Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

UPDATE: Mobilizarea sindicală din Piaţa Victoriei a fost realmente impresionantă (fără să folosească, până la urmă, la ceva), iar chemarea lui Hoară în studioul de acolo, pur şi simplu, ineptă şi contraproductivă (a venit să provoace şi a reuşit).

P.S. Turcescu înfiera proletar protestele publice antiguvernamentale din calitatea oficială de propunere a PD-L pentru şefia TVR. Urlă conştiinţa-n el ca şi-n campania “dezinteresată” şi deşănţată pe care i-a făcut-o lui Băsescu. N-ai nici o jenă, nu te mai saturi, Roberte! Pune-ţi preţul pe frunte. Negociază Andronic pentru tine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

223 thoughts on “Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

  1. Am şi eu o întrebare, pentru oricine mă poate ajuta: până la urmă, panarama asta de Turcescu este ţigan sau nu? Nu că ar avea mare importanţă, că doar cei mai mulţi dintre tâmpiţii care ne conduc sunt români sadea, dar aşa, ca să ştiu ce-l aşteaptă dacă, într-o bună zi, se-ntoarce Fuhrerul din Argentina…

  2. Cred ca aceeasi mutra a avut cand a vazut in ce situatie a ajuns acest domn Hoarea, ca atunci cand v-ati contrazis si era sa-l pocniti.
    Fixati-va ceasul ca ceea a aparut la 16.30 cu o ora inaintea postarii de la ora 15,29

  3. @Adolf Visarionovici Basescu: nu are nici o legatura etnia cu priceperea sau caracterul. abtine-te, ca nu facem Aushwitz pe blog!

  4. Si dupa cum am promis, am faptuit-o. AM FOST IN PIATA VICTORIEI, chemat acolo doar de cei cu intelect sub limita care compun guvernul sub bagheta maiastra a flotantului de la Cotroceni. Pai…ce sa zic, lume cat vedeai cu ochii, cam vreo 40.000-50.000 luand in vizor si trotuarele care erau full, dar nu de trecatori ci de foarte multi pensionari. O chestie foarte foarte interesanta: studiourile televiziunilor erau “parcate” vis-a-vis de cladirea impotentilor intelectual. Ghici cine avea car de reportaj langa cladirea respectiva, pe Iancu de Hunedoara? Dupa cum era si logic, LABE UNU TEVE. La un moment dat lumea statea pe trotuar si in fata lor la un metru a fost desfasurat un cordon de jandarmi, de fapt pana la gardul guvernului mai erau inca doua si o subunitate pregatita sa intervina. Si aveau un chef baietii, le citeai pe fata greata dar deh…slujba e slujba!
    Ce regret foarte mult este faptul ca nu am fost aproape de Hoara, macar un scuipici sa ii fi tras pe ochelari, dar nu e scapat nici el si nici ceilalti portocalii scatofagi.

  5. @Nostradamus
    “vor ataca si, posibil , vor distruge … TOT CE REPREZINTA BOGATIE SI BUNASTARE personala , FARA NICI UN DISCERNAMANT…”
    Oare n-am mai vast asa ceva toamna tirziu prin ’87 la Brasov ?!?!
    Banzai!

  6. Domnule Ciutacu,
    Azi a fost cea mai minunata zi din viata mea(exceptand ziua cand am nascut-o pe fi-mea)…deci…aveam o satisfactie vecina cu orgasmul cand vedeam oamenii care doreau sa ii administreze una peste ceafa lui Hoara…ceea ce regret enorm e faptul ca nu l-au “mangaiat” mai apasat pentru ca nu avea ce cauta acolo la acea ora, in aceasta zi.E incredibil cat tupeu jegos au astia.

  7. 1.Băsescu Traian anunţă că vor tăia 15-25%;
    2.Cu greu, apare şi Boc şi zice la fel;
    3.Hai şi cu FMI, elaborat scrisoare etc;
    4.Băsescu Traian zice că totul e negociabil, că pot reface scrisoarea, că nu face nimic fărăr acordul CES;
    5.Rumoare: ce-i aia CES, ce-i aia CES? O fi ceva cu Europa(E de la Europa);
    6.CES întrunit în debara;circ şi pierdere totală de vreme. Nu se hotărăşte nimic, în orice caz, nu se aprobă mizeriile;
    7. Marele miting încheiat cu cântare Cerebel;
    8. De frica protestatarilor, la două ore după miting, BOC ANUNŢĂ CĂ GUVERNUL ÎŞI ASUMĂ RĂSPUNDEREA FIX PE ACELE MIZERII.

    A, am uitat că Slow-White anunţase ea deja în Parlamentul European că aşa va fi.

    What are we talking about here?

    Noi suntem români?

  8. din pacate astazi nu s-a desteptat nimeni, bucurestenii au fost aceiasi limaxi scarbosi…daca se dadea …zahar…veneau mai multi, in ’89 daca nu-si bagau coada “agenturili’ ceausescu ne facea si astazi cu mana de la balcon…sindicatele pt. prima data bine organizate iar Alessandra pe post de Ecaterina Teodoroiu…hihi…mare proasta…cum a putut accepta sa -l expuna pe hoara…?? nu a facut decat jocul lor…chiar cati bani i-o fi dat portocala pentru cretinatatea asta…???

  9. Oare asta ne asteapta coane? Sa-l puna pe masonu’FMI-ului prim ministru ? Doar ca sa ramana madam Plescoi si Videanu calare pe miliarde?

  10. Adevarul e ca si tanti sandra, zisa si “suta la sula” era acolo ca miezu de langa oz.

  11. domnule, am uitat sa-ti spun cat esti de bun, ador atitudinea ta distanta, plina de scarba…din pacate este cam tot ce putem face…deocamdata

  12. Nici nu ma mira replica ta! Am urmarit cu atentie tactica de izolare a PDL-ului pe care au aplicat-o PSD si PNL inainte de alegeri. Acum, stau si ma uit cu uimire cum aceleasi 2 partide isi aplica pe propria piele acea tactica! Crezi ca “voi, ceilalti” asa cum va place singuri sa va denumiti, aveti vre-o sansa atata timp cat va izolati in “casta” aia? E adevarat, si va inteleg ca e greu si pentru voi sa dati niste raspunsuri (Felix, FMI, productiile “artistice” din ultima vreme de pe antene, etc). Inteleg ca pentru a nu fi nevoiti sa dati raspunsuri in unele situatii jenante, alegeti sa includeti in casta voastra numai credinciosi care se supun orbeste instigarilor … Dar este in acelasi timp si o autocondamnare la izolare, pentru ca scopul ar trebui sa fie sa lamuriti si sa atrageti cat mai multi romani, nu sa ii categorisiti cu “portocalii” (si alte injurii care i-ar face invidiosi pana si pe minoritari nostrii) si sa ii indepartati … Politica, este ca si credinta …
    PS: nu o inteleg pe aia cu Turcescu! Oricat as incerca sa inteleg, din punctul meu de vedere, al unuia care incearca sa “stea deoparte” (desi cu totii va veti napusti ca idiotii cu injurii portocalii doar pentru ca indraznesc sa critic sau sa fiu de acord cu cineva …), replica ta este de-a dreptul idioata! Adica unii au dreptul sa sustina un pol, fara a se considera ca “urla constiinta” in ei, cum e cazul vostru, iar ceilalti sunt toti niste nemernici, prosti, idioti, etc. Pai atunci, mai ramane doar intrebarea: ce cautati voi pe lumea asta? Sunteti prea buni pentru noi, duceti-va si alegeti-va capitanul vostru, si lasati-ne pe noi in durerea noastra!
    I-a sugerat Hurezeanu, si lui Ponta si lui Antonescu, ce ar trebui sa faca o opozitie care sa se aproprie de toti romanii, nu doar de indobitocitii aia din partide … Dar ei nu, Batman, Batman … Niste dobitoci! Poti sa le transmiti asta din partea mea!
    Salutare daca vei incerca sa dai un raspuns civilizat, si sictir daca nu … ca am vazut ca pe la antenisti de poarta injuriile …

  13. Pupincuristiii de la B1TV nu au transis din mitig nici macar un minut. Astept urmatorul miting si de fapt mai multa “activitate” k vad k ZEUS nu intelege ce s-a intamplat azi. Sper doar k toti tineri sa fie prezenti, daca au iesit parintii si bunicii nostri in strada au iesit pentru noi si avem datoria sa fim langa ei…..sa nu fim un popor de lasi

  14. Un partid mare si adevarat cum este Partidul Bocciu are intotdeauna mauri de sacrificiu. Hoara, acest soldat adevarat al bravului partid este in stare sa se lase si caftit pentru Partid, conducator si idee. A fost singurul PD-L-ist vizibil si este clar ca a indeplinit o sarcina. Daca iesea mai rau era (pentru ei) si mai bine. Ce, voiati sa iasa Boc in multime? Era cumva un miting cu fulare portocalii? Era cumva o claca de coasa sau de cioplit? Ei nu accepta decat scandari organizate, conform regiei si urale. Cat despre rest, daca nu au primit semnalul de la marele Timonier, se tin de idee, una dar fixa. Sa piara tara, ca sa parafrazez un dicton vechi, dar sa se faca voia celui de sus (Zeus)! Diseara la TV va aparea Hoara care va poza in marea victima a manipularii Iliesciano- moguliana. Daca incasa si o scatoalca, sigur ar fi fost mana minerilor si se adeverea prezicerile (nu a lui Aliodor) celor doi maestri ai manipularii.

  15. Indiferent că au fost sau nu şi lucruri ascunse, pe mine nu mă mai interesează altceva decât că… MĂ BUCUR DE FIECARE DATĂ CÂND REVĂD IMAGINILE CU HOARĂ STROPIT, HOARĂ PURTAT PE SUS DE JANDARMI, HOARĂ ÎNJURAT PE RÂND DE FEMEI ŞI BĂRBAŢI, CARE TRECEAU PE LA EL DE PARCĂ ERAU MOAŞTELE CUIVA, IAR ÎN LOC DE PUPĂTURI LUA ÎNJURĂTURI, PE LÂNGĂ CELE CÂTEVA ATINGERI, HOARĂ STRÂNGÂND NERVOS DIN DINŢI, DAR ÎNGHIŢIND ÎN TĂCERE ŞI ALTE ASEMENEA IMAGINI PLĂCUTE OCHILOR MEI.
    😀

    Şi totuşi, nu credeţi că e un soi de compensare?

  16. Domnu’ Victor…e ultima postare pe azi..va promit. O singura rugaminte as avea,in limitele posibilului : poate-i intrebati dvs. pe doamna Stoicescu ce a urmarit atunci cand l-a invitat pe ciumpalacul ala la microfon in mijlocul multimii de oameni.Adica era foarte relevanta prezenta unui astfel de personaj exact in acel moment si in acel loc? Adica sa avem pretentia sa nu se intample nimic daca intr-un depozit plin de butoaie cu benzina faci un foc? Atat.Va multumesc

  17. @degenrat3d: Pai, daca trecand muntzii au deprins alte calitatzi, nu-i mai lasatzi sa-i treaca, va rog ! Pastratzii acolo! O seara buna si scuze d-nule Ciutacu dar Boc e un ardelean rar, care semneaza acte cu caracter anti-romanesc. Nu pot sa tac.

  18. Sunt dezolat ca am pierdut o secventa redutabila din meeting. Cum naiba? Doar m-am holbat mai timpul la ‘tembelizor’.Momentul cand un protestatar deghizat in Moarte, cu o coasa de lemn vroia sa puna mana pe Hoara Marcel.Ma mir ca nu a luat-o la fuga atunci. Dar de fapt ‘saracul’de el in mintea lui ingusta a crezut ca a merge intre protestatari la indemnul sefilor de partid este asa o cinste incat merita sa-si riste viata; pardon, ca el nu s-a gandit ca-si risca viata, s-a gandit probabil sa ‘esplice”(intentionat am scris asa) poporului suveran necesitatea acceptarii masurilor guvernului.Cred ca in momentul in care a acceptat propunerea deja purta camasa aia de forta prin care si ultimul neuron in capul lui a fost spalat de PDL.

  19. @degenerat3d:

    Prietene sunt de acord cu autonomia Ardealului dar numai cu o conditie: Voi- Ardealul si noi, restul-Romania.

  20. Femei ofilite, prost imbracate si jalnic coafate, barbati imbatraniti de greutati, obositi, cheli, nerasi, imbracati in haine de-acum 15-20 de ani, toti disperati, fara dinti in gura si parand a nu fi mancat pe saturate in ultimile luni, nelinistiti, haituiti, la fel de fara sperante ca mai mereu, oamenii astia si-au sfidat sefii portocalii, si-au lasat in urma orasele, casele si slujbele prapadite si au luat drumul bucurestilor ca sa se faca auziti si vazuti, cu necazurile lor, cu vietile lor fara noroc, cu soarta lor obscura. M-au facut mandru azi acesti poporeni nefericiti, i-am salutat cu caldura, i-am admirat dar mi-a si plans sufletul de mila lor, de mila tarii, de mila noastra a tuturor.

  21. @Ioana
    Habar n-ai ce s-a intimplat in ’89 in Bucuresti, asa ca ai bunul simt si abtine-te ca debitezi prostii.
    In rest totul a fost cit se poate de trist si previzibil.

  22. Coroiu a dezvaluit in direct la irealitatea ca bese’ncizme si-a dat demisia de doua saptamani.Il cred,ca asta verifica stirea din trei surse(asa se lauda odata),acum i-a dat sarcina Solomonarul prin Lazaroiu s-o arunce pe piata, ca televiziunile sa dezbata,ce?si cum?.Lumea vorbeste ca scrisoarea a fost trimisa la F.M.I.si nu ne mai ramane decat sa batem apa in piua.N-am belit ochii cand trebuia,o sa belim belengherul cum spunea Marin Preda.Despre ce s-a intamplat astazi sa zicem ca nu e rau dar nici bine.La cotroceni,trebuia mers si rupta pisica in doua.Liderii de sindicat au sange in instalatie dar nu au presiune.Nu le e foame.Majoritatea sunt realizati,daca nu toti.Sa vedem ce vor face in continuare ca oamenii sunt decisi sa mearga pana la capat.Despre Hoara ce sa credem? ca ori e prost ori Ii place s-o suga,ca-n bancul cu ursul.Neinspirat cuplul ala de “potoliti”ca l-au invitat ca de altfel si celalalt cuplu Iosub si Badin care numarau steagurile,ca sa-i ridice mingea la fileu “comunistului”Cristoiu pe labeunu diseara.In rest PACE SI PRIETENIE.P.S.nici n-a fost,nici n-o sa fie.

  23. Pa tanti Stoi_n_iceasca ar trebui s-o ia cineva de moatza! E aroganta inutil.
    Pa nenea Hoara, deh… ar fi trebuit macar oleaca scapat de sub “tutela” jandarilor!:D
    In rest! Numai bine!
    La iarna om vedea. Ba nu, la primii fluturasi de iunie. Daca n-or iesi romanii in strada sa dea de pamant cu tot ce inseamna “autoritate” sa nu mai apuc io sa ma mai itzesc p-aicea!
    Si, ascultati ce va zic, de nu si-or incasa-o si vo’ cativa lideri de sindicat, sa nu-mi ziceti pe nume!

  24. NOTA: Textul nu-mi apartine, l-am primit prin posta electronica, dar este bun asa ca vi-l pun la dispozitie.

    Spânzuraţi-ne !!!

    Nu înţeleg de ce ţipă Băsescu la mine.
    De ce mă ameninţă că intră România în colaps.
    În ceea ce mă priveşte, ţara mi se pare în colaps dintodeauna. De când m-am născut.
    Comuniştii, nu ştiu cum se făcea, dar nu se ajungeau fără să ne ia la contract porcul din coteţ. Erau stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu ţuică, pe orătăniile din bătătură.
    Pe capitalişti i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească.Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost ţara şi la mica privatizare, şi la marea privatizare, şi după ce am scăpat de primul FMI, şi când duduia economia, şi când căutam luminiţa de la capătul tunelului, pe care văd că n-am mai găsit-o. Va fi fiind, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinţilor şi bunilor noştri.
    Şi-acum aud că România se duce fix în faliment.
    Iar Traian Băsescu mă solicită să fiu solidară nu ştiu cu cine, să dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea.
    Mă uit la Băsescu şi nu seamănă a om aflat în criză.
    Nici Guvernul sau Parlamentul nu sunt în criză. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate.
    Dar, defectul meu, am avut ochi de văzut şi urechi de auzit.
    – Da. Aparatul de stat este uriaş. Dar nu populaţia l-a făcut uriaş.Voi, clasa politică, l-aţi transformat în monstru.
    – Dacă există un monstru care căpuşează mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, funcţionarul public; monstrul care a încălecat ţara asta sunteţi voi, clasa politică. Şi pentru că sunteţi la putere peste tot, voi, PDL, sunteţi grasul care l-a încălecat pe slab! Cu contribuţia anterioară, în ordine procentelor de reprezentare în structurile politice, a PSD (30%), a PNL(15%), a UDMR (6%) etc… Aţi devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reuşit. Şi-apoi aţi călărit ţara, aţi luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtă clientelă i-aţi vârât pe gât.
    – Aţi spart instituţiile statului nu pentru că aşa era necesar, ci pentru că vă trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid.
    – Aţi creat instituţii noi nu pentru că nu funcţiona statul fără ele, ci pentru că aţi avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director, mare preşedinte, i-aţi fabricat o instituţie.
    Şi nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, aţi mai creat alte structuri; aţi adus directori noi, ceilalţi au rămas în sistem.
    – Nu populaţia ocroteşte fărădelegea în ţara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot.
    – Nu populaţia a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. Şi venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat.Voi, clasa politică, aţi făcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat… instituţia preşedintelui României.
    – Nu mama – mare din pământ a distrus industria, a vândut petrolul şi rafinăriile, a tăiat pădurile şi a mânărit pământurile. Ministere conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre, consiliile judeţene ale voastre, primăriile voastre.

  25. CONTINUARE:- Nu populaţia a prăpădit banii statului – sute şi mii de miliarde de lei, munţi de bani- pe licitaţii trucate, pe lucrări proaste, inutile, pe şosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voştri, ai clasei politice; consilierii voştri, ai clasei politice; miniştri voştri, ai clasei politice.
    – Nu populaţia a organizat doi ani întregi de dănţuieli, de parcă venea sfârşitul lumii. Voi, clasa politică, aţi făcut-o. Pe banii cui ?!! Pe ăştia pe care-i tăiaţi azi de la pensionari !
    – V-aţi construit un aparat uriaş de represiune: ministere, agenţii, deconcentrate conduse de voi şi clientela voastră politică. Prin ei, controlaţi tot, terorizaţi înstituţiile mai ceva decât poliţia politică a lui Ceauşescu.
    – Nu populaţia se află în AGA şi CA din companiile şi băncile de stat, plătite, am văzut, regeşte, ci voi, clasa politică.
    – Nu populaţia a stricat ţara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică. Cum aţi venit, aţi distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte şi aţi luat-o iar de la zero. Şi-apoi, aţi rostogolit vinovăţii între voi, partidele politice, de parcă aţi fi jucat ping-pong cu România.
    Daţi-vă afară întâi pe voi şi clanurile voastre şi-apoi să v-atingeţi de părinţii noştri !
    Şi veniţi, acum, să mă trageţi de urechi pe mine. Să ne trageţi de urechi pe noi, că se duce România de râpă.
    Vreţi s-o scoateţi din criză pe spinarea şomerilor, a pensionarilor şi a bugetarilor de execuţie, cei care vă ţin în spate aleşii şi numiţii, în funcţiile de conducere.
    Cu ce curaj ? Cu ce moralitate ?
    Până să vă atingeţi de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care v-a pus creionul în mână, restructuraţi-vă întâi pe voi !
    Daţi-vă afară şi în şomaj pe voi, pe oamenii voştri, ai clasei politice, şi după aceea scuipaţi pe noi.
    După aceea umblaţi la salariile şi pensiile necăjite.
    După aceea să-l certaţi pe bătrân că mai are îndrăzneala să trăiască, să ducă România-n faliment, cu venitul lui… gras, de 500 sau 600 de lei.
    1. Dacă nu sunteţi capabili să comasaţi sau să desfiinţaţi instituţiile de pomană create de voi, clasa politică, măcar reduceţi numărul de directori. Aveţi o droaie de şefi. Aţi umplut ţara de şefi. Pe ei daţi-i afară întâi şi după aceea ajungeţi la pensionar. Sau la doctor.
    2. Trei sferturi dintre directorii voştri pe care i-aţi instalat, moţ, în instituţiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public. Daţi-i pe aceştia afară! Nu ei să mănânce cu două guri, şi de la firma lor grasă, şi de la buget, iar altul să crape de foame!
    3. Luaţi-vă clientela politică din toate AGA şi CA-urile companiilor de stat, de pe lângă primării, consilii judeţene şi ministere. Aveţi deja directori acolo, există specialişti.
    4. Daţi-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce aţi crede că ei sunt mai puţin paraziţi pe buget decât profesorul?
    5. Daţi-vă afară consilierii de pe lângă miniştri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecţi, preşedinţi de consilii judeţene, căţel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale.
    6. Încetaţi să mai căpuşaţi ministerele (primăriile, consiliile judeţene) cu clientela pe care o serviţi cu miliarde de euro.
    7. Voi, clasa politică, aţi creat şi întreţineţi evaziunea fiscală şi munca la negru. Oamenii voştri, ai partidelor, îi protejează. Îi apără de funcţionari, să nu-i descopere. Îi apără de lege.
    8. După ce veţi face toate astea, abia atunci să aveţi îndrăzneala să vă legaţi de bătrânii acestei ţări.

    Asta este România, domnule presedinte Băsescu!.

    O ştiti, o cunoaşteţi, dar nu îndrăzniţi să vă apropiaţi de clanuri. Dar vă este la îndemână să-i jupuiţi de vii pe bătrâni. Sunt inofensivi. Ascultători. Mult prea blajini. Tăcuţi. Loviţi-i cu nădejde ! Nu ţipă.

  26. Chiar imi era dor de dl. Hoara si ma intrebam daca e sanatos…(la trup, ca la cap sigur nu e)… Nu l-am mai vazut de mult… waw… dar mare dobitoc mai e!!!! Ce credea el… ca multimea o sa cada pe spate in fata lui Fat Frumos Oranj de PeDeLe?
    Hm…. acum vad ca a aparut celalalt Fat Frumos (de Boureni). Primul a luat pauza, ca a racit la baia de multime de azi 🙂 🙂 🙂

  27. Păstrând proporţiile

    E serbare de fine de an. Se prezintă la căminul cultural un program muncit. La un moment dat când programul artistic se consumase, diriga anunţă, ca umplutură : – Urmează elevul X care va recita poezia „Azi ţara ta e casa ta” de A. Toma. Elevul vizibil emoţionat dă drumul la banda cerebrală într-un moment când asistenţa aştepta cu sufletul la gură premiile şi premianţii:
    Azi ţara ta e casa ta
    Popor destoinic muncitor,
    Azi nu mai slugăreşti în ea
    Nu-ţi bata nimeni din picior.
    ……………………………….
    Astăzi am retrăit scena umpluturii, când, după şedinţa de guvern, Boc l-a trimis spre microfon pe d-l Csaba Attila să ne vorbească despre oarece microb, deşi noi îl aşteptam pe el, cel puţin cu demisia…

  28. Turcescu?.A simtit miros de sange,se da pamant si vrea si el doua pogoane in lunca.Trece la supt ca Licuriciul asta le cere in C.S.(caietul de sarcini).In ultimul timp se poarta sau chiar a luat amploare.

  29. Urla sindicalistii si iar urla da cand le-au marit salariile si pensiile ca era an electoral cat de bine le era? de unde sfanta Iadeundenui să le dea salarii că deficitul bugetar e tot mai mare.Freacă frunza toată ziua si vor bani..sa se angajeze in sectoru privat tată să mănance frecuş pentru banii pe care ii iau da să facă treabă,să merite banii că nu mai suntem in comunism cand era totul laolalta…statul le dă la tigani ajutoare sociale in loc să renoveze niste spitale si apoi tiganii iau banii se imbata se taie si vin la spital si iau streptococul si iara scandal.trebe pus capăt odata la tarasenia asta.SUNTEM TARA DIN UE CU CEI MAI MULTI BUGETARI.AFARA CU EEEI.LA CAPSUNI IN SPANIA FRATILOR.COT LA COT CU BOC BUNÎNŢELES CĂ SI EL E UN INCAPABIL SI A MĂRIT SALARIILE SI PENSIILE SĂ FIE VOTAT SI AMU TRE SĂ TAIE

  30. Cred că Hoară, săracu’, era cel mai puţin vinovat dintre toţi. Alta-i buba. Ştirile sunt cu totul altele. ATENŢIE DOMNU’ CIUTACU, ATENŢIE!
    1. Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament pentru măsurile care să susţină scrisoarea de intenţie cu FMI. Da’ habar n-au care sunt măsurile. Zăusu’ nu mai are credit pă cartelă, sau i s-o gătat minutele?
    2 A fost adoptată LEGEA EDUCAŢIEI http://www.gandul.info/scoala/camera-deputatilor-a-adoptat-legea-educatiei-pnl-si-psd-acuza-un-troc-politic-intre-pd-l-si-udmr-6135922 (scuze pentru link, da’ am vrut să se vadă că e pe bune)
    3. A fost adoptată LEGEA LUSTRAŢIEI. Zăusu’ mai poate ocupa funcţii publice. Ce bine, la următorul mandat îl alegem pă viaţă, chiar dacă nu mai vrea. ÎL OBLIGĂM!

  31. Ciutacu,treci la galere!Plutonul de executie te asteapta….instigi poporul la razmeritza,esti un element anarhist,etc,etc…Pai,se poate?!

  32. La umar arm!In cumpanire arm!Pentru ochire tinta piept!Foc!Tinta lovita.
    Servesc patria!
    CE?Am zis ceva rau? ….?Servesc patria.Poate fi si decimare ….daca trebuie..

  33. Legea educatiei a trecut ca prin branza astazi. Asa va trece si pachetul de masuri asumat de clasa de boci. Daca cumva nu trece Baselu are grija ca totul sa cada in spatele Parlamentului, iar el va fi dupa ciuruiala, CU MAINILE CURATE. Oricum se va incerca ceva impotriva celor care demonstreaza, dar se va alege momentul optim pentru Basescu. Apropos declaratia de ieri a lui S. Voinescu m/a lasat perplex. Cum adica se vorbeste in 2010 de deschiderea focului , sau impuscarea celor care nu executa ordinul? S/a pus problema sa se traga in multime? Nu treceti prea usor peste asta. In legatura cu reducerea veniturilor eu renunt ca si grecii si ungurii la cea de a 13 a pensie, pe care nu o am, dar toti cei care au lucrat pentru stat din 1990 pana acum sa raspunda pentru averile acumulate si toate licitatiile si privatizarile sa fie analizate. cat timp DNA si serviciile se inclina slugarnic in fata presedintelui, oricare ar fi el , in tara asta nu va merge bine nimic. Cand ministrului ii va fi frica de DNA, de Curtea de Conturi etc., atunci nu isi va mai bate joc de banul din vistierie. Da/i romanului un venit minim de 400 de euro si vei domni 100 de ani. Si se poate acum daca nu se mai fura, daca scotem la lumina economia subterana, daca nu mai platim pe un km. de sosea ca altii pe 10 km..

  34. Sunt din Bucuresti si am fost la miting. Nu fac parte din nici un sindicat. Sunt somera si am doi parinti pensionari batrani si bolnavi. Nu sunt membra a nici un partid. Am fost in Piata Victoriei impreuna cu alti prieteni bloggeri.
    Este adevarat ca, din pacate, multi bucuresteni au preferat sa se uite la televizor in loc sa participe si ei la manifestatie. Unde au fost somerii din Bucuresti?

  35. FOARTE AIUREA MELODIA ASTA CU PNGUINUL,MA ENERVEAZA RAU CAPRELE CARE SAR IN MODUL CEL MAI RIDICOL PE RITMUL ACESTEIA

  36. @shogunu’ : Posibil , nefiind din zona nu stiu detalii , dar probabil va fi ceva asemanator , DAR MULT MAI VIOLENT !!!(sa nu uitam ca in prezent toate manifestarile umane , chiar si in sport , sunt mult mai violente si mai agresive decat acum 20 -30 de ani …)

  37. Dupa ce am laudat postul Antena 3,pentru ceea ce a facut azi,revin si spun ca ceea ce a facut Storceasca,atunci cand l-a invitat pe cel mai nesuferit nevertebrat (hoara) a fost incalificabil.In loc sa auzim ce spun oamenii si liderii de sindicat,am ascultat elucubratiile cretinului de hoara,de care ne este o scarba de nedescris.Totul a fost regizat de bulibasa basila,iar Storceasca a inghitit marul otravit.
    Vad ca si madam Firea ni l-a adus ca desert pe pitecantropul BOUreanu,dupa ce o adusese pe matracuca tatoiu,ca sa se pupaceasca cu ei in locuri ce se scriu cu 3 litere.
    RUUUUUUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
    Sper ca baietii:Victor Ciutacu,Mircea Badea,Mihai Gadea etc,sa-si pastreze verticalitatea coloanei vertebrale si sa nu ne mai intoxice cu taraturile portocalii.In caz contrar, scot programele Antenelor din grila.Ma uit la Animal Planet,sau chiar labeunutv,sau otv.

  38. parca-l vad pe hoara medaliat de base.
    au inceput sa apara portocalii la tv. ieri falca, azi boureanu. uitasem faptul ca nu-i mai suport. mi se face rau cand ii vad, la propriu.

  39. Asta e numai inceputul.Reactia oamenilor va veni abia dupa ce isi vor vedea fluturasele.PDL-ul isi asuma din momentul asta ca membrii lui sa fie linsati pe strada.Iar ungurii probabil vor pati exact ceea ce merita.Cand nu mai exista legatura intre guvernanti si oamenii pe care-i conduc,exista posibilitatea de a se intampla orice.

  40. Oooo , nuuuu , iar a “innebunit” blogul lui Victor si “arunca” oamenii in viitor…!!! 🙂
    Sau iar au pus “baietii cu ochi albastrii” aparatura pe blogul tau , Victore ,ca sa-i gasesca pe “inamicii poporului” si pe “destabilizatorii ordinii statale”…? 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.