Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Televiziunea Română de tractir oranj

Televiziunea Română de tractir oranj

TVR n-a mustit niciodată de moralitate. În definitiv, televiziunea în sine nu-i vreo mănăstire. Lucratul în media presupune, de multe ori, compromisuri, dar cu limite. De când s-a instalat gaşca moldovenească (unde Ieşii lui Lăzescu sunt un soi de Clujul lui Boc de la Palatul Victoria), ascensiunea pe sticlă, într-o instituţie aflată-n gaură 100 de milioane de euro, pare condiţionată de zona profund sexuală. Dacă eşti cu puterea. Fiindcă, dacă eşti al celorlalţi, zbori de pe poziţie. Din aceleaşi motive, aplicate invers. O ţine naibii de reforma statului şi nu ne-au comunicat şi nouă.

Un director de canal (TVR 2), Răzvan Nicolescu, a fost suspendat din funcţie pe motiv că apare ca martor într-un dosar de prostituţie. Or fi oamenii puri. Însă în acelaşi dosar apare, tot ca martor, conform rechizitoriului publicat de oficiosul prezidenţial Evenimentul zilei, colegă de apartament şi de selecţii pentru bordelul din Viencu proxenetul Tămârjan, o tânără speranţă pe nume Aura Poteraşu. Angajată-n TVR pe filiera Andi Lăzescu, fost reporter acreditat la PD-L (doar nu credeaţi că la partidul virginelor), actual prezentator al matinalului. Eu aş fi băgat-o după 12 noaptea, la pachet cu Alina Stancu, pe Private Spice sau pe Blue Hustler.

P.S. Văd că, pe foamea asta, TVR Info angajează prezentatori. Şi le cere dovezi foto că au aspect fizic plăcut. Potele să fie nud? O fi noua politică de marketing importată din dulcele târg al Ieşilor. Ioana Lupea şi Mircea Marian au trimis deja?

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Televiziunea Română de tractir oranj

  1. Foarte interesanta conversatia respectiva. 🙂
    Esti tare dom’le ca ai ‘dat’ peste asa ceva. Jos palaria!
    Apropo de TVR, ma gandesc si eu ca daca tot sunt in gaura 100 mil. macar de curvasareala sa se apuce. Poate mai diminueaza din pierderi in felul asta.
    Prostitutia oricum merge mai bine decat televiziunea. Chiar si in cazul in care o anume televiziune nu e o curva. Nu ca ar fi vreuna… 🙂

    Remarc totusi faptul ca te apropii mai mult de subiecte cu femei, blonde sau curve…sau ambele, acum in ajunul sarbatorii lor preferate. Nu cred ca femeilor le place abordarea ta, insa eu unul ma bucur teribil.

  2. Imi cer scuze ca insist , dar tu iti dai seama CATI O VOTEAZA PE ASTA ????????
    Imbecilii aia nu au salariile sau pensiile taiate sau sunt numai oameni de afaceri plesnind a bunastare ?…

  3. Daca avem personaje de inalt nivel politic care au promovat prin prostitutie, de ce n-am avea acelasi “sistem de valori” si in televiziuni ??

  4. @adrian Cum ai vrea tu sa se vorbeasca pe blogul “doamnei” udrea din moment ce, vorba lui Mircea Badea, e garantata becali?! :)) Ti se pare tie ca becali vorbeste elevat?! :)) Vorba aia, cine se aseamana, se aduna…

  5. Alianta Udrea – Becali este o aliant a ghiorlanei si ghelbanismului.

    Tzoapa care s-a ajuns si oierul caruia i-a pus Dzeu mana in cap…

    sa traiti bine

  6. n-am inteles ce legatura au Udrea si Becali cu angajarile din TVR, da’ poate nu-s eu suficient de profund

  7. In genral ma abtin dela expresii dure,dar acum as modifica titlul tabletei dv. de azi,inlocuind „tractir oranj” cu „sictir oranj!”la modul imperativ si generalizat.

  8. si tu ai vrea sa vezi poze cu lupea si cu MM nud..??
    vorba lui badea ASA CEVA …..:))))
    sau am intees eu gresit

  9. Or fi racolat-o asa si pe culcer,rahatul mancat atata timp a facut-o sa se stafideasca,aviz amatoarelor!Sa puna felinar rosu la poarta,langa troita,sa le aminteasca ce-au fost si ce-au ajuns!La cate gauri au,o sa-i cam traga curentul!Fac si eu o intrebare tampa,Victore,de ce mai platim taxa tv?!Sponsorizam curvistinele,asta inseamna ca,noi,suntem pesti?!

  10. Ce chestie tare! Pai daca in politica e sefa madam Udrea care in viata afacut poteca la scoala de maici(sau taici?),atunci in tvr care este o sucursala a pdl sa fie cinste si onoare?. Ce este mai nasol e ca toata aceasta mizerie o platim noi care suntem obligati sa dam o taxa aiurea, desi intr-o saptamana ma uit 10-15 min. la tvr.Normal si firesc ar fi ca toata sandramaua falita sa fie demolata (adica zburate toate coardele si toti neavenitii politruci), dandu-se apoi concursuri pt.toate posturile. Este ca visez frumos?

  11. Dle, de la Iasi vin numai carturari. Care la externe care la tvr. fix cum era si la arestarea lui DD – Senzational: care in Bentley, care in elicopter..

  12. @Victor,

    …si cand te gandesti ca noua conducere a onor Televiziunea Romana a dat-o afara pe Cosmina Pasarin pentru nu-stiu-ce infamie facuse cu microfonu’ la o prezentare 🙂

  13. ce mai conteaza cateva curve la tvr cand la sie v-om avea o ditamai curva masculina?

  14. Apropo de curve si prostitutie: melescanu a acceptat sa fie director la sie! O tara vesela.

  15. Off topic…..Melescanu sef la SIE:)) Uite, dom’le, cum oamenii de buna credinta nu ies la pensie, ci ramas sa lucreze in continuare, chiar daca in curand implinesc 71 de ani. Ii admir pe acesti oameni care au inteles ca nu plimbatul in parc este solutia, ci munca, pe aceia care nu vor sa paraziteze sistemul de pensii romanesc.
    Mama, mama, ce intinerire si reforma a statului face nea Fart-escu!!!

  16. Achtung,

    Dupa ce Ponta a fost recrutat iremediabil de americani (in cardasie cu Basescu) acum Melescanu a fost recrutat de SIE…

    misto opozitie (care sa ne scape de escroci) mai avem

  17. Eu nu inteleg de ce mai exista TVR. Stiu, trebuie sa fie cat mai multi pupinbasisti, caci asta vrea dictatorul…Insa sunt multe alte televiziuni de acest gen si aproape toate ziarele, fara sa le platim noi. Chiar e nevoie sa bage atatia bani si in ea?

  18. voi nu va puteti tine sa nu fiti off-topic? comentati naibii la cine scrie despre Melescanu-SIE, ca n-o fi blogul meu ultima frontiera!

  19. bine, cerem scuze pentru off-topic dar asteptam o pozitie transanta fata de aceste acte de tradare majora, specifice UNPR din partea lui Ponta si a li Melescanu. Maine-poimaine se inscrie si Crin in UNPR… Eu nu inteleg de ce mai facem alegeri…

  20. Pff…ce mizerie, nu credeam ca televiziunea romana a ajuns chiar in halul asta.Ma intreb insa daca nu asa se procedeaza mai pe la toate televiziunile.In fine, ideea este ca sunt profund dezamagita de nivelul la care a decazut televiziunea publica care pana la urma ar trebui sa fie un fel de simbol al presei din Romania.Nu reusesc sa gasesc nicio explicatie pentru care TVR a ajuns in punctul in care este astazi.Ca este o televiziune partinitoare unei anumite parti politice este un lucru grav, insa sa zicem ca printr-un efort ar mai putut fi trecut cu vederea, avand in vedere ca au si programe care nu au legatura cu lumea politica, insa o asemenea magarie mi se pare de-a dreptul josnica si de cea mai joasa speta.De acum inainte nu o sa ma mai uit nici macar un minut la aceasta hasna numita televiziune.

  21. victore, tu vorbesti despre morala si astia sunt niste vagabonzi. poporul roman, bolnav de sefie si de curvie!! sa le fie de cap. pe mama lor! sa le fie soarta de golani si de vagaboande!! sanatate.

  22. Salut, tizule!
    TVR, casa prostitutiei de toate felurile: morale, politice si fizice. Problema e, ce se va intampla cu angajatii compromisi, dupa alegeri. De sefi vorbesc, pentru ca “amarastenii” de acolo n-au nicio vina. Pun pariu ca, daca noua putere (presupunand ca va fi o noua putere politica)va incerca sa imprastie serparaia din Pangratti, vor tipa din toate posturile lor (TV)ca e atentat la democratie.

  23. ” nu te poti abtine…
    De Victor Ciutacu pe 27 February 2012 la 18:03 (#) ”

    😆

  24. Tvr-ul a stat totdeauna in pozitia in care a dorit noua putere venita la conducerea tarii si asta pentru a nu deranja cumva stapanul Iliescu,Constantinescu sau Basescu si sa le taie banii talhariti de la popor. Actiunile tvr-ului sau pliat pe profilul conducatorilor,acum daca suntem condusi de zdrente si betivi pe care in afara de a fura ii dor in p..a este normal ca tvr-ul sa se transforme intr-un bar-bordel cu dansuri pe masa. Banii talhariti de la popor vin,curg asa ca intre doua pupaturi in fund obligatorii date Dictatorului si gastii lui pdl,dezmat,dans pe mese fu-ai in direct. Da-i in masa pe prostii aia care stau in strada in frig si urla noi ii talharim sa ne luam apartamente in Londra.

  25. Poporul roman are posibilitati nelimitate de a produce derbedei si vagaboande pe banda rulanta. Cum facem sa plecam dracului de-aici, din tigania asta?! E singura problema…

  26. tipic romanesc si bolsevic, asa e peste mai toate institutiile ptr care platim sa-si faca ei poftele si aranjamentele lor murdare.

  27. on topic: pe bune, nu stiu ce v-a casunat pe private spice si pe blue hustler, alea sunt canale serioase, au un nivel, ca sa zic asa, nu accepta tot felu’ de loaze si oportuniste. :). si cica traiesc din audienta, nu din bani publici. cel putin asa am auzit. am mai mult respect pentru tantile alea decat pentru unele personaje din establishmentu’ mioritic.
    PS lumea il cam ”cere” la hacuiala pe domnu’ mele. as avea si eu ceva de maruntit din buze, dar nu imi permit sa fiu off-topic

  28. Sincer in afara de moralitate pe care nu vreau sa o discut, fotografiile sunt jenante, estetic si artistic zero, luminozitate si claritate la fel sharpness nu mai vorbim. Domnisoara e zero la toate capitolele…

  29. Si sluga ca stapanul.Gretos! Puterea e la curve si la impotentii care pot doar cu ele., (si-acuma trimite-ma la peluza, da’ vi si tu cu tema 🙂 )

  30. @Ana
    Subscriu intru totul. La culoarea de cardiaca cronica( si ma opresc cu greu de la alte comentarii…), puteam sa cred orice, dar nu ca ar putea fi apetisanta pentru cineva. O fi facuta poza cu telefonul, de unul dintre clienti?

  31. prima parte a dialogului denota precaritate intelectuala
    prin repetarea cuvintelor “am luat-o”, “p-acilea”.
    la banii domniilor lor, tanticile respective ar putea
    sa-si upgradeze ori customizeze hardware-ul aferent.

    btw: cuvintul “apetisanta” ma face sa ma gindesc
    la o bucata de sunca afumata.

  32. Victore, pe unde sunt ceva firimituri de bani apare si putoretu’. Specie parazita care traieste pe langa portofelul omului de afaceri cu statu’, putoretul in general roieste precum mushtele la basel, uite-te in jur si vei vedea pe intregul “eshicher” (ah ce rahat de expresie…eshicher…in fine, trecem peste) doraia de curveturi atarnachi de unul si de altul. Iar la simpozioane fiecare se lauda cu ce achizitie de chilotzaraie a mai facut. Drept recompensa dupa o pedala data din scurt burtosul scapa o functie de tacator de seama pe la vreo fundatzie sau vreo functie executiva. Cam asa se traduce droaia de petarde care de la o vreme invadeaza spatiul public (a se citi pubic)

  33. Atit ati folosit cuvintul Curva de l-ati golit de sens ,a devenit o floare ,se poate purta la butoniera fie de xx sau xy
    Frumoasa blonda ,buna ptr. televiziune dar acasa o luam pe bruneta .Noapte buna

  34. draga domnule Victor Ciutacu, corect se spune despre pdl ca fiind partidul “curvelor virgine”. in rest nimic nou sub soare. si din pct-ul meu de vedere sunteti cam rautacios, ce daca platim si placerile carnale ale unor cetateni din aceasta tara prin taxa TVR, ce ei nu sunt tot oameni, n-au nevoi?

  35. @ Ana – daca se apleaca si “presteaza” cum trebe si la cine trebe e perfecta pentru un post in televiziunea de stat. sunt curios cat mai dureaza pana primim o scena “fierbinte” live la ora de maxima audienta?

  36. Nu-mi imaginam niciodata ,ca in Televiziunea Publica se pot intampla astfel de lucruri deplorabile.Multumiri pentru postare!

  37. Daca tot avem pe banii nostri o adunatura de curve in TVR, impartite pe caprarii (in sensul ca unele presteaza cu corpu’ din dotare, altele doar cu gurita, iar restu’ cu ambele), oare n-ar fi de bun simt ca macar sa-si achizitioneze singure tampoanele, prezervativele si pilulele de-a doua zi?

  38. Domnule Ciutacu, cum este posibil sa se intample asa ceva la tvr? Parca niciodata nu a fost asa.
    De ce nu se face nimic pentru a fi rezolvate problemele astea.
    De ce nu faceti o emisiune despre situatia din tvr sau un reportaj in jurnalul national?

  39. Nuu domnule Ciutacu!Nu am zis asta si nici nu am gandit asa ceva. Chiar nu aveti de ce sa stati alaturi de asemenea oameni intr-o emisiune. Insa opinia publica ar trebui sa stie despre situatia asta. Vad ca blogul dumneavoastra este destul de vizitat, insa nu cred ca marile mase au aflat de aceasta situatie. Trebuie facut ceva.De asta am zis ca ar trebui sa dati un material in emisiunea dumneavoastra sau sa faceti reportaj in ziar. M-am saturat sincer de situatie asta de cacat din Romania! Nu mai pot!!!!!
    La dracu cu Basescu si cu toti nenorocitii portocalii!

  40. Mie personal mi se pare inadmisibila imixtiunea institutiilor statului in viata privata a persoanelor.

    Cat timp e vorba de sex liber consimtit, institutiile statului nu au ce cauta acolo.

    Imi pute a reglare de conturi in cel mai pur stil KGBist (vezi modul preferat al KGBului de a compromite/santaja diverse persoane).

    Cand cineva este atacat pe motive sexuale (indiferent de natura relatiilor si tipul de beneficii), mi-ar face mare placere sa-l vad pe cel care initiaza un asemenea atac leganandu-se de un stalp de telegraf.

  41. Domnule Ciutacu, spuneti, va rog, ca in acest dosar este implicat si Robert Negoita.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.