Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

UPDATE: Mobilizarea sindicală din Piaţa Victoriei a fost realmente impresionantă (fără să folosească, până la urmă, la ceva), iar chemarea lui Hoară în studioul de acolo, pur şi simplu, ineptă şi contraproductivă (a venit să provoace şi a reuşit).

P.S. Turcescu înfiera proletar protestele publice antiguvernamentale din calitatea oficială de propunere a PD-L pentru şefia TVR. Urlă conştiinţa-n el ca şi-n campania “dezinteresată” şi deşănţată pe care i-a făcut-o lui Băsescu. N-ai nici o jenă, nu te mai saturi, Roberte! Pune-ţi preţul pe frunte. Negociază Andronic pentru tine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

223 thoughts on “Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

  1. De acord. Asta-i gena din care a fost plămădit acest popor. Dacă înainte de ’89, spaţiul de manifestare al nemulţumirii colective era colţu’ străzii, acum, datorită tehnologiei şi accesului relativ ieftin la aceasta, spaţiul de manifestare a nemulţumirii s-a diversificat. Ăsta-i singurul avantaj adus de Revoluţie.

  2. Primul caz de limbus captivus: Boc Emil a lu’ Nutu Naii. L-a prins frica pe pinguin si incearca sa se retraga din pupincurismul basescian dar Zeus zice “NU” si strange din buci! Vestea o avem de la mesagerul Cristoiu.

  3. …da dl.Ciutacu suntem tari la revolutii pe net…va fi mai greu dar nu imposibil sa izbucneasca o replica a revolutiei din 1989,dar macar aici pe net…parerile circula repede si ajung in mare parte acolo unde ne dorim…ca nu se poate face nimic…asta este alta discutie..oricum va urmaresc cu mare drag…felicitari

  4. Off topic
    Hoara mai are o tzira si o ia peste bot la studioul A3 linga Sandra Stoicescu!
    Mi-ar place!!!! Noroc cu Pieleanu care tine zidul ca la fotbal!
    Banzai!

  5. Pai da’, sigur ca da. Hoara a vrut sa se “intoarca spre popor” si poporu’ i-a venit in intampinare, adica s-a intors spre Hoara.

  6. AS vrea sa stiu ce cauta Hoara pe post la Antena 3, invitat de madam Storcescu – cu cine tine de fapt cucoana asta ?!
    Pai de Hoara avem noi nevoie cu bâlbâielile lui nesimtite, acum când “arde camasa pe noi”?!
    RUSINE !

  7. site-ul antenei 3 e blocat. pdl-eii vorbeau despre anumite miscari de destabilizare din partea psd; se pare ca pdl-ul destabilizeaza accum prin trimiterea la inaintare a lui hoara( care a si incasat cateva scatoalce dupa ceafa:D). prezenta lui si ideile idioate pe care le disipa si acum, nu fac decat sa infurie lumea !

  8. Domnule Ciutacu,
    Emisiunea cu Tatae a fost un succes total. Ce tare a fost Andrei Vulpescu:B.U.G Mafia “urangutani”. Imi place ca nu e un interviu, ci o discutie prieteneasca. 99% din populatia Romania injura ca la usa cortului, deci asta este tare in care traim. Total de acord suntem un popor de lasi.

  9. Domnule Adrian Nastase

    Şi azi ca şi-n decembrie 1989 sunteşi aproape de… dv., dar departe de noi !

    PS D-l AN e la Paris pe banii noştri…

  10. Hossu se crede isteţ. Auzi Hossule, nu te mai crede atât de isteţ, că nu eşti! Ce spui tu, trebuie să-şi dea Guvernul demisia? Băsescu trebuie să-l demită? ŞI EL SĂ STEA BINE-MERCI ÎN CONTINUARE ACOLO, LA COTROCENI?

  11. Aveti perfecta dreptate ca deobicei.Azi, cand s-au adunat cam 30.000-35.000 de oameni in “Piata Saraciei nr. 15-25%” dintr-o populatie de vreo 20 milioane, cu gandul de “a nu schimba patul ci nevasta, daca te insala”, ma intreb ce face tot restul acestei populatii.Fie ca isi aduce aminte cu “melancolie eminesciana” de “vremurile bune”, fie ca incearca sa starneasca macar “vantul de
    schimbare”, fie ca incearca sa sparga traditia unei emisiuni doar-doar prin mobilizarea unor formatii de muzica de renume; prin interpretarea unor melodii cu text revolutionar vor contribui la radicalizarea populatiei sa iasa si sa lupte pe baricade, si sa nu fie doar consumatorii unei’revolutii’ pe net, stand in fotoliu, sorbind o berica.

  12. Saitul Antenei 3 este cazut de peste o ora…culmea! tocmai acum, in timpul demonstratiilor impotriva regimului Basescu!

  13. Domnule Ciutacu, de ce nu va duceti in Piata Victoriei acum? Mi-ar fi placut sa va vad alaturi de Domnul Hoara…

  14. Cristoiu cade in dizgratie ca Sadoveanu la semnarea carnetului de partid, nu e un geniu deshi se spune ca geniile sunt contradictorii, el este doar contradictoriu, cand nu trebuie mai ales…pacat ca tandemul cu marele Paler, nu l-a dus mai aproape de esentza lucrurilor…poate atat intelege , mult noroc domnule Ciutacu

  15. Vreau sa va felicit pentru emisiunile pe care le faceti,pentru opiniile si gandurile logice,corecte si din pacate unele dintre ele adevarate.Multi cetateni realizeaza ce se intampla,au tot felul de teorii si solutii dar nu fac nimic concret. Trebuie ca pensionarii sa faca primul pas cu iesirea in strada???E bine si asa,dar restul catetenilor in plina putere ce fac?Doar comenteaza,analizeaza si se plang ca le merge rau.Cu iesirea in strada o sa schimbe ceva sau poate nu,o consider o rabufnire,o eliberare a unor oamenii care au sange in ei sa faca si sa arate ceva,cateva ore acolo in strada,pentru mentalul lor conteaza.

  16. Victore,

    ia da tu strigarea, sa vezi cum venim!
    de-abia asteptam sa iesim si sa-l dam jos pe base.
    sa iasa unul din voi in piata: tu sau badea sau gadea, sa vezi cum iesim si noi alaturi de voi – si cred ca ne-am strange suficientde multi, cat sa daramam din temelii palatul cotroceni.
    asa… daca spun sau ies eu, un neica nimeni, nu ma baga nimeni in seama. o frecam “la rece”.
    astept semnalul.

  17. si mai cred

    ca problema nu e la Guvern. ci la Cotroceni.
    acolo ar trebui lumea sa se duca.
    la Palatul Victorie s-au dus degeaba; niciun lider de sindicat n-a cerut “jos basescu”.

  18. @nina.rosca: nu are rost sa provoc si eu. oricum, prezenta lu’ Hoara e o tampenie.
    @P.U. Lake: ce sa caute Nastase acolo? terminati cu populismele ieftine.

  19. Dar si dumneata, domnule Ciutacu, sunteti revolutionar pe net sau la tv. Nu va vad in strada cu oamenii.

  20. @Razvan
    O da, sunt sigur ca ai fi primul. Din pacate experienta m-a invatat ca cel care striga cel mai tare ca v-a venii e defapt cel care v-a sta acasa primul…
    Quisque est faber suae fortunae…

  21. Daca dupa toate astea s-ar trece la greva generala si la paralizarea a tot ce misca-n tara asta…alegerile anticipate ar fi unica solutie..si cred ca pana si FMI-ul le-ar impune asta portocaliilor…doar asa scapam de ei..

  22. Dle. Ciutacu, cu tot respectul pe care vi-l port, va rog sa luati atitudine pe postul Antena 3 in legatura cu magaria facuta de madam Stoicescu, chemându-l pe Hoara in fata microfonului.Este o sfidare la adresa noastra a tuturor celor care mai avem puterea sa credem ca exista in tara asta si altfel de oameni decât hoti si vânduti!
    Are dreptate Mircea Badea cu privire la stiriste, dar nesimtirea lui Stoiceasca le intrece pe toate.
    Va doresc o zi calma, atât cât este cu putinta la ora actuala.Cu stima !

  23. Sub povara responsabilitarilor domnul Hoara, marele om politic, a cam tremurat cand a vazut niste zeci de pumni inclestati inaltandu-se in aer amenintator, si huduielile oamenilor; chiar daca i s-a asigurat ‘integritatea corporala’ ca pe cea din cap nimeni nu garanteaza.

  24. Hoara, a fost evacuat din piatza??? eu credeam ca a fost evacuat din Romania!

  25. ba da is eu dobotic, sau (ce intrebare retorica. is dobitoc.) sau de fiecare data cand se inampla cate ceva mai impotriva “vointei poporului” (laturii portocalie a lui) nu mai merge live-ul de la antena3 si nici inregistrarile nu mai percuteaza. cum se face?

  26. domnule Ciutacu chemati-ne la COTOCENI ca venim! ne refulam aici pe bloguri si forumuri si gata! ne dau pensionarii lectii! spuneti-ne data si ora la cotroceni ca suntem acolo!

  27. @ I.I.
    Ti-a dat macar prin singurul neuron pe care il posezi, ca nu toata lumea traieste in Bucuresti?!Ti-se pare ca România are un singur oras – si anume Bucurestiul ?! Daca unu sta in Sighetul Marmatiei, ce vrei sa faca, sa vina acolo ?! Tu ai fost la Timisoara când a inceput revolutia(sigur, in cazul in care venisesi pe lume)?! Dar parintii tai , au fost acolo?!Asteapta,”mâine va fi si mai rau”- vorba lui Murffy , când vor fi mitinguri in toata tara, vor iesii toti românii ca nu suntem popor de lasi !Pâna atunci, ciocu mic si joc de glezne ca nu e prima data când ma calci pe nervi !

  28. Imi place ca suntem foarte ” uniti ” , bucurestenii se pare ca au considerat, ca in Romania se traieste foarte bine de vreme ce nici macar 1 % nu s-au alaturat sindicatelor ce s-au adunat din toata tara.

  29. Scuze pentru un nou off topic pe azi, dar:
    CINE L-A PLĂTIT PE CEREBEL PENTRU A PRESTA ASTĂZI ÎN VICTORIEI? ŞI DE CE? Pentru a se asigura portocaliii că lumea se va retrage în linişte, în timp ce unii vor căsca gura la Cerebel?
    Iar Hossu n-a strigat decât “Jos Guvernul!”, spre deosebire de alţi lideri care au strigat şi “Jos Băsescu!”, aşa cum era, de altfel, normal.

  30. S-au cheltuit degeaba banii sindicaliştilor. Rămâne cum am stabilit.

  31. despre ieşitul în stradă cred că ai dreptate asta fiindcă poate este mai comod să postezi decât să te pui pe tren şi să alergi spre capitală; deşi mi aş fi dorit ca cei plecaţi să fie susţinuţi în fiecare oraş de către cei rămaşi asta nu se întâmplă decât poate izolat în oraşe mai mari; cele mici nu sunt perturbate de mişcări sociale decât dacă acestea capătă fervoare naţională şi sunt deja date la tv; doar atunci există stimulentul ieşirii în stradă, fie gregar fie aşa din valul schimbării; sau dacă nu ai bani or nu ai nici o legătură sindicală care să te reunească unui grup de presiune clar că nu te încumeţi să meri cu naşu; oricum sunt curios cât a ţine elanul, asta fiindcă marinaru stă la cutie, boc şedinţeşte, adică şi o adus aminte că îi premier iar restul “clasei politice” se infiltrează temătoare – fiindcă naţiunea s a cam săturat de toţi – doar doar mai apucă vreo ciosvârtă, asta fiindcă până şi sindicatele au interesele lor la nivel de lideri; probabil că până şi liderii sindicali au gândit că este mai bine să iasă în stradă preventive spre a evita transferul de la mişcare socială la revoluţie care ar fi dus la schimbarea tuturor schimbărilor şi terminarea discursului din 89 de la Timişoara… oricum laşitatea cea mai mare o au pedeleii în frunte cu marinelu manelist; ar fi ceva să şi facă amu o manea de jale fiindcă oricum e penibil cu toată şeahta lui şi cu toată “clasa politică”; în fapt şi în drept este reprezentantul întregii “clase politice”…şi cred că Dumnezo nu dă cu bota ci şi cu mişcările naţiunii!!!

  32. Ştiu că mă va atinge, indirect, şi pe mine, dar poate că e bine să se “aplice măsurile” anunţate de Băsescu. Poate la iarnă, când vor îngheţa de frig în case cum n-au făcut-o nici măcar pe vremea lui Ceauşescu, având burţile goale, se vor trezi. Şi nu vor mai finaliza mitingul de protest cu un concert.

  33. Am fost bucuros sa-l vad din nou pe domnul HOARA la televizor. Ala ori este inconstient, dobitoc, bou, prost,tampit sau i se rupe de toata lumea. Ii extraordinar. Si Pieleanu care
    intervine ca arbitrul la box. Normal trebuia sa-l lase ca lumea sa continue ce a inceput Victor Ciutacu. Ce pacat, o corectie in direct, din care guvernantii sa inteleaga ce s-ar putea intampla cu ei, este oprita intr-un mod inconstient de Pieleanu. Rusine sa-i fie!!!

  34. Acum BAsescu spune asa , dupa ce a stat in spatele perdelelor de la Guvern : Ha , ha , ha , acum plecati prostilor acasa , ca tot ce vreau EU o sa fac !!!

  35. mitingul de azi eu zic ca e util. sa aduca aminte portocaliilor ca mai exista si altii in tara asta, pe langa augustele lor persoane. nu stiu ce a priceput hoara din patania de azi, probabil nimic (la cat este de idiot si nesimtit) – dar poate pricep altii, tentati sa fie slugi si lingai pentru un pumn de linte.

  36. Am vazut ca a scris cineva cum ca din cauza dnei Stoicescu era derbedeul de hoara sa si-o ia.Eu unu regret ca nu a luat-o pe coaja.Intrebarea mea este de ce a acceptat invitatia?Eu zic ca stia ca asa se va intampla si sa dus sa INSTIGE.Acum hoara va fi victima inocenta si se va plange pe la toate televiziunile basiste.RUSINE DERBEDEULE (hoara)

  37. Victor Ciutacu, stimate domn, data viitoare intai dai cu crosheul,apoi vorbesti cu Hoara, asta ca sa ne scutesti pe noi sa-l mai revedem…ma intreb la cat s-ar fi ridicat amenda CNA , un lucru e sigur ar fi facut toti banii!!! pentru restul bucurestenilor care au impresia ca sunt out of danger, sa intelegeti ca Ardealul e satul sa mai plateasca inconstienta sudului …e timpul sa faceti curat acolo, caci si asa ideea de autonomie a Ardealului este foarte prezenta…ma gandesc ca mai bine ne asfaltam noi strazile decat sa dam banii unora ca Videanu,Berceanu et comp. …

  38. Si inca o data ganditi-va ca Marlanul ar fi fost ACUM seful Opozitiei. Si aialalti ar fi luat masurile aberante. Ce s-ar fi simtit el ca pestele in apa; pe cand Opozitia actuala nu este in stare sa faca ceva; ceva mic, orice.
    Chiar din contra ne spun ca nu aunt implicati!?
    Sa mai inteleaga cineva ceva…

  39. am fost la miting (fara angajament sindical, fara sa figurez pe statul de plata al psd-ului, doar ca somer), s-a strigat in cea mai mare parte a timpului “jos guvernul” uitindu-se ca asa-zisul guvern nu exista. o critica puternica ar fi trebuit sa inceapa, sa continue si sa se sfirseasca cu “jos boschetarul basescu”!

  40. Tin sa ma bucur ca totusi (nu speram sincer) s-a reusit mobilizarea atator sindicalisti. Se pare ca usor usor romania se trezeste. Dar porcul, porcul ala de boc unde este???????? Ca nu i-am mai vazut fata de mult.
    Cred totusi ca altundeva este vina la tot ce s-a intamplat pana acum.
    (imi place replica asta la nebunie:) Sa iti fie rusine Dinu Patriciu.
    Ha, Ha, Ha.
    Pai sa va fie rusine voua hotilor, nesimtitilor. In mare spus voua pedelistilor. Praful de pe toba va mai ramane dupa voi. Hooooooooooooooooooooooooooooo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.