Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

UPDATE: Mobilizarea sindicală din Piaţa Victoriei a fost realmente impresionantă (fără să folosească, până la urmă, la ceva), iar chemarea lui Hoară în studioul de acolo, pur şi simplu, ineptă şi contraproductivă (a venit să provoace şi a reuşit).

P.S. Turcescu înfiera proletar protestele publice antiguvernamentale din calitatea oficială de propunere a PD-L pentru şefia TVR. Urlă conştiinţa-n el ca şi-n campania “dezinteresată” şi deşănţată pe care i-a făcut-o lui Băsescu. N-ai nici o jenă, nu te mai saturi, Roberte! Pune-ţi preţul pe frunte. Negociază Andronic pentru tine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

223 thoughts on “Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

  1. Mitingul de astazi a fost organizat de sindicate si era logic ca sa se desfasoare,,calm,disciplinat si fara incidente,, presedintii acestor sindicate sunt in mare parte oameni slabi si parte dintre ei aserviti puterii asa ca….. Gena romanului nu este de luptator ci de las, milog ,sluga etc istoria ne confirma acest fapt. Oricum faptul ca mitingul sa terminat intr-o veselie generala cu concert si dans (mai lipseau doar mititeii) spune puterii actuale ca o ducem bine si mai e loc de o ,,taiere,, mai prin toamna. Sa incerci sa faci dintr-o natie slaba si proasta o natie de luptatori este ca si cum ai vrea sa faci din magar un cal de curse. Scuze daca unii romani sau simtit jigniti din ce am scris dar si eu sunt roman (din pacate). Aparitia lui Hoara la miting se datoreaza excesului de medicamente pentru boala psihica de care sufera si fuga acestuia de sub escorta medicala,scuze telespectatorilor pentru spuma de la gura lui Hoara si trecerea brusca de la o stare la alta a acestuia dar se datoreaza bolii de care sufera.

  2. P.S.
    De acord cu ” violet ”… Suntem doar o masa manipulatoare , care jucam cum ni se canta …
    Sa vii de la Suceava , de la mama dracului , ca sa fluieri o ora ……..PENIBIL !!!

  3. @degenrat3d: o mica obiectie: la putere in “sudul inconstient” sunt ardeleni de nationalitate romana sau maghiara.

  4. Punem pariu că limaxul de Hoară se va lamenta pe la televiziuni că a fost atras într-o capcană de către cei de la Antena 3? Va prezenta totul ca pe o înscenare și se va autovictimiza până la lacrimi. Nu că aș vrea să blestem, dar zic atât: fi-ți-ar capu’ al dracului de jegos.Ia strânge și tu cureaua, da’ în jurul gâtului, nemerniculeeee!!!

  5. Cine-i Turcescu?
    Cele care mai trăiesc dintre slugile lui Ceauşescu, ar putea să spună că totul se plăteşte, la un moment dat.

  6. Coane Victor..impusca-ma..injura-ma..batjocoreste-ma..da io crez ca Secu’aia portocalie e printre voi acolo la Antena 3..Secu’ are suvite blonde,ochii verzi si alunecosi si picioare lungi.
    Sa dea Dumnezeu sa n-am dreptate…Iar din cand in cand mai rasare si Melitia culta, nu aia intunericita, ci aia deontoloaga in sociologie, care are o explicatie,desigur profund stiintifica,si daca Guvernu’cade si daca ramane…

  7. @Fanu
    Trebe sa te contrazic o tira. Pe 21 decembrie 89 seara Cugirul era liber! Adeca cu o seara inainte de mareata fuga! Si la tv nu se dadea nimic! Mai ascultau romanii europa libera si tocmai veneau acasa colegi de-ai mei studenti la Timisoara si povesteau ce-i acolo!
    Ce vreau sa zic ii ca de ajunge la toata lumea cutitul la os mai uitam de tv si de beri (cum zicea “inteleptul” I.I.)si … sa-i fereasca sfintu’!
    Banzai!

  8. Dacă ieşea prost( violenţe, imbrânceli, bătăi etc.)datorită Stoiceascăi? Se ridicase în picioare şi întreba:” mă respectaţi, ştiţi cine sunt eu (…)” Cine eşti tu, măi Stoicescu? Ciuuudat gest! sau… De unde atât de mult curaj pe ea? Vrei să scormonim, să aflăm cine eşti, cu adevărat? Că de Pieleanu…

  9. Şi, până la urmă, cred că Sandra, fără să premediteze-probabil-a creat premisele transmiterii unui mesaj clar, invitându-l pe rahatul de Hoară. Acum am văzut că l-au urmărit câţiva inşi până la intrarea în muzeu, unde s-a refugiat, inşi care strigau la cei care-l protejau, să-i dea drumul. Cred că ăsta-i mesajul cel mai clar din tot evenimentul de astăzi.

  10. *L-au timis pe Hoara ? M. Badea a avut o premonitie…
    **Cred ca viitorul e net-ul, fie ca ne place ,fie ca nu.
    *** Referitor la planurile anti-criza ale micutului Boc, trebuie sa fi ori tampit ,ori sa-ti urasti proprii cetateni, de ex. :
    Mobilizezi politie( in loc sa o folosesti la altceva), inspectori CAS sa supraveghezi “febra” angajatului aflat in concediu medical, sperand sa faci economie( neconstitutional , dupa parerea mea) in loc sa-ti mobilizezi inspectorii pentru verificarea depunerii de catre angajator, a contributiilor sociale.

  11. Astăzi, liderii de sindicat au făcut o demonstraţie de forţă, prin care le-a arătat pisica celor de la Putere. Au arătat cât de mulţi oameni pot aduna ei, pe care îi vor putea manevra, deci, aviz amatorilor care trebuie să iasă pe piaţă cu mai mult.

  12. Hoara ? un accident nefericit.Sa vedem la iarna ce factura de intretinere vineeeee.Pana atunci spor la antrenamente.

  13. buna Victor,

    am scris si pe blogul Florianei adineauri pe hoara ala trebuia sa il trosnesti acum ceva timp, cand a ti fost invitati in acelasi platou, cat despre sandra chiar nu imi dau seama ce este cu ea, eu una o adoram pe fata asta si nu imi placea cand auzea ca altii o vorbesc de rau.acum o juma de ora m am intors la birou, am fost pana in dorobanti nu va pot spune cate autocare din tara erau in primaverii si spre piata charles de gaulle, unde oricum se lucreaza.intradevar din bucuresti am inteles ca au fost extrem de putini sindicalisti, in prostia mea speram sa se intample ceva pana la sf.anului asa se vehiculeaza pe net, deja se semneaza petitii pt.demiterea lui base si gasca lui cat despre boc, a ti auzit imnul pinguinului la cat e de tampit, pana si taica su i a spart oul in cap pacat de copii nostri, nu vad nici un viitor aici.o zi buna sa aveti, sunt curioasa pe cine aveti invitat diseara la emisiune.dana

  14. Turcescu, Zoso, Pora, Cristoiu sa nu uite ca sunt platiti de dictator sa-l pupe-n cur, din bani nostri. ASA CA PUPINBASESTILOR SUNTETI NISTE COTLETE DE PORC IN GALANTAR CU PRETUL PE ELE.

  15. MIZERIA PORTOCALIE

    – turcescu, omul care alaturi de vantu, impreuna cu prostiile “prostanacului” l-au facut pe base presedinte va fi pus ca presedinte al tvr – sa jure turcescu ca nu e portocaliu, pe bilblie
    – sunt antibecali – dar bucuria acestuia alaturi de geoana au facut pe cei 2 mari conducatori de osti – oprea si iordanescu – sa alunge steaua din ghencea – ordin politic
    – geografia si istoria ROMANIEI vor fi predate in l. maghiara – plata sustinerii UDMR – ce parere are ardealul portocaliu ??
    in rest sper la o lovitura de stat – pt cel putin 1 an sau alegeri anticipate !!

  16. Am citit ultimul post al lui Andronic! E de-a dreptul desantat! Nici macar manipulare adevarata nu mai poate face! E penibil rau! Daca-i citeam postul lu’ fi-miu de 10 ani radea cu dosul de mine! Si da, pare fara finalitate ce s-a intamplat azi.

  17. P.S. Cat despre hoara pot sa spun doar atat: pacat ca nu si-a furat-o mai rau! A scapat ieftin! La tura asta. 😉

  18. Problema noastra e numarul prea mare de politicieni si de ziaristi (implicit de televiziuni). Raul generat de o atmosfera veninoasa s-a vazut inca din 1990. Atmosfera intretinuta de persoane interesate, evident.
    Sa presupunem ca maine face guvern Ponta. Are miliarde de euro in buzunarele greilor din PSD pentru a le da pensii de lux la toti securistii care il sustin?

  19. @degenrat3d,
    De la inceput spun ca sunt din Ardeal, dar las-o mai usor pe scari cu Ardealul ca n-are rost! Se zgarie pentru ca seful guvernului (rasete indelungi, va rog 🙂 ) e chiar din (ghici?) inima Ardealului! De la Cliuj, vorba lu’ aia mica a ebanezului! Mi-e sila si rusine ca-i de-aici, da’ pana la urma asta e. Pssss! Nu mai zi la nimeni ca suntem din Ardeal! 🙂

  20. Ce v-am zis, mai sus? Hoară a declarat că a fost păcălit de cei la Antena 3, spunând-i-se că este invitat în altă parte, într-un studio, ci nu în Piața Victoriei.De asemenea, în opinia lui, d-nul Ciuvică a instigat și încurajat manifestanții la violențe împotriva lui. Hai, că începe circul!!!

  21. *Scuze, din viteza, lipseste un “r” ,un “i”.
    ** Nu pot sa tac: Pacat de inteligenta lui Turcescu, superioara d-nei Pora, nu se gandeste ca-i face un deserviciu sefului? Pai, daca nu se mai “descarca” omu’ strigand in strada, organizat, ajungem la manifestari dezorganizate, violente…

  22. @de treci codrii de arama

    Si ce propui?Vrei sa ne masuram capacitatea ‘telectuala’ in duel? Nu de altceva, dar am impresia ca nu codrii de arama ai cutreierat, ci te-ai ratacit in padurile Sequoia, si te-ai afundat atat de adanc incat nu mai mai gasesti iesirea. O zi buna.

  23. Pe la sfirsitul mitingului ma gindeam in sinea mea daca va avea si o finalitate ce sa organizat azi
    in Piata Victoriei sau demonstratiile in grupuri mici din ultimele saptamini.
    Oare nu cumva zeus si cu ai lui isi vor face doar o nota pe un postfix si-l vor uita printre
    topurile de foi (de impresie artisitica) necesare atunci cind mimeaza munca pentru ce cei deschid
    usa sa nu vada mesele goale?
    Oare poti face pe un nesimtit sa recunoasca ca e nesimtit si sa se schimbe punindul sa promita ca nu va mai fi nesimtit de acuma in colo?
    Oare nu cumva ne-am luat din nou ratia de libertate si in final tot ei vor face ce vor fara sa le pese de noi?
    Si ne vor trata in continuare ca pe iobagi fara drepturi de ori ce fel?
    Dar cu obligatia de a le suporta toate incompetentele si sa le finantam toate taxele, impozitele, scumpirile fara sa comentam in front?
    Parca vad ca pe zeus nu-l va interesa citusi de putin ca sint oamenii pe care-i reprezinta nemultumiti.
    Parca vad cum boc va face din nou declaratii despre cit de competent e guvernul condus de el.
    Si parca vad cum opozitia se va uita din nou la procedurile, pirghiile si declaratiile pentru noi muritorii.

  24. Eu cred că această manifestatie,chiar dacă nu are un rezultat imediat,a reusit să arate celor care se cred eterni la putere că dela un moment înainte puterea s-ar putea întoarce,fie si în formă brutală,la cei multi si năpăstuiti care trebuie să suporte consecintele incompetentei si jafului la nivel înalt.

  25. @GEORGIANA P: unde a slobozit intelepciunea asta? altfel, era de asteptat…

  26. @violet pe 19 May 2010 la 13:31
    Absolut CORECT! Vorba lui Mircea , e nevoie sa ne ia dracu’ bine de tot , ca poate atunci ne vine mintea la cap…
    Doar ca atunci , in iarna , cei care vor iesi cu burtile goale si rebegiti de frig , mi-e teama ca VOR FACE PRAPAD: vor ataca si, posibil , vor distruge (daca nu cumva se va ajunge si la violente) TOT CE REPREZINTA BOGATIE SI BUNASTARE personala , FARA NICI UN DISCERNAMANT …!!! Practic , e posibil sa ne trezim cu o adevarata revolutie sociala sau chiar socialista… si va fi prapad… Credeti-ma , nu vrem sa vedem ce inseamna o masa uriasa de oameni disperati…!

  27. Aaa…Uitasem Coane sa-ti transmit felicitari pentru ca, intr-o vreme cand mai toti “deontologii” se ploconesc,cu o talibana religiozitate, la statua lui Buda-Isarescu, ai avut tupeul,absolut binevenit,sa arati praful(pe alocuri chiar jegul) depus intre subtiorii si cutele prea dalbei statui.Acolo unde nici privirea dar nici carpa nu poate sa ajunga…Despre domnul Isarescu nu se poate spune ca e doar un excelent finantist ci si un veritabil politic-animal,chiar daca el n-o sa recunoasca asta-n veci.Pai e de colo sa detii recordul de longevitate pe functie intre atatia alesi demnitari ai statului? Si aia purtatori de fusta si grade prin loje. Aceleasi felicitari si celorlalti colegi ai tai Radu Tudor,Badea,Ciuvica..la fel de tupeisti ca si tine…

  28. Ce e cel mai trist, e ca vajnicii luptatori anti-regim de azi sunt baronii de maine. Vai de noi! Lupi peste tot.

  29. Hoara a aratat ca si imbecilii au demnitate!
    Daca ii spargeau capul, macar un pic, asa, de gust, mai faceam rost de un erou!

    Cum ar fi sa il vedem si pe Hoara prim-ministru?

  30. Si totusi cam ce fel de protest a fost ala? Au cantat, au dansat, s-au veselit, si-au adus cantatori in concert. Ce drac de protest a fost ala?
    Eu nu mai pot cu “Sa protestam pasnic!”
    Sunt convins ca clasa politica (in frunte cu Base, Boc si ailalti) nici macar nu si-au dat seama ca a fost miting. Posibil sa fi crezut ca e un nou concert cu CRBL si Daniel Buzdugan in duet.
    La naiba, popor roman…

  31. @update: Haoleu,se poate vorbi oficial in limba maghiara, in Tinutul secuiesc? Este adevarata informatia?

  32. ce parere aveti despre faptul ca sa votat o lege prin care Istoria si Geografia sa fie predate si in maghiara? is curios cum o sa-i zica la Mihai Viteazul, poate Bátor Mişi :))

  33. I-am auzit pe deontologii de laBE 1, în emisiunea Evenimentele Zilei, cum că Hoară a făcut această declarație.Ei înșiși citeau declarația de pe un flux de știri, fără să precizeze numele acesteia.

  34. Auzi, da pana la urma cati au fost in piata? gandul zice 20000, evz zice 30000, antena3 40000, irealitatea 50000. Cam multe mii.

  35. Consider – oate gresesc, dar nu cred – ca aceasta masa de oameni nemultumiti, nu aveau ce cauta la Guvern, ci trebuiau sa mearga – in corpore – la Cotroceni. ACOLO este RAUL…Basescu l-a numit pe BOC si i-a asezat cu kurul pe scaunele ministeriale pe hotii, pe incapabilii si fraudatorii tarii…El i-a pus pe Berceanu,pe Udrea, pe Blaga, pe Videanu si pe acelasi UMIL-BOC ! Greseala tactica, nu cred ca a folosit la nimic acest miting la Guvern. Guvernul NU este in Piata Victoriei, ci la Cotroceni. Acolo se afla primul-ministru al tarii – l-am numit aici pe Basescu Traian !

  36. Nostradamus, nu-mi plac “prezicerile” tale, dar sunt realiste. 🙁
    Gabby, putem spune că s-au ales cu plimbarea, pe banii tot ai lor. Poate unii dintre ei nu mai avuseseră de mult posibilitatea să iasă din localitate.

    Dacă e adevărat că Hoară a spus asemenea inepţii, înseamnă că e greu să mai găseşti adjective care să-l caracterizeze.
    Doamne, ce vremuri trăim! E greu de crezut că e real. Şi mai aud şi că -se pare-Guvernul îşi va asuma răspunderea pe pachetul de măsuri anticriză, printre care şi tăierile de pensii/salarii. Nu sunt sigură, dar am prins ceva.

    Erată: la 14:21, e corect “le-aU arătat”.

  37. ” Turcescu înfiera proletar protestele publice antiguvernamentale din calitatea oficială de propunere a PD-L pentru şefia TVR. Urlă conştiinţa-n el ca şi-n campania “dezinteresată” şi deşănţată pe care i-a făcut-o lui Băsescu. N-ai nici o jenă, nu te mai saturi, Roberte! Pune-ţi preţul pe frunte. Negociază Andronic pentru tine…”

    Din varii motive, nu numai din cauza orientărilor lor politice, recompensate sau nu din punct de vedere financiar, avem următorii ziarişti cumplit de imbecili: Robert Turcescu, Ion Cristoiu, Radu Moraru, Cristian Tudor Popescu (repet, nu mă bazez doar pe orientările politice ale respectivilor), Emil Hurezeanu… Lista rămâne deschisă.

  38. OXIURUL HOARA A IESIT DIN ANUSUL BASELULUI CA SA VA EXPLICE SI SA JUSTIFICE MASURILE DE haosteritate ALE miniTITANului DIN RACHITELE SI VOI, “POPORUL SUVERAN”, L-ATI LUAT LA GOANA!

  39. Imi place deobicei cum comenteaza domnul Ciuvica. Azi, cred ca a atins apogeul . Numai steagul din mana ii mai lipsea. Comenta cu atata inflacarare ca a ragusit, Intruna repeta ca nu partidele politice au organizat meetingul; oamenii pur si simplu nu mai suporta batjocura guvernantilor. Bravo lui!

  40. @Ioda.
    Cam asa e. Luptatorii anti-regim nu isi doresc revolutie, adica modificarea radicala a sistemului, intrucat sistemul functiona bine si i-a aprovizionat pe toti din 90 pana acuma. Problema este ca in lumea mafiotilor (de toate culorile politice) s-a rupt pe undeva un legamant al hotilor care stabilea cotele de prada si acum se incearca pedepsirea vinovatilor.
    A nu se intelege ca nu sunt de acord cu oamenii care protesteaza – ei au tot dreptul sa faca asta. Mi-e sila doar de cei care se pun in fruntea lor in speranta ca vor face schimb de posturi cu cei pe care ii injura acuma.
    De altfel aici este si explicatia participarii scazute a celor din afara sistemului sindical: cetateanul simte ca nici una din parti nu il reprezinta – toti au mai fost pe la guvernare si toti au facut la fel: au luat spaga si au furat la greu.
    Pentru ca “bugetarii” si “privatii” sa fie uniti in protestul lor, trebuie ca acesta sa fie indreptat impotriva intregului sistem politic de astazi, impotriva tuturor politicienilor de astazi, pentru a ii obliga sa-si schimbe modul de a face politica (sau mai bine sa dispara).
    De altfel, acesta este si mesajul melodiei celor de la BUG Mafia, dupa cum o declara chiar Tataee.

  41. Cum dracu sa lupte astia cu evaziunea fiscala, cand lor li se ia 25% din salarii de la politie, garda financiara, etc? Astia-s prosti, sau sunt prosti.

  42. Această atitudine de reacţie întârziată este exprimată mai mult decât elocvent de Coşbuc:

    “Când nu vom mai putea răbda,

    Când foamea ne va răscula,

    Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa

    Nici în mormânt!”.

    Dezinteresaţi de manifestarea şi promovarea civismului suntem primii vinovaţi pentru faptul că istoria ultimului secol a cunoscut în România o derulare aproape permanentă a autoritarismului, fie de stânga, fie de dreapta. Ca cineva să aibă autoritate are nevoie de lachei şi se pare că avem o predispoziţie istorică spre obedienţă. Însă, ce semănăm aceea urmează să culegem…Chiar dacă, din când în când, mai ieşim în stradă!!!

    P.S. Oricum, rămâne de apreciat curajul şi spiritul energic de care s-a dat dovadă cu ocazia acestui miting. Decât deloc este bine şi în ultimul ceas… Însă, nu suficient!

  43. Stimate domn, traiesc in Romania. Romania care este A MEA, A DUMNEAVOASTRA, A NOASTRA……….NU NUMAI A ULIILOR CELOR DE ACUM DE LA PUTERE. Vreau sa va spun ca si eu am parinti pensionari, copii care pierd bani din alocatie si eu mi-as fi dorit sa lucrez in sistemul bugetar, dar nu am avut acel”spate” necesar….fiind nevoit sa lucrez in mediul privat. Ridic o problema pe care poate merita sa o analizati si sa o “ridicati” la fileu unora dintre fiorosii lideri de sindicat. Ei au oastea lor…noi privatii………..nu putem face mitinguri de asemenea anvergura. Oare ceea ce fac angajatii pe care domniile lor ii reprezinta………la care noi amaratii de privati ne ploconim cand mergem la finante, ITM, etc.angajatii aceia la care mergi de voie si nevoie cu diferite hartii(oare unde sunt milioanele de euro cheltuite cu sistemele informatice?), angajatii care iau 40-50 milioane lei vechi pe luna si-i vezi toata ziua in timpul programului prin orase, pe site-uri de internet , oamenii aceia nu fac EVAZIUNE FISCALA prin aceste lucruri? Nu tot evaziune fiscala se cheama? Cand va fi normata munca lor la cele 8 ore LUCRATOARE sau unde scrie ca pentru 2-3 ore petrecute la munca e obligatoriu sa ia acele salarii? Si atunci ma intreb: de ce sa taie pensia parintilor mei, alocatia copiilor mei?

  44. Hoara asta a fost indeajuns de prost sau mai prost decat Boc si a trebuit sacrificat, pacat ca nu l-au linsat.
    Turcescu s-a tot facut de rahat de la faza cu Orban, se pare ca ii convine asa.

  45. @I.I,
    Mai, neuron unic si pe cale de disparitie, vreau s-o lasi mai moale cu propaganda – te-ai facut tot portocaliu! Lasa-ne si duuu-te unde a dus mutu iapa, ti-a mai spus-o si Victor Ciutacu, ca bati câmpii pe aici.Sau ti s-a urcat ” berica” bauta in fata televizorului la cap ?!Hai mars, ca avem treaba !

  46. Io zic ca Hoară, ajutat discret de Pieleanu și ignorat indiscret de jandarmii lui Blaga, a încercat să-i arate Furerului că pentru a traduce prezicerile lui Manolea-n viață este în stare să se ofere carne de tun în locul goebelsilor adjuncți Cotoi&Lăzăroiu.
    Cât despre Turcescu … e vremea parveniților sfertodocți. Docții au profitat deja și acum preferă să se pitească mimând un scepticism sănătos și postulînd un fatalism mioriticos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.