Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Nişa bate divertismentul. Fast forward tv

Nişa bate divertismentul. Fast forward tv

– Adelin a luat un premiu internaţional pentru fotografie. Chiar merită. Sper ca, pentru asta, să nu-l dea dracului Lucaci afară când restructurează el televiziunea aia falimentară de unde-i detaşat din când în când pe lângă câte un politician.

– E bine că trusturile noastre de presă investesc masiv în show-uri de divertisment. Mă simt confortabil când îi bat aproape gratis pe umflaţii ăştia cu pompa care au umplut studiourile de curve şi îşi imaginează că au inventat gaură din macaroană. Numai analiştii media nu văd asta. E normal, pişcotăreala vine din bugetele mari…

– Donaţiile din campania pentru campioana olimpică Florica Lavric au sărit miliardul. Dacă vrei cu adevărat, chiar poţi. Bunii samariteni dau premiul şi iau o pauză. Sportul ăsta-i apanajul zânelor/divelor de televizor care nu mai fac audienţă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

26 thoughts on “Nişa bate divertismentul. Fast forward tv

  1. Felicitari din toata inima pentru dl Adelin Petrisor!
    Ii doresc SANATATE si mult succes in munca,de altfel titanica,a dumnealui!

    Multumesc d-le Ciutacu pentru acest spirit de solidaritate si apreciere pe care le manifestati pentru colegii de breasla.

    Cu acelasi respect,
    Ioanap

  2. Imi place ca ati spus-o de-a dreptul, in legatura cu “studiourile cu curve”. Nu urmaresc televiziuni din alte tari “dezvoltate”, dar se pare ca show-rile de pe la noi sunt copiate dupa formate deja existente prin acele tari. Oare chiar la acelasi nivel (grobian) or fi si pe acolo?

  3. Victore, multumesc frumos. Lucaci nu vrea sa ma dea afara. Deocamdata sunt evaluat si voi da teste, asa cum vor da toti angajatii TVR.
    Doamna, va multumesc pentru cuvintele frumoase, dar munca nu e titanica. E o meserie ca oricare alta.

  4. Site-ul Antenei 3 nu mai merge… Am vrut sa vad Sinteza Zilei pe net si nu merge deloc… Pana acum 20 de minute mergea, acum ciuciu! V-au atacat astia site-ul sau ce?! :))

  5. Felicitările mele pentru Adelin Petrişor şi respect ţie pentru că baţi audienţa prin inteligenţă. Sunt sătul de toate pipiţele care se consideră “asistente TV”. Nu zic mai multe despre ele, că mă dezgustă.

    Stimă

  6. cu tine si badea nu prea se mai numeste “nisa” asa ca… felicitari si sa aveti putere de munca!

  7. Nu inteleg notiunea de “emisiuni de divertisment”! Unde este divertismentul, daca aud aceleasi subiecte, dezbatute de semianalfabeti, obsedati sexual, imorali, mahalagii Daca este sa fim drepti, si trustul vostru are pe Antena 1 o “emisiune de divertisment” de te “doare memoria”! Care este scopul acelei emisiuni: sa vad cat este de imorala si decazuta societatea noastra? Vad acolo mahalagioaice care se cearta intre ele, in direct, scandaluri casnice, amante si amanti care se plang sau care se lauda cu potentialul lor si multe alte figuri ridicule, de iti vine sa te duci in… Congo. Asta este divertismentul societatii romanesti?Regretatul Pruteanu spunea ca publicul inghite ceea ce i se ofera si se educa, conform ofertei. Sa nu ne mai miram, daca cetatenii romani nu mai au atitudini civice, pentru ca nu au cum sa si le formeze!Mahalaua este la putere, de aceea au si votat un cetatean, ca sa le fie Presedinte, dupa modelul de hahait, imoral si smecher, pentru ca acesta este modelul promovat in emisiunile de divertisment. Romanul si-a ales de doua ori, persoana care il reprezinta.

  8. Hehe…de azi nu mai am TV,am scapat de el… de Base, nu ii mai suportam fata, in legatura cu show-urile de divertisment….curve cum zici tu, manelisti, clovni, retardati…. lumea se uita…se uita si iimai si place ce vede si de aceea… ne meritam soarta,tara si conducatorii… nu eu sau tu personal, ci “Românii” domnului ex-suspendat.

  9. Campania de ajutorare a Floricai Lavric este un gest demn de respect. Jos palaria. Ce nu inteleg este de ce v-ati suparat pe alti oameni disperati care ar avea nevoie de astfel de gesturi doar pentru ca niste nesimtiti v-au jignit, si ati anuntat ca nu va mai ocupati de asa ceva in viitor. Nesimtitii vor fi nesimtiti in continuare si disperatii vor avea si mai putine sanse sa fie ajutati. Ca urmare nu inteleg nici ce aveti cu “zanele/divele ramase fara rating” dar care se ocupa de astfel de gesturi de ajutat oameni disperati. Si curve de pe centura daca ar fi si si-ar convinge clientii sa doneze pentru cate un caz disperat eu le-as felicita pentru asta.

  10. Bine a-ti revenit din vacanta, aveti o familie frumoasa sa va tina dumnezeu sanatosi(am vazut o poza cu doamna-frumoasa femeie)Lui Adelin Petrisor, felicitari si la cat mai multe premii e un adevarat profesionist pe care il vedeam tot timpul cu mare drag atunci cand pleca cu reportajele lui in Afganistan, Khandahar (nu stiu daca am scris bine) si alte zone nesigure.Cat despre audientele trustului vostru, sunt din ce in ce mai bune bossul sarbu aud ca e cam in criza, vad ca mai nou isi ia in ograda angajati de la antena 2 si kanal d.Ma bucur din suflet ca doamna Lavric se v-a folosi de bani stransi in campanie, sa o ajute in lupta cu boala, iar voi sa puteti sa mai faceti asa ceva, stiu ca e foarte greu-dar cetatenii rezoneaza cu voi si intotdeauna v-om raspunde prezent.Spor la treaba ,si un inceput cat mai bun pentru Vladut in noua etapa a vietii lui.

  11. Astept cu nerabdare emisiunea, sper sa fie pe masura asteptarilor. Felicitari pt. A. Petrisor!

  12. Da din păcate, (sau din fericire!) singurul post adevărat de televiziune este antena 3…Deși aparține aceluiași trust, antena 1, prin emisiunile care se fac, te umple de dezgust și scîrbă…eu una am cel puțin un an de cînd am renunțat complet la pro tv, antena 1, și restul…Nu o înțeleg deloc pe moderatoarea de la antena 1, de la ora 5 care face emisiunea aia absolut tîmpită , unde niște parașute care se autointitulează vip-uri…se măscăresc și își spală rufele în public…Mulțumesc lui Dumnezeu că există încă antena 3, cu oameni precum , Dana , Radu, Victor, etc…că altfel…de la toate celelalte posturi nu înveți decît cum să te dobitocești mai rapid.

  13. Iar Adelin Petrișor este într-adevăr un reporter adevărat și chiar nu are de ce să fie modest..pentru că este demn de toată lauda și respectul nostru. Am vrea tare mult, să fie un exemplu pt . mult mai mulți ..în special tineri…

  14. Felicitari lui Adelin Petrisor.
    Este forte geru sa fii reporter de teren, sa transmiti din mijlocul evenimentelor care se desfasoara. A fost corespondent de razboi, nu este tocmai usor. Fata de “jurnalistii” care stau in stuiourile de televiziune si violeaza limba romana la citirea promterului, Adelin este un jurnalist in adevaratul sens al cuvantului. Sa nu mai vorbim de “jurnalistii/jurnalistele” care scriu in presa online, am vazut ieri in “aiarul adevarul” ca o prostanaca spunea ca Dan Negru o sa prezinte o emisiune in capitala Turciei Istambul!!! Nu m-am putu abtine si in comentariul meu am indemnat-o pe fatuca sa puna mana pe cartea de geografie si sa vada unde este capitala Turciei(Ankara).
    Adelin, poate deschizi o scoala de jurnalism , unde sa nu promoveze toate tutele siliconate si toti tembelii, cu siguranta mi-as trimite copiii la scoala ta!
    Victore, felicitari pentru modul incare ai realizat strangerea de fonduri impreuna cu Mircea. Mai rar oameni ca voi.
    Pentru ce ati facut voi si daca as scrie la superlativ cuvintele, tot s-ar pleca in fata voastra.
    Toata stima!

  15. Acuma nu fiti rai si voi.Ceva femei frumoase,”citeva minute acolo”,merita sa vezi in locul timpitilor de PDL-isti nu ?

  16. Felicitari Adelin Petrisor!
    Problema cea mai mare a emisiuniilor populate de curve, este ca nici curvele nu mai sunt ce erau odata!

  17. Si cand te gandesti ca sunt ferm convinsi in steaua lor,dans sincron,aliniamentul la fila,fetele incrancenate,da,frumoase poze,isi merita premiul Adelin pe deplin,am gasit cu rima…apropo’ de diverstisment,cu felicitari!Divertismentul se muleaza dupa societatea haotica in care traim.Reperele sunt cele dupa care ne ghidam,astfel Adelin este printre ele,cat si cele din Antena 3,aici e traista plina,exemple cum sa-ti respecti profesia si s-o faci corect,profesional si cu placere!Atat timp cat existati,chiar daca sunteti nisa,sunteti oaza noastra,e semn ca inteligenta sta la locul ei,si nu pentru oricine!.

  18. Pe spatiul emisiunii moderate de S.Gherghe mai bine s-ar difuza documentare.Prostul gust,tiganeala si subiectivismul moderatoarei iti provoaca scarba.Constat ca-si face emisiunea cu Bahmuteanu,Mara Banica si ceva scenarii ticluite in laborator.Personal nu ma uit la nici un program de tiganeala(ca asta nu-i divertisment)indiferent de canal.Romanii ar trebui sa fie mai selectivi in ceea ce-i priveste.In rest….noroc cu Antena3.Sunt fan al tuturor emisiunilor,pentru ca ma intereseaza in ce tara traiesc si cine ma conduce.

  19. “Productiile” de divertisment din televiziuni, sunt ceea ce este fast food-ul: mult, prost, nesanatos. Iar “nisa” de care vorbiti va bate mereu ceea ce este mult, prost si nesanatos. Felicitari dvs. pentru spiritul de colegialitate si lui Adelin petrisor, pentru “clipa de geniu” prinsa in fotografie.

  20. Trustu’ tre’ sa faca bani oricum. Daca divertismentul de proasta calitate nu acapareaza toata audienta, atunci vine Antena3 si-i satura si pe ceilalti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.