Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > TVR, în gaură de 100 milioane de euro. Lupea-97 milioane, Marian-61 milioane

TVR, în gaură de 100 milioane de euro. Lupea-97 milioane, Marian-61 milioane

Ţucălarul lui Băsescu, bugetarul Mircea Marian, se plângea într-o zi, când îl strângeau chiloţii, că merge la slujbă cu metroul şi are în contract o clauză de confidenţialitate care-l împiedică să ne spună cât ia lunar din banii noşti ca să facă audienţă 0 la TVR Info. Luaţi stenograma Consiliului de Administraţie al TVR. Citiţi-o pe îndelete şi căutaţi vreo dezminţire. După aia, multiplicaţi cheltuielile. Fiindcă şi alţi activişti băsescieni, ţinuţi în presă artificial, nu de performanţe, ci pentru a disemina ideile propagandei portocalii, au contracte cu TVR. Şi gândiţi-vă câte impozite şi taxe plătiţi, lunar, pentru a-i finanţa. De fiecare dată când vă vine factura la curent electric şi o achitaţi, plătiţi lefurile celor doi. De fiecare dată când citiţi fluturaşul de salariu şi vă indignaţi cât de mult daţi la stat, plătiţi leafa celor celor doi. Şi nu doar ale lor, ci ale unui întreg aparat nerestructurat de pe vremea lui Ceauşescu. Mii de oameni au produs, împreună, o gaură de 100 de milioane de euro, iar TVR are conturile blocate de ANAF. Mulţi dintre ei muncesc onest şi-şi văd de treabă. Dar nu-i vede nimeni şi nu-i face vedete. Pentru că trebuie angajaţi debutanţi cu 52 de milioane pe lună. Trebuie plătita Rodica Culcer cu peste 100 de milioane de lei net pe lună, deşi a depăşit vârsta de pensionare. Trebuie hrănită clientela. Pentru sprijinul pe care-l dă din interior puterii politice. Citiţi şi lămuriţi-vă de ce aceşti doi oameni şi alţii ca ei îl susţin dizgraţios şi făţiş pe Traian Băsescu, de ce sar ca fiarele împotriva oricărui adversar al acestuia şi a celor care îndrăznesc a crede cu voce tare că idolul şi patronul lor nu-i neprihănit.

Get Adobe Flash player

Comentarii

comentarii

Similar Posts

119 thoughts on “TVR, în gaură de 100 milioane de euro. Lupea-97 milioane, Marian-61 milioane

  1. WOW. Am citit stenograma (in mare):
    multe negocieri pe baza sumelor
    (e.g. alea cu fotbalul, etc),
    dar daca dai un search in text cu Lupea
    si unul cu (Mircea) Marian, zero rezultate.
    Foarte tare salariul debutantilor la TVR !!!
    Frate, deci nu e austeritate pina la urma ! 🙂
    Pai bine bre, de ce dezinformati lumea ?! =))
    La mai mare !

  2. Se vede treaba ca e profitabil sa lingi cururi !!
    Are Marean limbutza maronie, dar are portofelul plin cu banii prostimii !

  3. Asa, si? Credeti ca le pasa ca sunt dati in vileag? Ca marinarul insusi si toti ceilalti sacali, sunt fie instruiti securistic, fie li s-a extirpat glanda bunului simt, fie, pur si simplu, sunt nesimtiti si ticalosi. Ca sa-l citez pe berceanu: …si care-i problema?!relaxati-va, nimic nou sub soare! marelui public, si dac-ar sti, nu i-ar pasa. Noua ne pasa si nu foloseste nimanui, caravana trece linistita si nesimtita. Ce-as rade sa intre tvr in faliment! Ori poate ii ajuta ioana basescu cu ceva bani de-acasa, ca pare a fi gasit gasca cu oua de aur

  4. In stenograma C.A. a TVR gasim raspunsul la intrebarea pe care o pune Badea celor de la EVZ,B1,TVR:De unde va luati Banii?De la noi!
    TVR are vreo 6-7 posturi,daca le iau la rind,in oricare ora din zi sau noapte,pe cel putin unul din ele e ceva in maghiara(emisiuni total timpe).Pe unul dintre ele,noaptea,vad ce e pe celelalte canale tvr-genial sau ce?La tragerea loto era pe vremuri Duban singur,acum e Leonard ala congestionat la fata plus doua tute si cineva care cinta(pe banii mei).Cind am urmarit eu,am prins o data Daniela Stiorfy si altadata Carmen Serban(gagica lui Turcu de le Dinamo).De ce dau astia manele la TVR pe banii mei?Si,in general orice emisiune ce a inceput cu un om se dezvolta,ii scade durata si apare inca un prezentator plus doua tute care isi arata fasolele la mine!

  5. Din perspectiva lu’ marean:
    – urat ca moartea
    – succes la femei 0
    – intelect: cat sa nu-si muste mana cu care vara mancarea
    – o viata de sluga proasta si netalentata

    Deci, de ce sa NU slugareasca la pirat?

  6. Bocule, Basescule, nu ziceati bre ca s-a terminat cu salariie nesimtite??!!
    Astea ce mama dracului sunt??!!
    Chiar ne mintiti in toate alea, boii dracului?

  7. nu ma mir de nimeni…toti au lins sau ling in continuare la diverse cururi…nimic nou sub soare….

  8. nu pot sa cred ca poporul roman e atit de pasiv pina la masochism…si palestinienii lupta de 63 de ani impotriva evreilor care le-au ocupat pamintul…
    urmaresc antenele si b1 cind e Oreste si Urania…

  9. Daca la TVR s-ar elimina din grila emisiunile de politica interna de orice fel, cu exceptia stirilor generaliste si a conferintelor de presa nu am mai avea discutia asta.
    Ca PDL-ul nu ar sustine in vecii vecilor asa ceva intr-un an electoral e evident, dar domnii de la USL ce parere ar avea? Sau indiferent de ce parerea ar avea, care ar fi sansele sa mai sustina asa ceva in momentul in care ar veni la putere?

  10. de cate ori bag mana-n buzunar dau de mana statului. e nasol daca, in afara puzderiei de taxe si impozite trebuie sa mai platesc si impozitul pe prostie doar ca sa le asigur unor tucalari pupincuristi salarii babane. din cate vad limbile in cur sunt acte politice…

  11. Spre rușinea mea, neuitându-ma la TVR sau frații de japca ai acestuia, n-am fost atent la teapa pe care o dau acești NEMERNICI miilor de plătitori.
    Sper sa răsară soarele și pe strada noastră – România. Avem o solutie legal penala pentru nemernicii acestia ?

  12. Mai sa mor de ras cand am vazut poza!
    Teribila si doamna Lucia Hossu Longin.Cred ca are nervi de otel,de suporta asemenea vietuitoare!

  13. Ingrata postura pentru tonomatele teveriste si b1teviste :de regula trebuie sa critici derapajele puterii nu sa le bagi sub pres sau sa-i ridici osanale (energizante daunatoare).Ce ne intristeaza este ca dupa trecerea pedelismului in neant, tot aceste tonomate se vor dovedi sarguincioase in a besteli deontologic derapajele noii puteri…

  14. Milioanele sun RON sau ROL (noi sau vechi)? Daca sunt RON atunci e o problema de o gravitate monumentala, nu ca si 100 de milioane lei vechi ar fi putini in conditile in care un profesor incepator nu trece de 10 milioane lei vechi. Nici nu stiam ca astia au emisune acolo! Care e tema emisiuni? Care-l pupa mai zgomotos pe BASescu? TVR-ul este o televiziune aflata in coma si tinuta artificial in viata de catre noi, obligati fiind.

  15. Am vazut si in articolul din JN scris “52 milioane”…ultima oara cand am verificat leul a pierdut 4 zerouri (acu 6 ani). Observ aceeasi tendinta si la “stiriste” care, atunci cand vor sa produca o impresie mai puternica se exprima in lei vechi.

    In fond, amploarea furaciunii de la TVR e evidenta si asa, nu vad de ce sa ne exprimam in lei vechi, sperand ca lasam internautul cu ochii beliti in fata monitorului.

    Hai o data si odata sa renuntam la leii astia vechi!Am facut-o pe hartie, s-o facem si in “mentalul colectiv” 🙂

  16. daca vrei sa il pupi pe chioru betiv in dos,vad ca trebuie neaparat sa fi urat ca mircea marian(lupea era aia urata de care se vorbea in stenograme?,oricum ii urata ca noaptea la polu nord),cooorva ca udrea,semianalfabet ca igas,taran ca olteanu,fara coloana vertebrala ca boc,hot ca videanu si anastase.
    Furau cu mai mult bun simt aia de dinaintea voastra.

  17. Bani cheltuiti aiurea…nu m-am mai uitat de cel putin 10-12 ani la TVR…si cred ca sunt putine locuri unde nu au ajuns cablistii…deci bani cheltuiti total aiurea si pt portocale.

  18. Mă doare păru’! Capra aia de lupea ia într-o lună cît iau io, din pensia de handicap, într-un an şi jumătate???
    Pi**a mă-sii… Îmi vînd televizoru’ şi mă debranşez de la electrica, să fiu sigur că nu le mai dau nici un leuţ.
    Banzai!

  19. Eu tare mult îmi doresc să-i văd pe toţi nenorociţii ăştia ordinari de jurnalişti care-l pupă în fund pe băsu pe bani mulţi, ce dracu să-i ia or să facă după ce o să cadă chiompu ?

  20. nu mai suport sa platesc asemenea specimene.marian mars la munca loaza ce esti!

  21. am inteles ca sunt lei vechi, ziceam ca poate e timpul sa nu ne mai exprimam in lei vechi

  22. 🙂 OK, publicul tinta n-are acces la… realitate asa ca fata de bas si madam ulea vor continua… lupta. Urati, prosti si fara caracter… tipic pentru… Romania. Cu scuzele de rigoare… “poporul” cam trebuie sa se simta, securistoizii astia n-o vor face niciodata.

  23. Eu vreau sa stiu pe cat colaboreaza cu serviciile de informatii.Sunt trei tipuri de securisti:1.pestisorii,cei mici,din functiile la nivel local ,sunt prin toate institutiile,in general colaboratori,aici i-as incadra pe astia doi din poza;2.pestii,cei care ocupa functii in administratia de stat ,secretari de stat,ministri ,ambasadori si consuli;3.rechinii,oamenii de afaceri,cei care verifica mediul privat si decid presedintele.Tot ei il verifica si pe presedinte,fara sa ii dea raportul.Ultimii au si legaturile cu exteriorul,mult mai bine conturate decat cei din sistemul de stat.Mircea Marean asta nu primea informatii secrete din dosare de la Kovesi?Parca asa era.Pentru cei care vor sa ma contrazica,vreau argumente.Am observat de asemenea ca se foloseste sintagma “fosti securisti”.Nu exista fosti ,ei vor fi la nevoie reactivati.TVR-ul functioneaza la ora actuala ca un acvariu,ma mir ca nu se mananca intre ei.Dupa mesajul asta,ma astept ca TVR-ul sa injure mai ceva ca inainte opozitia.Si sa nu uit:cat timp depinde de banii publici,TVR-ul nu va fi niciodata in pierdere.Banii ii sunt atribuiti prin lege,institutia nu functioneaza dupa regulile mediului privat.E o curva cu mai multe fete,care bruiaza mediul privat.

  24. daca voi credeti ca le pasa ca noi stim ce salarii babane iau lipitorile alea va inselati amarnic,prosti sintem noi care le platim salariile sa-i gituie careva nici nu se poate numi crima ci deratizare sobolanii trebuie exterminati,ma gindesc si eu ca omu si cred ca astia primesc si spor de rusine si spor de toxicitate pentru pupat lins si supt sa traiti bine ha ha ha

  25. Culmea e ca toate scursurile ,de la Tv,ziare etc….sunt niste specimene demne de Lombroso.
    Se vede semnul lui Cain pe frunte. Hidosi,cutremurati de ticuri,cu QI-uri mai mici de 70,si cu nevoi urgente de consultari la psihiatru si logoped.Parca a “tunat si i-a adunat”.

  26. Nu ma mira nimic.Acolo se invart niste bani grei de care nu avem noi habar.Salariile sunt fabuloase si angajarile se fac pe baza de pile nu de competente.

  27. Buna ziua d-le Ciutacu,

    TVR are 55 de ani…De ce n-o fi invatat nimic din ceea ce s-a intamplat?!Eu nu urmaresc acolo decat cateva emisiuni care imi plac(emsiunifolclorice,teleenciclopedeia,emisiunea d-nei Eugenia Voda si poate inca una -doua…).Sunt cativa oameni valorosi acolo si uneori ma intreb de ce mai stau?!Eu cred ca acestia nu au negociat salarii la nesimtire cu conducerea.
    Si ma mai intreb,de ce platim lunar,OBLIGATORIU,taxa TV-Radio?!

    Cu acelasi respect pentru Dvs. si televiziunea in care lucrati,
    IoanaP

  28. E penibil si jalnic ceea ce se intampla la TVR,daia o sa ne ducem noi de rapa in tara asta si nu numai!Oare cand se va termina cardasia asta de la postul national de televiziune,si cine va da socoteala pentru gaura imensa provocata de pupincuristi basisti.Ar fi bine daca ar da cineva socoteala,dar in final tot noi vom avea de suferit,fiindca sunt si bani nostri acolo si e pacat ca se duc pe apa sambetei!

  29. CAT TUPEUUUU BAAAAAAAAA, CAT TUPEUU!Ca iti iesi din minti cand vezi cat de ticalosi sunt astia…
    Mai mult de-atat, iti iesi si mai tare din minti, innebunesti practic cand vezi ca poporul roman TACE…tace si da basini…
    Asta e Romanica!Sa stii ca meritam tot ceea ce se intampla.

    Cu o deosebita admiratie, Cristi

  30. ce am putea face impotriva tvr?

    la Arad, am vazut ca s-au strans vreo 5000 de oameni in centrul orasului pt. ca rds le-a scos din grila WestTV.la Bucuresti nu arde nimic?
    ‘Ceva’ poate iesi doar de la Bucuresti sau Timisoara…

  31. Victore,

    Offtopic: Valentin Stan

    Nu stiu daca mi-am exprimat parerea despre Valentin Stan aici, dar intotdeauna am avut mari dubii atat asupra caracterului sau cat si asupra profesionalismului sau. Nu neaparat pentru ca-i critica pe Basescu si pe ai lui ci din cauza modului in care o facea.

    Din pacate, daca a facut ce se spune ca a facut in emisiunea lui, nu sunt surprins. Daca VS avea sange in “instalatie” se ducea la Voiculescu si-i spunea in fata ce avea de spus. Asa, daca nu a avut, ar fi trebuit sa foloseasca un ton politicos si respectuos. Pana la urma a rasturnat hardaul de rahat in capul unui om care ii platea salariul si care tinea o emisiune care banuiesc ca avea un rating sub zero:)

    Pacat ca A3 l-a platit pe acest individ. Nu merita nici el, nici Voiculescu si nici telespectatorii vostri.

  32. @bigradu: da-mi voie sa ma abtin de la orice comentariu pana ma lamuresc. singurul lucru pe care-l pot spune e ca, subit, Vali a devenit un caracter pe site-urile unde pana ieri era “sluga lui Felix”.
    face rating decent si bate concurenta. eu inca n-as vorbi de el la trecut …

  33. M-am intrebat adeseori de ce sunt obligata sa platesc pe factura de energie si taxa tv .Va multumesc,Domnule Ciutacu ca mi-ati raspuns la intrebare.Acum stiu, unde se duc banii din taxa .Ar trebui sa initiem o petitie online, pe care sa o semneze toti cei care nu doresc sa mai plateasca aceasta taxa.

  34. ,, e urata si inceata la minte”! despre barbos se exprima ,,taranul” de Badea mai bine
    cat despre TVR vb lozincii: ati mintit poporul cu televizorul!

  35. @bigradu: ce-ai zis e tema preferata a basistilor,
    in special a celor ce-l fac pe Mircea Badea
    ipocrit ca nu se ia (si) de Voiculescu;
    intimplator “cool-mogul” a spus ceva ce
    d-l Stan a taxat ironic si cu argumente,
    si nu aruncind, cum ti-ar placea sa crezi,
    “hirdaul cu rahat”.
    Dan Voiculescu fiind un om de caracter si
    o persoana inteligenta isi va asuma greseala
    si va accepta ironia, nu insa acelasi lucru
    il pot spune si despre baiatul ala al vostru
    care nu suporta critici.
    Sint sigur ca acum toti basistii jubileaza,
    da’ viata-i ciudata uneori si cred ca se
    vor bucura degeaba si fara finalizare. 😀
    Apropo, ce te recomanda/califica sa emiti
    verdicte vis-a-vis de profesionalismul d-lui
    profesor ?

  36. nu judec omul dupa fizionomie, dar nu stiu de ce toti basistii astia au niste figuri care cer palme…

  37. @Victor,
    Sper ca din comentariul meu a fost evident ca VS nu este, cel putin pentru mine, un caracter. Nu a fost si nici nu este (acum cu atat mai putin, dupa cum s-a comportat cu Voiculescu).
    @ソリン
    1. Sa stii ca Basescu (daca la el te referi) nu este “baiatul nostru” si nici “baiatul meu”. Este un politician care a candidat impotriva altui politician si, dintre cei doi, l-am ales pe Basescu. Aici se termina orice fel de legatura: nu-mi da bani, contracte, sfaturi, etc.
    2. Daca prin “dl. profesor” te referi la Valentin Stan, vai de mama studentilor sai. 3. Nu emit verdicte ci doar pareri. Sper ca imi dai voie sa o fac, mai ales ca incerc sa fiu decent in ceea ce scriu. Pe de alta parte, nu te-am vazut la fel de critic la adresa altora care emit “verdicte” mult mai jignitoare la adresa lui Base si ai lui.
    4. In sfarsit, nu cred ca trebuie sa-mi arat diplomele si/sau calificarile in fata ta, dupa cum nici tu nu ti le-ai pus pe tapet in fata celor de pe site-ul asta. Mai mult, Victor, proprietarul site-ului, ne tolereaza pe toti cei care isi exercita bunul simt si incearca sa faca uz de o minima inteligenta.

  38. @bigradu: din cate stiu eu, Vali este un profesor universitar bun si extrem de apreciat de studenti. restul tot nu comentez. evident ca am o parere, dar nu am datele si nu vreau sa gresesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.