Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

UPDATE: Mobilizarea sindicală din Piaţa Victoriei a fost realmente impresionantă (fără să folosească, până la urmă, la ceva), iar chemarea lui Hoară în studioul de acolo, pur şi simplu, ineptă şi contraproductivă (a venit să provoace şi a reuşit).

P.S. Turcescu înfiera proletar protestele publice antiguvernamentale din calitatea oficială de propunere a PD-L pentru şefia TVR. Urlă conştiinţa-n el ca şi-n campania “dezinteresată” şi deşănţată pe care i-a făcut-o lui Băsescu. N-ai nici o jenă, nu te mai saturi, Roberte! Pune-ţi preţul pe frunte. Negociază Andronic pentru tine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

223 thoughts on “Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

  1. Bsaaaaaaaaaaaaaaaaa Hoara stai dracu la tine acasa .Te chemam noi daca e cazul …

  2. mult,putin ..oricum ceva e putred in romania…si apoi,orice are un inceput..
    bravo celor ce au fost acolo.putem si noi fi acolo printre cei ‘putini.. dar totusi multi”,insa nu ne-a pasat asa de mult,nu?

  3. După părerea mea, Hoară ar trebui să le fie recunoscător celor care l-au agresat. Pentru că, spre a-l feri de furia manifestanţilor, forţele de ordine l-au băgat în Muzeul Ţăranului Român şi, cu ocazia asta, vrând-nevrând, s-a mai cultivat şi el, a mai călcat într-un muzeu. Cred că sociologii ar trebui să studieze cu atenţie acest nou aspect al psihologiei mulţimilor: tendinţa lăudabilă a acestora de a-i educa pe guvernanţi cu forţa…

  4. Bai asta, de n-ai a te intoarce de bugetari…ce pastele ma’ti bagi in oala tot ce-ti vine la indemana si ne trimiti pe toti la capsunit???!! Da, sa se duca tiganii ca put de ajutoare sociale, sa se duca Boc ca-i prostovan si impiedicat si sluga la durluga, da’ cand zici “bugetari”, si caini statul ca i s-a marit deficitul din cauza lor ,parca-mi vine a cred ca meriti o scataoalca sanatoasa si-un stuchit drept in ochi.
    Va treziti ca desteptii, unii dintre cei ce lucrati la privat, sa dati cu bolovanul in balta de parca ati face gaura in cer din cauza ca nu lucrati la stat! Unii dintre voi faceti fix-pix! Ca daca Doamne fereste, da bolesnita in voi, tot la mana bugetarului ajungegi! Copilul, tot un bugetar vi-l educa! De pazit, tot un bugetar va pazeste! asa ca, mai usor cu repartitia noastra per/ha de capsunit.

  5. Concluzia dementa a PDL-lor este ca Romania trebuie sa fie condusa cu cima, cu bocancul, cu autism gen Hoara, graieste d-l Atanasiu.
    La ora 20 am mai postat un comentariu despre Hoara

  6. Un comentariu de pe blogul meu:

    “Scrisoare către Dumnezeu:

    Dragă Dumnezeu, anul acesta mi i-ai luat pe: cântăreţul şi dansatorul meu preferat Michael Jackson, actorul preferat Patrick Swayze şi actriţa mea preferată Farah Fawcett. Îţi reamintesc că politicianul meu favorit este Traian Băsescu.”

    O seara faina nea Victore!

  7. Pe termen scurt,solutia ar fi controlul vamal exigent si eradicarea contrabandei care este acceptata de guvern, pentru ca de aici se fac averi uriase.
    Deasemeni,economia neagra si gri ar putea aduce multi bani la buget daca s-ar face controale cinstite si nu pentru spagi si bani pentru partid.
    La celelalte intrebari ale societatii romanesti,raspunsul este foarte simplu:sistemul nostru electoral si sistemul de finantare al partidelor.
    Daca partidele ar fi subventionate de la buget intr-un anumit barem si s-ar interzice TOTAL “sponsorizarea”partidelor de catre “bineivoitori”,ar disparea coruptia si spaga,pentru ca o data terminate alegerile,cei alesi n-ar mai avea “datorii”fata de “sponsori”.
    Astfel,licitatiile n-ar mai fi trucate sau facute cu dedicatie,”organele”statului si-ar face treaba,n-ar mai tine cont cine e agentul economic x sau y.
    In concluzie,este nevoie de vointa politica.
    In Romania ultimilor 70 de ani,cea mai rentabila afacere a fost sa faci politica.
    Au venit cu pantalonii rupti in….si dupa un an,doi,trei erau deja milionari in euro,lucru ce s-ar putea verifica simplu daca cineva ar dori.
    Asta nu doar la nivel central,ci si la nivel local sau judetean.
    Totul este putred,nimeni n-are nimic sfant,toti vor sa fure cat mai mult in cat mai putin timp,nimeni n-are o viziune,un plan pe termen mediu si lung.

  8. De ce nu a iesit Basescu la o “baie de multime”, ca parca era mare amator de asa ceva pana mai acum ceva timp? De Boc nu poate fi vorba sa fi iesit, ca la statura lui, il calcau manifestantii in picioare fara sa-si dea seama!

  9. Am o singura rugaminte: nu va mai luati de Stoiceasca,daca nu era ea cu ideea asta geniala de a-l invita pe …….. hoara(puneti voi ce vreti pe linia punctata),parerea mea ca ar fi fost o zi banala.Dar asa a fost cu totul altceva:am ras cum nu am mai ras de mult mult timp,am savurat fiecare reluare.Pacat ca nu a fost boculet sau chiar Zeus in locul nefericitului de hoara. In rest ,ce sa zic? JOS base!!!

  10. Mitingul Pinguinilor – Azi, in Piata Victoriei din Bucuresti s-a desfasurat “marele miting” anuntat de sindicate. 30.000 de sindicalisti din toata tara s-au adunat in Piata Victoriei sa danseze “dansul pinguinului”. Asa spera romanii sa isi schimbe soarta intr-una mai buna. Probabil guvernul se va speria de versurile recitate de sindicalisti sau de temutul dans al pinguinilor si isi va da demisia. Oricum manifestantii au promis ca acesta este doar un “demo” si ca pe 31 mai vor incinge o hora si mai mare in Piata Victoriei si nu vor pleca pana ce guvernantii nu vor intelege semnalul dat de ei. Astia suntem, asta meritam.
    Tot in aceasta perioada, in alt colt de lume se desfasoara manifestatii tot pentru demiterea unui guvern. In Bangkok. Thailanda, manifestantii cer demisia prim-ministrului Abhisit Vejjajiva. Dar thailandezii nu cunosc dansul pinguinilor. Este adevarat insa ca dupa noua saptamani de lupte violente cu fortele de politie, “camasile rosii” thailandeze au fost nevoite sa se predea, in timp ce “pinguinii” nostrii au plecat acasa linistiti dupa doua ore de tipete si zbenguiala

  11. Orice ai zice Nea Victore, romanii fac umbra degeaba planetei. Fac pariu ca si turcescu si hoara vor fi primiti cu bratele deschise de orice partid care ar fi la putere. Stii care e cea mai mare nenorocire? M-am nascut roman.

  12. Ma intreb daca ungurii n-au si ei pensionari, copii sau bugetari.
    Ar fi ciudat ca aia grasi sa-i taie pe aia slabi in Covasna. Sa-i taie la propriu.

  13. victore,concluzia este scurta, a spus-o cosbuc si eu doar o reamintesc:
    “Când nu vom mai putea răbda,

    Când foamea ne va răscula,

    Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa

    Nici în mormânt!”. (Cosbuc)

  14. Meetingul mi-a sustras atentia de la un Update a lui D-l Ciutacu, dar care nu are cum sa nu ne preocupe din moment ce este vorba de Societatea Romana de Televiziune.Dar stati numai, ca nu este vorba ca Sassu sa fie schimbat cu un nou director pe un mandat intreg, e vorba de INTERIMAT numai; si ce problema a creat treaba aceasta pentru PDL.Este deci vorba de o perioada definita pana la numirea noului Consiliu de Administratie.Si favoritul nu este altul decat Robert Turcescu, care asa doct cum este dumnealui a afirmat sententios ca :”Nu e momentul pentru o greva generala” patruns de responsabilitatile unui adevarat sef. De ce Turcescu? Pentru ca este echilibrat; echilibru ce a demonstrat cu ocazia dezbaterii finale a alegerilor!Ca sa nu vorbim de celelalte calitati pe care le agreaza pedelistii. Dar se pare ca deocamdata e doar propunere; Turcescu ar accepta-o bucuros.
    Vad ca nu a aparut ceea ce v-am comunicat. Poate apare , si daca nu o sa-l transform un pic, in sensul ca daca schimb tot al 7-lea cuvant cu un sinonim, textul original ar trebui sa devina un alt original. Este complicat pentru cel care inca nu a incercat aceasta metoda, nu in limba romana cel putin.

  15. Bunicii nostri au murit in razboaie, parintii au strigat printre gloante la Revolutie, iar noi, acum, marcam o noua fila in istorie. Cred ca e pentru prima data in istoria mondiala, nu doar a Romaniei, cand o gloata de tembeli care s-a adunat in Piata Victoriei sa protesteze nu au facut nimic altceva decat sa danseze, sa cante si sa bea bere. In deschidere, in fata unui public record a cantat CRBL (a se citi “cerebel”), un “artist” cu piciorul in ghips si cu papion. Gloata s-a cam plictisit, doar cativa dand din maini pe noul hit al tipului in ghips, intitulat Romania n-are noroc, dar se pricepe la tot – cei de fata ne-au demonstrat asta.

    Apoi, gloata s-a pus pe dans. Dansul Pinguinului. Asa protesteaza Romania fata de masurile impuse de Guvern. Cuvintele sunt de prisos… Propun ca pe viitor piesa de mai jos sa devina imn national. Pe ale carei versuri (putine, ca oricum romanul baga greu la cap) sa bem, sa cantam si sa dansam. Atat stie romanul! De ce sa nu ne meritam soarta?

  16. Propun ca pe viitor piesa de mai jos sa devina imn national. Pe ale carei versuri (putine, ca oricum romanul baga greu la cap) sa bem, sa cantam si sa dansam. Atat stie romanul! De ce sa nu ne meritam soarta?

  17. Buun, si ce nu ti-a placut? Din ce-am vazut, mai ales la A3 ,a fost o chestie “pe cinste” (evident nu distractie). Eu am vrut sa ma duc ca simplu cetatean si n-am reusit. Atentie! Oamenii s-au dus doar pentru avertisment. Inca n-au simtit teroarea taierii veniturilor. Daca ramane cum a hotarat Basescul, de luna viitoare cred ca se schimba calimera..

  18. Cantecul ala cu pinguinul trebuie, de fapt, sa se numeasca:

    “Cantecul MAMALIGII!”
    sau:
    “Cantecul MAMALIGII NE-Explodate!”

    corect?? :))

  19. @All,
    Nu mai dati in Ciutacu pentru politica de rahat (uneori) a Antenelor! El nu-i Patronul. E doar “tonomatul”. Nici eu n-am inteles ce cauta nus’ce deontologi pe acolo. Pur si simplu inchid televizorul si plec prin alte locuri..Paguba lor…

  20. Circarul natiei, betivanul academic, face circul anului pentru a putea sa-l elibereze pe boc din (limbus captivus)/jobul care era de la inceput prea mare pentru palaria lui.
    Il pune pe lingaul slugarnic sa ameninte cu reducerea pensiilor cu 15% si cand circul e mai in toi vine el, circarul sef cu o solutie genialo/fantastico-mondialo…etc care nu mai necesita taierea pensiilor. Astfel, el Zeus, are motiv sa-l lase la vatra pe taranoiul de Rachitele sa aiba si emilut timp sa joace volei (lol) in sala aia de 2,4 milioane de lei pe care si-o construieste la el pe aratura. Motivul lasarii la vatra e INTENTIA de a taia pensiile ne-nesimtite si nici de cum anii de dementa guvernamentala. Nu ca ar fi motive sa-l bage in penal pentru subminarea economiei.. nu! *(wink) Si cum circarului sef ii plac doi iepuri la fiecare partz , cu ocazia circului de 15% castiga si el iepurele lui, adica devine “instant” salvatorul natiei! Nu sunteti bucurosi ca asa un “vanator” jucator a reusit sa fure alegerile? Pai ce va faceati ma cu boringul de Geoana? Va facea el circ? Nu-i mai bine asa cu circarul cocalar care cand va strage cu usa cand va lasa ….sa-i pupati picioarele pentru generozitate?
    Ma, nu v-am zis io ca daca vine seara si duetul boc-basescu nu au bling-blinguri la maini n-ati facut nimic cu tata ziua asta de circ? Zisu-v-am au ba?

  21. Ma bucur ca au fost multi la manifestatie dar sunt dezamagit ca nu ati castigat mai nimic din efortul depus.
    Ma, cand mai iesiti in strada nu mai cereti “demisia”, cereti ANCHETAREA LUI BASESCU IN DOSARUL FLOTA,ANCHETAREA IMPLICARII LUI IN RAPIREA DIN IRAQ, ANCHETAREA FURTULUI CASEI DIN MIHAILEANU, ANCHETAREA IMBOGATIRII FARA TEMEI A LUI IOANA BASESCU,,ETC.
    Trebuie sa fiti ahead of the game, altfel dansati cum va canta ei.

  22. @I.I: la urmatoarea dileala ca-ti dispar comentariile, te banez definitiv si irevocabil!

  23. Cum am scris si pe bloguletu meu desi suntem un popor cu destule anticalitati care sa caracterizeze ura( mergem pana intracolo sa vrem sa-i moara toate caprele vecinului,suntem banuitori, rai….etc) am reusit sa terfelim inca odata imaginea protestului de calitate. ce pretentii sa ai sa vina sa discute cu tine alde Boc cand tu te prinzi in hora. El plus restu asa prosti, mincinosi, lasi corupti cum sunt macar in ochii mei au avut o calitate. Au stat ascunsi sa pastreze macar in limita bunului simt aparenta unui asazis miting.
    Prezenta lui Hoara intradevar n-a fost nimerita. Era suficient sa dea un neghiob cu piatra intr-un moment de furie ca-i dadea vant la pupa Marinarului si celor de la CNA. Daca tot e Gadea director general nu trebuie neaparat sa fie un Ceausescu 3 sau Basescu 2 dar macar sa aiba grija de ce si cum se invita.

  24. Victore, deja si-au plasat “trimisii speciali” in strainatate. Se asteapta doar activarea lor!Cred ca si grilele sint deja stabilite. Sa fim noi sanatosi de cind sint hotarite toate minariile astea! Ce coincidenta: il anutara pe Turcescu taman in ziua marelui miting de protest cind nimeni nu prea mai e atent la astfel de “detalii”…

  25. Virtual tocmai am comis-o, nu va mai obositi; inteleg de prima:

    @I.I: la urmatoarea dileala ca-ti dispar comentariile, te banez definitiv si irevocabil!
    De Victor Ciutacu pe 20 May 2010 la 01:40 (#)

    Yes, Sir Captain!

  26. Ieri am plecat din tara si ma gandeam cum voi gasi Romanica dupa miting….ce sa crezi?La 21-00 cand am aterizat era la fel.Ah,ba nu s-a schimbat ceva:MANUALELE DE ISTORIE IN LIMBA MAGHIARA PT MINORITATI.BRAVO,FELICITARI!!!!!!!!O SA RAMANETI IN ISTORIE,D-LE basescu
    Cat despre miting…despre incercarea lui hoara de a instiga…despre marii lideri de sindicat…despre solidaritate…despre unitate…despre dorinta de a schimba ceva…NIMIC.
    Dar sunt linistita…suntem civilizati si nu ne arata nimeni cu degetul…
    Astept sa inceapa cu adevarat masurile de taiere salarii,pensii,ajutoare,stimulente,sporuri,indemnizatii,bonuri si tot ce mai au ei de taiat ca de la 15 sept sa mareasca si TVA si impozitul.Ah,mai trebuie sa le dea si autonomie ungurilor,nu?Pai ce,doar fara ei nu aveau majoritate,asa ca le urez celor din Ardeal care l-au votat pe base multe succesuri!

  27. buna dimineata dle Ciutacu,

    da m am distrat teribil aseara cand l am vazut pe boul de hoara cum i au turnat apa in cap, au aruncat cu oau ii tremurau mainile de frica si isi strangea maxilarul de nervi, ca l au aruncat ca prostul in cusca cu lei, cat despre base si gasca lui ei au stat linistiti sunt curioasa ce v a urma pe 31 mai, toata lumea ni l baga pe gat acum pe isarescu daca i am scris florianei ca e mason, mi a zis ca ce si barnutiu si nu mai stiu care a fost in loja, e adevarat ca nu sunt bugetara lucrez in privat nu pe salariu f mare si platesc contributii reale, mi am rupt de la gura copiilor si ma imbrac de ani de zile de la second hand, ca sa imi fac pensie privata, si ma intreaba cea mica acum cateva luni de4 ce mama ai facut asa ceva, pai ca sa nu va cer voua bani cand io ajunge batrana, daca mai ajung ca deja am 44 ani si sunt scarbita de absolut tot, fiica mea a luat o bursa erasmus in spania pt anul 3 si de unde sa ii dau 500e pe luna pt a se intretine acolo, si de ce sa mai vina aici cand am trimis o afara si a vazut cat e de civilizat si de liniste, dar sa nu uitam ca nu sunt caini cu covrigi in coada si nu de aia am crescut o ca sa se slugareasca pt.altii dar asta e sa ne ajute dzeu, si o dimineata frumoasa.dana

  28. Interesant ca prin intreprinderi au inceput deja represaliile contra celor care au fost la miting, fruntasa pe ramura: pitzi de la tarom

  29. Hoara trebuia linsat! Daca stiam eu ca vine cacatelul ala ochelarist acolo nici nu ajungea la ministudio 😀 ! I-ar sta bine intr-un scaun cu rotile, sa-l stearga Roberta la bot de bale 🙂 !

    Ati vazut ce paza si-a tras scarnavia aia de Boc?! Ati vazut ce echipamente aveau jandarmii, si cati erau adusi?! Va dati seama cat ne costa plata celor din aparatul opresor, remunerati, dotati si antrenati ca sa impuna vointa unei clase sociale de talhari si degenerati asupra intregii societati? Va dati seama ce para-indarat revine celor care doteaza diversele institutii ale statului terorist roman cu casti, bastoane, scuturi, spray-uri, costume de kevlar, salile de antrenament, etc? Sunt ferm convins ca numai cuantumul acestor ‘comisioane’ ar fi suficient pentru a scoate Romania din “criza”! De aceea sustin ca singura cale de scapare este INGHETAREA ORICAROR ACHIZITII de la buget!

  30. de ce oare pdl-ul de cand s-a razgandit in a-si trimite iarasi oamenii la televiziunile boicotate isi trimit numai oameni din esalonul 2 sau 3? vezi hoara,”muci in freza” boureanu si cezar preda.astia erau cei mai vocali in campanie cu gandul la vreo demnitate in stat ,dar si-au cam luat-o in freza. aseara la emisiunea lui gabi firea stateam si ma intrebam cum de acest “muci in freza” boureanu a facut avere cu asemenea gandire cretinoida in consonanta cu cea a comandantului sau suprem…a,era sa uit: cand a fost debarcat de la conducerea pdl-arges ,era sa ia niste scaune in freza de la anumiti participanti la sedinta nemultumiti de prestatia si aroganta sa( am aflat asta din surse sigure,de la un participant)
    http://www.youtube.com/watch?v=wsmI5z8g3e0&playnext_from=TL&videos=mxlAI7Oltsw- E TARE!

  31. Plini de curaj si cu exercitiul bailor de multime acesti PDL-isti.Ati vazut ce dezinvolti se plimbau prin marea de oameni Basescu,Boc si gasca? Ce singur si nepazit era carul de reportaj al lui Nasu? Sunt mindru ca am asa guvernanti,asa presedinte si asa mincatori de rahat ca la B 1 TV.

  32. Cica, solutie propusa de ELan Schw….cum s-o scrie, la Realitatea aseara=)). Sa ii “Adoptam” pe Tiriac si Patriciu eventual la conducerea vreunui minister, pentru ca ei sunt afaceristii adevarati, ei sunt managerii puternici.GRESIT.Si eu eram un extraordinar manager daca aveam varsta lu’ Tiriac si relatiile lui, aplicate toate pe o structura macroeconomica cu bugete foarte accesibile a Romaniei.Aceasta imixtiune a parvenitilor in politica,a prostilor in afaceri, a golanilor in institutii ale statului s.a. ,a produs o mare confuzie poporului roman,in momentul de fata neexistand criterii clare de stabilire a competentelor.Mai exact, oamenii zic ceva de genul :”Frate de acord, nu suntem buni la macroeconomie, suntem praf la administratie publica,VREM sa lasam pe altii sa ne scoata din rahat, da’ nu mai stim care-i venit pe bune aici si care-i venit pe treaba,minitim atat de tare poporul si ne minitim atat de tare intre noi, incat acum, cand avem nevoie de un economist SADEA, care sa ne furnizeze solutii de iesire de echilibrare a economiei,nu stim cum sa-l gasim!!!”Asa ca, exista posibilitatea ca Managerii Statului Roman sa necesite un training facut de Presedintii Multinationalelor Private:))

  33. Stau si ma intreb: oare in PDL nu mai este nici o persoana cu capul pe umeri? Toti s-au tampit? Cum pot sa asiste la distrugerea partidului de catre doi nenorociti: Basescu si Boc. Desi am alte optiuni politice, la mine in judet (Alba), i-am admirat pe cei de la PD (cand inca nu erau si L) pentru spiritul tanar, modern, dinamic, in comparatie cu alte partide.Acum, praful s-a ales de toate…Sa nu ajunga membrii PDL-ului sa fie atacati pe strada de oamenii furiosi. Boc sfideaza bunul simt al sindicalistilor care au manifestat pasnic. Nu cedeaza si pace! Tare ma tem ca, ce a patit Hoara e doar inceputul.Pacat de oamenii cinstiti din acest partid, ca toata munca lor se duce de rapa cu asa conducatori.Treziti-va mai PDL-istilor ca veti ajunge in lada de gunoi a istoriei, precum taranistii!

  34. @brazvan: nu stiu daca prostie e cuvantul cel mai nimerit. vad ca ieri trecea drept un soi de act de mare eroism. poate nu-s eu suficient de subtil.
    @muritor de foame: la urmatorul mesaj intolerant, ne despartim

  35. Hoara a provocat prin simpla prezenta, m-as fi mirat sa nu-si ia injuraturi.
    dincolo de culoarea politica, e cel mai antipatic om din lume. oricine l-a auzit vreodata vorbind vrea sa-i dea cu oua in cap. are o anticarisma formidabila, un fel de feromoni care starnesc repulsia.
    cineva din A3 ar fi trebui sa stie asta, mai ales dupa ce au existat atatea experiente first hand cu el. daaaaar…in aceeasi masura ar fi trebuit Hoara sa stie ca ora aia in care a stat chircit pe lada, ascunzandu-se dupa fusta Danei Grecu si asteptand sa intervina cineva pt el, ar fi putut decurge intr-un mod cu totul si cu totul diferit. deci manipulator – da; inconstient – DAAAAAAAAA!!

  36. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am ascultat cu mare placere interviul si,chiar daca o fi cineva sa ma injure,eu va spun ca imi place extraordinar cum ganditi si ceea ce faceti.
    Ma bucur cum ati crescut si educat baiatul-la fel am procedat si noi si nu ne pare rau deloc.
    Poate va intalneste fiul meu la concertul Metallica-e mare rocker si el(primul lucru pe care mi l-a aratat ,entuziasmat, cand am ajuns la Timisoara a fost biletul la concert,inchipuiti-va!);a fost si la primul concert.Iubeste extraordinar muzica acestei trupe.

    In ce priveste mitingul de ieri,nu stiu cata reusita o sa aiba;a fost necesar,dar parca a fost un spectacol(daca nu sunt prea dura).

    Cu tot respectul,
    IoanaP

  37. @I.I.
    Mai I.I.esti diliu, sau ce?
    Ti-se vede de la distanta orange-ul dar nu mai umbla uner cover pe aici ca ne dai ficatul peste cap;ce vrei, sa ne apuce voma ?!
    Victor ti-a mai spus de câteva ori, sa-ti vezi de treaba ta asa ca , fa-te mic si du-te acasa !

  38. Astia nu doar ne-au ciuruit.
    Ne-au și îngenunchiat. Am crezut ca turbez de furie cand l-am vazut pe manifestantul ala tanar care plangea. Plângea de rușine, de neputință, de ciudă. O țară intreaga e in situația lui. Și noi facem revoluție pe net!
    Avea dreptate Vasile Marica atunci cand zicea ca trebuie continuată miscarea pana la reusita ei. Adica pichetarea sediilor parlamentarilor din teritoriu. Uninominalii ăștia, au pâna la urma un mandat de la popor, nu de la boc și băsescu. Și nici de la gefri frencs.:))

  39. Uite aici sigurul poet din tânara generaţie de scriitori care a avut curajul să se manifeste artisitic anti-băsescu
    Poemul acesta a cam fost cenzurat în mediile literare, dosit oarecum de “mai marii” spaţiilor respective, tocmai ptr că se exprimă “la concret” anti-băsescu, nu o dă pe abstracte gen “politicianule”(la modul general) sau “Tu ăla care ne conduci”, fără nume, fără prenume.
    Domnule Ciutacu, poate deschideţi o dezbatere pe tema asta, a tăcerii intelectualilor sau a “trădării” lor.

  40. Victor, nu ai impresia ca sindicatele tintesc mai mult epuizarea resurselor de protest decat folosirea lor in scopul declarat? Intotdeauana cand e un miting sindical e clar ca nu o sa ajunga la nimic.

  41. Domn` Victor.. din Belgia relatez.. vorbeam cu colegu` meu de aici, ieri, in timpul “revolutiei” din Piata Victoriei, ce naiba fac conationalii nostri =)).. s-au dus ca la Woodstock, in varianta romaneasca cu mici si bere, nicidecum la un protest! Ce e aia Boc Boc Boc?!!?! Iar CRBL ce facea?? Si-a lansat acolo o piesa in timpul unui “protest”.. mai lipsea gutza & company si aveam cea mai tare revolutie posibila. As fi apreciat gestul lui CRBL, daca era pur solidar cu “poporul”.. nu mai inteleg nimic 🙁
    cugito ergo sum,
    sunt frustrat si ma consum!

    respect!
    PS: foarte natural, degajat, sincer in interviu =d>

  42. ptr Flory
    Cornel Ghica nu este pe “prima pagina”, nu ptr ca n-ar scrie bine – eu zic ca este unul dintre cei mai talentati poeti ai tinerei generatii – ci ptr ca e cinic si nu sufera ipocrizia scriitorilor romani – si tineri si batrani – , ptr ca nu a acceptat sa linga-n fund “puterea”, asa cum au facut-o multi dintre colegii sai de generatie pupand “bucile” ICR, UCR, ASR s.a.m.d.
    si mai cred ca nimeni nu o sa asculte ce au de spus tinerii intelectuali.

    p.s. Victor, cred c-ar fi o idee buna sa inviti tineri scriitori la emisiunea ta.
    sunt cu “ochii pe tine”-n continuare.
    succes.

  43. @de treci codrii de arama
    Nu te mai enerva, bre! Fa ca mine! Io cind vad post semnat I.I. trec peste! Mai rau de nen’tu Victor ca el le citeste pe toate si nu-s putine! I.I. posteaza din sculare in culcare – vorba lui Badea – si incearca de cele mai multe ori sa-i explice lui Victor ce a vrut chiar el sa scrie! Nu-i misto?
    Banzai!

  44. Cand vor , romanii pot sa rastoarne muntii !!!
    NUMAI CIND VOR !!!… Mi-e teama ca putin mai vor !!!
    Daca in 1989 era Internet , cred ca si acum il aveam pe Ceausescu , pentru ca suntem specialisti numai in talk -show -ri si mesaje pe Internet!
    Daca ieri ar fi iesit macar jumatate din cei care stau toata ziua pe net , ar fi fost cu adevarat o FORTA !!!

  45. rusine,bucuresti,ce vi se putea intampla daca erati acolo?nu sunteti cel mai mare oras al tarii?iar voi cei care-i blamati pe cei care au plecat repede,i-a ganditi-va,pana la suceava pe strazile,n-a ca gresii pe AUTOSTRAZILE acestea,haaaaaaaaaa

  46. Am fost acolo!
    Si din punctul de vedere al salariatului la stat (adica unul din aia care scoate “tampiti” pe banda… eh nu e chiar asa… ma mai injura si cativa restantieri.. ;)), din punctul de vedere al “privatului”… dar si din punct de vedere al omului care traieste in aceasta tara care nu prea ne mai vrea…
    Nu stiu ce sa zic despre chestia cu “revolutia pe net”… eu am un baiat acasa de 5 anisori… am fost acolo impreuna cu sotia… ne-am asumat niste riscuri imense fata de ce se zvonea la TV… nu am iesit pentru noi, nu am iesit pentru colegi, nu am iesit pentru parintii nostri… am iesit pentru EL! noi… de bine de rau am trecut prin destule, si bune si rele… dar daca nu avem o atitudine normala fata de aceasta dictatura in curs de explozie… copii nostri ce vor spune cand vor creste???? “mami, tati… in 1989… pentru ce au murit oamenii aceia?!?!”… atunci raspunsul nostru va fi cu siguranta: “pentru a schimba un dictator… cu altul!”… din degete este usor sa “vorbesti”, mai greu este sa iei ai o atitudine acolo in strada… cu toate riscurile asumate… noi am fost acolo! Chiar si pentru mediul privat aceasta dictatura portocalie este veninoasa… Citesc peste tot articole comentate de lingai pd-isti… sau de salariati in mediul privat… cum credeti colegi buni (cei din mediul privat) ca o sa mai razbim noi fara bugetari?!?! Si aici nu ma refer la un magazin din coltul strazii sau un boutique de cartier… ma refer la tot mediul privat (excluzand firmele PD-iste – care ne-au cam inchis usile celor care nu bagam botul sa ne “puta” in culori portocalii)… Am pe cineva in familie care detine o firma cu o cifra de afaceri foooaaarte mare (acum cativa ani – numarul 1 in Romania intr-un anumit domeniu…)… acum au inceput sa dea din oameni afara…
    Vom ajunge sa ne sunam intre noi sa vedem cum ne mai merge si atat… clienti… “from the dick”! Tin sa precizez ca in firma unde sunt partener, in ultimele 2 luni am dat afara 8 oameni… “De ce?” … Pentru ca lucrarile mari care sustineau salariile destul de bune si cheltuielile aferente (precizez ca de sarbatorile de iarna toti oamenii au luat si prime de 500 lei… iar noi am avut noroc cu salariile sotiilor!)… au fost sistate din cauza firmelor PD-iste care vin din spate si constrang “sarlataneste” si “santajist” fostii parteneri! Pe firma pe care o detin 100% nu am mai taiat o factura din luna septembrie 2009… “De ce?”… Pentru ca firmele – “clientele politice” – vin din urma peste toti fostii parteneri sanatjandu-i… cu preturi cu peste 60% mai mari fata de ceea ce contractasem eu!
    Vi se pare normal?!?! Cand o sa ajungeti la acest stadiu o sa fie prea tarziu sa mai luati o atitudine corespunzatoare!
    Dragii mei… nu asa se face revolutie… pe net!
    Succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.