Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > PIsica albă, pisica neagră. Vin mascații

PIsica albă, pisica neagră. Vin mascații

UPDATE: DNA cere arestarea Blondei Supreme. Unica ei șansă de a nu ajunge iar vecină cu fostul soț e denunțarea Jucătorului. Dacă nu cumva chiar el a predat-o.

LATE UPDATE: Încă o cerere de arestare de la statu’ de drept: spălare de bani și luare de mită în dosarul Microsoft. Asta-i deja execuție de manual.

LATEST UPDATE: Statu’ de drept s-a lămurit, într-o săptămână, după 10 ani de dubii, că Udrea a șmenuit Gala Bute, a luat șpagă juma’ de milion să intervină în justiție, a spălat bani, a făcut trafic de influență și fals în declarații. Numa’ viol cu tălharie n-a apucat să comită

udrea.tonomat1

– Înregistrările și, evident, stenogramele din dosarul Gala Bute, care ar putea-o costa libertatea pe Elena Udrea, sunt datate 2010/2011. Ani în care Traian Băsescu încă era pe cai mari. Până în 2015, ori SRI, ori DNA, ori ambele instituții lăudate ale statului de drept au stat cu curul pe ele. Iar cei care-și puneau întrebări au fost scuipați cu aroganță de mașinăria propagandistică băsistă. Nu mai întreb de ce, știu. Răspunde cineva pentru complicitatea asta acoperitoare?

– Sumele cheltuite de Elena Udrea la Turism (Bregovici, CNN, Eurosport etc), pe semnătura ei, care au făcut obiectul cercetărilor comisiei parlamentare de anchetă, sunt net superioare celor din Gala Bute, unde nu-i apare semnătura. La vremea respectivă, Laura Codruța Kovesi a trimis NUP-ul înainte să plece către Parlament către ea documentele de la comisie. În anul 2015, același personaj nu știe cum s-o ascundă mai repede pe proscrisa de serviciu. Să mai întreb ceva?

– Elena Udrea e gata să fie inculpată în dosarul Gala Bute, Traian Băsescu a fost disculpat în dosarul Flota. Elena Udrea calcă-n picioare public tot ce-a clădit din vorbe cu privire la funcționalitatea statului de drept Traian Băsescu, fostul președinte anunță că nu se implică în dezbaterea publică și se pregătește să se mute. Elena Udrea caută mari bărbați pe sub masă, Traian Băsescu transmite că se simte bine în sânul familiei.

Urmăriți cu atenție imaginile de mai jos. S-ar putea să recunoașteți un personaj…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

42 thoughts on “PIsica albă, pisica neagră. Vin mascații

  1. nu stiu daca elena udrea va vedea puscaria din interior, nici nu stiu daca ma intereseaza… aud ca suedezii inchid 4-5 stabilimente de acest fel, si ma gandesc cam cate vor trebui infiintate la noi, ca de recolta de puscariabili este mare iar nuti si alti gasperi portocalii rosii si chiar galbeni asteapta cu nerabdare sa ciripeasca la dna. cica, canta atat de bine, (ca sopranele) ca dna-ul va avea de lucru cel putin 25 30 de ani.

  2. Domnule Ciutacu,

    Daca tot sunteti unul care isi poate face vocea auzita in fata mai multor oameni ai acestei tari si spuneti o gramada de lucruri corect. Daca tot ies la iveala mizeriile astea acum, din pacate doar din cauza faptului ca “oameni” din fruntea unor structuri de putere “democratice” au ajuns sa se canibalizeze doar din instinct de conservare, poate ca e momentul sa se mearga mai adanc in a se spune ADEVARUL.
    Nu e destul loc aici pe cateva randuri sa fac toata demonstratia dar o sa pun cateva intrebari la care gasiti raspunsul facand apel inclusiv la istoria scrisa: Cine a pus piatra de temelie a noului SRI ? Cumva , vreun patriot, vreun Ion sau un “Attila cuceritorul” vopsit ? Cine a urlat imediat dupa 89 ca economia noastra e un morman de fiare vechi si trebuie sa o dam frumusel strainilor ca noi romanii suntem prea prosti sa vopsim doua panouri de plastic la o benzinarie stam frumos la pompa de benzina si sa incasam profitul pentru visteria statului roman nu pentru austrieci ? Si in fine … Nu Gitenstein si Merkel si Barosso laudau DNA-ul asta si pe Basescu (unealta lor) pentru justitia noatsra “democratica” ? Si de ce a fost asa ? Pentru ca domnii euoroatlantici stiau exact cum vor merge lucrurile aici din 89 pana acum. Slugile lor si aparatul pus la punct au facut exact ce trebuiau sa faca si cum ne-au cucerit fara sa traga un foc de arma asa scapa si de diferitele slugi pe care le-au lasat sa isi faca de cap 25 de ani. De ce ? Simplu … isi lasa recrutatii si tradatorii sa se canibalizeze, nu-si murdaresc mainile si cu treaba asta pentru trecerea in noua etapa pe care au gandit-o cu mult timp inainte. In fond tara e cucerita economic de ei doar 70% din ce misca economic in tara asta e stapanit de corporatii straine si restul care abia respira daca n-au vrut sa se predea si ele strainilor asa cum de exemplu s-a predat comertul romanesc la marile hipermarketuri, o vor face in curand, de aparat ne “apara” ei … treaba e aproape definitivata. Comparati imaginea de acum cu imaginea Daciei dupa cucerirea de catre Imperiul Roman. Carele cu aur mergeau frumos la Roma si acum cum e ? Suntem parte dintr-un Imperiu Roman reloaded … asta e adevarul, si avem acum si “consul” strain acum care se pregateste sa mearga la tenis. Ma indoiesc sincer de sentimentele lui patriotice, romanesti. Macar “dezbracati” tradatorii … sa-i vada toata lumea si sa-i scuipam pentru ca tara inapoi in situatia de fata romanii adevarati nu si-o pot lua doar prin vot ci prin sacrificiu mergand pana la cel suprem.

  3. Probabil că, azi, Nuți n-a amenințat parlamentarii și, de ce nu, și pe alții mai cu moț, spunând că toți se vor afla în situația ei, mai devreme sau mai târziu. Nu, nu era vorba despre chemarea păcătoșilor la DNA, ci despre prezența obligatorie la un concert Bregovici. Da, unul din care să nu lipsească piesa de rezistență, Kalashnikov…
    🙂

  4. Victor ,
    O intrebare pt tine …
    noi astia fraierii,alegatorii,privitorii la tv cand sa o credem pe udrea : cand spune ca nu stie ce facea cocos ,ce bani avea, ce bani producea etc sau cand spune acum ca stie cui a dat bani cocos , stie cu cine vorbea ,stie cine l a vizitat la puscarie pe cocos , stie tot ????
    e o mare mizerie ce se intampla , acum 2-3 luni candida la presedintie si ne spunea ca e buna pt romania ,ca e corecta si dreapta si acum … ea stia si acum 2-3 luni cine era kovesti cine era coldea cine era dorin stia ce stie acum.sper sa nu mai aibe tupeul sa ceara vreun vot cuiva in viata asta .

    acum la 5 a intrat in direct labeunu la mircea marian . deci n am cuvinte ,ii tremura vocea lu’ mircea marian , avea emotii cand vorbea cu doamna udrea 🙂 superb

  5. @BB: niciodata in totalitate 🙂 acu-i la noi in direct. Paula nu pare foarte emotionata. lu’ scapetele ala i-a luat statul de drept zilele de salariu. si d-aia e emotionat. dincolo de faptul ca-i un milog

  6. Adică o să le vină rândul și celor din SRI și DNA care cărau carne, băutură și bani de la clanul Bercea la clanul Băsescu?

  7. am vazut
    mi se pare ca e cam agitata acum cu cererea de arest preventiv. e suparata ca la DNA nu au astia bratari pandora sau swarovski.nici macar cu blanita roz cum vrea mircea badea
    primeste numai stainless steel

  8. @Victor,
    Dupa ce Ejov a ucis, din ordinul lui Stalin, zeci de mii
    de oameni, s-a trezit si tovarasu’, a zis ca e un mare
    criminal, a incalcat legalitatea socialista, si l-a impuscat!
    Deci…..unealta a lucrat, s-a tocit si trebuie aruncata….

  9. Raluca Turcan spunea cu ceva timp în urmă despre Elena Udrea, la un congres PDL, că aceasta poate fi un veritabil Kill Bill al politicii din România.Toată lumea a râs de R.Turcan, cum să o compari pe suava Elena cu o criminală în serie? Nu ştiu la ce se gândea doamna Turcan la acea vreme.

    Astăzi, vinovată sau nu, Elena Udrea este o veritabilă Kill Bill… Trage din toate poziţiile în toată lumea care îi stă în cale.

    Abia acum începe să-mi placă Elena Udrea. Nu mai are nimic de pierdut şi moare cu toţi de gât.Dinu Pescariu este mic copil în materie de delaţiune, pariez pe Elena. Kill Bill, foc automat…

    De ce spun că nu mai are nimic de pierdut? Are un 41 de ani, o aşteaptă ani mulţi de puşcărie şi va rămâne fără avere. Care-s perspectivele? Va ieşi din puşcărie la un 50 de ani şi va fi greu să o ia de la început. Probabil că o va lua pe drumul Mariei Vlas… Găini şi melancolie la margine de sat…

  10. D-le Ciutacu,
    Am senzatia ca tot ce se intampla este mana d-lui Victor Viorel Ponta, si am sa incerc sa explc.
    1-Ponta a fost cel care a nominalizat-o pe Kovesi in functia actuala.
    2-A dat mana libera DNA sa faca ordine sau cel putin sa inceapa sa faca ordine in PSD. Afost si interesul lui in campania electorala.
    3-Nu stiu cat de mult si-a dorit presidentia, cred ca mai mult si-au dorit altii pentru el.
    4- Maior s-a retras la timp si la un semnal facut de “papusar” pentru a lasa mana libera ca sa se intample ceea ce se intampla si pentru ca esalonul doi din SRI sa-si rupa gatul.
    5- cred ca dupa ce se va termina cat de cat cu politicienii va veni clipa ca SRI si DNA sa inceapa sa-si scoata ochii si vor cadea capete si de acolo.
    6- Am tot avut senzatia in ultima parte a anului 2014 ca intre d-nul Ponta si Basescu a existat un curent subteran de legatura.
    7- Cred ca pana la urma totul se rezuma la dorinta unuia sau altuia de a controla serviciile si catusele si in pol position este d-nul Victor Ponta.
    Poate ma insel si tot ce am scris sunt doar elucubratii ale mintii mele. Este foarte posibil dar am rabdare sa vad ce se va intampla si daca voi avea dreptate.

  11. Ba nene,are parasut(ist)a un tupeu de n-ai vazut.Dar macar e demna.Sigur,braveaza.Ii da o palma ,,viteazului” orbete.Ii spune ca prefera sa moara in picioare decat sa traiasca in genunchi(sau pe sub mese cum ne anunta chiar ea).Pai nea traian cred ca n-a mai iesit de sub masa de cand s-a pensionat.Cred c-a baut o pensie pana acum.Acu’ bea ,,pe caiet”

  12. Jucatorul, in caz ca avea alte intentii si nu intelege prea bine cum e cu fostii presedinti, a fost retras. Cum e si normal. Orice probleme ar avea statul roman, Basescu a avut zece ani sa le numeasca, sa le rezolve. De acum inainte, cand nu mai poate face nimic, trebuie sa taca. E o lege nescrisa a oricarui fost presedinte.

    Sincer, nu inteleg ce spera sa obtina Udrea. Ok, se victimizeaza, nu e prima, nu va fi ultima. In afara de victimizare, crede ca statul roman (asta care s-a reusit in 25 de ani) va fi aruncat in aer de o tanti? 🙂
    Chiar de ar fi adevarat ce spune ea despre Coldea, desi toata povestea ei e cusuta cu ata alba, prea se afla ea la locul potrivit, printre oamenii protriviti care-i spuneau lucrurile potrivite despre Coldea, care, chipurile, ar vana-o, isi imagineaza ca se vor lua masuri pe fata? Coldea si Kovesi vor fi executati in piata publica, se vor deschide puscariile, ea va fi purtata pe brate de multime pe tronul Romaniei?!

    Nu se va intampla nimic din toate astea. Udrea va ajunge in arest, procesele ei vor merge inainte, ca si la Nastase, Vantu, Voiculescu et co., va fi numit un nou sef la SRI, iar Coldea va fi mutat probabil pe o alta linie de productie, poate inapoi la antiterorism de unde a fost prelevat, Kovesi va continua la DNA si viata va merge inainte.

  13. Dle. Ciutacu, cam previzibil in ultima vreme, nu stiu daca mai este necesar sa citesc continutul interventilor dvs. Daca subiectul este coruptia, dvs. vedeti numai conspiratii.
    Poate aveti dreptate din cand in cand, dar nu se poate ca fiecare demers al DNA sa fie o conspiratie.

    Voiculescu 10 ani, facatura.
    PSD-istii impiedicandu-se prin curtea DNA, inainte si in timpul campaniei, facatura.
    Cand ia luat DNA-ul pe Pinalti si Cocos, facatura.
    Acum, tot facatura.

    Practic, conform opiniilor exprimate de dvs. pe acest site, concluzia este ca nu exista justitie in Romania, cel putin dpdv. al coruptiei.

    Nu spun ca tot ceea ce se intampla in justie in acest moment este curat lacrima dar oare este atat de dificial de crezut ca ceva a inceput sa functioneze iar sistemele coruptilor au inceput sa scartiei din toate rotitele?

  14. @klz: cititi degeaba, nu intelegeti nimic. Iar trei cereri de arestare intr-o zi, dupa 10 ani de impunitate, chiar denota o conspiratie. Si nu pentru ca Udrea n-ar fi faptuit, ci fiindca a fost executata la comanda cand a iesit de sub control. Sper ca m-am exprimat suficient de clar

  15. Controlul cui?

    In alta ordine de idei, nu cred ca Ponta sau Basescu vor ajunge in vizorul DNA, pentru ca nu au lasat o “dara” de bani in urma lor. Toate vedetele care au cazut pana acum, inclusiv Udrea, sunt puncte de rezistenta ale unor structuri a caror fundatii sunt banii furati de la stat.

    Politicieni precum Basescu, Ponta, Antonescu sau Iliescu au fost intotdeauna interesati de putere, nu de bani.

  16. Apropo de conspiratii (ca mi s-a luat la voma de astia cu “justitia libera-n gura” zi-lumina) : daca “Romania lucrului bine facut” e cu bulau pentru d-astia, coruptii, sper sa avem si autostrazi din “kapturile” de l-or face… c-asa, sa faca “armata” si sa ramana, ca Bivolaru, cu niste “meleoane”, chiar ca suna a blat… care tot un fel de conspiratie e, “decat ca” participa toti la ea…
    Si practic, cam asa e (chit ca “klz” a dat-o cu ironie): justitie libera e d-aia de-l ia pe unu’ pe sus cat e la “butoane”, nu cand ii cad gradele…

  17. Nu sunt eu initiat in dedesubturile politicii, dar sa crezi ca este Coldea seful suprem al tarii si nu este sustinut de cel putin o natiune straina…nu inteleg ce urmareste Udrea, daca maine pleaca Coldea, va veni altul in locul lui care va urma aceeasi directie.

  18. Toata povestea asta de fapt nu e despre Elena Udrea, ci despre noua conducere a SRI.

    Intotdeauna au existat (cel putin) 2 tabere in SRI, iar acum e momentul rafuielii care va stabili cine va fi la putere in urmatorii ani.

  19. Domnule Ciutacu,
    Daca e cu putinta întrebati politicienii invitati la emisiunea dumneavoastra sa ne spuna:
    -daca se redeschide dosarul flota(vad ca toti tac);
    -unde sunt banii împrumutati de Basescu;
    -când o sa verifice primariile si consiliile judetene unde se fura ca-codru,iar în societatile subordonate se spală banii.
    E un circ fara margini, iar cozi de topor sunt o gramada.

  20. Sistemul si-a facut strategia. Udrea la bulau, prostimea fericita si noi mergem mai departe. Nasul hahaie acum in gand dar tot hahaie. Licuriciul a dat ordin pe unitate sa se faca nitel tambalau. Aveti la ce sa va uitati, nu-i asa?

  21. Bai domnilor si dragi tovarasi, eu am o nelamurire: Daca DIICOT e manjit, Bica arunca cu rahat in SRI si DNA, toti o incaleca pe Udrea, Udrea ii spurca pe toti pe unde apuca, una peste alta TOTI sunt implicati: CINE FACE CURAT?
    Cine mai are autoritate sa-i salte pe Coldea, Kovesi si restul?
    Facem niste patrule cetatenesti sau cum?

  22. @lili: cam ce raspunsuri pot sa dea niste oameni care n-au nici o atributie?

  23. a vazut-o cineva pe ruxandra dragomir ?? unde e aparatoarea de serviciu ??? ca in campanie nu mai aveai loc de ea la televizor

  24. si daca da si daca nu situatzia e oricum aceiasi.

    colonie de consum de mana a n-shpea si atat.

    Bine ma , enjoy the show pana un alta Hiperion trebuie produs in Ungari adeorece in Ro “marii oameni politici” nu pot sa il vanda.

    Si asta e doar un exemplu tipic si de manual de ce in Ro de azi salvarile cate si daca exist asunt exclusiv indivituale sistemul prin esanta sa taoxica la face imposibile.

    O sa imi zicetzi ce legatura e intre mutarea productaoie de locomotive in Ungaria si Elena Udrea?

    Pai cine e vanzatorul sef de locomotive Alsom ori de Avioane Airbus ?
    Nu bashina lor reciclata car eindiferent cat e de jos in sondaje continu asa iisi faca treba de prim vanzator al produselor industrie si agriculturii franceze ?
    Cine din “marii oameni politici” de pe la noi si-a facut acesta aindatorire fataza de tzara pe care la ei si-au facut-o totzi presedintzii indifrent cat de luatzi la refec si de lipsitzi de charsima si de pricepere.

    Asata e diferentza de aceea Frantza continua sa ramana o mare putere coloniala si la 50 de ani dupa ce a plecat cu armata din colonii iar noi ne pregatzim sa devenim si mai adanc o colonie jegoasa si fara viitor.

    Dici precum am zis si daca intra Udrea la parnaie si daca nu intra acest sistem toxic va sufica si va ucide pana si ultima urma de productzie autohtona fie ca e vorba de industrie agricultura ori de ospitalitate si entertainment.

    PS daca si nu daca ci cand se relocheaza Dacia in Algeria putetzi sa incepetzi sa vindetzi toate imobiliarele facute di spaga si din tzeapa si sa fugitzi repede si departe.
    Se va deschid eun hau fara de fund sub picioarele nostre care ne va inghitzi cu bunici si nepotzi.

    Nu ma credetzi … hmmm …. nu mai e mult.
    Si dac anu faceme ceva sa merga uns sa merga bine si sa nu poata fie facut praf de cei ce ne-au adus aici ….

    Urmaritzi destinul Onestiului (sau al Copsei Mici ori a Turzii ori …. si lista e lunga) atat va zic.
    A fost un oras municipiu se pergateste sa devina un sat cu blocuri pe mijloc.(In mod oficial Rafo-Onesti a fost vanduta pentru fier vechi. Iar lozinca Rafo – Jafo a devenit adevar securistic.
    (Rafo a fost construita pe baza tehnologiilor catalitice pe care securistii nostri au reusit sa le cumpere/ fure din west iar in lipsa acestora…. )

    PPS meciul asta Coldea vs Cocos e complect inafara viitorului Romanaiei care inca mai produce cate ceva si mai sunt inca fabrici si ferme care mai produc inca ceva.

    Meciul asta e complect inafara lor.
    Stiu, e important.
    Stiu, aia de au pierdut alegerile intra la parnaie.
    Da nu se compara cu sechestrul asigurator pus pe tzevile Lukoil (sechestru care s epoate repeta oricand)
    Da nu se compara cu increcarea de transfer fortzat de patrimoniu la care e supusa SIVECO ori Media-Pro ori …..

    Da sistemul de tele-justitzie cu directive la la SRI se devoaleaza ca fiind unul profund mafiot si si taia orice apetit investitzional real (de parca spagile imense percepute nu ar fi fost destul).
    Da acest refuieli o sa aibe ca si victima colaterala increderea si fapt ca orice investitor care nu are protectzia unei ambasade de pe axa daca e intreg la minte o sa lichiderze activele o sa isi pitesca profitul cat mai deprate de Romania ca sa nu patzeasca ce a patzit Voiculescu ori ce urmeaza sa patzeasca Sarbu .

    iutacu a avut un titlu corect = securistii isi iau afacerile inapoi.
    E de vazut ce-o sa faca cu ele.

    DPDV economic asta e tpot ce conteaza.
    Si in cele din urma noi astIa majoritatea de aici tot de la economie (sau de la lipsa ei) o sa traim SAU NU.

  25. Ha,ha,ha….
    Dupa ce le-a aratat Doamna pisica celor care au luat cu sacosa banu’ gros, au schimbat macazul pe repede inainte televiziunile “oneste” :). Penibilii aia de la Realitatea TV s-au speriat grav sa nu si-o fure ca Oreste sau Sorina Matei si au revenit la vechea meteahna: Ponta & Co. Udrea este un subiect marunt pentru ei. Pai si TVR-ul a facut rating maret aseara in comparatie cu o zi normala pe subiectul UDREA . Cine se uita la Rares B. agitandu-se lamentabil sa mute discutiile pe Ponta?!!! Pana si cei anti-Ponta prefera s-o vada pe Doamna petrecand cool in arest ca mogulu’ bun si aleg televiziunile care marseaza pe acest foarte important eveniment! Din punctul meu de vedere evenimentul de saptamana viitoare (inevitabil deznodamantul va fi cel asteptat) depaseste cu mult ca amploare eclipsa din 1999. Pentru ca dupa ce sa va intampla prin ricoseu vom avea si primul presedinte din ’89 incoace inchis. DOAMNA obisnuita cu luxul va claca cu brio dupa ce o va trage curentul la mijloc. Becali a scris despre fotbal ca sa incerce sa iasa din inchisoare? Habar n-am. Banuiesc ca a ales un subiect la care are impresia ca este mare priceput. Pentru micsorarea pedepsei DOAMNA va fi scenarist de succes ? Va fi o continuare la Suprematia(Identitatea) lui Bourne varianta mioritica??? Oricum va fi tare de tot! Tinem aproape! Dar nu de DOAMNA- Doamne, fereste!

  26. In tot tambalaul asta nu se rosteste niciodata un nume: Daniel Morar. Ca dosarele ce rasar acum stateau in sertarele DNA de pe vremea cand “marele anticorupt” impreuna cu Basescu si Monica Macovei reformau de zor statul de drept agatanduse mai ales de adversarii portocaliilor.
    Mi se pare ca acolo, inainte de Kovesi e marea buba.

  27. @Victor B: a fost si aseara la Realitatea. e cam singura care iese. ba nu, Gelu Visan nu se ascunde nici el

  28. bregovici a fost pina si la botosani de doua ori,pe aceeasi reteta,bineinteles.pulimea era acolo,nu stiu ce a inteles,pt ca erau doua mari grupuri de oameni adusi de la tara.unii cu geci albastre de la pnl si unii cu geci portocalii de la pdl.eram in trecere prin piata la unul din concerte a venit o ploaie crincena de a fugit toata lumea.care era rostul,citi fani avea asta prite aia in geci?doar smenul justifica concertele alea.

  29. Din anii ministeriatului blondei Elena am citit in presa germana acuzatii privind deturnarea banilor europeni. Cu toate legaturile dintre marea blonda si marinar, mai marii si mai micii din UE au inchis ochii, pentru pastrarea regimului aservit lor. La fel au facut si americanii. Ei au nevoie de servitori de incredere, de unde si manipularea fesebucista de la ultimele alegeri!

  30. Parerea oamenilor simpli(chiar si cu scoala,dar fara staf) e oportuna…deci,luati aminte…

  31. regimul basescu a fost unealta perfecta a asasinilor economici.. n-are nicio legatura democratia cu ceea ce vor imperiile de la colonii. au extras forta de munca valida, au lichidat potentiala concurenta economica, au avut grija ca populatia sa fie dezorientata, stupida si infricosata. ideea lui ponta cu completarea fondurilor sociale cu contributii de la diaspora e corecta economic, dar o cere gresit – trebuia ceruta demult de la statele care au importat forta de munca, care nu au investit nimic in educatia si calificarea lor, si care vor returna aceasta masa de oameni de indata ce vor deveni balast economic (pensionari de exemplu). udrea e doar facatura de idee de justitie ce ni se flutura pe sub nas, de catre adevaratii papusari.

  32. Toata lumea dezbate, unii se mira, altii stau la cutie, se pun tot felul de intrebari dar nu se pune exact punctul pe “i” transant pentru ca exista de fapt doua scenarii simple desi pentru orice om cu gandirea limpede doar scenariul 1 de mai jos e cel clar ca lumina zilei :

    1. Basescu a fost “nasul” in tot sistemul mafiot.
    2. Udrea sau oricine altcineva a fost “nasul” in sistem si presedintele a fost “saracul”, “luptatorul” neinteles, captiv, neinformat … etc.

    In ambele cazuri e VINOVAT de INALTA TRADARE si trebuie sa fie judecat in consecinta pentru ca in niciun stat democratic, modern, nu e normal sa se petreaca asa ceva. Obama, Hollande, Merkel ar fi fost trimisi direct in fata curtii martiale daca sub nasul lor s-ar fi petrecut asa ceva.

    In plus as mai remarca ceva. Vad ca Blaga, Predoiu si compania se pregatesc sa mai reformeze odata statul ca si cum ei pe vremea lui Basescu nici n-ar fi existat. Blaga, Predoiu, Vass, Falca, Anastase, etc alaturi de Rares Bogdan, M.Negrea, S.Matei, Marincea, CTP, Cristoiu, Pora vad ca dupa ce l-au pupat in fund pe marinar ani de zile acum aproape ca nu afirma cu subiect si predicat ca de fapt l-au pupat pe ala in basau nesincer si ca au facut asta doar din cauza ca s-au sacrificat pentru tara, facand parte din sistem si mancand rahat nesincer doar de dragul tarisoarei, ca sa nu se prabuseasca saraca si sa vina si sa ne salveze acum dupa plecarea tiranului. Nu e nicio deosebire intre ei si comunisto-securistii care imediat dupa 89 au aparut ca niste floricele si au inceput sa construiasca “capitalismul”. Istoria se repeta.

    Si cu tot respectul, daca domnul Iohanici ar fi presedinte si ar sti de capul lui ar schimba imediat conducerea SRI si DNA. Nu se poate sa lasi mafia sa se ancheteze pe ea insasi si sa zici ca asa arata justitia si statul de drept. Daca se fac arestari si procese asa cum se fac asta nu inseamna ca se face si corect dar saracii oameni pot fi usor pacaliti, marea majoritate nu sesizeaza toate dedesubturile si cred ca daca Videanu sau Udrea sau Cocos sunt anchetati gata, se face justitie corect … Pe naiba !!!

  33. După câte văd, se conservă protecția pentru Famiglia Blaga patronată de Frunzăverde. Nuți e numai țapa (nu pot zice capra) ispășitoare. Scara ei a fost de zeci de milioane. Scara famigliei este cu unul-două ordine mai mare.

  34. Adevaratii lucizi sint Vasile, Grigore si Ioan plus Cola care au inteles mecanismul vesticilor care nu este nici pe departe nou ci acelasi de sute de ani. Cind Ceausescu a umplut orasele cu sateni a fost la sfatul aceluiasi vest care si-a trimis consilierii sa ne coordoneze intr-o directie pe care mai apoi au clasificat-o ca falsa si care le-a asigurat dominatia totala pt un viitor fara granite. Consecintele se vad cit se poate de clar. Slugile vestului nu aveau de unde sa stie ca nu te poti rupe de stapini pt a deveni independent pt ca au toate mecanismele in mina pt a aplica orice forma de corectie. In plus presa este a lor in mod traditional si ii vor colora pe cei care ies din linie in orice nuanta vor vrea. Populatia este asa cum se poate deduce din cele postate pe acest blog. Cu f mici exceptii pot fi dusi cu presul din sufragerie si fara sa stie chiar la polul sud. Vestul “civilizat” si “avansat” din visele mioritice arata cu totul diferit. Si da delatiunea si divide et impera sint baza acestuia. Desigur o dovada de mareata “civilizatie”. Cu cit ati cerut mai mmult vest cu atit mai rau a fost! Dupa 25 de ani ar trebui ca romanii sa fie in stare sa traga o concluzie simpla: vestul lor iubit este un jaf!

  35. imi aduc aminte din balcaniada “Pisica alba / Pisica neagra” a lui Kusturica, de trecerea lui Dadan de la opulenta “Pit-bull….terrier” la caderea lui in hazna.
    Aaaaaah cum mai cerea el ajutor la servilii lui servanti, sa vina sa-l scoata din rahat!!!!

  36. Udrea oricum ajunge la puscarie. Dar gen. Codlea si Kovesi cei care au arestat la ordinul lui Basinescu oameni nevinovati nu. Si asta-i rau cel mai mare ca-n umbra mediatizarii cu Udrea naparcile astea securiste sa ramana la butoane si sa-si continue obiceiurile adica sa arunce in puscarii oameni nevinovati pe baza probelor si dosarelor trucate cizelindu-si si intarindu-si astfel puterea in acesta tara astfel incat CCR, Parlamentul, Guvernul si Presidentia sa fie marionetele aflate in mana SRI si DNA. De aceea afirmam ca tunurile mediatice sa fie puse pe cei doi, nu de alta dar am un fler deosebit a-i mirosi pe securistii de ieri si de astazi care vor sa-si perpetueze puterea in Romania conform proverbului lupul isi schimba parul dar naravul ba. Sper ca scurgerea timpului sa nu-mi dea dreptate si toata sleahta lui Basinescu in frunte cu oamenii lui din sistem sa ajunga la brutarie. Pana atunci sictir gen. Coldea, Kovesi, Morar, Oprsi, Basinescu, Macovei, Berceanu, Blaga, Anastase…

  37. Incet incet cine are ochi de auzit se prinde care-i treaba.
    Situatia e cam asa:
    In cei 25 de ani trecuti treptat, treptat tara noastra a fost preluata de americani. Se pare ca le trebuia foarte mult Romania pt. pozitia ei strategica.
    Si, incet, incet au preluat puterea. Cine-si aduce aminte de 2004 stie ce spun. Nastase era pe cai albi, ca la final sa ni se serveasca ideia ca a fost tradat de baronii pesedei. Cine a fost mai atent a observat apoi ca nu l-au vrut americanii, deaia a pierdut.
    Cum se face ca pe Basescu l-au vrut?
    Simplu: a avut stranse lagaturi cu securitatea inainte de 89 ca apoi sa fie un acoperit perfect pentru planurile americanilor pe melagurile noastre.
    Doar nu va imaginati ca americanii nu stiau ce tunuri a dat base pana in 2004?
    In cei 10 ani sub ocupatia basista americanii au avut garantata instalarea comoda in toate parghiile puterii prin servicii ( SIE + SRI ).
    I-au lasat sa-si faca numarul. Sute de mil de euro s-au vanturat de la uni la alti fara ca nimic sa se miste pentru a da impresia ca Base’ detine controlul.
    Si cand colo, ce sa vezi?
    Ametiti de atata putere, ciorchineii care s-au adunat in jurul lui Base la cascaval au fost filati li s-au facut dosare si astfel acum sunt inlaturati rand pe rand.
    Acum ni se serveste ideia cum ca dl Coldea e stapanul inelelor si el a pus la cale totul. Populatia pune botul si accepta ca e sri si n-ai ce-i face ca n-are cine sa-i tina in frau.
    GRESIT: sunt ghidati foarte bine de americani (CIA). Zice Ponta ca pe Kovesi a pus-o la insistentele americanilor.
    Asa cum s-au prins oamenii ca gasca lui base e exagerat de corupta ABIA dupa 8 ani la fel tre’ sa ne asteptam ca si in cazul lui Klaus sa se preinda in 9-10 ani ca de fapt omu’ e acoperit si e al americanilor. L-au racolat cam cand facea pe taximetristul in speta adoptiei si au avut planuri mari cu el.
    De Ponta se zice ca a fost acoperit (sau mai e?), de prietenul lui, Ghita, se zice ca o fi sau n-o fi acoperit? Se pare ca nu prea place subiectul si nu insista nimeni pe aceasta greanda aruncata de udera.
    Omu’ si-a tras televiziune, era la varf in psd, era ,,sponsorizat” de pdl ( prin coldea-cocos-udrea) si pe deasupra e si-n comisia din Parlament care ar trebui sa-l verifice pe Coldea sereistul. Daca n-am duce-o atat de rau ar fi amuzant nu?
    Asa cum Udrea a crezut ca-i pe cai mari 10 ani ca acum sa fie strivita ca pe o ceapa degerata la fel vor face americanii si cu noi cand interesele lor n-o sa mai fie pentru zona asta. O sa ne lase sa ne sfasiem intre noi retragandu-si discret oamenii de la butoane.
    Pana atunci, insa ar trebui sa ne bucuram ca in sfarsit au venit americanii. Nu?

    PS: amagirea ca daca ar fi castigat Ponta ar fi fost altfel e pentru muritorii de rand. Sa mai aiba si ei speranta, saracii.
    Deja, incet, incet se propaga ideia ca legat de servicii n-avem ce face, asta e si tre sa ne multumim cu circu’ ciorchineilor basisti. Zicea Gadea aseara: multe din subiectele ultimelor ani le primeam la plic. Pai sigur ca erau livrate. Era nevoie ca cineva sa tina ocupata populatia ca planul sa mearga snur. Asa cum SRI livra informatii la DNA si la DICOT ca pe final sa livreze numai la DNA.

    Zicea un prieten ca n-ar fi rau ca ne-au preluat americani. Zic eu, daca ar avea interese ca sa ne mearga bine sigur ca n-ar fi rau. Da’ tre’ sa ne trezim si sa ne amintim ca suntem in capitalism si nu intr-o democratie livrata ,,pe surse” de americani. Bechtel a venit ne-a facut cativa km si a plecat cu sacu’ cu bani. Sub ochii alor nostri SRI + SIE si ai lor CIA.
    L-am intrebat: caiti oameni au intrat la bulau pentru tunul ala de 700-800 mil de euro?

    Pe vremea fanariotilor eram calariti printr-o metoda simpla. Domnitorului i se lua un copil si era tinut pe timpul domniei acestuia drept garantie pentru a fi platite ratele la timp spre inalata poarta.
    In zilele noastre nu mai e atat de sadic sa domini lumea. Cu serviciile creezi dosare si ai totul la picioare.
    Bineinteles ca totul depinde de polulatie. Intr-o tara cu oameni mai verticali le trebuie mai mult timp sa implementeze sistemul dar intr-o tara ca a noastra cu cei mai multi turnatori / mp sigur ca sistemul a fost pus pe roate mai repede. Cam aici a ajuns capitalismul.

    Vremuri grele ne astepata nu?
    Intrebarea finala e: ce-i de facut, mai sunt sperante?

  38. De ce nu e anchetat Basescu?
    Pentru ca el a spus “am protejat-o pe Elena Udrea in toti acesti 10 ani”. Si acum ce aflam? Ca protejata Elena trafica libertate la “concurenta” cu fratele Mircea! Si sigur ca Basescu stia pentru ca presedintele este cel mai informat om din tara. Si daca nu a fost informat atunci cu atat mai mult trebuie sa raspunda in fata Justitiei independente!
    Dar cine sa ceara imperativ anchetatorilor ca acestia sa-l audieze pe Basescu?
    Procurorul general care nu a fost in stare nici macar sa se opuna clasarii dosarului flota?
    Parlamentarii santajabili si comisiile lor inutile?
    “Acoperitii” din presa? Societatea civila care de mult nu mai e “civila”? CINE?!?
    Pana si Johannis s-a dat la fund si tace chitic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.