice as spune in plus , e inutil !…

  3. Pt Victor: fiti celebri dar nu fiti vedete , traducere lasati oamenii sa ajunga la voi….

  4. Pe principiul: Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se-ntample!!
    Si eu s-ar putea sa devin celebra!! I-am terminat pe toti operatorii RDS&RCS!!!:D Da’ na, n-am nici o vina ca ma culc si ma trezesc cu A3!!

  5. Buna ziua d-le Ciuatcu,

    Va admir din toata inima si apreciez extraordinar personalitatea Dvs.
    Ma bucur ca sunteti fercit,ma bucur de familia Dvs.,si ma bucur din nou ca ma regasesc in forte multe lucruri pe care le spuneti despre viata Dvs.;in ciuda tuturor obstacolelor prin care am trecut,vreau sa va spun ca sunt fericita si ii multumesc lui Dumnezeu ca ma tine.Si sunt tanara sa stiti(desi am 55 de ani!),ma bucur de fiecare zi si ii multumesc iarasi lui Dumnezeu ca o traiesc !

    Sunteti tanar si Dvs.,nu ati atins inca apogeul-deci,DORITI sa traiti 80 de ani(fara tigari-obsesia mea,de!) si veti fi fericit cu familia Dvs.!

    Cu acelasi respect si cu pretuire,
    IoanaP

  6. Iti doresc sa ai parte de sanatate si bucurii,alaturi de familie!

  7. nr.1 te plac si mai mult de cand am vazut ca fumezi; pentru ca sunt nedumerit (si mi-e teama sa nu raman asa!!) ca suntem indemnati sa ne amestecam cu oameni bolnavi de toate alea (…SIDA..)care sunt primiti peste tot iar noi, fumatorii, nu avem dreptul!!!
    nr.2 te plac si mai mult pentru ca te banuiam un om sensibil si acum m-am convins;
    nr.3 te plac si mai mult pentru ca simteam ca esti un tip cinstit si vad ca asa e (cine nu si-ar dori sa fie celebru?!);
    nr.4 celebritatea va disparea, la fel ca ziarul de ieri, daca nu te preocupi de mentinerea ei…asa ca gandeste-te bine la ce-ti doresti..
    nr.5…nu te speria, nu vreau sa te cer in casatorie chiar daca asa s-ar parea, pentru ca, desi sunt genul slab (contrar numelui), am deja aproape 7 decenii si mi-a trecut ..
    nr.6 sa fii sanatos, tu si ai tai, si sa va bucurati de fiecare clipa din viata…ca nu se mai intoarce..stiu din proprie experienta..

  8. ce e celebritatea? habar n-am. la ce foloseste? sper ca in bezna dictaturii sa fii un reper, un indicator.

  9. ,,Au fost perioa­de foarte dificile în viaţa noastră. Au fost perioade în care aveam bani de un kilogram de cartofi şi aveam un copil de patru luni.,,Nu esti singurul care a trecut prin greutati financiare. Uite de exemplu ce declara Elena Udrea pe Twitter prin luna martie:,,”De trei zile am în frigider doar un borcan de zacuscă. Când termin treaba, mă duc la piaţă. O fi ieşit loboda?”…saraca de ea,totusi e bine ca tine borcanul de zacusca in frigider eu credeam ca il tine in geanta Louis Vuitton (din cauza dimensiunilor acelei genti).

  10. Daca nu ma insel ,ultimul apelativ pe care l-am auzit la adresa ta este cel de golan.Enervezi foarte tare.Ca tot spuneai ca te injura Base.Victor,o sa trec aici un raspuns pentru intrebarea pusa de tine la emisiunea lui Radu:nu ii poti impiedica sa asculte telefoanele,dar mandatul judecatorului pentru interceptare se limiteaza in mod normal la informatiile care au legatura cu obiectul anchetei,ce depaseste acest obiect(viata privata,etc),daca transpar din vina dna sau a altora in presa,poti cere ulterior daune in instanta,pentru ca sunt considerate ilegale si poti castiga ca Patriciu.Deci ce nu are legatura cu obiectul anchetei si apare in presa poate face ulterior obiectul unui proces .Incalcarea vietii private,bla,bla,bla.

  11. Victore , hai sa-ti spun un lucru care nu l-am mai spus la nimeni: avand in vedere ca am fost un copil cu o gandire destul de matura inca din “pruncie” (cateodata mai eram alintat cu apelativul “batranelul” 🙂 ) , NU mi-am dorit niciodata celebritatea … Ba dimpotriva , avand in vedere ca , prin anumite aptitudini , nu eram o persoana care sa treaca neobservata de cei cu care aveam tangenta mai des , incercam din rasputeri SA-MI BANALIZEZ prezenta … 😛
    Unii ar numi asta “modestie” dar eu o consider “NORMALITATE” ! 😉 Ei bine , “anormalitatea abia acum incepe: in LUMEA ACTUALA (cel putin in cea romaneasaca), “om banal, normal, modest = om prost” si , ca atare , POATE FI “CALCAT IN PICIOARE” , “jumulit” , “profitat de el” , etc. 🙁 ASTA inseamna BANALITATE acum , aici , in timp ce NOTORIETATEA (celebritatea) , chiar daca atrage privirile si invidiile , “deschide multe usi” , stimuleaza activitatea oricarui prestator de servicii si , de multe ori , IMPUNE si respect.
    A fi o persoana banala , in Romania , te face tinta tuturor neavenitilor , excrocilor , nesimtitilor , etc. , iar acestia sunt “cu duiumul” in aceasta tara … 🙁 Crede-ma , celebritatea in Romania , te scuteste de multe necazuri si “dureri de cap” , chiar daca iti da altele 😉 , dar mult mai mici sau mai suportabile , zic eu …!

    Dar , de fapt , totul depinde de viata si de perceptia fiecaruia dintre noi … 🙄

  12. Si o sa mai adaug ceva ca sa intelegi de ce e nervos Base:Portugalia se imprumuta,Spania e in prag de revolutie,Italia decade economic,Grecia nu isi revine,situatia internationala e gri spre negru.Iar anul viitor sunt alegeri in Romania.

  13. Esti unul din putinele modele pentru mine – student la jurnalism. Si crede-ma, esti tinta pentru flegme in facultatea aia.

  14. Bun,tare & adanc.
    Da’,mai am cateva ultime,intrebari:
    1)Daca ai fi nevoit sa pleci din tara ta,pe care…alta tara…ai alege-o si de ce?
    2)Ce crezi ca se va-ntampla-n anul electoral-romanesc 2012?
    3)De ce se comporta asa…cum se comporta…marii intelectuali ai Romaniei(ma refer la Plesu,Liiceanu &Co.)??
    4)Ce viitor crezi ca are fii-t’u in Romanika??
    5)De ce fumezi?
    6)Ce vinuri iti plac?
    7)Ce parere,despre viitorul ei pe 10 ani,ai despre Elena Udrea?Dar EBA??Unde o vezi peste,sa zicem…20 de ani?
    8)De ce,inca mai exista 15% din electorat,care voteaza cu PDL-u’??

  15. Deosebit de mult mi-a plăcut. Ai o frumoasă faţă umană. Şi jurnalistul…o fi ştiut să ţi-o prezinte, o fi şi meritat să i-o arăţi.

  16. off topic
    ziaristii de la stiri au pus botu’ la smenozeala portocalie in afacerea mircea banias et comp. in fapt regizorul a aratat pisica potentialior portocalii ce doresc ca in aceste zile sa defecteze. nu se poate intinde pelteaua prea mult, in caz contrar efectul ar fi contrar celui urmarit iar marinel ar pierde totul.

  17. Patruzecci de ani de viată clădită cărămidă cu cărămidă.Cam asta este ceea ce face un om de caracter si dacă lumea ar fi alcătuită numai din astfel de exemplare,ar fi cu mult mai bună si ocaziile de a-l întreba pe Dumnezeu dece atâta suferintă ar fi mult mai rare,pentrucă suferinta vine dela oameni prost croiti.În privinta următorilor 40 de ani,sper că îi veti trăi si pe aceia,numai că la un moment dat prioritătile se vor modifica putin,pentrucă odată cu trecerea anilor omul devine din foarte dinamic,ceva mai contemplativ.Acest lucru nu esta neapărat rău,pentrucă în vâltoarea vietii îti scapă multe lucruri cu adevărat frumoase cu care viata se adresează îndeosebi sensibilitătii si spiritului,iar întelepciunea acumulată în tot acest timp îti înlesneste posibilitatea de a le pătrunde si de a te bucura de ele.Vă multumesc.

  18. Ca de obicei:jos palaria MAESTRE!
    Sa inteleg ca, ti s-a cam luat de… celebritate?
    Oricum,felicitari!

  19. Interviu adevărat ! Bravo şi ăluia de vi l-a luat. Pe handicapaţii ăia mintali de comentau porcării numai de rău, nu-i lua în seamă şi nu pune la inimă. Ori sunt băsişti, ori sunt proşti “până la capăt”, dacă tot nu-i doare prostia din capul lor.
    Sunt mult mai mulţi cei care te admiră, care ştiu cu adevărat ce înseamnă valoarea unui om, care ştiu cu adevărat că eşti “hăituit” de “băieţii cu ochi albaştri” ptr. că ai supărat “conducerea” spunându-le fără reţineri ADEVĂRUL, lucru mult prea dureros şi deranjant ptr. aceşti oameni. Sperăm cu toţii să treci cu bine peste “hărţuieli” şi să ne aduci permanent lucruri interesante ! Sănătate dvs. şi familiei !

  20. Cred ca, in sinea lor, multi dintre micii sau marii tai dusmani te apreciaza. S-or mai limpezi apele si-om afla vreodata.

  21. Multumesc si pentru acest interviu, si felicitari celui care ti l-a luat, deranjezi multa lume dle Ciutacu si sincer simteam cum imi creste tensiunea vazand cate comentarii de oameni prosti si indoctrinati, dar dvs. nu aveti de ce sa va faceti singe rau sunteti prea destept.Oricum felicitari ptr. familia pe care o aveti si numai reusite copilului dvs. dana

  22. Am reuşit să-l citesc şi eu. 🙂
    Apropo de Vlad şi capacitatea lui de a înţelege perfect ceea ce se întâmplă, de fapt, în ţara asta: proful de educaţie civică stă foarte bine de vorbă cu fiică-mea, atunci când predă, lecţiile fiind strâns legate de politică. Iar ea locuind cu părinţii săi… 🙂

    Şi ce dacă ziceai când erai puşti că oamenii de 40-50 de ani sunt bătrâni? Bănuiesc că acum nu mai zici, nu? Nici eu! 😉 🙂
    Pentru că nu sunt! 😛

    P.S. Chiar nu cred că merită efortul, doamnă Asztalos! Aţi fost pe metereze la comentariile de la interviul lui Victor; cretinii însă rămân cretini, iar cei plătiţi vor continua oricum ceea ce au de făcut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.