Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > TVR, în gaură de 100 milioane de euro. Lupea-97 milioane, Marian-61 milioane

TVR, în gaură de 100 milioane de euro. Lupea-97 milioane, Marian-61 milioane

Ţucălarul lui Băsescu, bugetarul Mircea Marian, se plângea într-o zi, când îl strângeau chiloţii, că merge la slujbă cu metroul şi are în contract o clauză de confidenţialitate care-l împiedică să ne spună cât ia lunar din banii noşti ca să facă audienţă 0 la TVR Info. Luaţi stenograma Consiliului de Administraţie al TVR. Citiţi-o pe îndelete şi căutaţi vreo dezminţire. După aia, multiplicaţi cheltuielile. Fiindcă şi alţi activişti băsescieni, ţinuţi în presă artificial, nu de performanţe, ci pentru a disemina ideile propagandei portocalii, au contracte cu TVR. Şi gândiţi-vă câte impozite şi taxe plătiţi, lunar, pentru a-i finanţa. De fiecare dată când vă vine factura la curent electric şi o achitaţi, plătiţi lefurile celor doi. De fiecare dată când citiţi fluturaşul de salariu şi vă indignaţi cât de mult daţi la stat, plătiţi leafa celor celor doi. Şi nu doar ale lor, ci ale unui întreg aparat nerestructurat de pe vremea lui Ceauşescu. Mii de oameni au produs, împreună, o gaură de 100 de milioane de euro, iar TVR are conturile blocate de ANAF. Mulţi dintre ei muncesc onest şi-şi văd de treabă. Dar nu-i vede nimeni şi nu-i face vedete. Pentru că trebuie angajaţi debutanţi cu 52 de milioane pe lună. Trebuie plătita Rodica Culcer cu peste 100 de milioane de lei net pe lună, deşi a depăşit vârsta de pensionare. Trebuie hrănită clientela. Pentru sprijinul pe care-l dă din interior puterii politice. Citiţi şi lămuriţi-vă de ce aceşti doi oameni şi alţii ca ei îl susţin dizgraţios şi făţiş pe Traian Băsescu, de ce sar ca fiarele împotriva oricărui adversar al acestuia şi a celor care îndrăznesc a crede cu voce tare că idolul şi patronul lor nu-i neprihănit.

Get Adobe Flash player

Comentarii

comentarii

Similar Posts

119 thoughts on “TVR, în gaură de 100 milioane de euro. Lupea-97 milioane, Marian-61 milioane

  1. @bigradu: ma bucur c-ai raspuns.

    Ai scris o interminabila fraza in care se regasesc
    tipare portocalii/”cuvinte magice”:
    “Din pacate, daca a facut ce se spune ca a facut
    in emisiunea lui, nu sunt surprins. Daca VS avea
    sange in “instalatie” se ducea la Voiculescu si-i
    spunea in fata ce avea de spus. Asa, daca nu a avut,
    ar fi trebuit sa foloseasca un ton politicos si
    respectuos. Pana la urma a rasturnat hardaul de
    rahat in capul unui om care ii platea salariul
    si care tinea o emisiune care banuiesc ca avea
    un rating sub zero:)”.

    In general, cei ce se simt vizati de spusele dumnealui
    prezinta un “usor” complex de inferioritate generat de
    neputinta ori de obedienta lor fata de puterea portocalie.

    Analiza pe text:
    – Valentin Stan are singe in instalatie, dovada ca a spus ce
    a avut de spus si nu s-a “caciulit respectuos á la Grivco”;
    – nu tin minte sa fi aruncat cu dejectii in Dan Voiculescu,
    poate ai avut o viziune, ceva;
    – crezi ca d-l profesor Valentin Stan are ceva personal
    cu d-l profesor Dan Voiculescu (de impartit) ?! =))
    – daca Dan Voiculescu a gresit, si ca si dinsul, si eu
    am avut tendinta sa spun la fel, si cred ca si altii, d-l
    profesor Stan, fiind mai informat ca noi, a spus cum vede
    dinsul lucrurile, orice greseala a opozitiei in acest sens
    este taxata imediat de portocalii;
    – vesnica obsesie portocalie “platit salariul `salahorului`”
    si “rating zero”; O, DA, AHA ! 😉
    – “nu merita nici el, nici Voiculescu, nici telespectatorii A3…”;
    wow ! ce/pe cine nu merita ? (pe voi [ca telespectatori] ?) LOL ! 😀

    Apropo, de ce ar trebui sa mi se ascuta simtul critic apropo
    de cei care se simt zilnic afectati in-/direct de actiunile
    lui Basescu si care se exprima “dupa posibilitati”; btw, nu
    trebuie sa fii geniu si nici nu-ti trebuie diplome pe pereti
    ori certificari/calificari bla bla ca sa-ti dai seama in ce
    hal se traieste in tara asta si mai ales, din cauza cui.

  2. O intrebare pentru toti de pe acest forum…

    Cand Andrei Plesu a avut observatii critice la adresa conducerii trustului de unde a luat bani o buna bucata de vreme, toti ati sarit cu gura pe el, ca ce caracter infect, pupinbasist, etc…Nu v-a trecut o secunda prin cap ca poate omul chiar s-a saturat de incompetenta si a preferat demnitatea in detrimentul banilor.
    Cand Valentin Stan (pentru care nu am nici un fel de respect, considerandu-l cu maxim 2 trepte deasupra lui Vadim, in sensul ca bagajul sau de cunostinte este mai bine fundamentat, dar il clasez in aceesi categorie a “circarilor”) a facut acelasi “giumbusluc” si a scuipat impotriva vantului, vad ca toti il vad un mare caracter, deschizator de drumuri, s.a.m.d.
    Sa-mi explice si mie careva va rog, de ce Valentin Stan poate, iar Plesu nu.
    Nu dau cu drujba…doar intreb.

  3. @Drujbaru: nu l-am vazut pe d-l profesor Stan
    sa sara “din barca-n barca” si sa faca
    “giumbuslucuri” precum cel mentionat;
    din cite stiu, d-l profesor nu e politician.
    E problema ta cum il consideri, dar eu nu-l
    vad c-ar fi “scuipat impotriva vintului”,
    iar parerea mea nu s-a schimbat peste noapte
    vis-a-vis de domnia sa.
    “Incompetenta [din trustul Intact] & bani vs
    demnitate”… cred ca detii mai multe informatii
    decit noi, astialalti; ai putea sa ni le
    impartasesti si noua ? Merci.

  4. as spune despre domnul Stan ca el nu face decit sa bata saua sa priceapa iapa …opozitia are nevoie de implicarea unui profesionist adevarat, el se ofera…nu stim ce va cere.cert e ca ar fi pacat sa nu fie valorificat cat mai repede.

  5. @Victor Ciutacu:

    Am vazut emisiunea respectiva si pot sa trag cateva concluzii:
    1) Nea’ Stan e genial;
    2) Intr-o tara cu o opozitie inerta in ultimii doi ani jumate, avem bafta de a beneficia de opozitie la opozitie, gratie emisiunii “Conexiuni”;
    3) Ar trebui sa fim thankful (ca sa-i placa si lu’ nea’ Stan) pentru punctul ‘2)’. De ce? Pentru ca oriunde in lume, exista mana puterii care face ce vrea, dar in acelasi timp exista si mana opozitiei care vine si-o trage de maneca pe cea a puterii cand greseste. Numai ca vedeti voi dragi nemteni (imi cer scuze, nu ma pot abtine, sunt sub imperiul revizionarii inregistrarii), la noi in tara, mana agera a opozitiei a cam subrezit si nu mai are (sau asa pare) putere sa traga de maneca mana puterii, asa ca vine din neant (sau nu), o a 3-a mana, cea a lui nea’ Stan, care spre placuta mea surprindere trage de maneca mana poporului (pentru ca, nu-i asa, pe cea a opozitiei sau pe cea a puterii nu are cum sa le ‘corecteze’ institutional vorbind);
    4) Constat cu placere ca nu exista doar oameni care sa pupe cu orice pret mana care-i hraneste. Iata, mai sunt si exceptii! Dom’ profesor a constatat eroarea in care se afla Voiculescu si ineficienta marsarii pe acel tip de atac asupra lui Basescu si avand alaturi puterea gandului, a catadicsit sa-si corijeze patronul in cel mai placut mod posibil. Daca Voiculescu se va simti jiKnit, pentru mine va fi clar ce fel de om este;
    5) Din ultima fraza pe care o rosteste nea’Stan in emisiune (inainte sa-l taie MCR-ul brusc), pot sa inteleg si faptul ca daca e sa-l scoata ‘conducerea’ de pe post, macar si-a lasat privitorii convinsi ca el stia ce-a facut :).
    Sunt destule opinii, pe diferite site-uri si chiar si din tacerea ta (sub imperiul lipsei de probe) care dau de inteles ca e posibil ca nea’ Stan sa fi facut asta pentru ca oricum are de gand sa plece si si-a propus sa dea si-o palma din interiorul trustului, in eventualitatea in care plecarea lui se lasa si cu schimbatul taberei. E posibil dar nu si probabil :). Daca audientele ultimelor luni au fost in scadere fata de perioada de inceput a emisiunii, dl. Stan poate fi suspecta de un astfel de gest kamikazian. Eu unul insa, nu cred ca a facut-o avand un ‘devious plan’ pus in aplicare, ci pur si simplu nu s-a putut abtine. Fiind profesor, incompetenta si prezenta unei/unor minti lipsite de agerime, l-au scos din minti. Ce sa-i faci…deformatie profesionala. L-a mancat la lingurica si a reusit sa faca ce n-a facut in 7 ani Mircea Badea. Si anume sa-si critice patronul, cu argumente solide, fara sa jigneasca sau sa dea impresia de patima ori rea vointa si in asa fel incat pe mine privitorul sa ma faca sa zambezc in coltul gurii, nu sa raman cu ochii cat cepele, plin de consternare, gandindu-ma la ‘Dumnezeule, asta-i nebun?!’.
    Faptul ca spui “a devenit subit un caracter pe site-urile unde pana ieri era sluga lu’ Felix” si “inca n-as vorbi de el la trecut…” imi da de inteles cat se poate de clar, ca emisiunea respectiva a facut destule valuri in trust.
    Bottom line ar fi:
    – Stan dat afara gen Ursu/Stancu de la RTV = Voiculescu e om slab…de inger :).
    – Emisiune cu Stan si Voiculescu invitati si discutand lejer, facand bascalie de eroarea comisa de Voiculescu la Sinteza = doi Romani cu adevarat Europeni, jos palaria.
    Vom trai si vom vedea. 🙂

    @brigadu:

    Nu-ti face griji! Asa e el, mai ‘vigilate’ si se ratoieste constant. In general o face cu cei carora in prealabil le raspunde Victor Ciutacu, pe un ton oarecum sever, iar el simte nevoia sa puna punctul pe i, exact ca-n “Trading Places” cu Eddie Muprhy. E o scena geniala acolo care descrie perfect comportamentul lui. Nu stiu daca o sa lase gazda link-ul, dar incerc totusi. Uita-te la cei doi negri de pe bancuta aflata diametral opus fata de personajul interpretat de Eddie Murphy. Lasand la o parte orice gen de interpretari rasiale sau de ‘volum’, inchipuie-ti ca negrul ala gras cu parul cret si care comenteaza constant la minciunile lui Eddie Murphy este Victor Ciutacu, in timp ce negrul de langa el, ala mai slab si care spune mereu “YEA” e vigilantele de pe blog-ul asta, care mereu vine cu “YEA” ca sa puncteze clar si concis de cate ori ‘se ia gazda’ de cineva (sau i se pare lui ca s-a luat). :)))) Mi se pare geniala secventa cu pricina si cred ca descrie perfect ce face tipu’ asta pe blog. Nu e topic unde sa nu aiba cate 4-5 postari. Deci…”YEA”. 🙂

  6. 1. Pentru cei care nu ştiu: ELECTRICA încasează şi DOAR energia electrică. Adică, ceea ce o interesează. Mai mult, de când s-a divizat în mai multe firme, NU mai există bază legală pentru încasarea taxei Radio-TV prin factura de la energie. Poate n-am aflat eu de modificări legislative în domeniu, deşi nu cred.
    În 2003, când s-a introdus taxa pentru firme, indiferent dacă beneficiază sau nu de serviciile respective ( eliminată prin hotărâre definitivă de o curte de la Cluj-Napoca, în aprilie 2009 sau 2010 ), s-au spart geamuri la un sediu ( sau mai multe ) ELECTRICA din ţară. Ceea ce a constituit un bun motiv pentru a se încasa doar energia, AŞA CUM ERA NORMAL, ÎN BAZA CONTRACTULUI EXISTENT.

    2. Ce au în comun Marian, Lupea, Pora etc, în afară de urâţenia sufletească? Răspuns: cea fizică, oameni buni!!! Coincidenţă? Nu cred…

    3. Sandu, nu cred că vom scăpa vreodată de “limbajul dublu”, legat de leul românesc, şi asta din cauza tăierii a patru zerouri. Dacă erau doar trei, era altceva.

  7. ” Aici sunt banii dumneavoastra”, o gramada de canale TV pe bani publici, in care nu se intampla mai nimic, decat laude la actuala putere. In afara de emisiunea lui Moise Guran, nu exista nimic interesant pe aceste canale.

  8. 61 milioane inseamna aproximativ 1500 de euro. Hai sa fim seriosi suma nu este de loc mare, doar nu te astepti sa credem ca “la mogul” se munceste pe seminte.

  9. @Garm: la mogul se munceste pe bani privati, proveniti din publicitate, nu pe bani de la buget. da-i greu de facut diferenta
    @Catalin I: ti-am zis ca ai vazut prea multe filme. emisiunea a facut mai multe valuri in exteriorul trustului decat in interior. faptul ca rafuiala lui cu Voiculescu e promovata in bucla pe traseul B1-Hotnews-ziare.com-Evenimentul zilei spune multe oricui are habar cu ce se mananca politica si presa din Romania. pentru linistea ta si a tuturor celor preocupati subit de viitorul lui, Vali e sub contract cu Antena 3.

  10. @oly: iti vind un pont, da’ sa nu mai stie nimeni:
    sper sa nu ma insel, dar mi se pare ca
    l-am vazut odata in statia Unirii 2
    venind dinspre Unirii 1 prin pasaj,
    in jurul prinzului.

  11. @Victor Ciutacu: Recunosc, ma preocupa subit. Si asta pentru ca sunt curios daca un trust in care toti sunt ca o ‘familie’ a Antenei 3, ar recurge la a-l da afara pe primul care croncaneste impotriva patronului. Nu de alta dar decizia de a-l matrasi ar fi diametral opusa fata de impresia pe care a creat-o in ani de zile echipa A3.
    Scuze pentru link, n-am stiut ca nu-i voie cu link-uri, pentru ca am vazut si altele. Dar oricum, cine stie filmul cu pricina, isi da seama la ce secventa ma refer.

  12. @Catalin I.: mosule, daca-ti inchipui ca postez
    imediat ce posteaza si Victor/ca-i pindesc postarile
    ai o mica mare problema de intelegere minimala a lucrurilor,
    ceea ce nici nu ma mira, nici nu ma deranjeaza.
    ce sa faci, nu toti au atitudini de moluste si
    nici de viritori de rautacisme vis-a-vis de
    valorile nationale (vezi episodul cu Balaci) 🙂

  13. va rog eu, rezolvati-va in privat micul diferend. cat despre Stan, vad ca altii-s mult mai preocupati decat el, care-si traieste linistit prezentul, de viitorul lui

  14. @Victor Ciutacu: Nu am nici un diferend cu nimeni. Incercam sa-i explic lui “brigadu” (din proprie experienta), cum sta treaba cu un anumit comentator. Nu initiez dialoguri dar mai ales nu raspund la injuriile sau invectivele unor cetateni liberi, intr-o tara libera, unde fiecare isi poate exprima punctul de vedere intr-o maniera care porneste de la Vanghelie spre exemplu, care spunea “Daca nu esti bun politician, organizatia PSD Bucuresti te ejaculeaza”, si pana la cel mai elevat discurs de care ar fi capabil spre exemplu Crin Antonescu (daca e sa ramanem cu exemplele in registrul opozitiei).

  15. cred ca @bigradu e suficient de inteligent sa se prinda si fara desene ajutatoare. aici discutam (inainte sa erupa nonsubiectul Stan) despre gaura TVR. si as prefera sa mentinem topicul asa cum l-am gandit eu.

  16. @Victor: eu nu m-am indoit nici-o clipa nici de d-l
    profesor, nici de viitorul dumnealui, insa m-a uimit
    faza de cit de “pe geagichi” sint baietii cu propaganda;
    mi se pare normal sa-mi spun parerea vis-a-vis de anumite
    enormitati si eventual sa le si combat cu argumente;
    presupun ca daca n-as fi facut-o, intr-un final cineva
    ar fi spus ceva in sensul asta, sau nu ?! 🙂
    ma gindesc ca e un gest normal sa fim solidari cu
    cei pe care-i pretuim/stimam.

  17. @Catalin I. daca-mi spui si mie cind te-am
    injurat, am intins-o de pe blogul lui Victor;
    dar daca nu, si ai aruncat tu primul mizeriile,
    te rog sa ai aceasta demnitate.
    Scuze, Victor.

  18. Sunt sigur ca Stan a fost angajat la A3 sa spuna ce are de spus in calitate de profesor care pricepe, stie si cunoaste nu in calitate de anti-basist sau pro-mogul, pro-opozitie, sau pro orice, el spune ce vede si ce crede despre toti laolalta ceea ce mi se pare corect, eu asi dori sa aud comentariile si analizele tutror prostiilor indiferent cine le-a produs, fie ei la putere sau in opozitie, altfel doar vom schimba prostii cu tampitii si vom continua sa strigam “jos actualu’, hai fostu'” dupa cum ne-am obisnuit de 20 si ceva de ani.

  19. “…de ce aceşti doi oameni şi alţii ca ei îl susţin dizgraţios şi făţiş pe Traian Băsescu, de ce sar ca fiarele împotriva oricărui adversar al acestuia…”

    Pe timpul lui Nastase, cand presa nu era libera, pe Realitatea se difuza saptamanal “Of, presa mea!”, o emisiune realizata de Mircea Toma (asistat de doi deontologi de la grupa mica). Ce vremuri! In emisiunea aia, Agentia de monitorizare a presei (astazi ActiveWatch-Agentia de Monitorizare a Presei), condusa de acelasi Mircea Toma, ne prezenta in amanunt cat de echilibrat era fiecare organ de presa scrisa sau audiovizuala. Se analiza modul in care era reflectat fiecare eveniment/personaj politic al saptamanii si apoi se dadea verdictul: publicatia respectiva era neutra sau tendentioasa. Si se acorda o atentie deosebita TVR-ului, pentru ca, nu-i asa, apartine intregului popor si e platita din banii lui, deci trebuie sa fie cea mai obiectiva dintre toate… Cum ar trebui sa arate astazi TVR, dupa o analiza necrutatoare a deontologului Mircea Toma ? Din pacate, imediat dupa castigarea alegerilor de catre Basescu si Alianta D.A., emisiunea a iesit de pe post… Nu mai era nevoie de ea. De atunci, Mircea Toma, cu a lui A.M.P., nu s-a mai aratat interesat, pe bune, de nivelul de obiectivitate a presei, in general, si a TVR-ului, in special, ci doar se rafuieste cu presa care il ataca pe Basescu.

  20. niste nesimtiti asta sunt, am vazut emisiunea aseara cred ca am devenit un pic nebuna, nu ma culc pana nu vad sinteza zilei, dar imi place de mor ca dezbat probleme interesante, ca si dvs de altfel.TVR ein galeata dupa cum vad, cica le-a blocat conturile ANAF o fi ca la noi muritorii de rand, cand ne blocheaza conturile aleluia bani, somatii peste somatii, titluri executorii sau e la misto? zdrenetele astea doua plus gasca lor iau bani la greu ca sa ii ridice mingea la fileu lui traienica si gasca lui, sunt curioasa isi mai aduce cineva de amaratul ala de SOBARU care s-a aruncat de la balcon din cauza taierii indemnizatilor pt persoane cu handicap? amaratii au salarii de mizerie in schimb bastanii iau grosu.va salut si va respect aci din nordului, unde imi desfasor activitatea zi de zi dana

  21. Argumentul tau (bani privati, publicitate) este corect dar nu sta in picioare la o suma de 1500 de euro. Suma poate fi mare in comparatie cu salariul mediu pe economie dar nu cred ca este asa mare in comparatie cu media salariilor din bransa (realizatori de talkshow).

    Daca ar fi fost vorba de 15.000 de euro atunci ti-as fi dat dreptate.

  22. AUSTERITATEA E DOAR PENTRU PULIME !!!
    Asta-i clar !!!… Ne vorbesc din masini de lux si de pe tocuri de 20 ca ” Nu se mai poate frate cu atati asistati si salariati ”…
    Ce bucuroasa era cretina aia de Sulfina ( tampita ca si numele ) ca : ” A scazut numarul de asistati pe timp de criza ”…

    Oricum banii pentru buget se fac din cei 3lei luati de la vreo baba amarata , nu de la madam Culcer , bineinteles !!!…
    Asa ne trebuie : stam ca boii si ne uitam extaziati de ce cumparaturi a mai facut Monica Gabor sau cui au fost lasati copii familiei Truica !!!

    Sarbatori Fericite , Victor !!!…

  23. @ ソリン

    Cand am spus ca VS a sarit din barca in barca? Cand am spus giumbuslucuri, m-am referit la aruncarea cu laturi in persoana care-l plateste. Si asta nu tine de “politician” sau persoana privata. Tine de caracter.
    Mircea Badea imi este total antipatic, din multe motive. Ultimul dintre ele, este atacul suburban la madame Lupea. Nici mie nu imi place duduia, dar sa faci jocuri de cuvinte ieftine si vulgare cu numele unei persoane mi se pare copilaros si prostesc. Sunt curios cum ar reactiona Badea daca cineva si-ar bate joc de top modela. Si asta nu mai are legatura cu salarul, sau optiunile politice. Are legatura cu cei 7 ani de acasa pe care Badea evident ca nu-i are.
    Revin…oricat de marlan ar fi Badea, nu l-am auzit vorbind de rau pe Voiculescu. (in afara de lipsa aerului conditionat :)) Probabil ca ar avea motive… Mi se pare un gest de minim bun simt, sa nu injuri si iei la misto persoana care te plateste. Ori daca o faci, iti iei jucariile si pleci.
    Andrei Plesu asta a facut…si de aici comparatia.
    Nu cred ca ma poate acuza nimeni de pro-basism. Il urasc si dispretuiesc cu fiecare celula din mine, dar sunt de parere ca extremismul in gandire si judecata cu doua scari valorice nu ajuta pe nimeni, cu atat mai putin un post de stiri.

  24. @Garm: multi, putini, toti banii lor vin din taxa obligatorie si din impozitele si taxe. pentru ca audienta lor nici nu e masurata. deci emisiunea e nefinantabila. noi de ce ne putem finanta, din reclama atrasa de audienta, emisiunile? altfel, de la ce leafa-n sus stau in picioare argumentele de dreapta (audienta, publicitate, bani)? austeritatea e valabila pentru toti bugetarii mai putin pentru aia de la TVR Info? criteriile de performanta sunt valabile doar in presa privata, care, daca nu are incasari, se inchide si plateste impozite si taxe (si) ca s-o finanteze pe aia de stat?

  25. Daca d-l Valentin Stan are dreptate, inseamna ca greseala este in articolul din Constitutie care stabileste prerogativele presedintelui.
    Sa facem un exercitiu simplu de imaginatie: sa ne inchipuim ca UE stabileste ca Romania trebuie sa asigure 1/3 din bugetul uniunii, sau ca trebuie sa cedeze Ardealul Ungariei, sau jumatate din Dobrogea Bulgariei. Ce ar trebui sa faca presedintele, oricare ar fi el la acel moment, sa zica “Da,sa traiti, asa vom face!”?
    Chiar daca i se permite prin Constitutie sa angajeze Romania in orice, Basescu ar fi trebuit sa zica: “Nu, pana nu consult Parlamentul, sau mai bine poporul prin referendum (ca tot era el mort dupa referendumuri) si dupa aceea mai vorbim”
    Dar Basescu nu, el a vrut sa se dea cocos (probabil ca sa se asorteze cu Udrea) si a zis “da” fara sa se gandeasca, a vrut, inca o data, sa arate ca el este stapanul.
    Asta se intampla cand se suie scroafa in copac!

  26. Garm,

    eu nu sunt de acord să plătesc nici măcar 1 ( UNU ) leu din banii mei pentru ca nişte aşa-zişi ziarişti fără talent, dar mai ales fără caracter, SĂ-L PUPE ÎN CUR PE BĂSESCU. Pentru că eu pentru acel leu muncesc şi mă stresez în ţara asta şi mă străduiesc să ţin piept condiţiilor de orice natură, inclusiv legislativă, create de cel pe care ĂŞTIA ÎL PUPĂ.

  27. Victore, ziceai aseara la Gadea ca tu omu nebun ai avut rabdarea de a citi cele 82 de pagini de stenograma……No, io si mai nebuna citii cele 82 de pagini, ba mai mult am si revenit asupra unora…..Acolo e o adunatura de tupeisti si de narozi care habar nu au de capul lor. Cireasa de pe tort mi s-a parut Juganaru aceea care deschise gurita-i aurita sa zica ceva de felul ca degeaba discuta ei acolo atata vreme cat nu maresti taxa……..CE ????????? Mintea lor limitata ( sau nu limitata, ci doar interesata…deh ) nu poate sa vada mai incolo de piciorul broastei. E jale domne…..Ce salarii, ce mod de a functiona si de a juca tontoroiul pe banii prostilor ( ca mine, ca tine , ca noi…) Mi-e o sila nesfarsita……

  28. Criteriile de performanta pentru televiziunea publica sunt putin diferite decat cele pentru posturile private: aceasta trebuie sa informeze chiar in detrimentul ratingului.

    Despre presa privata care ‘se inchide daca nu are audienta’ chiar tu ai scris de publicitatea data de Boc la EvZ la fel cum pe vremuri a dat si Nastase la Adevarul etc …. Noi sa fim sanatosi.

    Eu vreau sa fiu informat asa ca urmaresc prin rotatie toate emisiunile de gen (si cele favorabile puterii si cele favorabile opozitiei) si din punctul meu de vedere emisiunile celor 2 sunt ok spre bune (primesc nota de trecere dar nu sunt premianti) – nu sunt foarte “incinse” dar sunt relativ echilibrate chiar daca usor favorabile puterii (60% – 40%).

    Stiu ca am mai scris asta si nu vreau sa par un postac (nu sunt) dar este pacat ca opozitia loveste din interese politice atat de mult in TVR. Privind la modul general (deci nu doar emisiunile politice) postul public este cam singurul care mai ofera cultura si emisiuni decente (singurul care nu s-a manelizat). Nu este nevoie sa imi raspunzi dar compara in sinea ta buletinele de stiri de la TVR, PRO TV si Antena 1 si vezi care informeaza si care nu…

  29. Emisiunea lui Valentin Stan a fost strigătul disperat al unui român. ŞI EU SUNT ROMÂNCĂ…

    Cât despre portocalii, vor mânca MARO în continuare, oricum.

  30. un prim efect al emisiunii d/lui Stan;labe1tv radubanciu ii propune d/lui Stan sa presteze incasator de taxe la Digi…

    pai ce mai mult asteapta puterea decit zizania inauntrul celor care i se opun.

    am o recomandare pt. domnul Stan, a carui competenta nu i-o contest, sa gaseasca alte mijoace de a atrage atentia celor ce mai gresesc din nestiinta nu din rea intentie.inteleg ca opozitia e ascultata si supravegheata…totusi…

    d/nul Stan are un orgoliu incomensurabil .mai lipsea sa-i faca dobitoci pe d/nii Voiculescu si Andon…

  31. Nenorocitii astia portocalii prapadesc totul in cale, nu-i mai opreste nimeni!
    Acest guvern va ramane in istoria poporului roman ca “MARELE JAF NATIONAL”.
    Ne cred prosti, dar sa ii refereasca Dumnezeu sa se revolte natia asta, poate chiar acum cand se implinesc 22 de ani de la revolutie.
    “Hristosi sa fiti, nu veti scapa nici in mormant”!

  32. @ Costin 🙂

    Ma faci sa zambesc…:) Pe cat pui pariu ca o sa scape? 🙂 Ne cred prosti, pe buna dreptate. O mai mare natie de fomisti si pomanagii n-am vazut in viata mea. Astia si-ar vinde libertatea si “democratia” castigata acum 20 de ani pentru o pita si-o sarma. Si nu neaparat de foame…ci de sindromul mainii intinse. A gratuitatilor si pomenelor. Tot ce ii lipseste la capitolul bun simt si caracter, suplineste cu tupeu si intuitie (Basescu).

  33. “Cand Andrei Plesu a avut observatii critice la adresa conducerii trustului de unde a luat bani o buna bucata de vreme, TOTI ati sarit cu gura pe el, ca ce caracter infect, pupinbasist, etc…”

    @Drujbaru: Daca recitesti comentariile (nu-s multe, doar 59, din care peste o treime sunt parte dintr-o disputa despre copyright) vei constata ca NICI UNUL nu-i pune “caracterul infect” in relatie cu conducerea Adevarului. Un singur comentariu (de Costin Tanasescu pe 14 December 2011 la 13:53) spune ca “lingaul nu scrie fara gologani”, “pentru ca Patriciu s-a saturat sa mai bage bani in fituica numita Adevarul”. Altfel spus, Plesu nu “a preferat demnitatea in detrimentul banilor” ci IN LIPSA BANILOR… Si, dupa parerea mea, “Plesu” si “demnitate” sunt doua cuvinte care n-au ce cauta in aceeasi propozitie. Omul asta il slujeste pe Basescu, fara intrerupere, de peste sapte ani, desi a fost umilit de el inca de acum sase ani, cand si-a dat si demisia de la Cotroceni. Mai exact, Basescu l-a bagat in ma-sa pe marele intelectual, cand ii era consilier, intelegi ? Si apoi l-a mai jignit de cateva ori in presa… Iar el il slugareste in continuare ! Deci unde-i demnitatea lui Plesu ?

  34. Pd-ul crede ca ,daca inchide Antena 3 ,are mai mult succes Tvr-ul.Astia au chef de revolutie si uita ca a existat Europa Libera.Deci pd-ul e in culmea agoniei,daca ar sta atat de bine in sondaje, nu i-ar deranja televiziunile care critica puterea .Eu cred ca au intrat in panica.Cand ti-am scris mesajul anterior,am vorbit strict din experienta personala,din viata privata.Si e vorba de toate cele trei categorii.Primul jurnalist colaborator al securitatii lui Ceausescu pe care l-am cunoscut(era din Bucuresti),l-am intalnit la 7-8 ani.Pe vremea aceea ,Base era un nimeni.Am avut de a face cu ei de mic copil.Asa s-a intamplat.Curios e ca astia de acum nu sunt cu nimic mai prejos decat cei de atunci.Trebuie sa recunosc ,sunt mai inculti,mai prost educati.

  35. Mihail Neamtu, acest doctor Kevorkian al politicii romanesti, loveste din nou cu un apel care imi da fiori: ne indeamna sa “eutanasiem Miorita”

    Suna bizar indemnul la “eutanasierea” unui simbol national. Nu credeti?

  36. Victore te suspectez de invidie. Au si oamenii un salariu decent din care isi pot cumpara si ei un bilet de RATB sau o cartela de la metroul lui Udriste.
    Eu ma gandeam ca au inceput micutii sa se manance intre ei.
    Oare conturile blocate, ale TVR-ului, nu este o pisica aratata de marinar micutilor pupaciosi, ca ar trebui sa mareasca ritmul?
    Si la TVR Info, cine spanac ii vede pe astia la postul asta?

  37. Eu sunt inca o nebuna care a citit stenograma….
    Nu am cuvinte…..
    Subscriu la cele comentate de Claudia Oltean.
    Desi nu are treaba cu topic-ul sunt o nebuna care a parcurs SI lista publicata pe site-ul Guvernului “Programul de investiții
    din fonduri publice” asta la invitatia d-nei Vass care anunta pompos pe blogul ei “transparentizarea” acestor investitii….
    Va invit sa-i “multumiti”pentru demers….Eu am incercat dar sunt grea de cap si i-am cerut lamuriri….m-a trimis sa citesc o carte de macroeconomie si mi-a promis ca daca stiu mai multe imi ofera postul dansei….
    Mai multe detalii pe blogul in discutie…Merita!!!!
    Draga Victor esti sigur ca stam de vorba cu tine? Ca in cea ce o priveste pe Vass am oarecare dubii (limbaj, logica alea alea)

  38. Parcurgând comentariile am rămas surprins să văd cât de mulți împătimiți de A3 se uită la TVR Info. Ce ar putea să le placă acolo unde totul e nesigur, unde nu știi cine are dreptate, pe cand dacă te uiți pe A3 totul e limpede și clar. Marian si Ana au devenit o problemă.Au audiență zero, dar și domnul Crin Antonescu și tot trustul domnului Voiculescu se străduie din răsputeri să le facă reclamă. Nu înțeleg. Din păcate pentru mine nici eu nu voi intra în eternitate cu această postare întrucât va fi rasă fără milă de viitorul conducător al frontului ideologic.

  39. TVR, ca si SRR, au fost mereu niste societati de stat slugarnice cu cei de la putere, dar nu au fost niciodata, in ultimii 22 de ani, atat de slugarnice cu prea iubitul Konducator si gasca lui mafiota. Astfel, televiziunea publica, la care noi toti contribuim, a devenit cea mai infecta televiziune de partid si de stat, asa cum era inainte de 1989. De aceea, propun initierea unei petitii prin care sa se suspende sau sa se abroge legea prin care toti cetatenii Romaniei sunt oblgati sa plateasca taxe radio-TV. Ne-am saturat sa platim slugile eleno-taianbasiste. Daca nu au bani, sa revina la programul de baza de pe vremea lui Cesca: doua programe cu doua ore de emisie zilnice.

  40. @Garm

    “Stiu ca am mai scris asta si nu vreau sa par un postac (nu sunt)”

    Nu e frumos sa minti in postul Craciunului!

    Auzi, cica 60%-40%..LOL! Rusinica, rusinicaaaa!!!!

  41. Am si eu o intrebare: de ce suntem obligati sa platim toti TVR? Scrie cumva in Constitutie ca suntem obligati sa platim TVR si Radio pe factura de curent?Parca exista o lege care interzicea obligarea unui consumator de a cumpara la pachet ce vrea cu ceva ce nu vrea.Nu mai sunt avocati in tara asta?Protectia consumatorului ce face?
    Glumesc,nu? Dar zic sic si eu ca Popoviciu”sper sa apuc ziua in care nu voi mai fi obligata sa platesc vreun leu pentru TVR si daca e competenta sa existe,daca nu…….sa se desfiinteze, asemeni altor simboluri romanesti,fabrici si uzine,combinate,exploatatari miniere,gospodarii de partid si de sindicat,RAAPPS…….
    Nu crapa Romania fara TVR!

  42. ce ar trebui sa fac pentru a nu mai plati nimic la TVR?
    nu de-alta dar daca antena 3 n-ar da imagini cu ceea ce se intampla la acel post eu n-as sti (la tvr 1 ma uit doar atunci cand am ce sa vad – cum ar fi finala UCL)

  43. la acest cuplu minunat i se poate adauga Crăete, ţopârlanulcumaserati…azi, am văzut pe A3 ca si-a luat-o en gros de la o tipa, exact in momentul cand il pupa in c-r acest Kin Bă Sek al Romaniei…magistrala faza…cred ca Badea , daca vede aceasta fază memorabila, ar relua si el faza la emisiunea lui.chiar as fi curios cine e tipa …e un must see .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.