Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Nutzy & doamna Maria, fantezie kinky

Nutzy & doamna Maria, fantezie kinky

“Ne-am gândit să punem faţă în faţă două modele de politician: ministrul Elena Udrea, exuberant, expansiv, super-comunicativ, un om de acţiune, căruia nu îi este teamă să genereze controverse, şi Prima Doamnă a României, Maria Băsescu, un exemplu de diplomaţie, discreţie, clasă. Considerăm că Elena Udrea este de departe cel mai bun ministru din actualul Guvern, poate şi pentru simplul motiv că a înţeles să facă lucruri, să atragă fonduri, să investească, să pună maşinăria economiei – pe portofoliile de care se ocupă – în miscare, în timp ce ceilalţi miniştri au ales să se plângă de lipsa de fonduri sau să pună firmele şi oamenii la zid şi să transforme România într-o ţară de executaţi silit. În acelaşi timp, considerăm că Maria Băsescu a avut un rol decisiv, prin clasa pe care a demonstrat-o în ultima campanie electorală, în realegerea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte al României”, a declarat a declarat Alexandru Răducanu, fondatorul The Marketer Group. “Unii vor spune că Maria Băsescu nu este politician. Aceia nu au înţeles nimic din politică“, precizează organizatorii Business Woman Gala.

Înţeleg că-i foamea mare, că zânica Andreea Marin şi asociatul (pe partea profesională) ar mai mânca şi ei o pâine pufoasă şi nu prea mai au de unde pe foamea asta crâncenă, dar asemenea exemplu de pupincurism vomitiv rar mi-a fost dat să citesc. Da, ştiu, doamna Bănică e ceva important pe la Unicef, strânge bani la teledoane şi se dă cu pozarii prin zona partea turistică a vârfului Kilimanjaro. La fel cum ştiu şi că pentru construcţia unui cult profesionist al personalităţii ai nevoie de lăutari cu vocaţie, să se lipească bancnota cu scuipat pe frunte.

Că-i tragi o limbă catifelată Duduii, treacă-meargă, s-a obişnuit cucoana. La bugetul pe care stă cu pofosu-i posterior, poţi s-o declari, dacă n-ai ruşine, savant de renume mondial/exemplu de virtute, nu doar cel mai al dracu’ ministru de pe planetă. Da’ s-o suspectezi şi s-o declari, într-o revistă de business, pe casnica de vocaţie Maria Băsescu de apartenenţă la lumea politică e deja perversiune. Ca să nu mai spun că Elena Udrea şi Maria Băsescu pe aceeaşi canapea sună usor kinky.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “Nutzy & doamna Maria, fantezie kinky

  1. Dar de proiectul Robertei Anastase de-a dărâma zidul din jurul parlamentului (preluat, pentru cine nu mai ştie, chiar de la doamna Nuţi) ce părere ai? Nu e glorioasă era duduilor?!

  2. Mereu s-a gresit si aiai inca odata presa a avut rolul sau .Dna Basescu a fost mereu apreciata pentru discretia si eleganta ei si acum iata ,din nou ,apar elogii la adresa ei ,vorbindu-se despre rolul jucat in cariera politica a sotului ei .Te apuca rasul! Numai la noi tacerea este sinonim cu eleganta ,rafinament ,discretie si mai nou cultura politica .Aceste calitati i-au fost atribuite Mariei Basescu mereu ,chiar si de oameni mult instruiti si scoliti.Doamna Basescu a dovedit o singura calitate ,pe care unii barbati o pot aprecia le femei .TACEREA!!! A tacut toata viata si tace si acum .Nu am auzit niciodata la ea o vorba ,un gand …Ea nu are pareri ,nu are ganduri ,nu are nimic decat …cai .Se plimba cu ei ,le aduce mangaiere si ei probabil ii ofera senzatia de libertate pe care nu o are alaturi de un sot si de niste copiii ,mai de graba amici cu dusmanca .Numai in compania acestor nobile animale se simte bine ,tanara si fara griji de prima Doamna.Adica exact asa cum era tanara fata prin tinuturile Bucovinei .Ea mai tace si din obisnuinta .Lucrand in tinerete prin hanuri si hoteluri trebuia sa taca in fata sefilor sa fie supusa ,sa nu aiba razvratiri sau orgolii. Cat despre eleganta ei, sa apreciem stilistul ,care probabil ii alege tinutele.Totusi as sfatui pe cei care se ocupa de stilul doamnei sa fie mai atenti cu podoaba capilara [nu este intotdeauna coafata,de multe ori este neingrijita].Si poate in atatia ani de prima doamna putea sa citeasca si ea ceva ,sa ieie niste lectii de cum sa relationezi ,nu sa stai ca baba in strana bisericii[si baba mai cleveteste!]As crede ca asa a tacut si cu aia mica .Cu un copil trebuie sa vorbesti mereu [de aici problemel]si sa observi defectiunile in rostirea cuvintelor.Acum un logoped este tarziu.

  3. Maria Basescu … cine e Maria Basescu? A, Elena Basescu, da! Am citit niste parodii … dar exista si o Maria Basescu?!

  4. Oameni buni, nu stiu de ce stricati atatea vorbe.
    Daca cineva nu zice niciodata nimic atunci una din doua:
    -nu stie nicioata ce trebuie sa spuna
    -este mut
    Restul sunt speculatii.

  5. @ ionescu
    Domnule nu-mi mai fac nicio iluzie/speranta!
    Totusi am o intrebare:
    Exista in tara asta cineva -o persoana- care sa nu fie manjita/ incompetenta/ necorupta/capabila/ cu bun simt,etc,etc…
    O simpla intrebare…

  6. Imaginile din videonews-ul postat ne ‘coplesesc’ si in acelasi timp ne fac sa exprimam reactia noastra fata de ‘eveniment’ si fata de ‘personajele’ de la Primarii, personaje cu oaresicare functii de raspundere. Dar ia incercati sa va inchideti ochii si sa ascultati doar zgomotele ‘onomatopoetice’ si va veti deama ce se intampla; veti auzi zgomotul ‘tucatului’ mainii, tarait de picioare, hasait, sasait, fasait, toate culminate in acordurile manelelor ‘indragite’. Zau ca merita sa faceti acest exercitiu.

  7. Am citit si nu am putut crede ca cineva poate rosti asemenea tampenii apocaliptice. Oare nu i-a crapat obrazul de rusine cand le rostea?!Asa , macar in sinele lui cel mai sine sa fi realizat cat de penibile este…Da` de ce sa ne miram, Romania rulez prin tupeu si nerusinare…

  8. Doamne feri, ‘ceam ca-i text ciutacesc, ca nu incepurati cu ghiulumea, asteptam poanta, cand colo, ce sa vezi?! Pupincurism desantat in proza, urmeaza odele in versuri. Adica nimic nou, da’ dupa asta, poate labe1 ofera semnatarului un show. Altfel, discretia primei doamne e supraevaluata, eu zic ca atat are voie, sa existe, si nici nu trec cu vederea dulcea complicitate in care-si duce traiul alaturi de marinar. Si nici echitatia, desigur.

  9. Din pacate chiar nu am vazut-o pe Maria Basescu zambind cu un zambet larg, degajat, fara temeri, fara refulari, cum o vad pe mincinoasa de Elena Udrea razand pana la urechi, tragand “challenging” ocheade la cei din jur, provocand mereu agitatie, zarva mare.Trebuie sa recunosc ca pregatirea ei ‘politica’ se concretizeaza in asemenea actiuni.

  10. Maria Băsescu?! Exemplul cel mai elocvent al umilinţei (voite!) a unei fiinţe. Să stai atâţia ani lângă un asemenea specimen (terorizată şi de el şi de copiii lui!) şi apoi să ieşi în campanie şi să negi că “soţul” ar fi fost vreodată violent când, o ţară întreagă, l-a văzut de-a lungul carierei lui politice lovind în stânga şi în dreapta (ba cu capul, ba cu pumnul) nu mi se pare un exemplu de urmat. Stofă de “mare doamnă”, “mare diplomată”? Să fim serioşi! Un umil accesoriu care, probabil, ar sfătui orice femeie: “ciocu’ mic, dacă vrei să trăieşti în huzur”. Nu contează alături de cine! Vă amintiţi reacţia ei (în maşină!) de după tâlhăria presidenţială? Şi acum mi-e jenă (pentru ea!) să revăd imaginile (atunci când se dau, schimb canalul). Nu de astfel de femeie are nevoie “un mare om” . Poate tocmai de aceea Fraudă-Vodă nu este şi nu va fi niciodată un mare om de stat, doar un şmecheraş abil căruia i-au ieşit “cărţile”, dosarele, şantajele.
    Măcar Nuţica ştie ce vrea: să-l îngenunchieze! “Prima doamnă” stă în genunchi, ceea ce nu-i de lăudat ci de plâns!

  11. eu nu tin minte sa fi auzit-o vreodata vorbind pe madam’ basescu la vreo emisiune la radio sau tv. voi?

  12. P.S: aaaa…ba da! intr-un interviu parca de acum 15 ani cand povestea cum fii-sa mica i-a dat un branci.

  13. Eu cred ca Elena Udrea vorbeste ce ii indica Basescu si Maria Basescu tace de frica pixelului albastru a lui Basescu.
    La prima varianta ma pot insela, se poate ca Basescu sa vorbeasca ce ii indica Udrea.
    Oricum, nashpa….

  14. Cine a scris despre cele doamne aberatiile acelea isi bate joc de inteligenta multora dintre noi.Pai,dna Udrea este buna ca are bani si relatii cu Zeus,iar dna Maria Basescu este pe de parte nepotrivita statutului de Prima doamna.Saracuta de ea este portretul jalnic al unei casnice tampe,speriate de ceea ce i se intampla.Mie,ochii imi spun multe.Priviti-i pe ai celor doua doamne mai susmentionate.Una alunecoasa si cruda,rasfatata si smechera,iar cealalta suferinda de anumite traume si aceste lucruri par dnei Banica ceva demn de remarcat?Mai bine tacea ca filozof ramanea.Nu mai stie nici asta cum sa faca sa sara in ochii nostri.Ca si biata Teo,sa ma ierte Mircea Badea.In rest,traim cosmarul neimplinit al comunismului .

  15. Nutzi… fara comentarii (din cauza de jena ca sunt romansi vad cine a ajuns sa ne conduca)! Dar mai ales din jena de a vedea cati idioti se inclina la ea!!! D-na Basescu: singura ei calitate: frica! A fost si este terorizata de Base. A venit, ca orice moldovanca, pe litoral ca sa se marite. Saracuta la minte si cultura la genunchiul broastei. A rezistat maritisului, si la tot ce a insemnat asta alaturi de Base, cu spectrul foamei in gat si cu preaplinul traiului pe care i l-a asigurat bisnitarul. In rest noi, cei de pe meleagurile unde adastau “vaporistii” pe vremuri, stim foarte bine cine erau si vaporistii si nevestele lor. Singurele preocupari ale vaporistilor erau buff-ul, bautura si femeile. Doar la atat ii ducea mintea. Nevestele lor… exact pe masura. Asa ca sa nu mai aud de eleganta si manierele d-nei Basescu. N-am nimic cu femeia dar a se slabi cu laudele. O nulitate speriata si atat.

  16. Guvernantii nostri, in totalitate, sunt lipsiti de un elementar bun simt. Le lipsesc cei 7 ani de-acasa!
    La ora actuala nu cred ca exista pedelist cu bun simt, dupa cum nu exista votant al pedelistilor destept (inclzand aici pe cei mai recenti, din Valcea si Bucuresti).
    De la cel mai de jos, trecand prin Hoara,…, Udrea, Blaga sau Berceanu si pana sus, la Baseboc.
    Ce trebuie sa se intample cu spitalele CFR, soselele si caile ferate din Romania pentru ca un nesimtit sa-si dea demisia.
    Toti astia se cred stapanii nostri!!!

  17. Daca lui Teo i-a fost foame de ce nu i-ar fi si lui madam Banica jr.?:)))Maine-poimaine o vedem deputat, in lipsa de altceva. Credeti ca n-ar vota-o lumea? Ba bine ca nu!

  18. Daaa! Era buna imaginea cu treptele, scarile aici. Am mai urcat o treapta, inseamna. Incet, incet, construim, cladim cultul!

  19. tara asta e plina de cretini, de la cei ce ne conduc la pupicuristii de serviciu!daia am ajuns aproape de colaps, daia a ajuns boc premier si base presedinte! iar mai nou teo deputata! ase ne trebuie daca majoritatea ??? formata din cretini decide.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.