Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > TVR, în gaură de 100 milioane de euro. Lupea-97 milioane, Marian-61 milioane

TVR, în gaură de 100 milioane de euro. Lupea-97 milioane, Marian-61 milioane

Ţucălarul lui Băsescu, bugetarul Mircea Marian, se plângea într-o zi, când îl strângeau chiloţii, că merge la slujbă cu metroul şi are în contract o clauză de confidenţialitate care-l împiedică să ne spună cât ia lunar din banii noşti ca să facă audienţă 0 la TVR Info. Luaţi stenograma Consiliului de Administraţie al TVR. Citiţi-o pe îndelete şi căutaţi vreo dezminţire. După aia, multiplicaţi cheltuielile. Fiindcă şi alţi activişti băsescieni, ţinuţi în presă artificial, nu de performanţe, ci pentru a disemina ideile propagandei portocalii, au contracte cu TVR. Şi gândiţi-vă câte impozite şi taxe plătiţi, lunar, pentru a-i finanţa. De fiecare dată când vă vine factura la curent electric şi o achitaţi, plătiţi lefurile celor doi. De fiecare dată când citiţi fluturaşul de salariu şi vă indignaţi cât de mult daţi la stat, plătiţi leafa celor celor doi. Şi nu doar ale lor, ci ale unui întreg aparat nerestructurat de pe vremea lui Ceauşescu. Mii de oameni au produs, împreună, o gaură de 100 de milioane de euro, iar TVR are conturile blocate de ANAF. Mulţi dintre ei muncesc onest şi-şi văd de treabă. Dar nu-i vede nimeni şi nu-i face vedete. Pentru că trebuie angajaţi debutanţi cu 52 de milioane pe lună. Trebuie plătita Rodica Culcer cu peste 100 de milioane de lei net pe lună, deşi a depăşit vârsta de pensionare. Trebuie hrănită clientela. Pentru sprijinul pe care-l dă din interior puterii politice. Citiţi şi lămuriţi-vă de ce aceşti doi oameni şi alţii ca ei îl susţin dizgraţios şi făţiş pe Traian Băsescu, de ce sar ca fiarele împotriva oricărui adversar al acestuia şi a celor care îndrăznesc a crede cu voce tare că idolul şi patronul lor nu-i neprihănit.

Get Adobe Flash player

Comentarii

comentarii

Similar Posts

119 thoughts on “TVR, în gaură de 100 milioane de euro. Lupea-97 milioane, Marian-61 milioane

  1. De ex pe 20 December 2011 la 12:39

    Nu ti se pare facatura???
    1.Omul baga capul intre umeri inainte de a da duduia cu poseta.
    2.Duduia mergea intr-un sens,cand a plecat mergea de unde a plecat(era beata sau ce??).
    3.Tu ai scoate un filmulet(filmat de cineva apropiat tie)in care apari intr-o ipostaza cel putin stanjenitoare?

    Pacat ca toate tv au pus “botu'” la prostiile acestui NIMENI si l-au facut aproape vedeta.

  2. f. posibil…nu zic nu, nu am fost atent la toate detaliile, ma gandeam doar la aberatiile cu muzica clasica si tzopirlania craetelui.

  3. e bine ca mai apar articole prin presa care denunta jurnalistii de ceara fosilizata ai regimului Basescu platiti din bani publici ,sa vada ca ne pasa ,sper ca dupa alegeri sa nu vina alte fosile pupincuriste la tvr,cine sa pastreze echidistanta intr-o institutie publica falimentara si controlata politic?viitorul presedinte al romaniei?ma indoiesc,avem un sistem cretin de valori,asta e problema!

  4. M-am uitat pe declaratia de avere a lui Madam Culcer, de unde doamne iarta-ma a putut dansa sa ia un credit de £60K in ’91 din Londra? ca sa nu mai vorbim de faptul ca mi se pare rizibila suma anuala de £6000 pe care o incaseaza din chiria pe un apartament in Londra ( asta in conditiile in care eu platesc £4600/an pe o camera single intr-o zona asemanatoare- ca moft- cu Crangasi.

  5. in ianuarie 2012 se fac 3 ani de cand nu platesc abonament radio-tv.merg la casierie si spun:”platesc doar curentul electric,va rog”. am intrebat la un moment dat daca mi se intampla ceva(gen deconectarea de la curentul electric,etc)dar mi s-a raspuns de catre casiera ca”contractul cu electrica vizeza doar furnizarea energiei electrice”.deci…..sa nu platim abonamentul la lupea(a se citi pulea),mircea marian sau turturica…
    p.s am fost tentat sa fac o “cerere”,dar m-am gandit ca “ei” trebuie sa demonstreze ca eu ma uit la tvr(ceea ce nu se intampla niciodata).”haideti sa haidem” sa facem ceva…

  6. TVR a fost mereu si este in continuare televiziunea “particulara” a puterii. V-ati saturat sa-i platiti pe propagandistii slinosi ai lui Basecsu si ai celorlalti pupinbasisti?
    Semnati petitia

  7. @ Genu
    Am semnat petitia cu cateva minute in urma.
    Sper sa fie multi cei care o vor semna.
    Bravo, buna initiativa, sper sa aiba succes.

  8. treaba asta cu “abonamentul” la tvr e o hotie. banuiesc ca imensa majoritate a “romanilor” 😉 are abonament la tv prin cablu. asa ca, obligatia consumatorului e sa-si plateasca acel abonament. daca pachetul contine si tvr 1,2,3 etc, asta deja e o problema pe care tvr trebuie s-o rezolve cu operatorii de televiziune prin cablu, nu cu end userii.

  9. NU mai trebuie platita taxa tvr si radio ptr ca aceasta televiziune nu ne mai reprezinta pe noi ci guvernul si presedentia si este cea mai slaba televiziune din tara,nu ma mai uit de ani buni la aceasta televiziune si nu trebuie sa le mai platesc taxa ptr salariile lor uriase!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.