Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Poporul suveran are totdeauna dreptate

Poporul suveran are totdeauna dreptate

Am obosit. Preşedintele mă face instigator, pupincuriştii lui îmi cer soluţii de ieşire din criză. N-am nici puterea de a vă instiga, nici inspiraţia divină care să ne scoată din criză. Dacă le-aş fi avut pe ambele, în urma mitingului de grătar şi voie bună, azi aş fi anunţat soluţiile-minune. Sunt muritor. Care observă, comentează. Şi a remarcat, între alte fapte interesante, că poporul suveran a început să-i umple frigiderul de carne celui mai uninominal dintre toţi aleşii săi. Dar nu-i soluţia. Ceva trebuie să se întâmple. Eu optez să se-aleagă praful şi pulberea. Să are urmaşii noştri peste ruinele cetăţii incendiate. Voi ce soluţie vedeţi?

UPDATE: Poza e primită pe mail, să nu se mai isterizeze toţi sensibilii oranj

Comentarii

comentarii

Similar Posts

200 thoughts on “Poporul suveran are totdeauna dreptate

  1. Sau, haideti sa ne umilim, rau de tot, rugandu-i frumos, rau de tot, sa accepte sa traiasca NUMAI din salariu macar 6 luni, fara niciun fel de mismasuri, sau macar 3 luni! 🙂 Pe toti bugetarii, toate institutiile statului, toti din ce tine de administratie si functii executive, bla bla bla. Si daca ar infaptui asta (himeric si contrazicand si nesocotind legile naturii si ale societatii romanesti) s-ar economisi, poate, fara a fi nevoie de “masurile democrate de stanga”.

  2. @ Victor Ciutacu. (Vis-a-vis de remarca dvs. din emisiunea Stirea zilei de Joi). Daca se reduc pensiile cu 15% pe ultimile sase luni ale anului, rezulta o economie de numai 7.5% din fondul_anual_ de pensii. “Subtilitatea” care v-a scapat este ca reducerea se aplica doar pe a doua jumatate a anului. Ma intreb cum de a scapat si colegilor de platou….

  3. Care colegi de platou: ministru muncii, realizatoarea “Saptamanii financiare” si alti specialsti.

  4. Domnule Victor Ciutacu,

    Sunt student in Bremen, presedinte al clubului de investitii al universitatii.

    Am redactat, cu ajutorul academic al profesorilor mei, un paper in cadrul caruia introduc o noua ipoteza referitoare la mecanismul de contractie GDP, ce duce la concluzia ca SUA se afla in o perioada tehnica de deflatie – Criza de peste ocean nu s-a terminat si urmeaza o noua etapa.

    Am prezentat ideile mele unor distinsi oaspeti ai universitatii cum ar fi persoane de la Rotschild Bank, Max Plank institute, Jacobs Foundation si planuiesc sa am un mic roadshow in saptamanile ce urmeaza, avand oportunitatea sa impartasesc rezultatele cu diverse persoane interesate in nume propriu sau institutional.

    Sunt foarte interesat sa intru in contact cu o persoana autorizata a trustului Intact in vederea evaluarii oportunitatii publicarii unor parti sau compelet, in engleza sau romana a articolului in cauza, fara nici un trasnfer monetar.

    Consider ca ar fi de un real serviciu social, ca un viewpoint asupra situatiei macroeconomico- financiare internationale sa poata fi acesat,
    Concluziile studiului, sustinute indeaproape de cifre, avand, in cazul in care reflecta indeaproape realitatea, o influenta critica asupra vietii economice din Romania, desi in acest moment SUA si westul Europei par foarte foarte departe.

    Cu Stima,
    Cristian Mesaros

  5. Se incing spiritele printre pedelei…deh…au din ce in ce mai putini bani de impartit.Au crezut ca va merge la nesfarsit iubirea portocalie,dar acum incepe sa le fie foame.Tipic hienelor.
    Cat despre solutii,sunt nenumarate,doar daca te uiti la Atanasiu si intelegi cate ceva.Cum pot ei crede ca prin scaderea salarillor aduc bani mai multi la buget-venit mai mic=impozit mai mic=putere de cumparare mai mica=profit mai mic pt slabii de la privati.
    Sa fim siguri ca acordul cu FMI este semnat si parafat,iar pauza asta ne-a indreptat atentia spre miting pt a se mai da un tun,doua.
    In aceasta perioada s-au facut angajari in draci la stat,asa ca totul este praf in ochii fraierilor.

  6. Fiecare minut petrecut de tovarasii din pdl la guvernare este un minut pierdut si total in defavoarea Romaniei. Solutia ? Una singura….tovasrasul securist Basescu sa-si dea demisia. Din momentul urmator am castiga enorm.

  7. incerc sa postez nu pentru a fi publicat – oricum e off-topic ci pentru a transmite o…nemultumire la adresa blogului. Nu pricep motivele pentru care blogul tau imi recomanda in continuare pagina lui Dan Andronic.
    Lasand deoparte opiniile personale in ceea ce-l priveste, post-urile genialului consultant (care cred ca nu este depasit la esecuri decat de Vlad Pasti)sunt exemple de manipulare ieftina si, de multe ori, atac la inteligenta cititorului.
    Ca opiniile sale depind de sursa de finantare, pot sa inteleg. Insa nu pricep de ce il …girezi tu.
    Multumesc, scuze pentru timpul rapit.

  8. Ma gandeam la ce zicea si Iohanis ieri, sa-i fortam sa foloseasca banii europeni pt reconversie profesionala, in primul rand, eu sunt somer din decembrie 2009 si cei de la somaj sector 2 zic ca nu au fonduri pt asa ceva, pai ies din somaj fratilor si voi tot nu aveti le-am zis.
    Sa-i fortam sa acceseze cat mai multi bani europeni, dar nu stiu de unde sa incep singura.

  9. Victor, majoritatea care va dărâma guvernul, îl va suspenda pe Băsescu. Apoi, decretul pt. desemnarea lui Klaus va fi semnat de Geoană. Odată instalat guvernul Iohhanis, restul va fi istorie. Îţi dai seama ce înseamnă să-şi facă,iar, Băse’ campanie pt. anularea suspendării? Pe vremurile astea, cu ura asta? Cred că se poate. Ceva negocieri prin Parlament şi, cu puţin ajutor civil, vom scăpa de el. de la el se întâmplă toate astea. Din păcate! Cam asta sper, dar nu sunt convins că aşa va fi. Mi-a plăcut, aseară, ce ai aflat de la Medelin. Bine, l-ai şi provocat inteligent, ca-ntotdeauna. Acum, c-ai aflat că Băse’ este sie-ist, înţelegi de ce sunt supărat pe toţi ” secreţii”? Cu alegerile, cine a fost şef, in contextul ăsta: Băse’-Vântu-Geoană sau Vântu-Băse’- Geoană? După ce că nu-i controlează nimeni-prin statutul secret pe care-l au-mai ne şi ţin pe ultimul loc la toate. Drept îi, au ba? oricum, fiindcă au comportamente ” induse”, “modificate”, cred că-i vede toată lumea: Băse’, Stolo’, Dăianu, Croitoru’, Teddy, Sever, Diaconescu, şi câţi alţii…Ce naibii serviciu e ăsta, până la urmă? ce vor de 20 de ani? parcă era o mândrie că slujesc ţara, dar cu noi, cu poporul, ce-au?

  10. solutii salvatoare? sa fie judecati la gramada si impuscati din doi in doi, sau invers..

  11. Apropo de ce a făcut parlamentarul PDL de Iaşi:
    dacă la cei mari, care au pază de corp, se ajunge mai greu, celor mici, din teritoriu, s-ar putea să încerce unii să le rupă picioarele, în preajma cabinetelor la care ţin audienţe. Poate omul ăsta a primit deja nişte semnale, de s-a expus aşa în faţa şefilor mari.

  12. am 20 de ani…termin primu’ an de facultate. Ce sa fac cu facultatea lu’ peste prajit? (cum ar zice badea) Iau diploma si o prin cu un cui in perete asta fac. si ma duc la munca pe santier. EU stiu ce fac …daca nu se indreapta nimic pun mana pe un par si am plecat la cotroceni sa ii caut pe micuti.Asa cum ma distrug pe mine ii distrug si pe alte zeci de mii de studenti. Ce sa fac ? plec in alta tara…da poate vreau sa stau aici. De ce sa plec eu? ca ei din banii nostri stau acolo, sa plece ei( ii ajutam noi pana la urma).
    Romanul tace si se lasa prostit pana nu mai are bani de mancare, cand ii striga copii de foame, atunci sa vezi… Ei, astia de prin parlamen si guvern s-au prins ca noi ne uitam ca idiotii la tv la ce fac ei si nu zicem nimic, de asta au facut toate magariile.
    p.s. va rog sa imi aprobati commentul macar sa nu ma fi enervat degeaba.

  13. Anarhia scapa romania! La lupta! Fiecare pentru el! Cine-i mai tare, scapa!

  14. Si iarasi o sa zica basescienii ca anti-base au un limbaj suburban.
    Repet , am mai zis-o si pe lat forum si sa le-o mai ziceti si voi:
    ASTA NU E NIMIK, E AUTO CENZURA
    LA CE AR MERITA CU ADEVARAT ASTIA…
    Suntem niste oameni cu mult prea mult bun simt la cata revolta simtim …cand vedem ipocrizia, prostia, cinismul celor de la putere de a ne distruge ca cetateni, ca romani.
    Ar merita un limbaj mult mai categoric…

  15. Referendum si alegeri anticipate. Fara bannere si poze peste tot. Fara ulei si zahar. Cei ce vor sa fie alesi sa se prezinte cu CV-ul si cazierul. Si daca pleaca din partid isi pierd si locul obtinut la alegeri. Pana cand nu-i vad pe Basescu, Udrea, Videanu, Berceanu si Blaga raspunzand pentru tampeniile facute nu voi crede ca s-a schimbat ceva.

  16. Poate acum de Sfintii Constantin si Elena, Boc va veni cu o alta propunere cam nepopulara,ura nepopulara, dupa ce a vazut ca adoptarea masurilor de austeritate, taierea salariilor bugetarilor si a pensionarilor se loveste de greva generala, si anume aplicarea unei masuri politice de natura sa mai atenueze socul; respectiv sacrificarea unor ministri nepopulari cum este Elenea Udrea. Hai, ca ar fi o chestie extra!

  17. PERFECTA SUGESTIA DIN FOTO
    LA ASA CEVA NU MA ASTEPTAM,SINCER……DAR MERITA CU PRISOSINTA MULTA…….UIE……

  18. singura solutie Victore este sa plecati toti de-aici ,raman sa sting lumina si sa fur si eu un bec ,atat a mai ramas de furat in Tara coruptului de Basescu …..

  19. Alegerile anticipate nu rezolva nimic , daca nu scapam dracului de Basescu. Tot timpul isi va pune slugoi in guvern ,astfel incat sa guverneze el , de fapt. Problema e ca nu va demisiona niciodata , indiferent cati oameni vor iesi in strada sau vor face greva. Singura solutie ramane demiterea prin referendum , care ar trece acum fara probleme. E foarte greu sa-l suspende parlamentul , dar nu imposibil. Motive se pot gasi (depasirea prerogativelor prezidentiale) si oricum avizul Curtii Constitutionale e consultativ (inca…). Daca PSD si PNL garanteaza intrarea UDMR in viitorul guvern , ungurii vor vota suspendarea (au mai facut-o). Vor mai fi si alte voturi razlete (minoritati , UNPR). In afara de asta , multi pedelisti care nu sunt de acord cu “masurile anti-criza” isi dau seama ca Basescu o sa-i duca la 10-15% pana la alegerile din 2012 si – daca nu sunt sinucigasi – vor vota si ei. Restul e treaba “rrrromanilor”… Sigur , sunt destui imbecili (ca ala de la 23:06) care sa-l vrea pe basinos in continuare , dar nu mai multi de 49%. 🙂

  20. Bunicul meu a murit anul trecut la venerabila varsta de 95 de ani.A fost un om care a vazut si a trait multe.
    Mi-a spus de nenumarate ori ceva care m-a pus pe ganduri si anume : Fetito, Romania, e o tara sortita pierii.
    Se pare ca a avut dreptate.

  21. praful si pulberea sa se aleaga de toate institutiile astea populate cu nemernici portocalii
    nicio solutie nu convine dictatorului decat punerea la plata facturii realegerii lui a boborului suveran. dupa 20 de ani doar o miscare viloenta il poate inlatura pe el si securistii lui

  22. eu zic sa-l lasam pe base sa termine tot si dupa aceea care rezista,bine, care nu pe lumea cealalta!e un fel de ciuma lui Caragea acest basescu!

  23. buna dimineata,

    ieri citisem pe blogul florianei de dl.Tolontan care s a apucat sa investigheze patinoarul construit la noi cu 12 mil euro si in ungaria cu 4 mil euro, si cum si a permis el chestia asta, acum hop i au facut dosar penal il urmaresc si monitorizeaza peste tot, si dupa aceea am vazut si la dvs. in emisiune ca s a adus in discuitie.cat despre gasca vesela care e la conducere, ieri la acces direct ne a prezentat palatul lui videanu, facut la ciofliceni careia biserica atentie i a concesionat 5400 mp la un pret de 11000 euro, ca doar stiti bine ce afaceri se fac si cu cei din biserica domnu a dat domnu a luat, si se gandesc ei de ce oare nu dau oamenii mai multi bani la biserica, cand v om ajunge ca cei de afara care chiar fac ceva pt.semenii lor(vb.de preoti, sunt doar cativa care au facut asezaminte, se ocupa de orfani si mame abuzate). asteptam sa vedem ce mai urmeaza, o zi linistita sa aveti dana

  24. se cam poate aici sa fie vorba de pixelul albastru….
    sa iasa in public sa spuna ca a tinut foaia in miini si e femeia anului in Romania

  25. In primul rand iti multumesc ca existi.Te urmaresc in fiecare seara la ‘Vorbe grele’.Astept si eu ca si tine sa se trezeasca acesti romani care deocamdata sunt ca niste oi capii:’nu avem ce face’.In ceea ce priveste solutia mi-a placut ideea cu masina de curatat cu repetitie care foloseste detergent cu microparticule de 7.62.Lasand gluma la o parte, ceva trebuie sa se intample. Aroganta si sfidarea acestor indivizi a atins cote halucinante. In nici un caz nu sunt de acord cu ideea ca nu avem nevoie de o criza politica . Basescu si guvernul trebuie sa-si faca bagajele. Apoi vom vedea. Cu un dialog real al tuturor celor implicati, transparent,constructiv, se pot accepta pe o perioada de timp si masuri mai putin placute.

  26. @ I.I.
    Sacrificata “sfinta” Elena Udrea?!?! O saptamina umblu manga de se intimpla asa ceva!
    Banzai!

  27. Debutul operatiunii “Praful si pulberea” sa il aiba ca prim personaj ales pe Basescu. E mai facil asa,pica tot esafodajul portoCACAlac cand isi vor vedea VECHILUL pe post de pulbere instant numai buna de otravit pestii.

  28. Mai @ion pe 21 May 2010 la 04:07 , ti-as fi zis ca esti dobitoc daca n-as sti ca esti propagandist-instigator…
    Mi-ai “ridicat mingea la fileu” ca sa am ocazia sa demonstrez ca ACEASTA masura a guvernului loveste CEL MAI TARE IN PRIVATII CARE LUCREAZA PT.ROMANIA -nu pt. export- si astia-s majoritatea !!! De asemenea de cresterile salariale si de pensii din mandatul Tariceanu ,AU BENEFICIAT CEL MAI MULT PRIVATII CARE LUCRAU PT.PIATA INTERNA (si astia-s majoritatea !) !!!!

    Sa ma explic: atunci cand o mare masa din populatie (bugetari + pensionari) au UN BUGET de familie LIMITAT (ca pe vremea PSD-ului si cum vor avea de-acum incolo) ,TOTI banii se reintorc inapoi la bugetari , adica oamenii isi platesc IN PRIMUL RAND taxele , impozitele , utilitatile (care sunt TOT firme cu capital majoritar de stat , etc.), strictul necesar de mancare si cea mai ieftina , strictul de imbracaminte si de la second, etc. ; nu isi vor mai permite asa-zisele “mofturi”: sa-si duca masina la spalat in loc s-o spele ei , sa apeleze la mesteri pt. probleme tehnice sau de constructii – se vor descurca singuri , sa-si cumpere mancare multa , scumpa si delicatese – vor lua doar stricrtul necesar si cel mai ieftin , sa mearga in concedii , la sali de sport , la intretinere corporala , etc.
    Practic , TOT SURPLUSUL (peste nevoile zilnice , obligatorii) pe care l-au avut, si care se ducea aproape INTEGRAL pe marfurile si serviciile OFERITE DE MEDIUL PRIVAT , deci acest “surplus” , practic va disparea , lovitura (scaderea vanzarilor) primita de mediul privat romanesc nefiind de 15-25% ci de ,ATENTIE !!!, 80-90% …!!!!! De ce? Pt. ca grosul banilor , asa cum am spus , va fi dirijat de bietul contribuabil , CATRE NECESITATILE OBLIGATORII , iar pt. “mofturile” oferite de privati vor ramane 0 LEI …!!!!
    Bineinteles ca asa-zisele “mofturi” ar fi niste lucruri normale , firesti , NECESARE chiar ….intr-o tara normala , dar , din pacate , pt. roman , ele au fost (pe timpul PSD-ului) si vor REDEVENI , UN LUX …!!! 🙁

    Deci cei din mediul privat care NU LUCREAZA MAJORITAR pt. EXPORT , NU va bucurati prosteste deoarece locurile voastre de munca VOR PRIMI O “LOVITURA DE GRATIE” (pt. ca functionarea lor s-a bazat MAJORITAR pe POSIBILITATILE FINANCIARE ale romanului CE EXCEDAU NEVOILOR cotidiene !!!)
    Asa ca ATENTIE! (romanilor din mediul privat), voi aveti motive de ingrijorare inzecite decat bugetarii…!!!

  29. romanii o iau la m..e inca din ’90 . nu stiu de ce va mirati . oricum eu nu am fost la vot , pentru ca nu aveam cu cine vota .

  30. Trebuie sa-i dam jos ! Neaparat ! Da’ , cu cine? Un miting cu persoane suparate care striga nu e de ajuns. Greva generala? Boare de vara, n-o sa ajute la nimic. Ba, poate ca, nemergand metrourile o sa ingreuneze viata si celor care nu au nici o vina, si care urasc din toti ficatii regimul , guvernul si conducerea. Hai, Români, mai mult nu puteti? Sau va e frica? Am iesit in strada pe 22 dec ’89, se pare ca degeaba !

  31. mai@ion 21 May 2010 ma rog sa ai parte de un medic care si asa nu are cum sa-si indeplineasca datoria profesionala si apoi sa te vad,cum mai dai in noi sau mai bine un trasnet baiatule si sa-ti ia acoperisul foc si atunci asteapta tu pompierii ca ei vor veni,mare-i gradina TA

  32. Moto : “Unde-i multă minte e şi prostie căcălău”.

    Fiţi siguri că va pricepe

    Este un adevăr pe care Mugur Isărescu nu-l dezminte, în condiţiile când cu toată lipsa de respect se exprimă categoric asupra pensiilor “asistaţilor” în raport cu salariile celor care susţin fondul de pensii. Tocmai el care din absenţa minimului discernământ academic, n-a intuit administrarea “banilor albi pentru zile negrii” ce au fost încredinţaţi statului de hulita clasă muncitoare , odată cu avuţia naţională creată din sângele poporului român, pe vremea când publica broşura despre Reproducţia Lărgită…Sau poate Steaua României în grad de Colan cu care l-a uns Băsescu în chiar ziua de naştere a lui Ceauşescu din acest an (?!) i-a stimulat excesele.
    Este singurul Leu (acum vechi de 60 de ani) care la bătrâneţe a procreat un leu nou la 01.07.2005,
    a cărui cifră norocoasă -9- n-a încetat să-l urmărească ( născut în 1949, a lucrat 19 ani ceauşeşti la Institutul de Economie Mondială din Bucureşti, în 1990 a devenit Guvernatorul Băncii Naţionale a României, anul 1999 i-a adus funcţia de Prim Ministru, etc. ).
    Numele lui MUGUR ISĂRESU este anagrama tulburătoare a următoarelor trei cuvinte : ISUS, RUGĂM CERU (!!!) care nu pot fi ignorate..nici măcar de un academician.
    V-am dezvăluit suficient. Fiţi siguri că va pricepe. Şi încă repede !

    P.S. La Mulţi Ani Domnule Guvernator.

  33. Vezi? Esti redactor sef, ai emisiuni, ai ochelari, cravata, masina esti formator de opinie lumea iti soarbe cuvintele din gura si te aproba orice le spui esti un idol pentru multi autisti din tara asta care vor sa ajunga ca tine si tu pui mizerii d-astea facute in photoshop pe blog. Arata-mi un singur de exemplu de ziarist neamt sau francez sau ce natie vrei ca face d-astea. Nu e poporu asta aparte? Nu ne meritam situatia si DN-urile cu 2 benzi? Astia suntem. Niciodata n-o sa putem sa facem bemveuri.

  34. Poporul suveran are totdeauna dreptate .. mai putin cand sunt niste ‘oxiuri’ .. si voteaza ce nu (ne) trebuie ..

  35. @NELU : Stai ca am impresia ca tu pui caruta inaintea calului … Adica un ziarist sau oricare alt cetatean al unei tari trebuie sa fie el un exemplu pt. conducatorii tarii si nu invers…?! Hai ca pe asta n-am mai stiut-o …!!!
    Vezi si tu , ca atunci cand porcii dau iama in ograda ta , tu sa-ti iei halat alb , manusi chirurgicale si sa-i indepartezi cu delicatete , fara duritati si fara sa-i stresezi! Si daca reusesti spune-ne si noua cum ai facut ca sa aplicam si noi aceeasi tehnica cu conducatorii nostri actuali…

  36. In situatia in care suntem oare ce alta solutie exista in afara de dezastru total ? Daca Boc pana acum o luna spunea cu subiect si predicat ca nu sunt probleme cu banii pentru pensii si salarii oare ce o sa spuna peste 2 luni …ca nu mai AVEM bani DELOC . In situatia de fata decat sa planga mama nu-i mai bine sa planga MA-SA ? Acum 20 de ani Ceausescu murea pentru ca a vrut sa mai dea 100 de lei la salar … Pai atunci ce facem cu cocalarul de la cotroceni care vrea sa TAIE din salarii si pensii ???

  37. Cand vazui dansul pinguinului sau parodia aia, ce-o fi, m-am scarbit. In plus, daca vrei un protest ca lumea, nu te prosti.

    Victor, eu vreau sa te intreb: crezi ca ar fi fost buna putina violenta? Asa… o navalire neasteptata, daca intelegi ce vreau sa spun.

    Noroc!

  38. nu, nu cred ca-i buna violenta. in plus, l-ar legitima nemeritat

  39. @ Victor Ciutacu
    Fara violenta daca ai cu cine sa discuti. Atata timp cat esti luat doar la misto si futut pe banii TAI, daca prin asta poti evita ceva si mai napraznic, orice metoda este corecta. Daca zdreanta de boc si Marlanul la cererile justificate ale sindicatelor si partidelor de opozitie, a pensionarilor, ar fi mimat ca vor sa discute, era exclusa violenta.
    La minciuna lor, la provocarile lor, cum sa la mai raspunzi? De ce sunt ei Singurii care CRED ca au dreptate? Ce vor spune peste cinci(5) luni cand din nou nu vor mai avea bani? Ca de vina ii Tariceanu, Nastase, Anii 90, dictatura si pana in neolitic? Voi mai aveti timp de ascultat? Astia in momentul actual au o sin gura sarcina; disparitia urmelor. In rest…

  40. Foarte tare si reala poza, este ceea ce simte romanul care nu la votat pe presedinte.
    Am si eu o intrebare unde sunt cei 5 milioane peste, care l-au votat pe Base… acum le convine situatia, stau in casa, se ascund, sau acum fac pe nevinovati si ies si ei sa protesteze??? si-or fi dat seama in al 12-lea ceas de greseala facut.
    Apropo dupa parerea mea cea mai mare contributie la situatia in care ne aflam acum sunt acei oameni care l-au votat pe dictator a doua oara, nu vreau sa se creada ca sunt cu Geoana, trebuia voatat oricare altul sau in cel mai rau caz anulat votul, oricum vb de geaba acum, pacat ca noi tineri din ziua de azi nu avem nici un viitor, am 25 ani, din nefericire sunt si bugetar, atat eu cat si sotia mea, ne-a rupt si ma gandesc din ce in ce mai mult sa plec din tara asta care nu imi ofera nici macar speranta ca o sa fie bine….

  41. Foarte tare si reala poza, este ceea ce simte romanul care nu la votat pe presedinte.
    Am si eu o intrebare unde sunt cei 5 milioane peste, care l-au votat pe Base… acum le convine situatia, stau in casa, se ascund, sau acum fac pe nevinovati si ies si ei sa protesteze??? si-or fi dat seama in al 12-lea ceas de greseala facut.
    Apropo dupa parerea mea cea mai mare contributie la situatia in care ne aflam acum sunt acei oameni care l-au votat pe dictator a doua oara, nu vreau sa se creada ca sunt cu Geoana, trebuia voatat oricare altul sau in cel mai rau caz anulat votul, oricum vb de geaba acum, pacat ca noi tineri din ziua de azi nu avem nici un viitor, am 25 ani, din nefericire sunt si bugetar, atat eu cat si sotia mea, ne-a rupt si ma gandesc din ce in ce mai mult sa plec din tara asta care nu imi ofera nici macar speranta ca o sa fie bine….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.