Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Televiziunea Română de tractir oranj

Televiziunea Română de tractir oranj

TVR n-a mustit niciodată de moralitate. În definitiv, televiziunea în sine nu-i vreo mănăstire. Lucratul în media presupune, de multe ori, compromisuri, dar cu limite. De când s-a instalat gaşca moldovenească (unde Ieşii lui Lăzescu sunt un soi de Clujul lui Boc de la Palatul Victoria), ascensiunea pe sticlă, într-o instituţie aflată-n gaură 100 de milioane de euro, pare condiţionată de zona profund sexuală. Dacă eşti cu puterea. Fiindcă, dacă eşti al celorlalţi, zbori de pe poziţie. Din aceleaşi motive, aplicate invers. O ţine naibii de reforma statului şi nu ne-au comunicat şi nouă.

Un director de canal (TVR 2), Răzvan Nicolescu, a fost suspendat din funcţie pe motiv că apare ca martor într-un dosar de prostituţie. Or fi oamenii puri. Însă în acelaşi dosar apare, tot ca martor, conform rechizitoriului publicat de oficiosul prezidenţial Evenimentul zilei, colegă de apartament şi de selecţii pentru bordelul din Viencu proxenetul Tămârjan, o tânără speranţă pe nume Aura Poteraşu. Angajată-n TVR pe filiera Andi Lăzescu, fost reporter acreditat la PD-L (doar nu credeaţi că la partidul virginelor), actual prezentator al matinalului. Eu aş fi băgat-o după 12 noaptea, la pachet cu Alina Stancu, pe Private Spice sau pe Blue Hustler.

P.S. Văd că, pe foamea asta, TVR Info angajează prezentatori. Şi le cere dovezi foto că au aspect fizic plăcut. Potele să fie nud? O fi noua politică de marketing importată din dulcele târg al Ieşilor. Ioana Lupea şi Mircea Marian au trimis deja?

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Televiziunea Română de tractir oranj

  1. S-a legalizat cumva prostitutia si noi nu stim? Si in consecinta s-a deschis cumva vreun bordel pe Calea Dorobantilor nr 191 (adresa TVR)???

  2. voi intra in greva foamei daca portocalii anchid antena 3.nu pt asta sa murit in 89.voi ati mai ramas voi trebue sa luptati in felu vostru jurnalistic.altfel ne antoarcem cu 50 de ani in urma.va admir pe toti de la antena 3fara voi nu ar exista presa adevarata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.