Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Poporul suveran are totdeauna dreptate

Poporul suveran are totdeauna dreptate

Am obosit. Preşedintele mă face instigator, pupincuriştii lui îmi cer soluţii de ieşire din criză. N-am nici puterea de a vă instiga, nici inspiraţia divină care să ne scoată din criză. Dacă le-aş fi avut pe ambele, în urma mitingului de grătar şi voie bună, azi aş fi anunţat soluţiile-minune. Sunt muritor. Care observă, comentează. Şi a remarcat, între alte fapte interesante, că poporul suveran a început să-i umple frigiderul de carne celui mai uninominal dintre toţi aleşii săi. Dar nu-i soluţia. Ceva trebuie să se întâmple. Eu optez să se-aleagă praful şi pulberea. Să are urmaşii noştri peste ruinele cetăţii incendiate. Voi ce soluţie vedeţi?

UPDATE: Poza e primită pe mail, să nu se mai isterizeze toţi sensibilii oranj

Comentarii

comentarii

Similar Posts

200 thoughts on “Poporul suveran are totdeauna dreptate

  1. In Romania strategia e gresita…trebuie regandit tot sistemul: invatamant, educatie, cercetare, legislativ…si dupa 20-30 de ani sa asteptam sa se vada rezultatele..pana atunci…dragilor…nu e nimic de facut…vorbe goale…si joc de glezne.

    By the way…va spun sincer…cat de drag mi-a fost Base la inceput…pe atat de antipatic si mediocru mi se pare acum… de Boc…nu va mai zic…l-as pune sa sara la castana negresit si in orice moment…

  2. Nu pot sa ma abtin din ras, daca o doamna respectabila cum reiese din imagine si un pic in varsta, afiseaza mesajul cu pricina… Inseamna ca oamenii au trecut de capatul rabdarii…

  3. @Victor Ciutacu

    Nu vreau sa intru in polemica cu tine..pentru ca la asta te pricepi cel mai bine! In rest… Poate ca vorbele ti se par goale, insa sunt spuse de un om mai pregatit ca tine…cel putin din punct de vedere economic si socio-uman! Imi pare sincer rau…si tu esti unul dintre cei care m-a facut sa nu ma mai uit la TV…de multa vreme..prefer sa citesc…vorbele goale ale unor oameni…care nu au timp de palavre.

  4. @Slab
    Tu ai dreptate; romanii o duc bine, au salarii decente, pensii la fel, sistemul de sanatate a ajuns sa faca si operatii de transplant de creier, etc.
    PS – Victoreeee, ce dracu mai cautam noi astialalti in tara asta.

  5. Nu inteleg, Dl Basescu ne baga-n UE, si oamenii astia rai vor sa i dea…

  6. nu stiu de ce multa lume se arata nedumerita de ce nu-si smulgea ieri lumea parul din cap .. pai zeus si clica portocalie ne calca in picioare cu un ranjet de satisfactie, nu vedeti ? .. corect aste ca pulimea sa-i execute dansand pinguinul, in fum de gratare de mici si ragaind de la berici. o smetie e perfecta daca ala din fatza ta nu pricepe ce se petrece 😀 .. hoara de aia s-a si dus repede cu gura la microfon .. in prostia lui o fi zis ca e de bine daca aia au inceput cu manifestari folclorice marea mintingeala ..

  7. Nu cred că ne mai poate urni ceva.Oamenii nu şi-o doresc sau sunt prea puţini.Dădeam vina pe ‘manelişti’-că ei au hotarât soarta,pe principiul “proşti da’mulţi”-dar intelectualii de la miting,profesorii şi doctorii nu au reuşit să-şi unească glasurile într-o lozincă măcar,dar s-o fi urlat din plămâni,să zăngăne geamurile blocurilor din jur…Nu a existat solidaritate nici între ei,darămite cu celelalte categorii sociale.Despre ce vorbim până la urmă,ne-a trebuit mult timp şi multe privaţiuni pâna la evenimentul din ’89.Acum încă se poate cumpăra pâine şi parizer,deci e bine.Of,ne mulţumim cu atât de puţin!

  8. da, si eu la fel. ne predam…. am obosit.. nu mai putem lupta.. of of… mai maiii.

    oopppss! m-am razgandit !! bey SECURISTILOR, credeti ca scapati ashia usor? la OASE !! JOS MAFIA ! HAOLEU! sa cante muzicaa! sa danseze bagabuandelee! AI AUZIT CE-A MARTURISIT EMIL CONSTANTINESCU ?? GATA FRATE ! PANA AICI I-A FOST DIKTAKIORULUI !!!

  9. Un miting plin de voie buna si dansul pinguinului – probabil ca daca era organizat de vanghelie cu bere si mititei se adunau vreo 100.000 pe putin.
    Sefii de sindicat multumiti ca au demonstrat sindicalistilor si mai ales guvernantilor ca sunt in stare sa organizeze un miting care sa multumesca pe toata lumea.
    Cred ca cel mai dezamagit e tatucul care spera ca mitingul sa fie plin de violente pe care sa le arunce in carca opozitiei si a lui iliescu. Astfel avea ocazia sa isi reactiveze fanii portocalii si pe cei care speriati de comunisti, mogului si mineri au refuzat Romaniei sansa unui prim ministru de origine germana. O sansa pe care el insusi a refuzat-o poporului roman fiind constient ca numirea in decembrie a lui Iohannis ar fi dus la pierderea alegerilor prezidentiale, care ar fi fost corecte.
    In rest toate bune, vor mai trece inca 1-2 luni de zile cu acelasi guvern care nu exista de fapt, timp in care buzunarele prietenilor se vor umple iar populatia va saraci si mai mult.
    De fapt guvernul se poarta ca un individ care stie ca este condamnat la moarte – acesta nu va face niciodata vreo concesie si este in stare sa comita orice fapta, deoarece sfarsitul lui va fi acelasi.
    in rest …. se apropie toamna, frigul, intunericul si foametea
    Salutari tuturor de la un sas ramas ratacit, inca, pe plaiuri mioritice !!

  10. din pacate n-o sa se schimbe nimic,poc suna prin tara si ameninta prefectii sa nu permita manifestatii,ameninta toti sefii de institutii ca o sa zboare daca permit organizarea vreunui miting,istoria se repeta sper sa nu traim cu astia vreo 45 de ani da nu-i exclus doar dupa poc urmeaza nuti si dupa retarda aia mica si syda a ei……..cred ca o sa emigrez in MOLDOVA doar o sa primesc ajutor de 100 de milioane nerambursabil 🙁

  11. am eu o solutie si e cea mai buna, sa ai grija sa-ti fie tie bine, restu’ nu conteaza. daca lor le-ar fi bine si tie nu, ar gandi la fel ca mine in 99% din cazuri.

  12. Doamna din foto nu a specificat si in ce cantitate. Propun activitatea scrisa in foto sa se faca cu pompa de turnat betoane!!!!!!
    Asa ca sa poata tot poporul suveran sa participe!

  13. Este…de plans.
    Situatia este cam asa.

    Este ca si cum te trezesti la 2 noaptea auzind niste sunete in curte.Iesi afara si il vezi pe un malac de 2m si 140 kg(de muschi) cu televizorul tau in carca.Si ce?L-ai prind in fapt pe nemernic! Si ce?Ce-i faci?NIMIC.
    Chemi politia,vine seful de post(1,64 m si 61 kg) si se uita la el si-i zice: “Hotuleeeeee……ce faci?” Atat! Ce sa-i faca chifteaua de 60 de kg unuia de 140?Ce poti face? NIMIC.El fuge cu televizorul tau si tu esti oripilat de ce se poate intampla si de lipsa unui aparat de Stat capabil sa CONTROLEZE.

    HOTUL = Udrea,Berceanu,Videanu,Vanghelie,Patriciu,Branza,Base s.a.m.d – Pe toti i-am prind cu televizorul in carca.Si ce?

  14. Tre sa se bage si udrea , ca sunt cam multi doritori de scuturat apa din baston

  15. In decembrie 2009, poporul a aflat de la fostul si actualul ca ” am iesit din recesiune”; in ianuarie cel care crede ca este prim-ministru ne anunta ca nu vor fi probleme cu plata salariilor si a pensiilor; in aprilie ministrul muncii spunea acelasi lucru !!! oare nu ar trebui sa raspunda pentru minciunile acestea ???
    P.S. am observat ca unii deja au uitat cu cine au votat in iarna……

  16. “Eu optez să se-aleagă praful şi pulberea. Să are urmaşii noştri peste ruinele cetăţii incendiate. Voi ce soluţie vedeţi?”
    eu zic sa mai asteptam un pic, ca pe la PDL au inceput sa se incaiere 😀

  17. Eu cred că în fostele guverne se găsesc câteva personalităţi, specialişti, care să-şi unească eforturile întru încercarea de a găsi soluţii cât mai puţin dureroase. Am şi nişte nume în cap, dar mă abţin să spun acum.
    Ei trebuie să se adune şi să vadă cum să ne scoată din rahatul ăsta în care ne-au băgat portocaliii. Bine, după ce, în prealabil, am scăpat de cei din urmă amintiţi.
    Iar totul să se întâmple fără orgolii şi ambiţii inutile, doctrine etc.

  18. Daca analizam situatia, vedem urmatoarele:

    * guvernul a vazut ca vine criza, stia ca are prea multi angajati, nu a redus nr de angajati. Azi a venit Boc si ne arata cum a scazut productivitatea muncii. Pai normal ca a scazut, daca tu ai dublat nr de angajati de care aveai nevoie cu adevarat!
    * guvernul acum, in loc sa vada cum s-ar putea reduce cheltuielile, aplica reduceri in masa. Daca 50% din bugetarii tai sunt excedenti, cu ce sunt vinovati celalti 50% de le tai salariile? Noi, ca natiune, cand ne vom alinia cu restul la nivelul veniturilor? Ca la cel al preturilor ne-am aliniat de mult…
    * guvernul a luat decizia de a aplica impozitul forfetar, ca urmare s-au inchis o mare parte din IMM-uri. Acum, daca dai afara din aia de la stat, unde sa se duca? Toti la multicorporatii? Aia nu exista… Asa ca acum sta si se gandeste cum sa o dreaga si sa stimuleze IMM-urile, ca cica sa creasca economia privata. Mi se pare mie sau cei care au venit cu solutia impozitarii forferare ar trebui sa isi asume raspunderea aplicarii ei? Trag seama ca, daca avem nevoie de imprumuturi externe, nu a fost o solutie buna.
    * presedintele care a sustinut acest guvern, cu acolitii de frunte, nu ar trebui sa isi asume raspunderea? Greselile guvernului nu sunt de acum o luna sau de ieri. Suntem la coada clasamentului ca masuri luate pentru combaterea crizei! Basescu si Boc nu au putut vedea dincolo de ratiunile lor electorale si datoriile catre finantatorii lor.

    WTF? Cat vor sa ii mai rabdam? Nu spun deloc ca PSD-ul sau PNL-ul sunt mai breji. Am o simpatie catre PNL, ca par oamenii mai spalati dar nu imi fac iluzii ca vreunul dintre politicienii romani ar reprezenta o solutie. Insa in mod clar, PDL-ul e solutia cea mai proasta dintre toate, atat timp cat isi permit sa ignore orice critica si sa isi urmareasca doar interesele lor. Ca fapt divers, cred ca capitalismul in care ne-am bagat, cel cu pietele internationale si multicorporatii, nu ne va permite sa ne ridicam deloc, ba chiar ne va face, pe fiecare dintre noi, personal, mai indatorati, stresati si cu un nivel de viata mai prost.

    In concluzie, jos guvernul, jos Base, hai comuna primitiva, ca m-am saturat de administratie centralizata!

  19. Deocamdată-i taman pe dos: muia aia e-n mâna lui băsescu…şi ne-o dă nouă la mare artă fără să mimeze gestul.
    În schimb noi parcă suntem o ţară de muiţi care mimează mitinguri şi nu ne iese decât o manea şi-un dansu’ pinguinului.
    Ne-o merităm cu prisosinţă, zic.

  20. Inca ceva.

    La asta conduce nepotismul exagerat aplicat pe o structura economica de complexitatea Statului Roman pe o perioada lunga.La imposibilitatea de a gasi solutii.Daca nu ar fi inlaturat toti oamenii capabili pentru a-si introduce pe functii “rahatii” din dotarea familiei, nu numai ca nu intram in criza, dar prosperam ca tara.Asa, sa gaseasca solutii de iesire din criza “verisorii” si “verisoarele” ajunsi la conducere pe baza unor diplome false de “Licentiat in macroeconomie” si cel mai important, pe baza vorbei pusa da unchiu’ .Hai, sa va vedem nenorocitilor cum restabiliti echilibrul economic al tarii, cand voi nu stiti nici limba romana sa o vorbiti.AVETI DEADLINE DE 1 AN.DUPA AIA VA GARANTEZ CA VETI FI LINSATI UNUL CATE UNUL, pentru ca ati intins mana unde nu va era locul.

  21. In umila mea solutie, iesirea din criza pe termen scurt ar fi reprezentata de denuntarea tuturor angajamentelor contractuale ale guvernului care contin “extravagante bugetare”, cum ar fi scutul antiracheta – nu da nimeni in romani cu bombardeaua – sau avioanele F16 vechi la pret de noi sau campanii tip “landovciois” si alte parascovenii de utilitate indoielnica sau inexistenta. Eu sunt convins ca lumea ar intelege. Am putea apoi comasa serviciile secrete – chiar asa, de ce ne trebuie atat de multe cu atat de multi angajati? – am comasa agentii si ministere, reducand numarul de ministri, secretari de stat, sefi de cabinet, functionari aferent (asta daca nu cumva comasarea se face ca in Romania, adica unesti doua structuri sub o comanda, dar mai adaugi la varf o patura interemdiara de inalti functionari “de legatura”).

    Apoi, se legifereaza criteriile de angajare si ordonare la plata a cheltuielilor publice (asta a fost inventata de mult de altii, se refera la standardele de cost – o achizitie sau lucrare publica nu se deconteaza daca depaseste un anumit prag, nu are o anumita calitate sau nu este realizata in termen) etc. Asta ar insemna slabirea clientelismului politic si disparitia contractelor oneroase (cel putin teoretic, iar practic furtul ar avea piedici serioase).

    Si ar mai fi multe de zis si, mai ales, de facut.

    Dar cum sa aplice Basescu asa ceva? Vrei sa isi puna Casunenii si Puii Popovicii in cap? Sa nu mai vada nici un ban de la ei sub forma de sponsorizari de campanie sau, desigur, vanzari anterioare??? Asa ca mai bine taiem din salarii si pensii!!! La munca in privat, bugetari osanzosi! Iar pensionarii, daca le taiem din pensie si ridicam subventiile la medicamentele de inima, ajung mai repede la loc cu verdeata, fara intristare si suspin, si uite asa mai facem iarasi economii la buget!!!

  22. Nu sunt o vizionara si ca drept dovada ca acum 7 ani cand dupa ce sotul meu a incercat toate caile cinstite posibile de a ne asigura un trai decent ,lipsit de griji materiale(fara nici o speranta de altfel) ne-am indreptat catre insula,plini de speranta.
    Nu am stiut la ce ne inhamam dar acum stiu ca aceeasi 2 oameni care au muncit in tara lor pana la epuizare, facand acelasi lucru aici dar acceptand orice job sunt multumiti si impacati ca cei doi copii au un suport material pentru a-si desavarsi educatia si a spera intr-un viitor. Nu,nu vreau sa pledez Doamne fereste pentru emigrarea in masa si sincer nici eu nu cred c-as mai face-o o data daca as fi stiut prin ce-am sa trec dar un lucru stiu: numai munca si incrancenarea de a merge mai departe cu orice pret ne va scoate la lumina. Putem sa stam cat om vrea in strada si sa plangem uitandu-ne lung dupa banii de paine si mancare dar trebuie sa ne stergem lacrimile sa plecam de acasa si sa ne intrebam : ce pot eu sa fac astazi ca sa am maine ce manca? Si daca veti gasi solutia sunt sigura ca pana la urma veti iesi la liman. La mine a functionat intr-o tara unde daca as fi cazut pe strada nici n-as fi putut sa spun ce ma doare. Stiu, multi o sa spuna da dar asta a funtionat intr-o tara unde lucrurile stau altfel. Si acum vin si argumentez-da a functionat intr-o tara unde nu aveam nimic al meu si nici macar,la inceput,drept egal in munca cu ceilalti. Dar… cum am spus n-am refuzat nimic si am continuat sa-mi promit mie insami ca n-am sa ma intorc cu capul plecat inapoi.Poate ca o sa intru in polemica cu multi dat imi asum asta ca un om matur si pe care ce nu l-a omorat l-a facut mai puternic.
    Domnule Ciutacu, as vrea sa va intreb cati oameni au partcipat la protestele de ieri. Va intreb pentru ca in ziarul Metro pe care-l citesc dimineata in autobuz si in care cu greu gasesti cate o stire din Romania scria ca 20000.

  23. Sa se aleaga praful si pulberea de ei si de neamurile lor. Azi a fost garda financiara in en grosul Flora. N-au fost amenzi sub 10 000, ca deh, are statul nevoie de bani. Cica acolo e evaziunea. Pe ala de la ANAF cu motorina nu-l vede nimeni. El e seful!

  24. Solutia? Cea care se va pune in practica va fi o noua dictatura. Pentru ca sa-si vada ei in liniste de treaba. Sa se bucure de ce au agonisit.
    Cat despre restul? Se vede ca romanului inca nu i s-a umblat la portofel.Si inca nu simte cum e sa mori, realmente, de foame. Nu le va mai arde de marsuri de voie buna.Cand le va ajunge cutitul la os, sustinatorilor vajnici ai Partidului Suprem, atunci le va trece veselia si vor ajunge la proteste spontane. Dar, va fi prea tarziu. Regimul nou instaurat va avea grija de ei si de saracia lor.Sarac,supus,umil,prostit asa va arata “omul nou”!
    Iar fericirea tuturor va veni de la “Fondul de solidaritate”,adica ce mai am prin buzunare, firimituri, resturi,bag acolo!
    Au votat bine, vor trai bine. Pe unii ii va costa cam mult galeata cu faina,sapca, cutia cu chibrituri si-un pix sau 2 milioane de lei!
    Bine ca au votat bine! Vor trai la fel!
    Ei, ca printre astia vom fi si noi, ce mai conteaza?
    Vom fi un popor bolnav si frustrat! Iar vara-mea,prototipul sustinatorilor Bocului, va boci mult si bine. Si va rade tamp, cat va mai avea tupeu, “Ce vina am avut eu? Nu am fost singura care l-a crezut si l-a votat pe Baaseeee!”

  25. Ma prapadesc de ras cand citesc ,,sfaturile,, unor ,,destepti,,. -Domle da pe blogul asta toata lumea critica domle da hai sa facem ceva.Si intr-un hei-rup comunist prezinta ei metode gen :-vezi ca japonezii au ales ei din proprie initiativa sa lucreze peste program,dupa care suparati ca noi romanii doar ne lamentam se intorc la ocupatiile lor de baza de filozofi neintelesi de lume. Da eu chiar ma gandesc sa muncesc peste program ca sa aiba astia care ne conduc ce fura dar ca sa fac lucrul asta i-mi trebuie un loc de munca iar locul de munca e foarte rar in romania. Papagalilor astora care dau sfaturi despre ce trebuie sa facem noi poporul ca sa iesim din criza mentinandu-ne oligofrenii hoti ce ne conduc in fruntea tarii le dau un sfat:-spanzurativa cretinilor.

  26. E MOMENTUL sa facem fiecare ce ne sta in puteri pentru a transmite adevaruri vitale in aceste momente grele.
    E timpul sa vorbim cu copiii, parintii sau bunicii nostri, cu colegii, cu vecinii, cu cunoscutii, e timpul sa stopam manipularea si bataia de joc.
    Nu este numai vina lor ca ajung sa creada in otrava care li se administreaza zilnic, precum picatura chinezeasca. Nici doar a mogulilor.
    E si vina noastra, a celor imuni la manipulare, care ne-am resemnat cu ideea ca n-avem ce face.
    Da, dialogul cere timp, naste controversa, dar merita sa coborâm din turnurile noastre de fildes, sa dedicam acest timp.
    Pentru copiii nostri. si pentru iarba verde de acasa…
    AVEM NEVOIE DE ADEVAR CA DE AER

  27. Ai dreptate , Victor !…
    Urmasii nostrii poate vor sti sa ridice o cetate mai mandra si mai puternica !!!…
    Noi nu mai suntem in stare … Ne-am prabusit rau de tot cu botul in tarana !!!

  28. Domnule Ciutacu, de ce nimeni din oricare extrema a mass media nu ma intreaba, pe mine, neparticipantul la vot la 4 ani (ateul ca sa spun asa), daca chiar consimt la cele ce se inteleg prin “poporul a spus” ori “vocea poporului”? De ce chiar si prin fidelitate de bun gust fata de politica patronului oricarui ziarist nu se pot face abordari de tipul asta de exemplu? Asa cum mi-e frica de tinerii de azi in raport cu pensia pe care ei mi-o vor asigura, asa mi-e frica si de apararea drepturilor mele de catre cei aflati ieri in piata.

  29. @Dragos: pe vremea cand patronu’ era in mare amor politic cu Basescu, eu imi exprimam in scris, in ziarul lui, parerea mizerabila pe care o aveam despre presedinte. ceea ce fac si azi…

  30. multumesc pentru raspunsul amabil; nu la dumneavoastra ma refeream ci la colegi precum Badea si Gadea care sunt la cel putin 10 ani lumina fata de intransigenta de care dumneavoastra faceti uz la aparitiile pe micul ecran, si care nu le-ar sta deloc rau; ca talent au.

  31. Doamne, Victor, de ce nu i-aţi adus voi la Antene? De cine vorbesc? Klaus, Ponta, Antonescu, la Realitatea, azi, la 21.30. Păi, nu-mi vine să cred! să mai fie posibil, oare? Păcat că nu-i la voi, că-i rating-nu glumă! Doamne, poate mi-au auzit nemţii dorinţa, şi, făcându-li-se milă de mine, s-au gândit să nu mai sufăr. Minuneee!

  32. @Theodora: Fata, doamna agita o muie ‘fake’ (iti esplic altadata ce-i aia). Poza este veche, e pusa pe net de ‘fo juma’ de an, da’ cum ne place muia, juma’ de an nici nu-i mult.

  33. Dacă vrem ieşire din criză, considerând pe bună dreptate că aceasta are şi conotaţii spirituale, atunci ea se obţine nu construind doar biserici, ci construind OAMENI. Care să mai aibă valori eterne. Care să creadă în demnitatea umană.
    Insa, bineinteles, aceasta varianta nu este pentru Romania…

  34. Poporul suveran care ne-a pricopsit cu asemenea specimene în fruntea tării,să se ducă la culcare cu dreptatea lui cu tot.Din popor sau din asa zisa elită,sunt o grămadă de indivizi care debitează lucruri aberante.Un exemplu:se milogesc de sacalii care taie si spânzură să le lase pensiile mici si să se taie la altii cu pensii mari.Dar cine stabileste că o pensie ceva peste1000 lei este o pensie mare pentru niste oameni de înalt profesionalism care chiar au lăsat ceva în urma lor.Si as da de exemplu Centrala Nucleară dela Cernavodă la a cărei conceptie si realizare a lucrat din greu generatia mea si care acum le furnizează energie electrică ieftină băietilor destepti si nu nouă celor care am muncit pentu ea.Dar,nu-i asa?băietii destepti sunt cei care au pâinea si cutitul si pentru asta meritul este al,,poporului suveran,,mai putin educat si în mare parte abrutizat.Îmi pare rău pentru această iesire,în care nici eu nu mă recunosc,dar este pre mult ce se întâmplă acum.

  35. Felicitari @Adriane , ti le-ai asimilat cu succes (… vorbele goale…) !!!

  36. Eu am aceeasi optiune cu “praful si pulberea”. Oricum Romania e deja facuta praf. Mai trebuie sa se “coiasca” (nu prea mult) sa o faca pulbere. Ei (insemnand Base si pupatorii lui) se pricep cel mai bine cum…

  37. Singura posibila solutie (cel putin utopica) ar fi reinstaurarea regelui, respectiv monarhie.

  38. “Să are urmaşii noştri peste ruinele cetăţii incendiate”
    Eu zic sa are, mai draga Victor. Sa are si gura copilasilor nostri sa mananca ceva, chiar si pe ruine. Ca e urmasii nostri.

  39. cam asta cred si eu ca ar fi osolutie. Sa se aleaga prafu’ de tot si toate si poate mai e o sansa sa ne revenim. Poate, dar nu obligatoriu. Aceasta tumoare ,benigna sper, numita basescu poate reapare. Sintem in satre sa -i extirpam pe toti astia ca sa nu mai dam sansa altor basesti sa mai apara? Cata vreme mentalitatea va ramane “lasa ca vedem noi ce va fi maine” si nu ne uitam in viitor mai departe de o zi ,cand nu reactionam imediat la toate tampeniile conducatorilor , cat timp ei nu au frica de legi (care sint facute de ei pentru ei ), si lista e luuuunga ,nu cred ca va fi altfel dupa. Ce crezi ca va face un lingau la buca lui base? Va cauta alta ca doar nu se va apuca sa munceasca cinstit. Mentalitate de manelisti , vorba lui Mircea. Asa ca nu sper la prea mult dupa boca-base, cum de altfel nu am facut-o niciodata, la nici o shimbare de guvern/sef de stat/…
    Romania o sa-i dea m”’ lu’ base atunci cand o sa-l bage la racoare. Pina atunci e cam invers.

  40. Solutii-minune? Nu stiu Victor.
    Cand bunicu’ zicea in ’90 sa vina Majestatea Sa am ras si l-am facut retrograd, cand unii parlamentari au initiat referendum pentru destituirea lui Basescu am considerat ca “nu se face” si desi consideram ca nu prea se incadreaza in fisa postului de presedinte am zis sa nu. Suntem un popor dezordonat,impulsiv, uituc si cu mintea cea de pe urma. Cand ii aud pe unii ca era mai bine pe vremea impuscatului imi vine sa-i strang de gat pt. iernile fara caldura, noptile fara lumina si sarbatorile saracacioase.
    Pot doar sa sper ca mintea cea de pe urma va trece pe primul loc si ca vom avea, ca popor, macar inteligenta croitorului care masoara de trei ori si taie odata si bine. Numai bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.