Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Nutzy & doamna Maria, fantezie kinky

Nutzy & doamna Maria, fantezie kinky

“Ne-am gândit să punem faţă în faţă două modele de politician: ministrul Elena Udrea, exuberant, expansiv, super-comunicativ, un om de acţiune, căruia nu îi este teamă să genereze controverse, şi Prima Doamnă a României, Maria Băsescu, un exemplu de diplomaţie, discreţie, clasă. Considerăm că Elena Udrea este de departe cel mai bun ministru din actualul Guvern, poate şi pentru simplul motiv că a înţeles să facă lucruri, să atragă fonduri, să investească, să pună maşinăria economiei – pe portofoliile de care se ocupă – în miscare, în timp ce ceilalţi miniştri au ales să se plângă de lipsa de fonduri sau să pună firmele şi oamenii la zid şi să transforme România într-o ţară de executaţi silit. În acelaşi timp, considerăm că Maria Băsescu a avut un rol decisiv, prin clasa pe care a demonstrat-o în ultima campanie electorală, în realegerea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte al României”, a declarat a declarat Alexandru Răducanu, fondatorul The Marketer Group. “Unii vor spune că Maria Băsescu nu este politician. Aceia nu au înţeles nimic din politică“, precizează organizatorii Business Woman Gala.

Înţeleg că-i foamea mare, că zânica Andreea Marin şi asociatul (pe partea profesională) ar mai mânca şi ei o pâine pufoasă şi nu prea mai au de unde pe foamea asta crâncenă, dar asemenea exemplu de pupincurism vomitiv rar mi-a fost dat să citesc. Da, ştiu, doamna Bănică e ceva important pe la Unicef, strânge bani la teledoane şi se dă cu pozarii prin zona partea turistică a vârfului Kilimanjaro. La fel cum ştiu şi că pentru construcţia unui cult profesionist al personalităţii ai nevoie de lăutari cu vocaţie, să se lipească bancnota cu scuipat pe frunte.

Că-i tragi o limbă catifelată Duduii, treacă-meargă, s-a obişnuit cucoana. La bugetul pe care stă cu pofosu-i posterior, poţi s-o declari, dacă n-ai ruşine, savant de renume mondial/exemplu de virtute, nu doar cel mai al dracu’ ministru de pe planetă. Da’ s-o suspectezi şi s-o declari, într-o revistă de business, pe casnica de vocaţie Maria Băsescu de apartenenţă la lumea politică e deja perversiune. Ca să nu mai spun că Elena Udrea şi Maria Băsescu pe aceeaşi canapea sună usor kinky.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “Nutzy & doamna Maria, fantezie kinky

  1. “Elena Udrea este de departe cel mai bun ministru din actualul Guvern” 😐 de ce sa ne oprim aici ? eu zic ca e cel mai bun ministru in toate timpurile ! din lume !
    in alta ordine de idei, poate par putin naiva, dar eram curioasa ce parere aveti, Dle. C. , despre deja faimosul razboi ale saluturilor si de replica romaneasca – http://www.myvideo.ro/watch/7485879/Salutul_frantuzesc ? . Nu e deja ridicol ?

  2. Daca m-as intalnii cu S C O R P I A de Udrea pe strada nici nu asi baga-o in seama, panarama naiba oare e pusa pe competenta…..clar nu dar ce face si banul asta din oameni ii pupi in 3 litere de numa iar moldoveanul ala de primar al Vasluiului are s de ce sa ii pupe mana de atatea ori : a transformat Vasluiul dintr-un judet sarac (chiar cea mai saraca zona din UE, poate Valea Jiului sa fie mai saraca) in cea mai prospera zona din Romania si in acest caz asa se preteaza sa se comporte :))) dar pacat ca nu e 1 aprilie ca gluma asta (farsa) putea continua cum e plin Vasluiul la tot pasul de drumuri ca-n palma fara pic de groapa, cum e plin de multinationale in oras :)). Asta e tara, astia sunt oamenii si mie rusine sa recunosc ca-s conationali de-ai mei cand pt. o punga de zahar si-o sticla de ulei is in stare sa-si vanda votul.

  3. Chiar asa…eu cred ca doamna Maria nu tace pentru ca e o mare doamna, ci pentru ca…altceva nu ar sti sa faca. Deci: ce studii are doamna, ce a lucrat la viata ei, ce limbi straine vorbeste, ce stie sa faca, concret? Imi poate raspunde cineva? Pe bune, ca doar nu suntem la curtea regala, ca sa devenim “mare doamna” numai pentru ca marinarul cu care ne-am maritat a ajuns presedinte.

  4. Nutzi e the best:)) nu stiu de ce le-a luat asa de mult timp pana sa descopere asta.Despre prima doamna nici nu am ce sa zic, nu merita atentia mea:D

  5. waw!!!
    Un “mar al discordiei” si doua zeite (daca era si Eba propusa era perfect). Imi miroase a razboi troian… Felicitari zeitei discordiei oricare ar fi pesonajul…

  6. Exact când deschideam acest blog, auzeam la TV o întrebare legată despre ce au în comun Elena Udrea şi Maria Băsescu. Iar eu tocmai mă pregăteam să răspund la această întrebare banală, când am început să citesc această postare.

    Ce să zic? Penibilul, tupeul, diletantismul nu au margini. Textul conţine genul de informaţie care te poate face să verşi. În sfârşit…Despre cea din Pleşcoi-aşa vreau eu să zic, ca să se oftice-am tot scris şi nu cred că i-a scăpat cuiva părerea mea, oricât de conştientă aş fi că nu stă lumea să mă citească pe mine cu sfinţenie. 😀

    Despre Maria Băsescu n-aş vrea, totuşi, să mă exprim tendenţios, dat fiind că e o calitate şi să-ţi cunoşti locul pe palier şi să ştii că mai bine e să taci.

    Cine e zânica? Eu cred că nimeni. Văd că nu vrea sub nicio formă să renunţe la a fi falsă. Adică e şi asta o persoană care să ne ia de proşti, dar în alt fel decât o fac portocaliii.

    Despre Mădălin Voicu VREAU să repet că îl apreciez foarte mult, e acelaşi simpatic realist şi de prea multe ori “gând la gând cu bucurie” cu mine şi cu soţul meu.

  7. si muza lu’ base – expansiv si supercomunicativ la randu-i – care e? circareata cu limbarnita sau gospodina docila?

  8. Toata lumea devine portocalie? E grav…Acum cativa ani, toata lumea devenea membra de partid, unic in Romana.
    Pe fond insa, cred ca au dreptate : d-na ministru este cel mai “bun” din guvern iar d-na Basescu e un bun politician PD-L, pentru ca…tace !

  9. Era un fim cu virgula Cuba Gooding jr. Mai slabut filmul. Legatura cu subiectul e ca prima doamna din film, o finuta si tacuta gen M.B. si-a executat sotul, presedintele adulter si pe amanta acestuia, printr-o manevra super-intortocheata, o conspiratie de nedeslusit. Bine, Cuba s-a prins pana la urma.
    Nu vreau sa dau idei nimanui sau sa sugerez cuiva sa faca ceva. (ba vreau)

  10. Maria lui basescu este incapabila sa isi asume rolul de prima doamna, pentru ca nu e o doamna, iar discretia ei, despre care s-a tot vorbit, este o trasatura pe care si un animal o are, tace, numai ca, in cazul dansei, este vorba de o reducere la tacere(cred eu).
    O prima doamna se implica in actiuni caritabile, isi foloseste cu abilitate pozitia
    privilegiata, astfel incat sa devina un model atat pentru societate, dar si pentru femeile sau mamele tarii. Discretia ar insemna in acest caz doar decenta cu care prima doamna si-ar ‘camufla’ astfel de actiuni din modestie si eleganta.
    Dar pe Maria Basescu o cheama doar Basescu si atat. Este o pierdere imensa sa avem o asa prima doamna, nemaivorbind de un asemenea presedinte defect.
    Iar depre Udrea,… candva amantele regilor primeau castele, acum primesc ministere.
    Altceva?

  11. Pai la cum ii EBA si jigodia ailalta, stiindu-l
    pa pres cum ii, cam cum ar putea fi prima doamna? Cam ce calitati sa aiba? In afara de cal, interviul ala in care isi povestea trista si umila viata plus scrisoarea din campania electorala nu prea are cu ce se mandri.
    Probabil ii mai bine sa taca. Ca daca se bese si aia pe gura, ajunge taranca din Ples , pardon, din Buzau savanta. Ca la dat din gura il taie si pe boc(cassa).
    Si in fond sa le dea premii si distinctii sa si le bage-n cur (scuze).

  12. Este evident faptul ca doamna ministru Udrea este pregatita de “cei interesati” pentru o functie mult mai inalta decat prezenta, acesta fiind si motivul pentru care aceiasi “cei interesati” au grija ca rezultatele ministerului, pastorit de sus-numita, sa fie dintre cele mai laudabile, cel putin la prima vedere…

  13. Cind nu te duce mintea ca sa spui…cind nu ai vocabular… taci si stai in umbra. La unii se numeste prostie, la altii discretie si clasa. Depinde despre cine vorbim. 🙂
    P.S.1 Cine sta chiar si in apropierea unui mirlan ca basexu (LOL!!!) e pe departe de a avea “clasa”… Vorba veche: cine se aseamana, se aduna.
    P.S.2 Am citit undeva ca madam basescu zicea ca l-a cunoscut pe Fat Frumos pe cind lucra in turism 🙂 … adica era receptionera la un hotel de pe litoral 🙂 Probabil de aici i se trage si pasiunea marinerului pt. doamnele din turism.

  14. Auzi, Basescu va fi presedintele Romaniei pana moare. Apoi va fi fi-sa.
    Romania in schimb va tine sa zicem de la Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Calarasi, Slobozia, cu ipoteca.
    Restul va fi parcelat si vandut de FMI…

  15. Construcţia imagologică a personajelor publice din ţara asta nu prea ţine cont de “potriviri de caracter”. Alăturarea a două persoane cu temperamente diferite, poate fi, la o primă vedere, şocantă. Târâtă sau participantă voluntar la un asemenea act (grotesc în esenţă), D-na Băsescu este oricum o prezenţă efemeră şi discretă în spaţiul public. Domnia Sa nu ajută şi nu încurcă cu absolut nimic desfăşurarea evenimentelor, indiferent la ce scară se întâmplă.
    Pe mine unul nu mă şochează imaginea asta. L-a acceptat în preajma Domniei Sale, ce-i drept, din politeţe şi pe Bercea Mondialu. Iar Duduia Blondă, după opinia mea, nu-i făcută dintr-un aluat mai bun decât liderul rrom. Deci nu mă şochează nimic!

  16. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ma sperii-pozitiv de altfel,ca gandesc la fel ca Dvs.(ma refer la ceea ce ati scris),desi sunt departe de profesionalismul,meseria,inteligenta ,vocatia Dvs.,dar constat acest lucru si ma bucur pentru mine,un inginer ,de altfel comun,care din pacate,acum e la pensie nedorita…

    Va doresc ,din toata inima un week-end cu satisfactii si numai bucurii,
    IoanaP

  17. Dar sa vezi buze umflate cand ardealul va fi vandut indiei si se va numi Ardialasana iar moldova chinezilor si se va numi Muotaofa. Rusii, austriecii si ungurii isi vor studia umflatura buzelor ani si ani lungi fara sa se dumireasca…

  18. Nene Victore aci m-ai enervat!
    Io-ti garantez ca in ardeal nu vezi pupincurismu’ dus pe culmile alea! Ti-o zice unu’ asa mai din marginime, unde oi sint cacalau maria ta da nu le-am vast insirate pe culmi pe post de tablite indicatoare! Si as vrea sa-l vad pe unu de-al nost ca moare de “scirbavnic madular” invirtosat la vederea blondei ministrese!
    Iar de aia care-o citeaza pe prima doamna la clasa bussines….Iea oari di undi provini domnu’ mieu?
    Asa ca consider o scapare mentionarea ardealului (in asociere cu slugarnicia)in cea emisiune , admirabila de altfel, si ma fac ca n-am bagat de sama.
    Sint de acord ca boc nu face altceva decit sa sa se cace in ce-am zis io!
    Ala SI NUMA ALA ii un ardelean pupincurist! Si ma face sa borasc de cite ori ii vad mecla sau ii aud glascioru’.
    Banzai! si sa ma *ac in zama la toti portocalii!

  19. M-am gandit adeseori la Maria in ultima vreme.
    Cum se face ca fiicele ei au un bagaj de cuvinte atat de rudimentar in comparatie cu al tatalui?!
    O dictie atat de penibila, in discordanta vadita cu cea a tatalui, umblat peste mari si tari?!
    Prima doamna a Romaniei-spun gurile rele ca a fost pe vremuri chelnerita la Ilisesti ,o cabana din judetul Suceava, detasata pe litoral pe timpul verii.
    Si-a crescut si si-a educat cum a stiut ea mai bine cele doua fete.
    Doamna Maria si cele doua progenituri sunt prea mici pentru un clop atat de mare.

  20. Ehei, domnu` Victor ! In spatele fiecarui barbat de succes sta o femeie puternica.
    Vorba asta se adevereste in multe cazuri.

  21. Daca psiho are dreptate, sper ca Ploiestiul sa revina Germaniei 😉 , Suediei, ceva de genul asta. Sa faca ei Romanie cu gunoi pe jos de la Baneasa incolo, noi astia mai fraieri sa fim colonia Munchen-ului 🙂 .

    Nu cred ca-i vorba de “foamea-n gat” (jegurile ca Andreea Marin, piticu’ ala cantaret, cabotin si zgubilitic de barbac-su, etc, n-or sa stie ce-i aia foamea niciodata) ci de vocatia de sluga. Daca nu sunt slugi/sclavi/carpe pentru un “puternic”/”leader” (cam la ce “leader”-i au si ei acces si pentru ce fel de “oameni de succes” au gusturi) au o criza existentiala. Avantajele sunt doar un pretext pentru ei insisi, scopul lor real in viata e sa fie presuri pentru un jeg ca Incrucisatorul asta infect.

    Asemenea circarii gen “Business Woman Gala” sunt organizate de gunoaie de oameni pentru scarnavii proaste, deci era firesc sa se cante un fel de osanale (sau altul) gunoiului uman care ocupa actualmente functie de presedinte al Romaniei. Probabil ca in deschidere vor canta alea care oracaiau cu Guta in imnul prezidential.

    Oare astia se saluta intre ei cu salutul romanesc consacrat in toata Europa?!

  22. D-le Ciutacu,

    Ati fost astazi la Pitesti,la Congresul despre istoria presei?Mi-ar pare rau daca nu ati fost…

    Cu acelasi rewspect,
    IoanaP

  23. Pentru a pune în relatie de asemănare două(aceste)femei ne putem gândi la oile păstorite de acelasi cioban.Pentru a le pune în relatie de deosebire,ne putem gândi(cam savant totusi)la două cărti:una deschisă total pentru a fi citită de oricine atunci când îi pică în mână,cealaltă deschisă pentru a fi citită numai de autor.Critica literară obedientă le va proslăvi pe amândouă.

  24. Cu regret spun ca in mintea mea cele doua fiinte apar in doua compartimente separate, diametral opuse. Nu pot vorbi de Prima doamna a tarii in acelasi context in care as vorbi de Elena Udrea.
    O declaratie a E.U. m-a facut sa cred ca intr-adevar este in stare ‘sa puna masinaria economiei’ in functie in domeniul constructiilor si turismului, din moment ce atat de hotarata a putut declina lupta pentru functia de Prim-vicepresedinte PDL motivand ca vrea sa faca treaba la minister.E un lucru pozitiv.

  25. Domnule Victor Ciutacu, va rog sa aduceti in discutie si informatia aparuta in Academia Catavencu de miercuri, si anume, angajarea FRATELUI PREMIERULUI EMIL BOC ca sef la APIA Arad, dupa patru incercari esuate.

  26. Ar trebui “calcat” in picioare si tavalit bine in cateva emisiuni pentru asta

  27. Eu sunt curios … Voicu asta ce face in parlament!? O propunere legislativa face? Niste prezenta prin parlament face? Eu daca nu ma duc la munca ma dau afara, asta daca nu se duce inchiriaza spatiu de la stat pe care-l subchiriaza pe mai multi bani! deci bani fara sa faca nimic … oare statul nu putea face asta? noroc cu Voicu, asa da parlamentar!

  28. I-am terminat pe toti!? Mai ramasese o femeie cu MULT BUN-SIMT, zic eu.Nu se baga,nu e in centrul atentiei,e pe acolo(tangential),nu are functii,poate nu-i plac anumite chestii,dar ,,asta e,,.Noi vrem sa vedem scandal,divorturi,impacari,batai…..vitriolu’…..si cum e “normal” pe d-l VOICU care si merita vazut.Ma amuza f.tare felul cum vorbeste d-l Voicu despre romani de parca nu EI ataca atunci cind sint in HAITA.Felul in care d-l Voi cu ca-ca racterizeza romanii, dezamageste! Se pare ca nu romanii sint rasisti.Romanii sint doar PREA TOLERANTI cu vinzatorii de KENT si mai nou, hotii de STRADIVARIUS.

  29. Chiar acum privesc la emisiunea Gabrielei Firea si raman uimit de lejeritatea cu care d-na Tatoiu il preaslaveste pe maritul Zeus si improsca noroi in BVB, Crin, Ponta. Imi doresc foarte mult o “confruntare” Ciutacu-Tatoiu sau Badea-Tatoiu. Sau nu se incumeta doamna? Cu tot respectul cuvenit, prea exagereaza: Base e singur impotriva tuturor (PD-L, PNL, PSD, moguli, comunisti, etc)

  30. Asta da dilema pentru pupincuristi….pe oricare-ar alege nu va fi bine!!!!
    Poate pana la urma se vor da doua distinctii:modelul de sotie buna si…celalalt model, de femeie buna!

  31. Off
    Stie cineva ce-i cu directorul demis de la Sptitalul CF2? Cine l-a numit? Este unul din specialistii propusi de pedelisti? Sau?
    Este doar o curiozitate de-a mea…

  32. Divide et impera (dezbina si cucereste). Ce-ar fi sa aplicati aceasta tehnica pe partidu portacaliu/violet ?

    Ce-ar fi sa va pun eti cu picioarele pe Berceanu, apoi pe Videanu, apoi pe Blaga apoi pe Flutur si tot asa…pana in 2012. Sa-l lasam pe base cu blondele lui da sa dam in sergentii si sponsorii partidului (a se citi hotii)

    Un weekend perfect iti doresc! Te rog eu mult, hai sa facem un viitor pentru copii nostrii in tara asta. Am 30 de ani si mai stau 1 an in tara asta. Iti promit ca la anul ii scriu din Canada sau Germania. Poate mai putem face ceva. Tiganii pleaca in IT si UK, hai sa ne curatam si de hoti.

    ps: poti sa nu publici mesajul meu

  33. Sa nu fim asa de critici vis-a-vis de Prima doamna a tarii, pentru ca exista motiv sa fie nominalizata la Gala intrucat s-a lansat in afaceri si este actionara la o societate profitabila. Si va rog sa nu uitati ca este PDL-ista, deci are de a face si cu politica.

  34. Maria Băsescu a fost vânzătoare. Nu e o mare doamnă, dar e o femeie la locul ei, faţă de ţaţele care umplu scena politică a ţării şi se mai cred şi demne de locul pe care-l ocupă.
    Probabil că măcar Maria Băsescu îşi dă seama de penibilul în care se află şi preferă să fie aşa cum e ea, fără fandoseli. sau preferaţi să o ia Băsescu pe Udrea ca să avem un cuplu ideal în fruntea ţării?

  35. Surprize, surprize. Asta simte că, odată cu Teo, s-a dat startul la top 300 vedete de divertisment in viitorul Unicameral? Propun deci constructiv, curat-constituțional să-i zicem Divanul Starletelor.

  36. Cred ca ati vazut si voi pe tv-uri inceputul simularii convocata de Baasecu acum ceva zile la palat, unde fiecare-si facea de lucru cum putea pe scaunel asteptand sa sune trompetii.
    La un moment dat am prins un primplan de vreo 3 secunde cu tanti Uodrea cand citea chiar cu vadit interes niste hartii. Si ce ?!? I se vedea valceaua, mare smecherie. Ei bine, nu asta m-a ‘atras’ ci faptul ca urmarea textul cu deshtu’ !!! Daca era vreo gestionara ceva , mai mergea dar asa. Opps … chiar este.

  37. @bojan
    “D-na Băsescu este oricum o prezenţă efemeră şi discretă în spaţiul public…”

    Efemer inseamna ca astazi e maine nu e.
    Crezi ca divorteaza?

  38. Cui i-a venit ideea sa le alature cele doua doamne chiar pentru nominalizare la premiul “politicienii anului” acordat in cadrul celei de a patra editii a Business Woman Gala trebuie ca este mare pupincurist. In nici un caz nu constituie modele de politicieni. Intr-un comentariu de pe la 23.00 pm (este salvat) o aparam pe Maria Basescu, dar ma gandesc ca totusi este mult prea mare ‘fantezie kinky’ a le pune fata in fata. Ma rog.

  39. Maria Basescu este macar, fara doar si poate o doamna, o femeie de caracter, cu un acut sens de a vedea lucrurile, de a le simti, dar ramane oarecum mmereu in umbra.

  40. In comparatia cu Elena Udrea, o mincinoasa, Maria Basescu si-a pastrat bunul simt, a ramas discreta privind viata ei intima, si cand provocata fiind a povestit cate ceva, a incercat sa ascunda refularile, temerile ei.

  41. Din 2014, Elena va fi cel mai bun presedinte, cu prim ministru fost cel mai bun presedinte, iar Maria TOT casnica! V-ati gandit ca poate averea domnului COCOS este fifti-fifti!!!!!!

  42. daca citesti textul pana la sf primului paragraf ai senzatia ca e opinia ta boss asa ca te rog pe viitor incepe invers cu X a afirmat, ca am avut o mie de scenarii in cap: ca te-au prins cu flota ascunsa in port la Oltenita; ca te-a prins Udroaica, te-a violat si ti-a si placut, stiu nu raspunzi ca citeste si doamna ta blogul.
    Lasa-i Boss sa faca ce vor, nu murim noi inca 3-4 ani, visul meu e sa modifice maleficul constitutia si sa castige Nastase alegerile.

  43. daca nu de portocalii, sigur de penelisti sau pesedisti, iordachel gudurau! nu-ti imagina ca astia or fi mai breji, numa ce mizerii o facut nicolaescu ala

  44. Am reascultat partea introductiva a emisiunii Vorbe Grele “Cine-i cel mai prost din curtea scolii?” tocmai pentru ca e vorba de zarva care s-a produs la sosirea si ‘descalecarea’ lui Nutzy la Vaslui si cu toate ca, ceea ce spun nu ne face cinste, tagmei barbatilor, acum as raspunde la intrebare de mai sus ca cel mai prosti suntem noi, barbatii care ne blocam sau ne manifestam in chip si fel, ne inghesuim la geamuri, uitam sa deschidem portiera la vederea ‘vedetei PDL-lui’, ca de politiciana nu-i vorba, cel putin nu, din punctul meu de vedere, pana acum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.