Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > TVR a dat Paulei Rusu premiul Emmy. Şi i l-a luat înapoi, că era al Paulei Herlo

TVR a dat Paulei Rusu premiul Emmy. Şi i l-a luat înapoi, că era al Paulei Herlo

În 2008, Paula Rusu, care lucra la Antena 3 din 2007, a făcut pentru Pro TV un reportaj sub acoperire pentru care Emmy i-a dat pe nedrept un premiu Paulei Herlo. Bine că vine TVR să repare o imensă nedreptate. Sper ca şi eu să constitui, prin wall-ul meu umil de pe facebook, după modelul Turcescu, o sursă de inspiraţie pentru colegul Obae şi copi peiştii din ziarele portocalii. Eu oricum ştiu un caraghios reevaluat care se va bucura zgomotos pentru ea.

UPDATE: O oră mai târziu, i-au luat înapoi Premiul Emmy. Mi se pare japcă.

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

20 thoughts on “TVR a dat Paulei Rusu premiul Emmy. Şi i l-a luat înapoi, că era al Paulei Herlo

  1. daca poate sa-mi spuna cineva cum se numeste televiziunea de stat din SUA unde ‘postul de realizator emisiuni tv … implica un grad SPORIT de profesionalism’?

  2. Nu mai inteleg nimc ! Oricum ” tare ” jurnalista , bv ei !Apropo , tu citesti site-ul tvr-ului? 🙂 , eu nici macar nu am acest program in memoria tv-ului !

  3. TVR nu e nici la prima si nici la ultima tampenie pe care o face. Pe banii nostri. Personal vad cu greu o solutie la asa ceva. Ce putem face??? Sa nu ne mai uitam la ei?! Poi vor exista in continuare caci ei nu traiesc din audiente. Si imi vine greu sa-mi imaginez marsuri de protest si lanturi umane la intrarea din Ermil Pangrati…

  4. daca tot a ajuns in ograda tvr pe cale naturala, o sa vada ea pe dracu ce mare televiziune, ca si asa sunt in galeata in afara de cateva emisiuni distractive restul sunt zero, sunt in gaura rau de tot, asa ca o sa vada ea ce o asteapta, daca ea crede ca se v-a realiza aici se inseala amarnic, cat despre turcescu et.co am dat de ei aseara, dar am schimbat imediat canalul, nu il suport de asemenea nici pe nasu(moraru) lingai se numesc.

  5. ma gandesc ca o fi invatat cate ceva despre profesionalism in cei 4 ani de la Antena 3 si merge sa-l puna in practica la TVR. poate mai dispar din erorile imense pe care le fac cei de la TVR. 🙂
    nu stiu, ma gandesc si eu asa…

  6. Mii de scuze pentru offtopic, dar am si eu o intrebare pentru tine. Avand in vedere tonul taios (pe alocuri realmente contondent) al lui Antonescu in fata lui Basescu, ‘cum comentezi’ cele (maxim) 30 de cuvinte rostite de Ponta? El nu stie sa vorbeasca decat in talk-show-uri iar in fata presedintelui devine maxim formal, nestiind sa intre in polemica? E cumva o strategie a celor doi uselisti in asa fel incat sa-l lase doar pe Antonescu sa ‘poarte greul’ discutiilor? Sau se observa cumva ‘sechelele’ aliantei PDL-PSD si Ponta se abtine instinctiv? Ok, sunt mai multe intrebari, nu doar una :). Scuze.

  7. @Catalin: cand o sa am chef sa comentez comportamentul varfurilor USL (care nu se consulta cu mine inainte sa plece la smardoiala cu Basescu), o s-o fac. aici vorbim despre TVR, Pro TV si Emmy. sau nu mai vorbim deloc.

  8. Sa inteleg ca Paula Rusu nu va mai fi la antena?Intreb si eu ca nu sunt la curent cu aceste lucruri.Cat despre tvr,nu urmaresc postul,oricine apare acolo.:)Fiecare cu gusturile lui.

  9. Paula Rusu este plecata din Targu Mures, unde a lasat o impresie foarte buna, iar ceea ce a realizat la Antena nu m-a mirat.
    Pacat ca o astfel de scapare a celor care se ocupa de site-ul TVR se poate rasfrange sub forma de bascalie si asupra ei, mai ales ca acolo nu sunt foarte rare “chiflele”.

  10. @ NEGHINITA …sa nu inmormanteze si dosarul Flota o data cu procurorul.

  11. eu nu am observat ca nu mai e la antena3…sau n-a plecat inca? nu e cine stie ce pierdere..mie cel putin mi-era antipatica

  12. Profesionisti, nu gluma!
    Paula Rusu s-o fi simtit ,,onorata“ alaturi de Marean si Lupea!?

  13. Cum sa dai un premiu si apoi sa-l iei inapoi. Ca doar n-o fi sport, sa intervina dopajul. Am mai auzit de medaliile luate inapoi lui Ceausescu, dar nimeni nu i-a cerut lui Obama inapoi Premiul Nobel pentru Pace cand a reinceput razboaiele !

  14. O fi pus Moise o vorba buna si pentru ea. Candva faceau o emisiune impreuna la A3. Nu prea rezonau, Moise s-a reintors la Bizbazar, ea a continuat un timp singura, dupa care s-a schimbat formatul si a disparut. Mie m-a facut o impresie buna, doar ca uneori tipa inutil. Pacat de ea ,ca la TVR n-o sa mai vada nimeni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.