Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Poporul suveran are totdeauna dreptate

Poporul suveran are totdeauna dreptate

Am obosit. Preşedintele mă face instigator, pupincuriştii lui îmi cer soluţii de ieşire din criză. N-am nici puterea de a vă instiga, nici inspiraţia divină care să ne scoată din criză. Dacă le-aş fi avut pe ambele, în urma mitingului de grătar şi voie bună, azi aş fi anunţat soluţiile-minune. Sunt muritor. Care observă, comentează. Şi a remarcat, între alte fapte interesante, că poporul suveran a început să-i umple frigiderul de carne celui mai uninominal dintre toţi aleşii săi. Dar nu-i soluţia. Ceva trebuie să se întâmple. Eu optez să se-aleagă praful şi pulberea. Să are urmaşii noştri peste ruinele cetăţii incendiate. Voi ce soluţie vedeţi?

UPDATE: Poza e primită pe mail, să nu se mai isterizeze toţi sensibilii oranj

Comentarii

comentarii

Similar Posts

200 thoughts on “Poporul suveran are totdeauna dreptate

  1. Ce ziceti de parlamentarul PDL-ist din Iasi ? Sa fi aparut prima fisura in structura indestructibila a cazematei “basiste” ?

  2. Singura solutie in mintea mea simpla este sa se OPREASCA ACHIZITIILE PUBLICE! Eventual pe termen limitat. Nici o sosea, nici o reparatie, nici o investitie, nici un pix, coala de hartie, dotare pentru servicii, “studii de fezabilitate” (are cineva idee cate studii s-au facut pentru proiectul Rosia Montana sau pentru baile termale de care vorbea cu ceva timp in urma Udrea?!), etc, in urmatoarele 6luni, sa zicem. E singura solutie pe care o vad pentru a opri delapidarile din bani publici. Pentru a infrange (cat de cat…) mafia din Chicago, Eliot Ness&Co. a remarcat ca cea mai buna solutie e taierea subventiilor/resurselor financiare. Pentru a smulge drenurile “afaceristilor” de la stat, solutia ar fi sa oprim alimentarea si sa se revizuiasca in timpul asta “instalatia”.

    “Barbarismul si salbaticia se manifesta in Romania” pentru ca este singurul lucru pe care “stapanii”/nomenclaturistii/securistii sau cum vreti sa-i numiti pe cei din clasa ‘conducatoare’ il pricep. As vrea sa vad cum se poate ajunge la dialog productiv, civilizat si care sa conduca la rezultate constructive cu Basescu si grupurile care l-au promovat si cele care il sustin si beneficiaza de pe urma actiunilor lui. Basescu se lauda si e admirat in gasca lui ca “a dat un cap in gura” nu-stiu-cui, ca a omorat vreo 144 000 de caini numai in Bucuresti (pe langa ce s-a intamplat in restul tarii prin contagiune directa, ca si in cazul borduriadelor), si e omul care – tehnic vorbind – a adus minerii in Bucuresti de atatea ori, iar acum urla ca apucatu’ ca vin minerii si distrug cota unica (mare realizare, intr-adevar) sau nu stiu ce tampenie de genul asta! Basescu e omul care a pandit un copil ca sa-i traga un dos de palma peste bot de i-au sarit mucii din nas, pentru ca ala mic n-a spus poezia care trebuia intr-o campanie electorala (nu mai intreb cine a venit cu ideea ticaloasa sa bage copii in asemenea conjunctura)! Eu nu vad nici o diferenta de substanta intre Basescu si Ceausescu. Cum Ceausescu nu ar fi acceptat niciodata realitatea falimentului sistemului comunist, nici Basescu nu va accepta realitatea tragediei produsa de sistemul lui clientelar si mafiot.

  3. Uneori, o poză face cît o muie de cuvinte. Unica soluţie fezabilă e să rămînă Boc pe funcţia aia de purtător de cuvînt al Providenţialului. Şi să primească amîndoi ceea ce merită. Vezi poza. Deşi, îi plîng pe cei care vor veni după.

  4. Salutare,

    Am primit si eu poza pe mail. Rezonez cu doamna respectiva… Referitor la solutii, acesti portocalii sunt platiti sa le gaseasca. Daca aceste solutii nu sunt viabile, sa suporte consecintele…
    Daca vrei o solutie din partea unui privat iata ce zic eu: Cum ar fi sa se imprumute vladescu 10 miliarde euro, acesti bani sa ajunga intr-o banca de stat( eximbank, cec) iar acestea sa acorde ajutoare de minimis pentru IMM-uri, pentru plata datoriilor la stat( TVA, impozit pe profit, CAS-uri). Mai mult de 70% dintre IMM-uri au datorii la stat in acest moment. In felul asta, banii ajung inapoi la buget in timp foarte scurt, iar IMM-urile iau o gura de oxigen si banii incep sa se miste din nou.

    Pare viabila aceasta solutie?

    off-topic: Ce zici, Victor, de istoria romanilor invatata in maghiara?????

  5. Solutia e simpla: se amesteca HCN cu nitica KOH si se obtine in solutie KCN – produs garantat care va fi experimentat pe populatie dupa ce transa a treia nu va fi trasa.

  6. Nici eu nu mai cred in virturile civilizatiei si a decentei. Vreau anarhie, vreau sa le rupa capul; nu se va rezolva nimic dar ma voi simti mult mai bine

  7. Stimate domnule Ciutacu, locuiesc in Braila si serviciile de cablu imi sunt furnizate de RDS.Aproape in fiecare seara am probleme cu receptia postului Antena 3;i-am sunat sa le semnalez si ma intrebau ce pare pe ecran, le-am spus ca o grila;m-au8 luat la misto, intrebandu-ma ce culori apar pe grila.Am incercat sa intru pe site-ul antenei 3 ,dar nu am reusit.

  8. Numai acum am vazut asta si Da, imi place ce ai zis, chiar n-o suporat pe asta…nu comenetez mai mult…

  9. off topic. referitor la o remarca de la Gabi Firea.
    Logica domnului Ciutacu este foarte oki, cu o mica adaugire.
    Suntem in Mai deci primele 3 luni ale anului au fost platite si urmeaza sa se plateasca a patra deci la finalul anului dupa Noiembrie deficitul va fi si mai mic.
    Nu impartiti la 12 ca 3 luni au fost platite deja.
    Va multumesc.

  10. Si daca inca nu e clar apoi va explic: tágabb értelemben az Erdély vagy jelenkori Erdély elnevezés alatt ma többnyire Románia egész nyugati részét értjük, de nem mint egységes tartományt, hanem csak mint 16 megye összességét.

    Apai servus toc domnule Boc

  11. e frumos nu ai timp sa te plictisesti, ce aveti?
    Base sa ne traiesti.
    Domnul Hrebenciuc nu vorbiti va rog cu Juniorul sa ne mai razbune un pic?

  12. Eu cred ca anonamemouse asta ori e tare proasta ori face pe proasta si nu a auzit de verbul a ara (cu plugul) sau nu ma prea pricep eu asa bine si atunci imi cer scuze.(dupa o citire mai profunda a comentariului mi-am dat seama ca e proasta)
    Singura solutie ar fi sa se aleaga prafu pentru ca doar asa mai putem primii o sansa.Totusi, avand in vedere mentalul de manelist al romanului sunt aproape sigur ca o sa apara alti smecheri si altii iar tara asta nu va ajunge niciodata cat de cat europeana. Asta e, n-ai ce sa-i faci,soarta e naspa cu aia care raman la stadiul in care este poporul roman acuma(manelisti,jmenari,pupincuristi,si in general toti cei care au votat cu Base).In plus, mai mult ca sigur,ne meritam orice ni se va intampla ba chiar mai mult.

  13. in 1945 s-au aplecat EI,in 2010 ne aplecam noi pentru ca este bun sfatul”capul plecat sabia nu-l taie”cand vom fi si noi drepti in lume ca avem cocoase de atata aplecat

  14. Daca si tu esti instigator,atunci eu ma calugaresc…Prezidentul are si el din cand in cand halucinatii,nu e musai sa-si puna mintea lumea cu el.Cat despre idei,mai bine nu ,ca pe urma fura mai mult decat acum.Eu zic ca e bine ca poporul nerod care l-a votat sa si plateasca pentru prostia lui,poate asa ne invatam minte.

  15. Păi chiar asta se va întâmpla: Praf şi Pulbere! Guvernanţii nu mai ascultă pe nimeni, iar prin ceea ce fac, zi de zi, reuşesc să arunce ţara în haos. Ce-ar fi dacă de la 1 iunie medicii să trateze doar 75% din pacienţi, profesorii să ţină doar 75% din lecţii, poliţiştii să sancţioneze doar 75% din infractori sau delincvenţi, bibliotecarii să împrumute cărţi doar pentru 75% dintre cititori şi enumerarea poate continua la nesfârşit? Nesupunerea civică, sub diferitele sale forme, de preferat cele non-violente, au rămas singurele arme împotriva sfidării pe care guvernanţii o afişază zi de zi…

  16. victor am cam obosit de luni de zile tot discutii ,discutii,dar ordinarii astia dela base in jos parca sunt surzi nu aud, nu vad, nu le pasa, ei una si buna o tin pe a lor li s-a pus pata pe salarii si pensii aia fac,iar noi suntem cantitate neglijabila ptr ei…..cum nu avem noi putere sa asvarlim acesti ,,grasi ,,nenorociti ca paduchii care se ingrasa din puterea poporului nostru?noi i-am ales ,noi trebuie sa-i dam jos.de unde oare sa gasim forta necesara sa ne unim toti si sa-i dam la o parte?as dori sa fie o lege sa le dea si lor salariu de 700 lei suficient ei cu cate burti mananca daca noi mancam doar 5sau 600de lei?ce sa facem?

  17. Ai dreptate Victore,sa se alega praful si pulberea.Pana la urma romanii sant in marea lor majoritate niste accidente genetice.

  18. Pentru ca tot e la liber sa aiba tot romanul solutii, eu cred ca solutia e sinceritatea. Ce vreau sa zic cu asta ? Pai pana nu scoatem gunoiul de sub covor, tot niste terchea-berchea o sa ramanem. Din nefericire, cu sau fara frauda, Baselu a fost ales. Cata vreme suntem un popor de manelisti o sa ne topaim revolta in dorul lelii si n-o sa se intample nimic. Toata lumea asteapta revolta, dar daca se poate s-o inceapa vecinul (ala de-a carui capra ne e grija noua).
    Dupa ce ne-am detronat toate valorile reale, dupa ce ne-am asasinat intelectualitatea, decenii la rand, acum ne asteptam sa se intample ceva. Ceva care nu mai are de unde sa se intample. O natie de manelisti si de smecherasi, semialfabeti si lipsiti de scoala sau de bun simt, n-are ce sa produca decat presedinti marinari si ministri-prostituate.
    Cand incompetentii vor avea curajul sa-si recunoasca incompetenta, atunci se va schimba ceva, dar astia n-au de ce sa faca asa ceva. Singura lor menire e sa fure si sa minta. Acum avem ce ne-am dorit, numai ca furtul a ajuns “pe fata” si a inceput sa ne cam doara.
    Solutia ? Solutia a r fi sa producem ceea ce stim numai noi. Dar cu ce mai avem noi a ne mandri ? Mai avem ceva romanesc si care sa nu ne faca de ras ? Cu ce ne mai putem lauda ? Ce mai poate produce Romania in afara de dezastre economice ? In afara de guverne-catastrofa ?
    Cand o sa avem puterea, curajul sau sinceritatea sa recunoastem ca am ajuns in groapa gropilor si ca noi suntem vinovati pentru cum am votat (nu doar pe marinar), atunci se va schimba ceva si in nivelul de trai. Pana atunci o sa tot incercam sa gasim solutii acolo unde nu exista solutii.
    Noi cerem solutii, astazi, unui guvern care nu are cum sa genereze solutii. Astia nu stiu decat sa fure, iar acum a venit ziua cand nu mai au de unde. Asta e singurul motiv pentru care s-au apucat sa dea in cap la lume. Pe romaneste asta se cheama ca au iesit la drumul mare si s-au apucat de talharie. Nu tot ne-au invatat la scoala Balada lui Toma Alimos ? Nu tot ne-au invatat ca romanul e frate cu codrul ? Iaca, acum traim vremuri cu haiduci la drumul mare, numai ca poporul e tinta talhariei.
    Pai sa cerem solutii de la Adrian Copilu` minune, de la Florin Salam sau de la Mitica de la Liga. Astea-s solutiile aplicabile noua, din nefericire.

  19. D-le Ciutacu interesati-va de zona Bozovici Caras-Severin nu sunt bani de salarii si pensii dar de festivaluri PDL-iste sunt.In iunie avem un astfel de festival.La primaria din Bozovici sunt sute de ajutoare sociale care nu fac altceva decat sa voteze PDL-ul.Toti sunt niste nemernici.La Bozovici in loc de campus scolar s-a facut o groapa si s-au cheltuit o groaza de bani.Pe astia nu-i mai scoate nimeni de la putere si nici nu vor raspunde niciodata de ceea ce fac.

  20. oare ce secret detine pedeleul? orce persoana care adera (voit sau santajat) la acest partid vorbeste pe aceeasi “linie” sfidand logica, ambiamta si orice subiect al discutiei in care sunt implicati in public. oare dupa semnarea cererii de aderare li se implementeaza un cip? sau li se golesc creierele?
    eu unul mi-am ales modelul cum sa arat cand voi fi cipat. l-am ales pe hoara. el pare cipatul perfect.
    Toate bune!

  21. Victore , apropo de cele spuse de Constantinescu…
    Mai iti amintesti ca atunci cand tu si majoritatea erati indignati ca diaspora si moldovenii NI l-au facut pe Basescu presedinte , iar eu , de nebun , spuneam ca “baietii din serviciile specializate” I-AU RIDICAT “COTA” LA CAT TREBUIA sa fie putin peste Geoana ? (ce-i drept mai spuneam si de suportul logistic al “licuriciului” , de care nu sunt sigur nici acum …)
    Tot pe-atunci ziceam ca “baietii din umbra” aveau nevoie de Basescu “ca de aer” SUB CINE SA SE REGRUPEZE SI SA DETINA COMPLET CONTROLUL TARII …! Uitati-va la tehnica tupeului agresiv , a intimidarii , a santajului a “atacarii si cuceririi” unor noi si noi “adepti” cu “greutate” , folosit NON-STOP de PDL si de o buna parte din oamenii sai (de ex. Boureanu , Videanu , chiar si Boc , etc.)in ultimul an si jumatate ! Chiar crezi ca stilul acesta (care in urma cu vreo 5 ani nu le era asa tipic , mai repede PSD-ului…) l-au obtinut DOAR (?!) de la “betia puterii” …???
    Ma indoiesc ca nu ar fi existat niste “strategi” CU ADEVARAT INTELIGENTI care sa-i coordoneze pe acest imbecili nesatui…!!!

    Si daca am dreptate inseamna ca ne asteapta VREMURI SI MAI GRELE mai ales ca acest popor e o imensa turma in timp ce “baietii astia” nu sunt nici prosti , nici indisciplinati si , mai ales STIU ca daca pleaca PDL-ul si Basescu s-a dus naibii marea lor sansa pe o buna bucata de timp (nu spun pt. totdeauna pt. ca “never say never”)…!!!
    Asa ca “nu vor preda armele usor” ! Aviz naivilor si visatorilor!

  22. Interesanta poza, chiar pot spune de actualitate. De mare actualitate. Solutia (extrema cei drept) este simpla. Sa ii adunam pe toti in piata revolutiei dupa cum urmeaza: base, boc-poc, udrea videanu, berceanu, blaga, hoara … si poporul sa se inarmeze cu pietre si sa arunce in ei. Nu ar trebui impuscati.(e criza si gloantele sunt scumpe).
    Si cum spune fotografia base: cei 50% sigur iti dau m..e. Si eu de n ori la patrat. n tinde de la 10 la 1000.

  23. o sa ma rog la noapte la “sfantul” bill gates sa renunte la 1% din profitul anual si sa ne cumpere cu totul.
    noi punem la dispozitie lingaii, benzina si chibriturile. daca tot luam foc, macar sa fim “liberi de datorii”.

  24. Pingback: 21 mai 2010
  25. Care Romanie ii da lui Basescu ce e scris acolo, frumos, la imprimanta, de catre PSD…caci tanti aia dupa ce maoca are n-o vazut calculator in viata ei saraca…nici nu stie ce e ala…??? Care Romanie? Moldova si Oltenia invatate sa stea cu mana intinsa de 20 de ani ? Moldova si Oltenia in care nu exista economie deloc datorita faptului ca lui Iliescu i-a convenit sa ne tina in starea de iobagie pentru ca tot el sa fie salvatorul atunci cand cineva se va trezi si va decide sa schimbe spre capitalism aceste zone medievale ? Sau poate Ardealul unde deja lucrurile merg spre bine, a aparut o clasa mijlocie, care oops…nu mai e cu PSD -ul…Ce se va intampla oare daca si in Moldova si Oltenia dam drumul la bunastare…?! Sa moara oare PSD-ul bolsevic ? S-ar putea, nu credeti domnule Ciutacu ? Dar sa stam fara grija, ajutorul social va tine inca 100 de ani crasmele din Moldova si Oltenia PLINE OCHI, iar sectiile de votare de asemenea…

  26. Vreau sa clarific niste lucruri:
    1. Boc a terminat facultatea de istorie. Nimic mai jignitor pentru un istoric ROMAN decat sa se vorbeasca la orele de istorie despre NAGHY ISTVAN in loc de STEFAN CEL MARE! Ei bine, pe lingaul de Boc in doare in paishpe.
    2. Boc a fost pentru Cluj ce a fost ciuma pentru Evul Mediu.
    Ca primar a petrecut 80% din timp la Bucuresti cu limba in dosul lui Zeus si a lasat o stampila cu semnatura lui ca sa poata semna cei din primarie actele necesare in lipsa.
    Cele 20% din timp petrecute la Cluj nu a facut decat sa vaneze minutios casele nationalizate si nerevendicate din centrul Clujului pentru care a “gasit” revendicatori carora el le-a retrocedat cladirile respective. A facut abuzuri grosolane cu revendicarile.
    Nu pot intelege cum unii din voi mai puteti crede ca slugarnicul boc a facut ceva diferit cu Clujul decat a facut cu Romania intreaga.

  27. Scuze, dar chiar nu am inteles comentariul. Adica ce treaba are ce a scris ea cu ce ai scris tu sau cu ceea ce am inteles eu ca ai scris tu?

  28. ” Eu optez să se-aleagă praful şi pulberea. Să are urmaşii noştri peste ruinele cetăţii incendiate. Voi ce soluţie vedeţi?”

    Cu ani în urmă, am citit şi eu romanul “Pendulul lui Foucault”, de Umberto Eco. Pentru că în carte este vorba despre ocultişti, autorul a pus, la începutul fiecărui capitol, câte un motto, câte un citat preluat din câte o lucrare de ocultism (reală, de data asta, nu de ficţiune, ca “Pendulul…”). Unul dintre aceste motto-uri, luat din nu mai ştiu care lucrare, sună aşa: “NU AŞTEPTAŢI PREA MULTE DE LA SFÂRŞITUL LUMII”. Aşa că asta cu praful, pulberea şi aratul ruinelor cetăţii incendiate de către urmaşii noştri…

  29. @Mircea, dar de ce sa nu are si urmasii nostri. Ei nu e oameni?

    Pe de alta parte e bine. Lumea e nervoasa si isi pierde minimul umor. Va pocni si se va infirma zicala, dupa care din anume lucruri nu se poate face bici.

    Sunt un el, la dispozitia dvs… A No Name Mouse – un soarece anonim 🙂

  30. Da omule, dar ” Eu optez să se-aleagă praful şi pulberea. Să are urmaşii noştri peste ruinele cetăţii incendiate. Voi ce soluţie vedeţi?” din cate am inteles eu se refera la altceva si anume dupa ce distruge Baselu tarisoara, sa vina urmasii si sa are cu plugu peste cetate adica peste tarisoara.Probabil am inteles eu gresit.

  31. hoara a venit la un ultim antrenament cu microfonul ca sa-l bata pe turcescu la impresia artistica dar ghinion,s-a accidentat si s-a mai suparat si toader pe el.Norocul lu’ pampurica sa fie pus imparat la televiziunea “societatii civile”.Sa-l ducem la cersit daca nu-l spanzura intai pe tasu’.Solutia? nu mai e.Pe 6 mai implineste 6 luni de cand a zburat si stam capra la portocalii,asteptand mugurii sa’nverzeasca ca sa avem ce manca.Avem si noi eroi intru-n cimitir din Tiraspol,poate se duce sa depuna o coroana in memoria celor cazuti si numai Putin ne scapa de uratania asta.Pana atunci,ramane valabil ce scrie pe lozinca poporului.

  32. Am lucrat la un moment dat intr-o companie privata romaneasca: ore multe peste program, doua nivele de ierarhizare: patron si angajati, multa tensiune, balamuc, un stat romanesc la scara mica. Era la rang de cinste obiceiul sa-i injuri pe toti, sa-i spionezi, sa faci pe nebunul. Patronul, care era un fel de Dumnezeu, alias Basescu, dadea dreptate la toata lumea – cam in acelasi mod in care a iesit si Basescu sa spuna ca el nu comenteaza deciziile guvernului sa nu le stirbeasca din autoritate. Angajatii erau de acord ca multe din deciziile patronului erau absurde si comentau in surdina pe la colturi. Eu, venetica, m-am gandit ca poate omul – seful adica – nu vede realitatea si nimeni nu-i spune. Am inceput sa-i atrag atentia fara sa ma gandesc ca asta ma va scadea in sondaje, pe principiul “Mesagerului cu vesti rele i se taie capul.”. Pe urma, patronul a inceput totusi sa intrebe in stanga si in dreapta daca e adevarat ca e mult de lucru, ca nu fac fata. Dar nu, toata lumea era fericita, eu interpretasem gresit. Norocul meu, ca fiind o tipa relativ destupata, aveau nevoie de mine, cel putin patronul, si nu m-a dat afara pentru zvonerism si incompetenta. In schimb s-a creat un curent de sens contrar prin care am fost asimilata cu tradatoarea de neam si tara, care pusa de patron instigam lucratorii, ii spionam si raportam mai departe. Asa ca situatia a continuat sa evolueze sub murmurele pierdute ale multimii. A crescut neproductivitatea, apareau greseli – din senin, drame, probleme, nimeni nu stia nimic. Pana la urma pica magareata pe cineva sa rezolve si lucrurile mergeeau in continuare nestingherite. Si patronul era fericit ca indiferent de caile sinuoase pe care s-a ajuns acolo, rezultatul era bun.
    Nici pe ai nostrii guvernanti, in frunte cu taticul lor Basescu, nu-i intereseaza ce se intampla la nivelele de jos unde se tot murmura de cativa ani buni incoace. Pana la urma, ideea era sa obtinem imprumutul de la FMI, si daca asta inseamna sa mai luam de la cativa pensionari niste bani si de la niste mame, dar rezultatul final e imprumutul restul nu mai conteaza. Cine vrea solutii, le cauta gresit in tara asta. Aici toti suntem uniformi. Si ca toti orientali vorbim mult si facem putin. Si mai ales suntem convinsi ca daca tot nu putem sa schimbam lumea “de unul singur”, atunci mai bine o lasam asa cum e si mai contribuim si noi un pic la “bunastarea si evolutia ei”…

    Si, da, asta inseamna ca si eu am obosit sa ma mai uit la stiri… din vremuri cam demult apuse…

  33. Dom`le acum Basescu sa se supuna! Nu poti sa te pui cu vointa poporului:)) Daca poporul insista sa-i dea ce arata doamna aceea, presedintele ar putea organiza un referendum pe tema expusa pe afis=))

  34. Limpeziti-va la cap, uite plan de masuri:
    – scoateti ‘progresivu” “falimentu’ dreptei” si “Che Guevarra’ din gura lui Ponta. Nu mai tine cu populisme, ne-am mai fript odata.
    – ziceti-le astora de la psd ca nu ne perpelim de grija lor, da ca-i sustinem sa ne scape de Basescu, de aia ne sunt simpatici, nu ca sunt frumosi si destepti
    – solicitati PNL sa mai scoata in fata si alti finantisti decat Vosganian si sa-si diversifice discursul
    – inchideti gura prostilor; rupeti-i gura lui Tudor Popescu cel supraintelectual cand o mai zice Isarescu prim ministru. Daca nu s-a prins ca guvernatoru’ a semnat pe blat impreuna cu Basescu acordul cu FMI si ca dupa aceea si mai ales acum il sustine cu disperare pe marinar, inseamna ca e prost si sa taca dracului din gura. O sa aflam multe despre bnr.
    -luati porcu’ de coarne si ziceti de sapte ori pe zi “Jos Basescu”. Ca asta vrea poporul.
    -Vedeti ca astia de la pedele se simt in siguranta numai in haita, adica la ei in partid. Asa ca pichetati-le cabinetele de parlamentari, locuintele , carciumile si cluburile.
    – Luati-i la rand , om cu om si pe independenti. Ce-ar fi sa publicati o lista completa cu traseul politic al fiecaruia?
    – Vorbiti des si insistent despre caracterul si onoarea UDMR. Siu ca ungurii nu sunt lichele, au demnitate. Cu astia ce e? Nu sunt unguri?
    -Alegeri anticipate urgent.

    E adevarat ca presedintele curtii constitutionale a fost la Cotroceni?
    Ce cauta acolo?

  35. “Ramane cum am stabilit” a decretat Basescu, ca doar nu va renunta “la pohta ce a pohtit”.

  36. Dar o poza cu un afis cu Udrea nu ai? Nu de alta … dar suntem multi din mediul turismului care ne-am baga la “una mica” …

  37. Domnule Ciutacu , sa se faca si o emisiune la sinteza zilei cu tema ” basescu si cei 7 ani de acasa” in care sa prezentati asa pe rand de la inceput cand injura in direct, cand se lua de reporteri , si incidentul cu ”tiganca imputita” , cand a facut manele, cand a fost incidentul cu ”gaozarii” cand a lovit copilul, toate lucrurile de prost gust si arogante facute de presedinte de a lungul timpului,si bineinteles momentele in care a fost umilit ar fi interesant asa un ”remember” …

  38. Spunea cineva că nenea Băsexu parcurge drumul lui Ceauşescu în modul “turbo” – tehnologia îşi spune cuvântul.

    Uite – au apărut şi manifeste cu instrumentul cu care să se întâmple treaba aia ruşinoasă…

    Am tras şi eu o copie.

    Mă întreb care o mai fi atmosfera pe la Târgovişte?…

  39. probabil asa vom avea macar o sansa sa o facem un picut mai bine :(. Oricum, sar si eu cu un sut in numele lu’ chelul nostru presedinte :).

    Toata stima.. >:D<

    P.S. B.U.G. Mafia rules 🙂

  40. Sodomiza-v-ar tot poporu chinez Tovarase Basescu si scuipa-v-ar toti cei suferinzi de prostata pe cenusa neamului tau mancator de ceocolax.

  41. hei, am votat cu basescu si sunt de acord cu masurile pe care le ia. toata familia mea (inclusiv bunici) lucreaza si va lucra in continuare la privat. decat sa creasca tvaul, evident sunt pentru scadere de salarii si pensii.
    si in continuare sunt de parere ca treaba nu e asa trista. vezi veselia cu mici si bere incinsa de cei 20k protestatari zilele astea. in momentul in care la un concert AC/DC vin de 3 ori mai multi oameni ca la un protest nu prea exista cine stie ce problema serioasa.

  42. a, da, una interesanta pentru baietii cu carnet de partid (orice partid ca fapt divers):
    24.06.2007 (Romania libera) “Potrivit analistilor, bugetul de stat nu ar putea sa faca fata unei cresteri a pensiilor cu 45 %, asa cum propune PSD”
    30.06.2007. (Realitatea): “În timp ce PSD susţine că pensionarii vor primi bani mai mulţi datorită lor, premierul Tăriceanu spune că mărirea pensiilor este meritul Guvernului.”
    17.09.2008 (Gandul) Geoană: „Prin şantaj politic, ne-am făcut datoria faţă de pensionarii României”; În privinţa banilor necesari creşterii de pensii, Geoană a spus că aceasta nu este o problemă”
    25.11.2008. (Protv): “Preşedintele Traian Băsescu a declarat că fondul de pensii este în prezent prăbuşit”. Presedintele a spus ca[..] de la bugetul de stat, ar fi trebuit sprijiniti doar cei cu pensii mici.
    25.11.2008 (Realitatea romaneasca): Ion Iliescu zice ca Basescu nu intelege criza si a bagat lumea in sperieti. Situatia este sub control”, a asigurat Tariceanu”.
    23.11.2009 Blog Diana Tusa PNL:” În vreme ce cabinetul Tăriceanu se lupta să mărească pensiile [..] Traian Băsescu ţipa că fondul de pensii se prăbuşeşte”

  43. Mor de ciuda cand boculet afirma cu o lejeritate demna de luat in seama, ca dialogul social nu se va opri niciodata. Frumos spus,dar la ce ne foloseste?
    Este un fel de “hai sa vorbim nimic” pentru ca indiferent cu ce propuneri vin partenerii sociali, ele sunt respinse, pentru ca trebuie sa se implementeze ‘masurile de austeritate’care sunt impuse atat de d criza cat si de derapajele din 2007-2008. Cata magarie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.