Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Când pseudonimul are cur în loc de față

Când pseudonimul are cur în loc de față

nistorescu

Un pseudonim fără față de la fostul ziar al lui Rațiu, îngropat de Vântu fără slujbă religioasă prin marele fost reporter de talent Nistorescu, are o revelație. “Moderatori de la România TV” (adică eu, dar n-are sânge s-o scrie) cer închiderea TVR. Ca, evident, să facă jocul lui Ghiță, dornic să controleze TVR (doar așa a zis Băsescu). Dacă toanta (sau senilul) care scrie sub pseudonim tâmpenii ar face un minim efort de documentare, ar constata că “moderatorii” cereau același lucru și când prestau la Antena 3 (din motive pe care nu le mai reiau). Bănuiesc că, pe atunci, în interesul lui Voiculescu. Bine, dracului, că încă lipsește al treilea mogul țanțos pe piața tv, că n-am învățat să mă crăcănez între interese ca trepiedul…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

7 thoughts on “Când pseudonimul are cur în loc de față

  1. Nistorescu, ca si Cristoiu, traieste din amintiri Vremea ambilor a apus de mult timp, io nu ma prind cum de ii mai invita lumea pe la TV ca pe langa aroganta mai arata si prostie pe alocuri…

  2. din pacate site-ul cotidianul decade pe zi ce trece. dupa o scurta perioada in care a fost obiectiv, incercarea de apropiere de liberali si pupincurismul desantat la adresa lui antonescu( intr-o intrecere socialista evidenta cu antena 3, facand practic acelasi lucru pe care ev.z si b1 il practica la adresa lui basescu)alaturi de atacurile la adresa lui ponta si a psd-ului, articolele mincinoase si inventate al majoritatii fostilor ziaristi, au dus in final la decribilizarea nu numai a lui nistorescu( mare distrugator al ziarelor lpe care le-a condus) dar chiar a site-ului respectiv. cand minti numai intr-o directie, cand pupi bucile unui presupus viitor presedinte si asta in mtr-un mod rusinos, toate astea duc la ignorarea site-ului respectiv. din pacate si antena 3 ii calca pe urme, lipsa de vocatie jurnalistica si partipriurile unor asa zisi moderatori gen dana grecu, radu tudor sau oana stanciulescu nu ii multumeste decat pe fanii tampiti care nu filtreaza minciunile debitate de respectivii. o simpla analiza a articolelor sau emisiunilor mentionate arata trendul si filozofia acestora. pacat pentru ca sperantele romanilor sunt inselate de astfel de formatori de opinie, formatori care parca nu realizeza ca pozitionarea lor evidenta de o parte a spectrului politic( antonescu si liberali) si atacurile zilnice la adrsa celorlati membrii usl( ponta si psd) pot duce in final exact la ceea ce reclama de luni de zile personajele amintite si anume ruperea usl-ului si inlaturarea pnl-ului de la gyvernare ce sa zic de nesustinerea lui antonescu la prezidentiale. nu spun ca ca ponta si psd-ul au avantajul zdrobitor din sondaje dar un lucru e cert: liberalii sufera in continuare in ceea ce priveste imaginea si nu numai a activitatii extrem de slabe a ministrilor( vesnic cam aceeasi indiferent de guvern). practic oricat incearca cei de la a3 sa-i ridice in slavi nici un ministru liberal nu se ridica la nivelul asteptarilor!

  3. Inchiderea TVR-ului ar fi, scuza-mi exprimarea, o tampenie. Cred ca este singurul post generalist care nu s-a manelizat. Este singurul post generalist unde buletinul de stiri este cat de cat informativ si cat de cat obiectiv. Buletinele de stiri de la Antena 1 si PRO TV sunt mizerabile iar asa zisele posturi de stiri sunt in mare parte partizane politic (este si TVR-ul dar parca ceva mai ponderat).

    Pe de alta parte este foame mare in industria media… si disparitia unui jucator major de pe piata este in interesul tuturor celorlalti.

  4. @Garm: jucatorul mare aproape nu mai vinde publicitate si audienta nu face. unde-i marele pericol de eliminat de pe piata?
    tinem 3.000 de oameni pentru un jurnal de stiri?

  5. Nu este vorba doar de stiri. Mai sunt si filme de calitate (europene,asiatice, nu doar blockbustere comerciale de la Hollywood), emisiuni interesante pentru diferite nise (culturale) etc…

    De acord – daca postul este plin de frati, surori, veri, verisoare, amanti, amante si asa mai departe trebuie facuta putina curatenie.

    Eu cred ca scopul TVR-ului ar trebui sa fie nu neaparat audienta cat prezentarea unor programe de calitate, variate si informative pentru cat mai multe categorii de telespectatori (eventual si pentru categoriile ignorate de posturile comerciale). Goana dupa audienta a dus la OTV-izarea/manelizarea care a cuprins media de azi (tv/net/presa scrisa). Faptul ca o mare parte a populatiei este interesata de Elodia si Guta nu inseamna ca nu exista si un segment (atat cat este el) interesat de teatru, jazz sau muzica clasica…

  6. trebuie o mare curatenie in tvr! sunt platiti din banii nostri,ne oblige sa platim abonament desi noi nu ne uitam decat foarte rar! noroc cu JO!!!ce naiba fac 3000 de oameni acolo???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.