Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Trebuia să cânte cineva jalea la parastas

Trebuia să cânte cineva jalea la parastas

De când i-am citit spumoasele aventuri plezirist-sexuale cu nevasta lu’ Boureanu (pe care înainte o dusese la altar, da, tot cu Boureanu!), l-am suspectat pe Vlădescu de probleme la cap, nu la prohab. Senzaţie întărită, ulterior, de repetatele sale cuceriri de satir bătrân şi bogat, obsedat să-şi lase prietenii (Rotileanu ştie!) fără soţii. Bun, aventurile lui de alcov sunt benigne pentru poporul suveran. Nasol e că, într-un an de criză economică oribilă, Băsescu l-a găsit liber pe terenul de tenis în Herăstrău şi l-a luat partener de tăiat coliva. Iar ăsta – mi-e clar, om cu mintea ocupată cu plecatul de-acasă pe câmpii – s-a gândit că imaginea parastasului poate fi vândută cel mai bine amatorilor de senzaţii tari de Andrei Gheorghe pe ritmurile lui Dan Bittman.

P.S. Dacă tot l-a adus pe post de miel de oferit haitei înfometate, poate-l întreabă Vădescu pe Bittman şi cum se încasează materialu’, liber de orice taxă, ad labam

Comentarii

comentarii

Similar Posts

132 thoughts on “Trebuia să cânte cineva jalea la parastas

  1. Mai fratilor, e groasa la curu nostru si purceaua este moarta cu curu in usa de mult. Purceaua a dat in putrefactie cand era sa nasaca purceii de lapte cu care trebuia sa se hraneasca poporul roman dupa ce ii crestea.
    Acum ce propun eu, sa facem o comisie si sa vedem de ce s-a ajuns sa moara purceaua insarcinata?
    Eu cred ca problema este a vierilor care au trecut pe la finantele cocinei (guvernul), nu au fost de calitate, nu putem spune neproductivi, dar ne putem lauda cu un material seminal spurcat infestat care a determinat falinmentul existential al scroafei si a dus la reducerea drastica a rezervelor de hrana pentru populatie.
    Despre scroafele care au trecut prin patul vierului batran de la finante, nu ma intereseaza, avortonii mintii lor nu folosesc nimanui, nici chiar lui Boureanu cel cu onoarea patata si nereperata, poate asta a fost elementul definitoriu al ascensiunii proaspatului decazut.
    Asa ca fratilor, dati cacatu purcelii moarte din cotet si va multumiti cu laturile lasate de la prea cucernicul vier al finatelor.

  2. Victre, suntem intr-un mare RAHAT. Andrei Ghe.,Dan B. sunt nimicuri aruncate pe piata.Cred ca ar fi mult mai intelept sa vedem cum basica & co vor sa va aduca la tacere.Dupa cum stim toti, are toate serviciile in mana si cred ca ar fi capabil sa faca si presiuni asupra soc.com.(fara publicitate un post tv. privat este mort).Ce putem face?

  3. Domnule Ciutacu,

    Ar fi interesant de dat imagini de la cealalta”pandemie”,AVIARA GRIPA(vorba ilustrului pitic de gradina,unitatea de masura a politicianului portocaliu,bOC).Nimeni nu a mai facut investigatii asupra dimensiunii jafului facut cu acea ocazie de catre fLUTUR!Si,fatalitate,toate “pandemiile”au marca bASESCU!Cred ca putem decreta fara putinta de a gresi ca poporul roman este lovit de”pandemia”cea mai distrugatoare,pandemia bASESCU!

  4. Ma ingrijoreaza sincer faptul ca nu mai sunt asa surprinsa de alegerile celor ‘sus-pusi’. Ce viseaza noaptea,pun in aplicare a doua zi. Ce sa caute Bittman la consilieri? Ce sa mai zic de Andrei Gheorghe? Oare a ramas tara asta fara oameni cu pregatire pe comunicare? Sau mai rau.. oameni care nu au cunostinte in finante care macar sa inteleaga ce se intampla si sa stie despre ce vorbesc in momentul in care lanseaza un comunicat de presa? Este un dezinteres total,sictir,batjocura si ce mai vrei tu.
    Iar apropo de `locul potrivit`.. sincer, imi place locul unde m-am nascut..sunt rezultatul unor oameni care au investit in mine, care mi-au oferit o educatie, m-au invatat ce inseamna demnitate si integritate. Locul e superb. Problema e ca orice lucru frumos,omul poate strica in 5 secunde.
    Nu suntem in locul nepotrivit, suntem inconjurati de indivizi care promoveaza non-valorile. Nici nu trebuie sa fie multi,trebuie doar sa tipe indeajuns de tare indeajuns de multe porcarii.

  5. Gheorghe probabil ca a fost adus sa-i umileasca pe ziaristii acreditati la Minister cu averea lui…jenant, penibil…grotesc

  6. Si apropo de ultimele inventii fiscale (adica impozite si taxe, nu va ganditi la facilitati ca nu-i cazul), cum de nu se mai aude nimic dinspre diaspora aceea care a votat impotriva comunismului.

  7. Ca sa fie caterinca maxima, mai trebuie recrutati Romica Puceanu, Florin Salam si Adela Lupse (alias “vreau sa sune telefonul”). In micimea mea intelectuala ma gandeam ca vor avea bunul simt ca macar de forma sa ne serveasca un tort mai fezandat. Da’ pe bune ca-i misto.
    Cat despre rinichii bolnavi ai lui Vladescu care trebuie tratati cu aspirari orale ferme, cu adoratie pentru partid si tara, cu simt patiotic, nu are omu’ mare vina. Daca fufa ridica coada pentru tratament urologic, poate pacientu’ s-o refuze? Doar face bine la sanatate…

  8. Sper ca D-l Ciutacu nu-mi ia in nume de rau daca folosesc epitetul “satir” folosit de dumnealui,in sens propriu la adresa “plezirist-sexualului”. De ce? pentru ca sensul propriu-zis al cuvantului il descrie exact asa cum este fara mistoul de “cinic”,”desfranat”. E drept ca in cazul in speta nu putem vorbi chiar de “divinitate” dar de “rustic” DA, si e drept ca n-are a face cu mitologia greaca, doar cu cea “romaneasca” avand “corp omenesc acoperit cu par”, cel putin asa arata fata,”coarne si picioare de tap” cu transfer de sens, “care personifica instinctele brutale”.Oare aceasta descriere ne interzice sa-l suspectam pe Vladescu “de probleme la cap, nu la prohab?”

  9. Dupa ce am vazut emisiunea ta de aseara am avut o revelatie si am inteles exact de ce s-au ferit barbatii cu nimic in pantaloni de tine. Nu sunt fana Prigoana-jr si cu atat mai putin pd-l dar el cel putin a avut curajul sa vina si sa incerce sa tina piept ,,vorbelor grele” ceea ce e de admirat.

  10. Parerea mea ca se fac mari nedreptati cu numirile astea.Dupa ce a tunat si fulgerat in campanie si mai ca si-a dat viata in ,,transeele” electorale, domnul Boureanu are marea dezamagire de a se vedea fara post in guvern, dar cu naşul ministrul de finante.Dupa ce au cantat de i-a lasat vocea pentru Base, Guta si Salam vor continua sa cante la chiolhanuri, fara posibilitatea de a fi si ei consilieri pe la ministerul de cultura.In fine, fara sa fi facut mare lucru pentru castigatorul potului, Andrei Gheorghe este ales in dauna unora care au muncit din greu pentru reformarea statului( vezi Ion Cristoiu, Dan Diaconescu, Rdu Moraru ).

  11. Cu sau fara Bittman sau Gheorghe, Ministerul de Finante ramane o structura super-cretinoida, de jecmanire a populatiei pentru asigurarea surselor de finantare a afacerilor dubioase ale infractorilor care conduc aceasta tara.

  12. D-le Ciutacu,
    Aveti darul de a ma face sa deschid DEX-ul pentru cuvinte care nu se bucura de mare frecventa in limba romana; “alcov” de exemplu. Dar m-ati dat chiat gata cu constructia “a lua pe cineva partener de taiat coliva”. Sfinte Sisoaie!

  13. Se pare ca andrei gheorghe a fost adus ca sa gaseasca “veriga slaba”,pentru a putea declara “moartea subita”,binenteles,dupa ce vom face toti “13-14”;si ,ca sa ne simtem bine la final,dan bitman o sa ne-o traga intr-un inel(ca nu mai are inele de dat).Probabil ca,din motive de economie si reducere a cheltuielilor,nu mai sunt posibile intalnirile cu poporul live,ci doar pe sticla,astfel se explica periplul guvernantilor pe la televiziuni.Asa ca asteptam emisiuni de larg interes la televiziunea poporului gen caravana guvernului-traditii si obiceiuri,imediat dupa caravana romilor,placerile din rucar-bran din ciclul de emisiuni turistice,sau pe taraftv,guvernul cantand la unison”au,viata mea”si “ia de aici ca n-ai servici”dirijat de guta sau salam,cerandu-ne sa dam sms cu BOC-REGE sau GUTA-REGE,sau poate sa asteptam un “raspuns dorului nostru(de duca)” de la etnotv,pentru ca noi-“iubim romaneste”si platim taxa de sedere in romania.Din pacate,tara asta a juns sa fie condusa la misto,pe ritmuri de manele si ni se cere sa inghitim orice pe nemestecate,o tara in care valorile au ajuns sa prefere sa traiasca in anonimat,lasand sa iasa la suprafata toti neavenitii.Nu e minunat?Si pentru ca totul e minunat,asteptam cu nerabdare showul miss piranda de la sala polivalenta,sa vedem cine va fi noul rege(ca presedintii si imparatii s-au pus)

  14. A fost geniala emisiunea de aseara ! Cum l-ati incoltit pe Honorius Prigoana si cum el saracu’ incerca sa explice poporului ca e “un om de incredere si viitor” !
    Minunat !

  15. Plezireano-epicuristul Vlădescu a avansat cifra de 100.000 de viitori șomeri, în timp ce domnia-sa își permite să angajeze consilieri de caterincă și voie-bună, pe banii contribuabililor.Ne pregătește un parastas național cu lăutari :))

  16. HA! Imaginea Ministerului de Finante! Feed-back-ul de la populatie!Povesti de adormit copii!E suficient sa auzi ca s-a hotarat concedierea a inca 100.000 oameni si “balaurul” de care ar vrea Dl. Vladescu sa uitam, va creste cu inca niste capete!

  17. Cantecul poate fi o bucurie, dar şi o tristeţe.
    După cum suntem păstoriţi, se pregătesc solişti pentru prohod.Oare cum o fi combinaţia între manele şi bocit. Să plangem bine!

  18. Lasa ca le aratam noi strainilor ca noi suntem o tara de genii. Da , prezentatoarea de la meteo este cantareata si prezentatoare de moda si mai scrie si poezii din cand in cand. Parlamentarul roman este de profesie medic iar de cand a ajuns in parlament a devenit scriitor. Cantaretul mai nou lucreaza in finante,si exemplul poate continua. Da stau si ma intreb ca prostul…daca suntem o tara de genii de ce totusi murim de foame?

  19. nu vreau sa fiu pisalog,dar “COLAPSUL ARGENTINEI” e un film ce trebuie mediatizat puternic.pacat ca nu l-ati mediatizat inainte de alegeri…

  20. Si mai nou Casa Poporului = Mallul Poporului.
    Asa ca in Argentina. Arunca cu bani in dreapta si in stanga, neamule!
    V-am spus ca-s tot mai hazli baietii.
    Si vor ajunge ca-n Haiti.
    Da´nu-i bai…

  21. Mda, e clar ca l-a adus pe Bitman pt a mai creste in ochii lumii, dar nu cred ca Bitman e mai putin competent/intelectual decat udrea sau Bideanu..Videanu pardon.

  22. Ei, sunteti rai, e greu in vreme de criza sa mai incasezi ceva din cantat, mai ales cand te indrepti spre varsta a treia.Dar exista o solutie: angajarea intr-un minister,mai ales cand posturile sunt inghetate(pentru fraieri).
    Si ce nu face Pedeu’ pentru imagine : de exemplu bugetu’ la Ministerul Educatiei si cum s-o mai numi: X milioane de euro. Vine Bitman si schimba imaginea si-l face de XXXL milioane de euro.
    Alt exemplu: un medic incaseaza zece bancnote de 100 lei, ca salariu.Vine Bitman, schimba imaginea si-i transforma in bancnote de 200 lei(asta cu ajutoru’ flacarii mov).Daca se va stradui un pic o sa-i schimbe imaginea si lui Vladescu !
    Nu vedeti ca-si bat joc de banii nostri? Inca nu v-ati prins? Asta-i numa’ inceputu’,si asa a zis Base ca-l doare in basca de restu’, ca si asa nu mai candideaza.

  23. Adrian Copilul Minune sa nu intre in panica! o sa primeasca postul sosiei lui Emil Boc!

  24. DAN BITTMAN NU-I SIR TOM JONES!
    Dan Bittman e un “cantaret” din “mahalaua” noastra balcanica! Si ca tot romanul impartial se pricepe la multe si face multe “ghisefturi”! Acu’ ca se-apropie vertiginos de “criza barbatului de 50 de ani” si cariera sa artistica se apropie de sfarsit, s-o fi gandit omu’ sa se “aciueze” si el pe undeva, pe langa un “plezirist epicurian si futurolog”! Si daca in cariera de “gurist” n-a prea convins Europa, luand doar paish’pe pucte si plasandu-se pe un “onorant” loc 21, daca in “cariera” de “dezvoltator imobiliar” a cam dato-o in bara, si-o fi zis sa-si foloseasca “talentele” in noua cariera de “sinecurist”! Nimic nou, nimic neobisnuit! Dan Bittman e un roman de-al nostru de’n popor, este – cum ar putea fi altfel – un alt Dinu Paturica-suflet de sluga din “Romania land of choice”!
    Sir Tom Jones este un fost miner galez, care canta la “international” de peste 50 de ani, a “vandut” peste 100 de milioane de discuri si, desi se apropie de 70 de ani, sta foarte bine “pe scandura” scenei, pe care nu ar parasi-o – in mod sigur – nici chiar daca i s-ar propune postul de “facator de imagine” al reginei Elisabeta a-II-a!
    Aceasta este mica diferenta intre un “sir” veritabil si un “esquire” de Dambovita! That’s it!

  25. Eu m-am distrat mai tare cu declaratiile lui Vladescu pe subiectul asta. Mi-a dat de inteles ca ei nu prea au tangente cu viata muritorilor de rand, pe care nu-i inteleg, si de-aia l-au adus pe Bittman.

  26. Buna.Ne miram,nu cred si mai sper.Poporul roman este totusi cu bun simt.Cel(poporul)care la votat pe Base si ai lui,e cel ce umbla cu ALBA-NEAGRA, unii prin atitudine si alti practic au umblat.In timpul afacerii RIZI-PITI,banii s-au dus prin aceiasi metoda,uite POPA nu e POPA,suveica,moradona etc. Incepand din februarie- martie2009 rodio Romania-Bucuresti a dat zilnic de mi s-a acrit(cel putin de4 ori)pe marele trubadur.Asa dar omul si ai lui si-au luat banii ,doar plateste Poporul,la mai mare neamule! Cer scuze pentru cei cu bun simt. UN pensionar.

  27. Buna VICTOR,
    am citit toate postarile si constat ca suntem un popor cu un mare simț al UMORULUI,nu e rau ,dar pana cand?Toate au o limita,nu crede nimeni?Toata aceasta BATAIE DE JOC cat mai poate dura?Bine a spus MOGULUL ,am devenit
    ROMANIA TACUTA de ce? CAPITANUL a reuși sa bage FRICA in intreg POPORUL? Eu cred ca INCA nu,ar fi mare pacat.
    Toata aceasta ADUNATURA de pdl-listi poate sa mearga mult timp? Nu cred, e o vorba in popor ,
    ȘARPELUI CAND I SE FACE DE DAT LA CAP,IESE LA DRUMUL MARE,Speram sa se intample…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.