Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Domnu’ Dan e cu 5 minute mai deştept

Domnu’ Dan e cu 5 minute mai deştept

Când Dan Diaconescu declara cu emfază într-un interviu, ca răspuns la acuzaţiile potrivit cărora a instituţionalizat prostul gust în televiziune, că vrea să otevizeze România, aşa-zişii fini strâmbau din nas cu superioritate. Între timp, posesorul de Rolls Royce a ajuns domnu’ Dan, a plecat din legendara garsonieră (care era, totuşi, un ditamai apartamentul), şi-a făcut studio tv multifuncţional şi modern, a redescoperit plăcerea şi beneficiile de a face talk show politic, i s-au (re)deschis câteva dosare penale de sertar la DNA de care nu ştia nici dracu-n campaniile electorale, a trecut câteva zile prin arestul cercetărilor penale şi munceşte cu sârg la consolidarea unei construcţii care se intitulează (provizoriu?) Partidul Poporului.

Cum arată astăzi televiziunile care-l huleau (şi continuă s-o facă) pentru prost gust pe învinuitul de şantaj şi constituire de grup criminal organizat? Uitaţi-vă o zi întreagă, eventual schimbând periodic între ele canalele, la programele difuzate. Veţi vedea, dacă sunteţi obiectivi şi analizaţi la rece, un fost mare OTV, fracţionat în beneficiul poporului şi al acţionariatului mogulăresc care-l enervează pe preşedintele-jucător şi care şi-a deschis mustării tv să facă bani, nu educaţie civică suveranilor. Asta-i România majoritară, oameni buni, publicul OTV, nu vă mai ţineţi ipocrit de nas şi nu trataţi excepţiile drept reguli. Viitorul preşedinte al încă neînfiinţatului Partid al Poporului are meritul că s-a prins primul cum se pot exploata comercial facil trăsăturile standard ale românilor. Restu-s fiţe ieftine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

159 thoughts on “Domnu’ Dan e cu 5 minute mai deştept

  1. Asta e unul din criteriile de baza ale unui om de afaceri de succes. Sa “miroase” tendintele pietei.

  2. sa inteleg ca ai o mica frustrare ca te-ai prins mai tarziu?! :)) pai asta faci si tu!!! si numai tu ci culmea de multe ori cei de care vorbesti chiar tu..:)) atat antena cat si realitatea sunt cum bine zici otv-uri mai mici…:))

  3. @gabi: atat pricepi tu din ce vezi la tv. am omis eu vreo televiziune de stiri?

  4. Exact. La fel cum a prevazut si Baselu ca poporul are nevoie de un dictator. Acum ne este clar tuturor ca poporul roman e un popor de sclavi analfabeti si prosti, pe care ii preocupa problemele altora si nu pot gandi sau actiona colectiv. Domnu Dan e doar un vizionar…

  5. otv este detinut si de vintu. sa nu se uite acest lucru! …iar vintu este si el in colimator in acest moment.

  6. Multi te vor injura pentru ce ai scris mai sus. Multi au aruncat cu pietre in mine atunci cand am spus ca il invidiez pe DD pentru inspiratia lui, pentru felul in care a prins spilul si cum a stiut sa faca audienta si bani. Omul asta a muncit…eu nu spun ca e sfant, ci numai ca a inventat un tip de televiziune si ca a simtit ce vrea poporul. Si le-a dat. Oamenilor le era sete, degeaba le dadeam Chivas Regal…ei au vrut simplu: APA.

  7. Mai rau e ca atunci cand nu acceptam minunea OTV, am ajuns sa fim considerati fitosi. Pentru ce? Am tolerat prostia pana acum, am ras de ea si uite cu ce lider ne-am ales.

    Nu, nu am sa ii recunosc in niciun fel “succesul”. Ma dezgusta.

  8. Romania este o fosta colonie de scursori a Europei. Prin urmare noi, romanii, suntem un popor de sclavi ce ne nastem, traim si murim, eventual, cu scopul primordial de a ne depasi conditia, adica de a deveni negustori de sclavi. Distractia, in speta televiziunea, este una potrivita moralitatii si temperamentului nostru actual. Bineinteles si negarea evidentului face parte din caracterul romanului modern. Asa ca nu-i de mirare ca Domnu’ Dan este un soi de erou local, devenit national, posibil intergalactic … 🙁

  9. Romania este o fosta colonie de scursori a Europei. Prin urmare noi, romanii, suntem un popor de sclavi ce ne nastem, traim si murim, eventual, cu scopul primordial de a ne depasi conditia, adica de a deveni negustori de sclavi. Distractia, in speta televiziunea, este una potrivita moralitatii si temeramentului nostru actual. Bineinteles si negarea evidentului face parte din caracterul romanului modern. Asa ca nu-i de mirare ca Domnu’ Dan este un soi de erou local, devenit national, posibil intergalactic … 🙁

  10. eu consider, dar nu ar trebui sa ma bag in zeama ca nu prea ma uit la tv, in afara de politica :))(dar am o idee cat de cat), ca nu trebuie sa generalizezi. Ma uit ca pe la antene: antena 1 este postul otvizat, antena 2 mi se pare mai matura, mai serioasa si cu emisiuni mai sobre, dar din care ai ce invata, iar antena 3 mi se pare clar ca nu are nici o legatura cu otv.

    protv ? prima ? ……otv, ca sa nu mai zic de kanal d….iar labe1 nu merita nici macar mentionat pentru ca este de cacat!…cu tot cu needucatu si prostcrescutu ala de nasu’.

    Am ajuns la vorba ta, deci merge sa generalizam pe subiect 🙂

    Succes.

  11. @silvy: mai rau e ca nu-ti cere nimeni sa accepti vreo minune, da’ te autosesizezi tu din oficiu 🙂

  12. @Victor Ciutacu: Ce se intampla cu posturile? Apar la 10 minute dupa ce le dai trimitere, apar de doua ori, daca vreau sa scriu cu diacritice nu-mi apare deloc comentariul. Probleme cu host-ul sau cu platforma?

  13. Este efectul sistemului capitalist. Capitalismul face bani, nu instruieşte, nu educă. DD a dovedit că are calităţile native necesare adaptării la acest sistem. Este o ticăloşie să te foloseşti de slabiciunile şi neştiinţa “suveranului” dar este mai profitabil decât să-l educi, adică este capitalist.
    Astfel au fost instruiţi, economic, preşedinţia şi guvernul, că îi costă mai puţin să-i omoare decât să-i salveze pe “suverani”. Eficient, profitabil, capitalist.

  14. Uite asa am ajuns eu pe canalu” b1, pentru ca m-am saturat de mult mediatizatul subiect, Madalina Manole. Se pierde sau se castiga audienta exploatand pana la urma, o drama de familie?

  15. Pot sa vad ca-i merge bine lu’ Diaconescu, dar n-am sa pun bunastarea lui pe seama pozitionarii sale in piata ca urmare a identificarii prin metode stiintifice a unei oportunitati de afaceri. Nu se poate sa fie asta prima explicatie a succesului sau si, sincer, nici nu cred ca e. O fi avand omul fler, dar in Romania nu te ridici intr-un asemenea ritm, daca nu mai ai si alte lucruri/ oameni de partea ta…

  16. DD a avut succes si datorita faptului ca nu a parut agresiv, ca s-a distantat de cazurile sale. Eu cred ca este unul dintre cei mai buni moderatori din Romania, fara prea mult caracter, dar un moderator bun. Nu cred ca serialul Elodia ar fi putut avea succes sau chiar exista cu orice moderator.

  17. Proverbul zice: ” Fiecare popor are conducatorii (pe) care-i merita.” Parantezele sunt la alegerea voastra pentru domnul Tariceanu (fost prim-ministru certat rau cu acuzativul…) sau pentru domnul Vanghelie (care este…). Tot asa pot spune ca ” Fiecare popor are televiziunile pe care le merita. ” Daca OTV are succes inseamna ca poporul roman merita sa se uite la OTV. Fiecare are in mina telecomanda si apasa pe ce buton vrea… Democratia are lipsurile ei: votul unui profesor universitar este egal cu cel al unui (semi)analfabet cumparat cu o galeata si o punga de faina ! Criza economica ne-a lovit crunt. Mai tare ne-am lovit singuri prin desfiintarea tuturor reperelor morale si valorice in societatea in care traim. Fara un tel comun, fara lideri adevarati devenim din ce in ce mai mult o turma de bezmetici, needucati, nespalati, asa dupa cum ii acuzam de multe ori pe cei din etnia inlocuitoare… Si ce propui ? o sa ma intrebati. Nimic, doar constat ca sunt minoritar in tara asta si trebuie sa suport dictatura majoritatii OTV-iste. Ca doar nu-i vedeti de miine ca lasa OTV-ul si se apuca de citit Eminescu sau Marin Preda…

  18. Asta-i rromania majoritara ptr ca inclusiv jupanul tau a contribuit la transformarea minoritatii tiganizate in majoritate.
    Si nu vad absolut nici o diferenta intre pora, care se face ca nu vede ca basescu e capul tiganiei (la propriu dupa inrudirea cu Mondialul Bercea) si tuca, parintele Miscarii de Rezistenta Bleaga, care se face ca nu vede tigania promovata de propriul trust, la fel ca si tine si badea m. Caruia in plus, ii repugna doar suncile de pe ceafa inamicilor politici, nu si suncile de pe ceafa omului “puternic, inteligent, cult, independent, dur şi emoţional în acelaşi timp ” trandafir teo.

  19. @Rromania tiganeasca: eu ti-am lasat porcaria asta de mesaj sa treaca tocmai ca sa-ti raspund ca, daca n-ai fi fost preocupat sa te rafuiesti ca um imbecil rasist cu Tuca si cu Badea, ai fi citit in Jurnalul National, la Miscarea de Rezistenta, asa bleaga cum o vezi tu, cum s-a sters pe jos cu “vedetele” de carton, curvasareala si manea ale Antenelor si cu invitatii lor traditionali

  20. Oare mai lipseste ceva din era prostului gust din Romania??? Daca da sigur acest domn Diaconescu va gasi… Mai fratilor… ce reprezinta Patria, ce inseamna spiritul nationalist?? din cauza voastra, a celor ce va pierdeti in idei preconcepute, a celor care nu ati invatat decat sa faceti gauri in apa, a celor ce va place sa va declarati nationalisti, tara romaneasca sufera… nu marinarul betiv este vinovat,nu diaconescu si modul lui de a transfera banii din buzunarul vostru in propriile buzunare, ci voi cei care incurajati orice marlanie sa fie subiect de stiri, orice aberatie lingvistica sa ajunga slagar in manele sau cum ii mai zice… ce va tot declarati nationalisti si iubitori de patrie atata timp cat cea mai neinsemnata punga de arginti ce va este vanturata prin fata, va face sa uitati toate juramintele aduse patriei… voi nu ati inteles ca de fapt nimeni nu poate scoate tara asta din mocirla in care se scufunda??? mi s-a spus ca eu, ca si cetatean britanic de origine romana, nu am dreptul sa vorbesc, facandu-se aluzie la ceata din insula care se pare ca mi-a incetosat mintea…. ziceau unii incarcati de neuroni viteji si gata sa combata pe oricine… oare o fi asa??? eu cred ca noi cei din afara tarii suntem mai nationalisti decat toti romanii la un loc… si stiti de ce? pentru ca noi ne declaram corect si fara presiuni simtamantul nobil pe care il avem in noi fata de tara in care ne-am nacut, pe cand voi cei de acolo nu faceti decat sa va aplecati dupa cum bate vantul…
    Ma simt jignit profund sa fiu tratat ca un tampit, atata timp cat eu si familia mea aducem o mare onoare Romaniei prin ceea ce am facut pana acum innafara granitelor Romaniei si prin faptul ca zi de zi, prin activitatea nostra, de medici si oameni de afaceri, spalam in fiecare zi cate o rufa murdarita de voi cei din interiorul tarii, care mai aveti si tupeul sa ne blasfemiati si sa ne stropiti cu noroi, doar ca sa iesiti voi curati in fata celor care va dicteaza soarta…
    Sunt satul de inteligenta romaneasca- care din pacate nu este decat o mare gogoasa-atat de mult aclamata si plimbata peste tot in lume… Mai uitati-va si in oglinda fratilor… un pic de modestie nu strica niciodata… respectele mele d-lui Victor Ciutacu.

  21. Don ciutacu, ati dat cu nuiaua la urdinis si acum va bazaie albinele in jurul capului. Ma tem insa ca printre albine sunt si multi trantori, unii care s-au simtit vizati direct. Stiu si stiti ca-n spatele haioseniei unora dintre numele cu care semneaza postatorii, se ascund personaje si persoane cunoscute. Scrisele dvs deranjeaza zi de zi, azi ati invartit cutitul in multe rani, dovada deranjul produs. Dl dd a exploatat in folos propriu o latura jenanta dar definitorie pt existenta noastra actuala, si dupa el, toate canalele au inceput sa incline spre subiecte de gen. E jalnic cum in primul plan apar si se mentin tot felul de muhaiele si curvistine, inculti si de grav prost gust, dar daca asta prefera poporeanu’, de naiba sa faci?! Nici o alta dovada nu mai e necesara dupa realegerea marinarului, cel care da tonul cu sau fara voie. E jalnic, dar adevarat.

  22. Citez: ” In Franta ar fi iesit in strada milioane de oameni , daca li s-ar fi taiat din salarii … Romanii sunt foarte calmi ”
    Eu consider ca sunt CRETINI !!!!!!!!!
    As propune sa le sarutam si mana lui Boc , Udrea si Videanu pentru ca sunt totusi draguti : nu ne impusca inca !!!

  23. Haideti Dle Ciutacu, nu pot sa cred ce reclama/spalare de cadavru ii faceti acetui (ne)om ! Sa fim seriosi, chiar daca ar fi adevarat ce spuneti, rolul nostru nu este acela de a legimita sau cauta partile bune ale unui astfel de om/comportament ! Ci de a-l contracara si de a cauta solutii ! Ce v-a facut sa priviti chiar si pt o secunda “fenomenul OTV” cu ochi buni , sau dintr-o perspectiva care sa il legitimeze? Sunt chiar curios..

  24. @Blog anti-Dan Diaconescu: n-ai inteles nimic si te iei prea in serios

  25. Domnu Dan atât stie să facă si o face pe un fond de smecherie ieftină care prinde la popor;deaceea are si audientă în rândurile unei anumite pături sociale destul de numeroase(asta îmi aduce aminte de celebra replică a lui Lăpusneanu„prosti da multi”,care,bineînteles,nu are nicio legătură cu mediul în care trăim noi).Asadar,nu este vorba de desteptăciune prematură,ci de potrivire la subcultură.

  26. Si mai da-l dracului! 😉

    Romania era asa cu mult inainte sa apara OTV-ul, ProTV, AcasaTV, manelistii, Tiran Basecu, etc. Astia-s “emanatul” populatiei Romaniei. Asta e o tara fara Istorie, fara perspective, impermeabila pentru binefacerile culturii si stiintei, bantuita de misticism si sortita mizeriei izvorate din tiranie. Cine se naste roman are de ales: ori exceleaza in maneleala, ori accepta ca este un fel de “mortul viu din lada goala”.

  27. Pe om il duce capul ,ce sa zic,mult mai bine decat pe altii.Populatia saraceste de pe o zi pe alta.E foarte usor sa instaurezi o dictatura pe acest fundal de saracie crunta.De ce prefer eu o suspendare a presedintelui in locul alegerilor anticipate parlamentare?Simplu.Daca se trece de Basescu,la alegeri anticipate parlamentare,va fi o prezenta mica la vot si vor castiga cei care cumpara voturi,mai ales acum.Daca psd-ul isi imagineaza minuni,s-ar putea sa aiba o mare surpriza.Scarba e la nivelul maxim si s-ar putea transfera impotriva intregii clase politice,fara deosebire.In schimb,in cazul suspendarii,aceasta scarba s-ar putea canaliza exact impotriva celui care a declansat toata debandada in tara asta,prin caracterul sau distructiv.O sa privesc iar cum psd-ul isi da cu stangul in dreptul,pentru a nu stiu cata oara.Succes ,domnule Iliescu!Va doreste o pustanca care v-a dat o lectie crunta pana acum,pentru ca a avut dreptate de cele mai multe ori.E fantastic cum psd-ul are o asa putere de autoiluzionare.Banuiesc ca le mai trebuie un dus rece ca cel de la prezidentiale.Si-l vor avea,daca vor continua asa.

  28. Astăzi am folosit şi eu imaginea lui Dan Diaconescu pentru principalele puncte, de nerefuzat, pe care le va aborda în viitoarea sa campanie prezidenţială:
    – mărirea pensiilor şi salariilor
    – reducerea taxelor şi impozitelor
    – modificarea radicală a sistemului judiciar prin introducerea sistemului de vot cu juraţi, introducerea plăţii cauţiunii, cei cu venituri modeste urmând să aibă cauţiuni mici, arestarile se vor efectua doar în cazurile grave, durata maximă a unui proces nu va fi mai mare de 50 de zile (propunere de nişă!)

  29. Normal ca e cu 5 minute mai destept ca doar e oltean 🙂
    Serios vorbind cati din cei care il injura pe “domnu’ Dan” nu sunt invidiosi pe el si nu ar da oricat ca sa fie ca el, crede cineva ca sunt mai mult de 10%?
    Asta este Romania singura tara latina din europa ca nu a colonizat pe nimeni ca am fost, suntem si vom fi doar niste guralivi si atat.
    Sanatate si un praz vede.

  30. de fapt diaconescu nu e atat de important ,nu el ne conduce spre culmi marete de prosperitate ci cuplul basescu-boc .iar ceea ce mi-a venit in minte azi cred ca e motivul pentru care fiecare din ei si-a dorit puterea iar acum nu vor s-o mai lase din maini:unul se crede Alexandru Macedon-basescu iar celalt se vede o reincanare a lui Napoleon raportandu-se probabil la inaltimea personajului. amandoi insa, uitacum au sfarsit cei doi!!

  31. Oooooo , daaaaa … , adevar grait’ai…!!! 🙁
    Astia suntem …! Sapa si pamantul galben ne mai schimba … (oare ?!)

  32. Buna seara,

    Aveti mare DREPTATE(din pacate)!
    Daca ajunge DD sa candideze la presedentie si il voteaza cineva,eu cred ca e un mare tampit,sau suntem un NEAM DE TAMPITI!!!!
    Sa speram ca oamenii de bine sa nu ajunga,din disperare,la soarta Madalinei Manole-Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

    Cu mult drag si respect,
    IonaP

  33. Cred ca ideea unei astfel de post tv s-a nascut in capul lui DD pe vremea cind neamu’era liber sa stea (si statea) treaz toata noaptea urmarind dezbaterile televizate din sedintele … CPUN. Diferenta dintre actorii de atunci si Elodia e minima.

  34. Mie personal nu-mi repugna domnu’ Dan, nu sint obligata sa ma uit la OTV, insa imi provoaca greta si sila evidenta politicienii care se poarta asemeni personajului OTV-ist si pe care culmea absurdului ii mai si platim din banii nostri. Canale de televiziune cretine sint peste tot in lume, insa ce-a facut clasa politica in special in ultimii 6 ani face sa paleasca de invidie orice canal de tip OTV. Cind portocaliii si zeusul lor au ales ca spatiu de manevra OTV-ul n-a fost decit o desavirsire a “democratiei originale” romanesti, unde sa rastalmacesti si sa calci in picioare legile si constitutia este o normalitate absurda. In ultimii 20 ani s-au promovat mai rau ca-n comunism non-valorile la toate nivelurile, s-a facut praf invatamintul si cercetarea, iar minciuna si tupeul “baietilor destepti” au ajuns la rang de cult. Democratia se bazeaza pe o scara de valori bine definita, pe legi si justitie, competente si bun simt, insa dupa anii comunismului ceausist n-au urmat decit o “spoiala democratica” si consecintele se vad, atit in plan social cit si economic.

  35. D.D. este in televiziune ceea ce este base in clasa politica,adica un tip de o inteligenta medie,caruia ii place senzationalul,cu o limba romana insusita din mers,cu prieteni si dusmani pe bani,cu fitele ieftine ale celor din jur,ca le cheama magda,elena,elodia,dau bine la popor,cu relatii si dosare pt toti si toate,cu iubire de popor si cu marea sansa ca s-a nascut in Romania.In oricare alta tara din lumea asta era un rebut si omul de tv si omul politic.
    Ce este tragic este ca se pare ca iI vom avea in curand pe gigi becali,base si vadim la un loc in omul poiitic DD.Si prinde al naibii de bine la prostia si saracia din tara.
    Am observat cu tristete ca la A3,odata cu numirea lui Gadea au aparut promo-uri cu emisiunea lui,stil DD de la otv.Chiar daca sunt la misto si se incearca bascalia,totusi…nu prea merge la cum ne obisnuisem noi cu A3.Despre A1 cu M.V. chiar nu vreau sa vorbesc,imi repugna.Dar asta este tara care face audienta,cumpara ziare,reviste,ca de carti nu au bani si CD cu manele piratate.

  36. va candida si sigur va avea voturii,ce ti se pare ca vom fi mai destepti in 2014 fata de 2009?ma rog cei care vor mai fii,nu vad cum,inca nu am invatat nimic

  37. Pe ecranul TV-ului la emisiunea dvs. din aceasta seara ( 15.07.2010), am vazut cuvantul SMARDOI. Ce este acela SMARDOI domnule Ciutacu? In alta ordine de idei, frumoase cuvinte, frumoasa emisiune. Felicitari ! Astept cu nerabdare imbogatirea vocabularului acestui popor cu cat mai multe cuvinte in argou! Ca de-aia ne numim TELEVIZIUNE, sa invatam oamenii cum sa vorbeasca…CORECT si…FRUMOS!

  38. cind un om iti spune ca esti beat il ignori ,cind si al doilea iti spune la fel te pune pe ginduri dar cind si al treilea iti spune identic pleci la culcare

  39. Mă tem că ai dreptate. Pentru mine, faţă de mine, el rămâne, însă, UN CLOVN. Ai auzit, clovnule?
    NE auzi?

  40. si cred ca dna. Renate Webber a avut dreptate cind a facut sesizarea in parlamentul european.Este o palma data lui basescu direct

  41. daca eu il injur pe boc inseamna ca ma platesteMazare?ce crede boc ca il iubesc de nu mai pot[dar numai in gura]

  42. Voi cei care-l huliti si ne faceti prosti pe noi ceilalti care uneori urmarim OTV,voi cei inteligenti,voi cei care va scarbiti de tot,voi cei speciali ,de ce nu salvati voi Romania asta macirlita???Voi cei putini dar inteligenti aveti o problema :nu intelegeti ca de multe ori la Otv sunt prezentate cazuri sociale,creierul vostru nu poate sa inteleaga ca Romania e compusa din astfel de oameni.Nu puteti sa acceptati realitatea si in conditiile acestea eu ma intreb care dintre noi are unele deficiente?

  43. OK, sunt de acord…dar Antena3 si Antena2 cu ce sunt mai breze? Daca tot nu vrem sa fim ipocriti sa fim pana la capat.
    Antena3 si Antena2 sunt (aproape) o copie fidela a modelului OTV. Chit ca A3 este o televiziune de stiri, se promoveaza tabloidul mai abitir decat la iarmaroc. Grila de programe de pe A2 este iar plina de tzatze si bale. De site-ul antenei3 nici nu mai zic..nu exista zi de la Dumnezeu sa nu fie 3 stiri de prima pagina despre sfarcului uneia sau chilotii alteia, de imi vine sa ma iau cu mainile de cap…de parca toata lumea a capiat si traim intr-o lume de frustrati si obsedati sexual. Antena3 si Antena2 este cumva un post de perversi? Nu…este la fel ca si OTV. Servesc poporului subeducat si necivilizat materia prima. Vand si ei ce se vinde mai bine…si dupa parerea mea, rating-ul nu este o scuza. Daca trebuie sa te prostituezi sa faci o paine, atunci macar taci chitic si nu ti lectii de moralitate.
    Sa nu fie dubii, NU ma refer la tine..ma refer la conducere A3 si A2 care din cand in cand simt nevoia sa arate cu degetul spre OTV cand la ei in ograda se plimba aceleasi oratanii.

    PS> Sa nu te superi pe mine, dar sunt suparat ca la toate posturile TV se da M.M. Cat a fost in viata nu a dat nimeni o ceapa degerata pe ea…nu a fost invitata niciodata la o emisiune (chiar de cancan), in timp ce curva lui Bote a defilat zi si noapte…si acum toata lumea ii plange de mila si isi aduce aminte de ea. Duhoarea ipocriziei in tara asta deja razbate pana in ceruri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.